Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ayyyyy kızlar bugün perşembe miydi ben tartılmadım
hafta başı tatil olunca kafalar karıştı bende isterseniz yarın sabah bildirim ya da beni sabit geçin siz bilirsiniz

Tamam canım, yarın sabah tartıl, istisna yapalım, unutmuşsun sonuçta, bilinçli yapılmış bişii yok.

Tamam canım, yarın sabah tartıl, istisna yapalım, unutmuşsun sonuçta, bilinçli yapılmış bişii yok.

ben galiba bu listelere hiç giremeyecem. kaç haftadır burdayım ama ne kimse yazdıklarıma cvp veriyo nede listeye giriyorum. acaba başka guruba geçsem mi.

akrep33 ( 67 / 67 / 0 / 0,0%) Sabit
Seldom ( 78.1 / / / % )
hedef52 ( 64.5 /65.2 / -0,7/ %)
selennnnn ( 60 / / / %) sabit
Siyahbeyaz0066( 70,1 / / / %)
Ambuyanbu (74.1/ / / %)
uhs ( 66.9 / / / %)
fatmabol( 81.6/ / / %)
citlenbikbesyo( 58,7 / 58/ 0,7/ %)
Elif_merve( 63.8 / / / %)

akrep33 ( 67 / 67 / 0 / 0,0%) Sabit
Seldom ( 78.1 / / / % )
hedef52 ( 64.5 /65.2 / -0,7/ %)
selennnnn ( 60 / / / %) sabit
Siyahbeyaz0066( 70,1 / 71/- 0,9/0,64 %)ikiye bolundu
Ambuyanbu (74.1/ / / %)
uhs ( 66.9 / / / %)
fatmabol( 81.6/ / / %)
citlenbikbesyo( 58,7 / 58/ 0,7/ %)
Elif_merve( 63.8 / / / %)

ben galiba bu listelere hiç giremeyecem. kaç haftadır burdayım ama ne kimse yazdıklarıma cvp veriyo nede listeye giriyorum. acaba başka guruba geçsem mi.

Tatlım sen hangi tarihte gelmiştin? Muhtemelen hedefte vardır geliş tarihin bi baksın senin durumuna, kararı olumlu olursa listemize girersin sende..
Eee hani kilonu yazmamışsın.

Seldom bi ses ver.enson bogazim da ki yutkunamama bir ay oldu gecmedi demisti.sagligindan endise ediyorum.akrep eger sen yada coculklar telden silmediler ise silinmemistir bence.benim telde oyle idi.hep baska biryere kaydefiyorfu bende kiziyordum cocuklar silmis diye.telde rehber dosyalarina falan bakarsan bulacagini dusinuyorum.eger telim benimkindenseyardim nerdenbuldugum konusunda yardim edebilirim.samsung 5830 benimkisi.aynisiysa yardimci ola ilirim

Yine sabitim. Odaklanamiyorum. Akrebim sen beni diskalifiye et lutfen kendimi veremiyorum (

Tatlım sen hangi tarihte gelmiştin? Muhtemelen hedefte vardır geliş tarihin bi baksın senin durumuna, kararı olumlu olursa listemize girersin sende..

ben 3 haftadır yazıyorum ama kimse cvp vermediği için bu hafta yazmadım. birde paylaşım yapıyorum kimse cvp yazmıyo benimde şevkim kırılıyo
bu hafta 78,3 yani geçen haftayla aynıyım . ilginize çok teşekkür ederim

Tatlım sorma yaa, seldomu çok merak ettim..

Benim tel android olanlardan kuzu, galaxy serisi.. Muhtemelen benim kız içeriğinden bişiler sildi yoksa tabii kendiliğinden olmaz..
Ben birde face den bir bakayım şu kuzuya..

Kuzu alınganlığın gereksiz çünkü zaten hepimiz iki haftadır soma kazasından dolayı bildirim yapmıyoruz, e sen de muhtemelen daha önceki hafta geldin, yani gayet normal 3 haftadır burda olman, diğer takımlarda yeni üye durumları da aynı olucaktı.. Kırılmasın şevkin felan, eğer kilo vermek istiyorsan son gaz devam şekerim

Seldom face de 11 mayısda yapmış son paylaşımını, anneler gününde.. Ya selende varmıydı acaba tel nosu.. Selenn duy sesimizi kuzu

Akrebim yok malesef keske alsaydim (

Bu arada beni diskalifiye et akrebim. Kendimi veremiyorum. Haftalardir sabitim cunku kilo vermek disinda baska dusunceler icindeyim. Grubun ortalamasini dusurmeye hakkim yok. Bir gun bu ruh halinden cikinca cooook pisman olacagimi biliyorum ama iki kelime paylasim yapmaya bile enerjim kalmadi. Cikis bulamamak beni mahvediyor. Sayfamiza persembeleri kilomu bildirmek icin girer oldum. Sizleri de negatif yonde etkilemek veya kilo bildirimimi yapmayi unutmak istemiyorum(

Son düzenleme:

yok canım ne alınganlıgı. böyle şeylere alınmam zaten. ama bende ne yapacagımı bilmediğim için söylüyorum

tam 1 sayfa yazdım içimi döktüm hepsi gitti şansa bak sanal ortam bile istemiyor içimi dökmemmi
vardır bir hayır. eğer bana öyle olursa demek ki herkesin bilmesi gerekmiyormuş ya da böyle yazmamam gerekiyormuş diye düşünüyorum. çok anlatmak istiyorsam biraz daha sakin bi anlatımla anlatıyorum

hedef aslında ilk hafta dışında çok da paylaşım yaptığını söyleyemeyiz. geçen hafta herkes gibi sen de yoktun ,önceki hafta ise yanılmıyorsam hastanede işlerin olduğu için gelemediğini söylemiştin. o veya bu şekilde katılımın senin de fazla değil. ha kilo vermiş misin, isteklimisin yani evet. başlangıç 28 nisan 81,5 diye not almışım. kilo bildirimini yaparsan listeye dahil ederiz.

bilgiler yukarıda

evet ya telefonunu biraz karıştırsın bulur bence de.benim de mesela gönül hanımı ararım bulamam, hanım gönül diye çıkar bi yerlerden

efet katılıyorum

Grubumuz diyet grubundan cikti kizlar.soyle yeni cikmis bir diyetten yada koca totolarimzdan sikayet etmez olduk.
Bence bu aksam ve yarin herkes olculerini yazsin.hedefcim sende yesil ciciler listesini getir bir gozumuze sok.azicik toparlanalim.
Seldomu bende cok merak ettim.ama bekliycez mecbur.İnsaallah yakinda geri doner

(( Haklısınız. bu hafta kilom 78,3 bundan sonra daha dikkat ederim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…