kaptanim ben kayinvalidemde kaldim tartilamadim.kesin biraz aldim ama kac kiloyum bilmiyorum
Doğumunun kutlu olsun bugün yeni yaşından bir gün aldın. Umarım güzelliklerle dolu bereketli bir yıl olur. Tüm hayırlı dileklerinin gerçekleştiği özel bir yıl temenni ediyorum. Geçıkmalı bir kutlama oldu ama:))Kizlar merhaba bugun benim dogumgunumdu o yuzden 2 kere kutlama oldu ve malum pasta yedimkilom ay i diyelim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ambuyanbu en çok da senden Özür dilemek isterim. Baş sağlığı dileyemedigim icin... Haberini Akrepten telefonla aldım nasıl uzuldum anlatamam ama dünya sanki sadece kendi başımın etrafında donuyorMuş gibi bir şeylere takılıp kaldığımdan kendimi toplayıp bir baş sağlığı bile dileyemedim. Mekanı cennet olsun. Konuyu tekrar hatırlatip seni uzmedigimı umut ederim.
Doğumunun kutlu olsun bugün yeni yaşından bir gün aldın. Umarım güzelliklerle dolu bereketli bir yıl olur. Tüm hayırlı dileklerinin gerçekleştiği özel bir yıl temenni ediyorum. Geçıkmalı bir kutlama oldu ama:))
Kizlar merhaba bugun benim dogumgunumdu o yuzden 2 kere kutlama oldu ve malum pasta yedimkilom ay i diyelim
Canım 5 yasin de benden katabilirsiniz...allah kolaylik versin gidene de kalanlara da inşallah
Gorumcen kac yasindaydi.geride coluk cocuk varsa zor...ama takdiri ilahi.hep sebepler geliyo insanin aklina oyle olmadaydu boyle olmasaydi deniliyo.nihayetinde kader...boylesi daha hayirli diyelim.6 yasindaki kizinin yanmis bedenini teslim alan anneler de var.Allah korusun sizinkisi de cok zor ama daha kotulere bakarak indan teselli bulur anca...
Gunaydinlar herkese.
Size kotu haberlerim var.birincisi goruldugu uzere kilom.sanirim ilaclardan diye dusunuyorum.ikincisi bogazim hala cok aciyor.bir haftadir gecmemesi beni korkutuyor.acikcasi tatrtida fazla cikmam bu yuzden beni cok uzmedi.cunku canim cok aciyor.can daha tatli yani..yutkunamiyorum.gecmez ise yarin tekrar gidicem dr a.ucuncu kotu haber ise baska bir sehre tayinimiz cikti.cok canim sikkin.ben.zaten ev isinmiyor diye gectigimiz eylulde ev tasimistik.simdi tekrar tasinmak bu cocuklarla ezuyet gibi..mecbuuurrr tasincaz tabi.bu sehre geleli henuz.iki sene bile dolmadi.iki ev degistirdim.simdi.de baska sehre gidiyoruz.
Kaptanim akrep bana izin verir misin.diskalifiye opmamak icin enfaxla kac hafta ayri kalabiliyoruz.burayi mesgul etmenek icin ayriliyorum.geri gelcem anacim.beni bekleyin..
Gunaydinlar herkese.
Size kotu haberlerim var.birincisi goruldugu uzere kilom.sanirim ilaclardan diye dusunuyorum.ikincisi bogazim hala cok aciyor.bir haftadir gecmemesi beni korkutuyor.acikcasi tatrtida fazla cikmam bu yuzden beni cok uzmedi.cunku canim cok aciyor.can daha tatli yani..yutkunamiyorum.gecmez ise yarin tekrar gidicem dr a.ucuncu kotu haber ise baska bir sehre tayinimiz cikti.cok canim sikkin.ben.zaten ev isinmiyor diye gectigimiz eylulde ev tasimistik.simdi tekrar tasinmak bu cocuklarla ezuyet gibi..mecbuuurrr tasincaz tabi.bu sehre geleli henuz.iki sene bile dolmadi.iki ev degistirdim.simdi.de baska sehre gidiyoruz.
Kaptanim akrep bana izin verir misin.diskalifiye opmamak icin enfaxla kac hafta ayri kalabiliyoruz.burayi mesgul etmenek icin ayriliyorum.geri gelcem anacim.beni bekleyin..
Kizlar gene arkafa cocuklar uyuyor biz de arabada geziyoruz
Esim kullanito arabayi ben de nete takiliyorum
Az once kardedimle mesajlastik.kendisinin de kilo problemi var.3yuldir falan ugrasiyo.gecen yil benm de tavsiyemle istanbulda dyt.e gitti.ilk aslida memlekette gitmisti.kontriller istanbulda.annemle yaris yapiyoruz falan derken 75civarinfan 69a dustu.bu ara verfi 75 76 derken simdi 77 olmus.
Hep kilo konusu aramizda konusulur.ben gecen yul 65te yerimde sayarken o69a istikrarla gelmisti.
Onceleri sen bana sir beni denetle falan derken bu sefer bana bi tets cikti...
Bana ne ne yefiginuz ne uctiginizden kac kilo oldugunuzdan senle ben birmiyim
Bana ne zayuflayanlarfan gibi bi suru sey soyledi.ben kapatmaya calistikca devam etti.uzgun kirgin ve kendime ofkeliyim.
akrep33 ( 66,5 / / / %)
Seldom ( 78,4 /78.1 /0.3 / 0.38 %)
hedef52 ( 65,0 / 64.5/0.5 /0.77 %)
selennnnn ( 60 / 60/ 0/ 0%) sabit
Siyahbeyaz0066( 70,0/ 70,4/ -0,4/0,57 %)Bildirimde bulunmadı
Ambuyanbu ( 73,4 / /0 / 0 %)
uhs ( 67,4/ / / %) Bildirimde bulunmadı
nazperver( 57,9 / / / %) Bildirimde bulunmadı
ozgekrd ( 83,8 // / % ) Bildirimde bulunmadı
m1986( 63,5 / / / %) Hamilelik nedeni ile ayrılmak zorunda kaldı
fatmabol( 81,4 / / / %) Bildirimde bulunmadı
citlenbikbesyo( 59,3 / 58.9/ 0.4/ %)
Elif_merve( 63,8 /63.8 /0/ 0%)
Biraz kendimi toplayıp geldim. Aslında buraya girmek bir şeyler yazmak bir yana başka şeyler de yapmak içimden gelmiyor. Güzel yürekli kaptanın beni diskalifiye edersen kırılmam. Telefonun servisten geldi ama Şifremi hatırlatmakta zorlandım, meğer çok basit bir şifre secmisim unutmayayim diye :))
Bugün kızları dedeye zimmetledim parka yürüyüşe alışverişe gittiler..ben de koltuk koltuk gezerekten yattım :)
ohhhh. bu durumda hayat seldoma guzel diyebilirmiyiz?
Deriz walla :) komşu teyze kandil için hamur kızartması getirdi oyyyyy bi yıldır yemedim nasıl bir nefis terbiyesi yaşıyorum bilemezsiniz :/ kahvalti için ayırdım sabahı nasıl etcem bilmem :/ menüyü sabah yazmanın avantajı mı dezavantajı mı :/
Bugün kızları dedeye zimmetledim parka yürüyüşe alışverişe gittiler..ben de koltuk koltuk gezerekten yattım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?