Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

haklısın seldom. buna hep beraber bir çözüm bulalım inşallah. davmsızlık kötü

Nasıl geçti sinavlar?? Motivasyon yüksek geldiğine göre iyi geçmiş belliki :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1-2 tanesi haricinde iyiydi :) şimdilik moralim yerinde sonuçları bekliyorum

merhaba kızlar bugün işlerim bitsin öyle gireyim dedim bir türlü işler bitmedi şimdi fırsat bulabildim yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler
dün haftaya çok güzel başladım ve sonucunu bugün sabah tartıda gördüm
dün sabah
domates,salatalık,zeytin peynir bir yumurta bir dilim kepekli ekmek

ara da 2 ceviz bol su

öğlen bir tabak arap tava
bir kase yoğurt

arada bir avuç yenidünya

akşam haşlanmış karnıbahr
yoğurt

bir saat yürüdüm 15 dakika kadar parktaki aletleri kullandım
ve 66 lı rakamları gördüm

eşimle bahse girdim (adamı dürtüklüyen benim ama) haziranın 1 de 62 kilo olucam ve evet olucam bu işi bitiricem

merhaba hoşgeldin uhs ben seni tanıtan yazıyı okuyamadım henüz hoşgeldin bu menü ile açıkmadın mı ben acıkıyorum şahsen

Misafir ustune misafir geliyor her gelen ciss seyler getiriyor resmen savasiyorum sabah yesil kahve sucuklu yumurta 1 minik poca oglan yesin diye bi saba bi bana seklinde ve salata su satten sonra yogurt cacik vs. Gibi atlatmaya calisip 6 dan sonra sadece meyve yemeyi planliyorum sigarayi birakmaya calistigim icin fena cerez istesede canim yememeye calisiyorum ve 3 lt olucak bugunku su tuketimimde spor yapsam bu kadar yorulmazdim inani ki bide cay yanina biseyler hazirla aksam gelene yemek yapmakta cabasi..

Seldom hakli aramizda en guzel bildirim yapan o nihayetinde onunda kosturmasi var ama konuya en cok titizlenip olmasi gerektigi gibi hallendende o ozge ile yarisicaktik ama saatlerimiz pek denk gelmiyor...bizler kilo vermek prensibinden uzaklastik bencede acilen biri bizi toparlasin akrep persembe bildirim yapmayani listeden cikaricak zaten vs benzee seyler olabilir....sahis olarak yarismaktansa yuzde olarak yarisalim demistim ben daha adil sanki cunku kim girip kim girmiyor belli degil millet ne yapiyor pek anlayamadim...

1 mayista olculerimizi yazalim unutmuyalum soyle bir toparlanalim bende plates yapayim bari cocugu birakip disari cikamiyorum...ben eger bu grupta olmasaydim su anda 88 kiloyu coktan gecmistim elimizden geleni yapalim bence hic olmazsa ben sahsim adima artik kilo almiyorum insallah boyle devam eder...tadina bakiyorum ama bitene kadar yemiyorum

Hoşgeldin canım
Geçmiş olsun canım..

Görünce sütlacı anlamıştım zaten

son dönemde kilo alan ben cezaya da razıyım. haftanın en kötüsü cezalandırılsın. liste düzenlemek veya yoklama almak olabilir. nasıl olsa devamsızlıktan yakınıyoruz haftanın sonuncusu günlük gireni çıkanı takip eder, takıma uğramayanları ikaz eder.

menü +spor+kitap bildirimimiz zorunlu , kaç kişi yapıyor???
bırakın günlük menü bildirimini 1 hafta boyunca takıma gelmeyenlerin olması can sıkıcı oluyor. malesef çok üzülerek aklıma selennnn geliyor, selennnin mazeretini biliyoruz , biliyorduk şu ana ne aşamada bilmiyorum, işe devam mı ediyor evden hala giremiyor mu....
Nazperver geleli çok devamlı olmadı, o da düğün koşturmacasına girdiğini söyleyecek.
geriye kalan arkadaşların çok da bir bahanesi yok. işte ambu cenazeden döndü, işte fatmabol sünnet işleriyle uğraşırken gelip yazıyor.
arkadaşlar bu şekilde olmaz

-bir de kilo alma mevzusu var. yukarıda yazdım bir ceza olabilir.bazı takımlar 3 hafta üst üste kilo alanı takımdan atıyor vb. cezalar var bence caydırıcı.
akrep takım kaptanına bağlı diyor ama ya kilo alan kaptansa bence diskalifiye etmek zayıfalama amacına katkı sağlamıyor zarar veriyor ama bir müddet kişi zorunlu izine ayrılabilir. kilo verirse geri döner....diyelim ki 2 hafta takımdan ayrılma cezası verildi, 2 hafta listede iznli gözükecek 2 hafta sonra kilo veriyse listeye girsin vermediyse gene listeye almayalım. böyle bir yaptırım da olmalı bence. (takımdan ayrılsın derken listede olmayacak isterse tabi ki sayfaya yazabilir ama devamsızlık falan takan olmasın, bu takımın üyesi olduğunu ispat etsin)

Son düzenleme:

yerim ben o bebeğin terörlerini. Benimki daha çok diş problemimden kaynaklanıyor galiba. Hamilelik günlük aktivitelerimi pek etkilemiyor ama bu diş ağrısı çok fena. bugün antibiyotiğim bitiyor ve hala gece uyuyamıyorum. 1 tane daha verecek galiba doktor. Hamilelikte en çok korktuğum diş problemiydi o da başıma geldi çok şükür. İnşallah atlatırım ve bir problem olmaz bebekte. antibiyotikli diye tavuk bile yemiyorum ama antibiyotik kullanmak zorunda kaldım

1-2 tanesi haricinde iyiydi :) şimdilik moralim yerinde sonuçları bekliyorum

geçmiş gitmiş yükü kalkmış inşallah sonuçlarda tatmin edici olur..bu arada senin bu avatara bayılıyorum muzur zıpır kız çocuğu imajın oluştu ben de bu avatar sayesinde :)

diyete hala bu hengamede uymaya çalışman süper ama en süperi sigara illetinle savaşman canım benim...en çok buna sevindim..

soğan sarmısak mı yesen:26:ya bilirim o diş ağrısını...zamanını tam hatırlamıyorum ama sınırda bir haftaydı antib. kullansam mı kullanmasam mı çok tereddüt etmiştim. ağrıdan duramamıştım. öğlen 12ye çeyrek kala antibiyotiği içip 12de arkadaşın yaptığı salatayı zar zor yemeye çalışmıştım.
bol limonlu karışık yaz salatası...ilk dakikalar salatanın domateslerini çiğnerken bile canım nasıl yanıyordu, yemeye başladıktan 5-10 dk. sonra ağrım geçti ve salatayı lüpür lüpür yemiştim. hep düşündüm sonra acaba bol limonlu salata mı iyi geldi antibiyotik mi diyehadi sen de kendine bol limonlu zeytin yağlı güzel bir salata yap kendine inşallah sana da şifa olur

Şimdi işteyim ama akşam deneyeceğim canım çok sağol.

Yeni üyelerden ve gidişatlarından sorumlusun şekerim, ben dikkat etmiyorum sana bırakıyorum haberin olsun
Bu çizelgeyi unutmuştuk biiz, hatırlattığın iyi oldu şekercim
Ayyy inanmıyorum eşim hedefmi olmuş gözüm hemen ambuyu aramıştı ama seldoma düşmüş neyse hedefle idare edicez
Hoş geldin canım şu an kaç kilosun peki :26:
Canım lafı ortaya atmayalım, direk kimler o gelmeyenler söyleyelim ki bilinsin herkes kendine çeki düzen versin.. Benim bir zamanlar günlük mesaj sayma listem vardı ama şimdi zamanım olmuyor yapmaya..
evet ben de ilk defa duydum hemen bakıcam içeriğine..

Mrb kizlat
bugun diyetime tekrar basladim insallah.
Sabah 1 elma 1 kk pwynir1 dilim tam bigdayli ekmek
ara 1 elma 6-7 badem
ogle 1 sb sut 4 yk yulaf 1 elma rendesi

vee been bu msj yazarken telwfon geldi misafir geliyormus.aman iki saate cayin yaninna ne hazirlayim.oglani emziriyorum bi yandan.ne kadar yogunum goruyorsunuz:)))

ya kilo alan kaptansa öylemi
Şimdi ben de ambu gibi davranmazmıyım hee

Şaka bi yana kilo alan kimseyi diskalifiye etmek çözüm olmaz zaten kişi kilo aldığı için, veremediği için kendisis çıkmak ister kii ben de düşündüm bunu ama kaptan olmak beni bağlıyor.. Ya vericem ya vericem başka yolu yok yani
canım selenin telefonu servise verdiği için giremiyor nete..Hafta sonu konuştum yeni almış servisten teli ama gerekirse yine konuşurum biraz daha zaman ayırsın buraya..
Canım calcium kullansan dr a sorup.. Ben diş ağrımı öyle sonlandırmıştım..
Değişik bi çözüm :13:

Hayatım lafı ortaya atmak değil niyetim gerçekten gelen giden kafam karıştı..bi ara bir günde 6-7 sayfa msj oluyordu şimdi kimse yok..ilk aklıma gelen naz, ozgede yok epeydir izinlimi bilmiyorum tabi, listeyi şu an gözümde canlandiramadim ama tek tek bakınca belli zaten..mesele disiplinli olmak...yoksa açıkçası beni de çok ilgilendiren bir durum değil farkındayım

Doktoru bi yakalayabilsem neler soracağım neler ahh ahhh.. Benim kaplama dişim iltihaplandı kanal tedavisi gerekiyormuş. ama bana kalırsa, ben çektirmek istiyorum. Kalsiyum için süt yoğırt bol tüketiyorum şimdilik ama bakalım doktor ne diyecek. bu arada yarım kilo vermişim. İştahsızım bu ara.

Sabahtan menu yazma avantajım yok benim Öğlen-akşam yemekte ne olacağı belli olmuyor ama yediklerimi dikkatli yiyorum
Aksam yazarım yediklerimi :) bi de bu ara çok yoğundum sınavlar vs. artık daha sık girerim foruma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…