Hedef ve akrep bişey dicem inşallah hadsizlik etmiyorumdur...listemiz hayli kalabalık ama hedefin dediği gibi foruma kimse uğramıyor...sıradışı durumlar tamam tabi ki ama rutinde gelmeyenlerin elenmesi gerekmez mi? Sonuçta listede olup hiç uğramayan arkadaşlar var...böyle olunca yeniler de gelince çok kalabalık ve samimiyetsiz olduk sanki...yeni arkadaşlar lütfen yanlış anlamasın gelip kaynaşan istiyorum sadece...bi hızla ilk hafta menüler sporlar sonra ortada yoklar...bak fatma sünnet telaşında ambu cenazesi olmasına rağmen geliyor...falan filan işte :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nasıl geçti sinavlar?? Motivasyon yüksek geldiğine göre iyi geçmiş belliki :)
ilk menü bildirimimide yapayim:
kahvalti:
- 2 cavdar ekmegi, peynir, domates
ögle:
- avuc ici kadar ceviz
- 3 kuru kayisi
ara:
- armut
aksam:
- mantar sote
1 saat yürüyüs ve ondan sonra cok acikirsam yatmadan tarcinli süt
nasil arkadaslar? :18:
Hoşgeldin canımkızlarrr bende aranıza yeni katıldım alahın ziniyle kilolara artık elveda deme vakti geldi henüz forum kullanmayı çok çok iyi bilmiyorum şimd telefonuma indiricem ve birbirimze destekle biticek inşalahh şuanda şimdi tartıldım tam 79.5 yürüyş bandı aldım her gn 1 saat yürüyorum bakalımm ne olucak
Geçmiş olsun canım..Sunnet telasindayim ancak simdi girebildim sabah cay yarim poca oglen galete cinsi bisey hastanedeki en masum seydi aksam nohut bol salata yogurt arada cikolata oglusumun ve minicik 2 adet ekler 3 lt su inanilmaz tempo bittim gelen gidende cabasi....
Bugünkü menüm,
Sabah : 1 yumurta
3 siyah+2 yeşil zeytin
2 dlm peynir
Domates salatalık
2 dlm ekmek
Öğle : 1 kupa mercimek çorbası
1 zeytinyağlı enginar dolması
Ara : 1 kase diyabetik sutlaç
Akşam : 1 kupa mercimek çorbası
1 zeytinyağlı enginar dolması
Ara : 10 çilek+erik
2 lt su
Amerikanyadan bissuru diyabetik ürünüm geldi bir müddet tatlı çukuruna düşebilirim :) spor bu ara yok niyeyse :/ haftasonu yüzme var sadece
içindeki canavara mukayet ol o zaman
bir kaç haftaya geçer, sakin olmaya çalış. tama hormonlar biraz etkiliyor ama o kadaaaa da değil. hamileliği bazen bir hastalıkmış gibi düşünebiliyor insan tam aksine bu senin sağlığının normal olduğu anlamına gelir...kıymetini bil hasta ve depresif ruh halinden kurtulmaya çalış, yoksam bak bebeğen de doğduktan sonra ' bebeğim ben beaaaaaa :84: ''diye evde terör estirir
1-2 tanesi haricinde iyiydi :) şimdilik moralim yerindesonuçları bekliyorum
Misafir ustune misafir geliyor her gelen ciss seyler getiriyor resmen savasiyorum sabah yesil kahve sucuklu yumurta 1 minik poca oglan yesin diye bi saba bi bana seklinde ve salata su satten sonra yogurt cacik vs. Gibi atlatmaya calisip 6 dan sonra sadece meyve yemeyi planliyorum sigarayi birakmaya calistigim icin fena cerez istesede canim yememeye calisiyorum ve 3 lt olucak bugunku su tuketimimde spor yapsam bu kadar yorulmazdim inani ki bide cay yanina biseyler hazirla aksam gelene yemek yapmakta cabasi..
yerim ben o bebeğin terörlerini.Benimki daha çok diş problemimden kaynaklanıyor galiba. Hamilelik günlük aktivitelerimi pek etkilemiyor ama bu diş ağrısı çok fena. bugün antibiyotiğim bitiyor ve hala gece uyuyamıyorum. 1 tane daha verecek galiba doktor. Hamilelikte en çok korktuğum diş problemiydi o da başıma geldi çok şükür. İnşallah atlatırım ve bir problem olmaz bebekte. antibiyotikli diye tavuk bile yemiyorum ama antibiyotik kullanmak zorunda kaldım
soğan sarmısak mı yesen:26:ya bilirim o diş ağrısını...zamanını tam hatırlamıyorum ama sınırda bir haftaydı antib. kullansam mı kullanmasam mı çok tereddüt etmiştim. ağrıdan duramamıştım. öğlen 12ye çeyrek kala antibiyotiği içip 12de arkadaşın yaptığı salatayı zar zor yemeye çalışmıştım.
bol limonlu karışık yaz salatası...ilk dakikalar salatanın domateslerini çiğnerken bile canım nasıl yanıyordu, yemeye başladıktan 5-10 dk. sonra ağrım geçti ve salatayı lüpür lüpür yemiştim. hep düşündüm sonra acaba bol limonlu salata mı iyi geldi antibiyotik mi diyehadi sen de kendine bol limonlu zeytin yağlı güzel bir salata yap kendine inşallah sana da şifa olur
Yeni üyelerden ve gidişatlarından sorumlusun şekerim, ben dikkat etmiyorum sana bırakıyorum haberin olsunarkadaşlar forum son zamanlarda çok durgunlaştı. az önce de yeni üyeler davet ettim. galiba 2 gündür 5 veya 6 oldu. hepsi gelir ve katılıma devam ederse tabi...( söz bu hafta son daha kimseyi çağırmıyorum)
gelelim diğer üyelerimize
kızlar hani düzenli menüler, hani spor, hani bildirim, hadi....
Bu çizelgeyi unutmuştuk biiz, hatırlattığın iyi oldu şekercimProje ADI: GİTSİN KİLOLAR GELSİN SU YEŞİLİ CİCİLERProje Başlangıç Tarihi: 7 mart 2014
Hedef: Şu anki ağırlığımızın %5ini kaybetmek
Ödül: Her üye tabloda beliritilen hedef kilosuna ulaşınca kendisi için beğendiği ' su yeşili 'renginde bir kıyafet aksesuar vb. alacak.
Not: Hedeflenen kilo şu anki kilomuzun %5 azalması haline olacağımız kilodur o yüzden her üye için farklıdır.
[table="width: 500, align: left"]
[tr]
[td][TABLE="class: outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD][TABLE="width: 362"]
[TR]
[TD]üye
[/TD]
[TD]preoje başlangıç kilosu[/TD]
[TD]kilosunun %5i[/TD]
[TD]Hedeflenen kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akrep33[/TD]
[TD="align: right"]63[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]59,8 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seldom[/TD]
[TD="align: right"]80,1[/TD]
[TD]4,0 kg[/TD]
[TD]76,1 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hedef52[/TD]
[TD="align: right"]63,3[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]60,1 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selennnnn[/TD]
[TD="align: right"]60,8[/TD]
[TD]3,0 kg[/TD]
[TD]57,8 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Siyahbeyaz06[/TD]
[TD="align: right"]71,3[/TD]
[TD]3,6 kg[/TD]
[TD]67,7 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ambuyanbu[/TD]
[TD="align: right"]74,4[/TD]
[TD]3,7 kg[/TD]
[TD]70,7 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurceng[/TD]
[TD="align: right"]62,2[/TD]
[TD]3,1 kg[/TD]
[TD]59,1 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]uhs[/TD]
[TD="align: right"]68,2[/TD]
[TD]3,4 kg[/TD]
[TD]64,8 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazperver[/TD]
[TD="align: right"]58,4[/TD]
[TD]2,9 kg[/TD]
[TD]55,5kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ozgekrd[/TD]
[TD="align: right"]86,5[/TD]
[TD]4,3kg[/TD]
[TD]82,2kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmabol[/TD]
[TD="align: right"]83,3[/TD]
[TD]4,2kg[/TD]
[TD]79,1 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]çitlenbikbesyo[/TD]
[TD="align: right"]61[/TD]
[TD]3,0kg[/TD]
[TD]58,0 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif_merve[/TD]
[TD="align: right"]64,8[/TD]
[TD]3,2kg[/TD]
[TD]61,6 kg[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Ayyy inanmıyorum eşim hedefmi olmuş**2. TAKIM 358. ETAP ** SEKİZİNCİSİ
akrep33 ( 65,7 / 66,5 / -0,8 / -1,22%)
Seldom ( 78,5 / 78,4 / 0,2 / 0,25%)
hedef52 ( 63,3 / 65,0 / -1,7 / -2,69%)
selennnnn ( 60 / / / %) Bildirimde bulunmadı
Siyahbeyaz0066( 70,0 / / / %) Bildirimde bulunmadı
Ambuyanbu ( 73,4 /73,4/0 / 0 %) Sabit
uhs ( 67,4/ / / %) Bildirimde bulunmadı
nazperver( 57,9 / / / %) Bildirimde bulunmadı
ozgekrd ( 83,8 // / % ) Bildirimde bulunmadı
fatmabol( 81,4 / / / %) Bildirimde bulunmadı
citlenbikbesyo( 59,3 / / / %) Bildirimde bulunmadı
Elif_merve( 64,1 / 63,8 / 0,3 / 0,47%)
2. TAKIM ORTALAMASI: -0,29 %
eşleştirme demeiştiniz değil mi:
selennnnn-çitlenbik-nazperver (damla devam ederse nazı damlayla eşleştiririz)
ozgekrd-fatmabol
siyahbeyaz-uhs
elif_merve-akrep-hedef (offff gene bu tontiş düştü bana,:26: )
seldom-Ambuyanbu
Hoş geldin canım şu an kaç kilosun peki :26:ben geldiiiiim...
29 yasindayim, ergenlikten sonra en hafif 55kg ve bi kac sene öncesi 75kg leri gören biriyim...
hedefim 60'in altina inmek..
cok kalabalik ve samimi aileyiz, her hafta en azindan 2-3 kere dayi, hala, teyze, anne-baba, kardeslerle toplaniliyor.
menüler o bicim..
düzenli calistigim icin sabah ve ögle yediklerime dikkat eden, ama aksamlari hamur islerine, tatlilara hayir diyemiyen biriyim
ama buna dur demenin vakti geldi!! bu ay 3 kilo verdim ve sizin yardimlarinizla istedigim kiloya kavusmayi umuyorum.
her iki günde bir düzenli sekilde bir saatlik yürüyüs / kosu yapmaya basladim.
1. hedefim 6. ayin basina kadar (yegenimin nisani olacak) 64 kg inmek
en mantikli buldugum diyetler ise karatay ve mevsimlerden romadir..
onlarin karisimi gibi birsey uydurdum ve böylece hizli ve tok bir sekilde kilolarin gitmesini umuyorum.
hepimize kolay gelsin
Canım lafı ortaya atmayalım, direk kimler o gelmeyenler söyleyelim ki bilinsin herkes kendine çeki düzen versin.. Benim bir zamanlar günlük mesaj sayma listem vardı ama şimdi zamanım olmuyor yapmaya..Hedef ve akrep bişey dicem inşallah hadsizlik etmiyorumdur...listemiz hayli kalabalık ama hedefin dediği gibi foruma kimse uğramıyor...sıradışı durumlar tamam tabi ki ama rutinde gelmeyenlerin elenmesi gerekmez mi? Sonuçta listede olup hiç uğramayan arkadaşlar var...böyle olunca yeniler de gelince çok kalabalık ve samimiyetsiz olduk sanki...yeni arkadaşlar lütfen yanlış anlamasın gelip kaynaşan istiyorum sadece...bi hızla ilk hafta menüler sporlar sonra ortada yoklar...bak fatma sünnet telaşında ambu cenazesi olmasına rağmen geliyor...falan filan işte :/
evet ben de ilk defa duydum hemen bakıcam içeriğine..kuşuuuuuum mevsimlerden romayı ilk defa senden duydumama güzelmiş motive edici
kızlarla hemen pyalşalım öğleden sonra ben de detaylı incelerim. senden de yorumlarını alırız
http://mevsimlerdenroma.blogspot.com.tr/2009/04/pazartesi-baslayan-diyetler.html
son dönemde kilo alan ben cezaya da razıyım. haftanın en kötüsü cezalandırılsın. liste düzenlemek veya yoklama almak olabilir. nasıl olsa devamsızlıktan yakınıyoruz haftanın sonuncusu günlük gireni çıkanı takip eder, takıma uğramayanları ikaz eder.
menü +spor+kitap bildirimimiz zorunlu , kaç kişi yapıyor???
bırakın günlük menü bildirimini 1 hafta boyunca takıma gelmeyenlerin olması can sıkıcı oluyor. malesef çok üzülerek aklıma selennnn geliyor, selennnin mazeretini biliyoruz , biliyorduk şu ana ne aşamada bilmiyorum, işe devam mı ediyor evden hala giremiyor mu....
Nazperver geleli çok devamlı olmadı, o da düğün koşturmacasına girdiğini söyleyecek.
geriye kalan arkadaşların çok da bir bahanesi yok. işte ambu cenazeden döndü, işte fatmabol sünnet işleriyle uğraşırken gelip yazıyor.
arkadaşlar bu şekilde olmaz
-bir de kilo alma mevzusu var. yukarıda yazdım bir ceza olabilir.bazı takımlar 3 hafta üst üste kilo alanı takımdan atıyor vb. cezalar var bence caydırıcı.
akrep takım kaptanına bağlı diyor ama ya kilo alan kaptansabence diskalifiye etmek zayıfalama amacına katkı sağlamıyor zarar veriyor ama bir müddet kişi zorunlu izine ayrılabilir. kilo verirse geri döner....diyelim ki 2 hafta takımdan ayrılma cezası verildi, 2 hafta listede iznli gözükecek 2 hafta sonra kilo veriyse listeye girsin vermediyse gene listeye almayalım. böyle bir yaptırım da olmalı bence. (takımdan ayrılsın derken listede olmayacak isterse tabi ki sayfaya yazabilir ama devamsızlık falan takan olmasın, bu takımın üyesi olduğunu ispat etsin)
Canım calcium kullansan dr a sorup.. Ben diş ağrımı öyle sonlandırmıştım..yerim ben o bebeğin terörlerini.Benimki daha çok diş problemimden kaynaklanıyor galiba. Hamilelik günlük aktivitelerimi pek etkilemiyor ama bu diş ağrısı çok fena. bugün antibiyotiğim bitiyor ve hala gece uyuyamıyorum. 1 tane daha verecek galiba doktor. Hamilelikte en çok korktuğum diş problemiydi o da başıma geldi çok şükür. İnşallah atlatırım ve bir problem olmaz bebekte. antibiyotikli diye tavuk bile yemiyorum ama antibiyotik kullanmak zorunda kaldım
Değişik bi çözüm :13:soğan sarmısak mı yesen:26:ya bilirim o diş ağrısını...zamanını tam hatırlamıyorum ama sınırda bir haftaydı antib. kullansam mı kullanmasam mı çok tereddüt etmiştim. ağrıdan duramamıştım. öğlen 12ye çeyrek kala antibiyotiği içip 12de arkadaşın yaptığı salatayı zar zor yemeye çalışmıştım.
bol limonlu karışık yaz salatası...ilk dakikalar salatanın domateslerini çiğnerken bile canım nasıl yanıyordu, yemeye başladıktan 5-10 dk. sonra ağrım geçti ve salatayı lüpür lüpür yemiştim. hep düşündüm sonra acaba bol limonlu salata mı iyi geldi antibiyotik mi diyehadi sen de kendine bol limonlu zeytin yağlı güzel bir salata yap kendine inşallah sana da şifa olur
Yeni üyelerden ve gidişatlarından sorumlusun şekerim, ben dikkat etmiyorum sana bırakıyorum haberin olsun
Bu çizelgeyi unutmuştuk biiz, hatırlattığın iyi oldu şekercim
Ayyy inanmıyorum eşim hedefmi olmuşgözüm hemen ambuyu aramıştı ama seldoma düşmüş neyse hedefle idare edicez
Hoş geldin canım şu an kaç kilosun peki :26:
Canım lafı ortaya atmayalım, direk kimler o gelmeyenler söyleyelim ki bilinsin herkes kendine çeki düzen versin.. Benim bir zamanlar günlük mesaj sayma listem vardı ama şimdi zamanım olmuyor yapmaya..
evet ben de ilk defa duydum hemen bakıcam içeriğine..
ya kilo alan kaptansa öylemi
Şimdi ben de ambu gibi davranmazmıyım hee
Şaka bi yana kilo alan kimseyi diskalifiye etmek çözüm olmaz zaten kişi kilo aldığı için, veremediği için kendisis çıkmak ister kii ben de düşündüm bunu ama kaptan olmak beni bağlıyor.. Ya vericem ya vericem başka yolu yok yani
canım selenin telefonu servise verdiği için giremiyor nete..Hafta sonu konuştum yeni almış servisten teli ama gerekirse yine konuşurum biraz daha zaman ayırsın buraya..
Canım calcium kullansan dr a sorup.. Ben diş ağrımı öyle sonlandırmıştım..
Değişik bi çözüm :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?