Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akrep33 ( 66,5 / / / %)
Seldom ( 78,4 /78.1 /0.3 / 0.38 %)
hedef52 ( 65,0 / 64.5/0.5 /0.77 %)
selennnnn ( 60 / 60/ 0/ 0%) sabit
Siyahbeyaz0066( 70,0/ 70,4/ -0,4/0,57 %)Bildirimde bulunmadı
Ambuyanbu ( 73,4 / /0 / 0 %)
uhs ( 67,4/ / / %) Bildirimde bulunmadı
nazperver( 57,9 / / / %) Bildirimde bulunmadı
ozgekrd ( 83,8 // / % ) Bildirimde bulunmadı
m1986( 63,5 / / / %) Hamilelik nedeni ile ayrılmak zorunda kaldı
fatmabol( 81,4 / / / %) Bildirimde bulunmadı
citlenbikbesyo( 59,3 / 58.9/ 0.4/ %)
Elif_merve( 63,8 /63.8 /0/ 0%)

Biraz kendimi toplayıp geldim. Aslında buraya girmek bir şeyler yazmak bir yana başka şeyler de yapmak içimden gelmiyor. Güzel yürekli kaptanın beni diskalifiye edersen kırılmam. Telefonun servisten geldi ama Şifremi hatırlatmakta zorlandım, meğer çok basit bir şifre secmisim unutmayayim diye :))

kaptanim ben kayinvalidemde kaldim tartilamadim.kesin biraz aldim ama kac kiloyum bilmiyorum

Ambuyanbu en çok da senden Özür dilemek isterim. Baş sağlığı dileyemedigim icin... Haberini Akrepten telefonla aldım nasıl uzuldum anlatamam ama dünya sanki sadece kendi başımın etrafında donuyorMuş gibi bir şeylere takılıp kaldığımdan kendimi toplayıp bir baş sağlığı bile dileyemedim. Mekanı cennet olsun. Konuyu tekrar hatırlatip seni uzmedigimı umut ederim.

Son düzenleme:
Kizlar merhaba bugun benim dogumgunumdu o yuzden 2 kere kutlama oldu ve malum pasta yedim kilom ay i diyelim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Doğumunun kutlu olsun bugün yeni yaşından bir gün aldın. Umarım güzelliklerle dolu bereketli bir yıl olur. Tüm hayırlı dileklerinin gerçekleştiği özel bir yıl temenni ediyorum. Geçıkmalı bir kutlama oldu ama:))

Hepinize hayırlı kandiller diliyorum.

Siyahbeyaz her şeyin hayırlısı canım. Her şerde bir hayır vardır. Belki senin için böylesi daha iyidir. Rabbim neylerse güzel eyler. Öpüyorum seni.

cok sagol canim Allah razi olsun.daha acimiz cok taze unutmak mumkun degilki hatirliyalim.ama hayat devam ediyo nasil gulup yemek yiyoruz hepimiz sasiriyoruz.sende kisa zamanda toparlanip aramiza donersin Insaallah

dogum gunun kutlu olsun canim.hic hastaliksiz saglikli huzurlu ve mutlu bir yil gecirirsin Insaallah

Kizlar merhaba bugun benim dogumgunumdu o yuzden 2 kere kutlama oldu ve malum pasta yedim kilom ay i diyelim

gecmis dogum gunun kutlu olsun canim.Allah saglikli uzun omurler nasip etsin

Canım 5 yasin de benden katabilirsiniz...allah kolaylik versin gidene de kalanlara da inşallah

sagol canim.Allah razi olsun

gorumcem 42 yasinda bekardi canim.hic evlenmedi ama evlilik isteyi olan hayat dolu gezmeyi cok seven biriydi.bizi en cok hic biseyi olmamasi kendi ayagiyla gidip geri gelememesi uzuyo.bide dun ogrendik doktorun bizden sonra ameliyat ettigi iranli bir kadinda vefat etmis.Rabbim Insaallah hakkimizi onlarda birakmiycak

Son düzenleme:

Canım allah hayırlı etsin kolaylasin inşallah...zor şey taşınmak hele şehir değiştirmek...adapte olmak alismak zor...allah yardımcınız olsun

canim Allah yar ve yardimcin olsun

Aman sana nazı geçmiş söylenmiştir...o da pişman olmuştur...olmayinca daralmistir...biraz sakinlesince ara bence kandil günü kalpler kırılmasın...

Sıkıntın her neyse mevla ferahlatsin inşallah...takıl buraya beraber depresyona girelim..bu konuda kimse elime su dokemez biliyorsun :)

;35109503]akrep33 ( 66,5 / / / %)
Seldom ( 78,4 /78.1 /0.3 / 0.38 %)
hedef52 ( 65,0 / 64.5/0.5 /0.77 %)
selennnnn ( 60 / 60/ 0/ 0%) sabit
Siyahbeyaz0066( 70,0/ 70,4/ -0,4/0,57 %)Bildirimde bulunmadı
Ambuyanbu ( 73,4 / /0 / 0 %)
uhs ( 67,4/ / / %) Bildirimde bulunmadı
nazperver( 57,9 / / / %) Bildirimde bulunmadı
ozgekrd ( 83,8 // / % ) Bildirimde bulunmadı
m1986( 63,5 / / / %) Hamilelik nedeni ile ayrılmak zorunda kaldı
fatmabol( 81,4 / 81.1/ 0.3/ 0.37%)
citlenbikbesyo( 59,3 / 58.9/ 0.4/ %)
Elif_merve( 63,8 /63.8 /0/ 0%)

Seldom sabahtan beri bi mutfak bi kayrayla ugras sumdi oturdum daha aksama yemege misafir varmis yine...olmadimi yinr yoksa..[/QUOTE]

Aaaa olculeri yazicaktik ay basiya....

Sabah kalkinca elma sirkeli su yesil kahve yarim dilim ekmek 1 dulim peynir salatalik oglen yemeginde kabak yogurt minicik borek su ana kadar bu aksamifa yazarim ama kusuruma bakmayin gercekten cok yogun ev ve ufaklik huzursuz surekli....

Bugün kızları dedeye zimmetledim parka yürüyüşe alışverişe gittiler..ben de koltuk koltuk gezerekten yattım :)

ohhhh. bu durumda hayat seldoma guzel diyebilirmiyiz?

Deriz walla :) komşu teyze kandil için hamur kızartması getirdi oyyyyy bi yıldır yemedim nasıl bir nefis terbiyesi yaşıyorum bilemezsiniz :/ kahvalti için ayırdım sabahı nasıl etcem bilmem :/ menüyü sabah yazmanın avantajı mı dezavantajı mı :/

ben daha kapiyi kapatirken isirmaya baslardim valla.(herhaftasonu yememe ragman).Masaallah sana iyi dayaniyosun

Bugün kızları dedeye zimmetledim parka yürüyüşe alışverişe gittiler..ben de koltuk koltuk gezerekten yattım :)

ohhh sefan olsun bende aynı durumdayım benim anneannemle anne attım çocukları bende bir o yatak bir o kanepe yatıp duruyorum

Kizlar beni ayni yazarmisinizzz
Bu arada hepiniz kandili mübarek olsun Yüce Mevlam dualarinizi kabus etsin bu karikaturde hepimize gelsin

Eklentiler

• $1398959028800.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…