ayyyyy kızlar bugün perşembe miydi ben tartılmadım
hafta başı tatil olunca kafalar karıştı bende isterseniz yarın sabah bildirim ya da beni sabit geçin siz bilirsiniz
Tamam canım, yarın sabah tartıl, istisna yapalım, unutmuşsun sonuçta, bilinçli yapılmış bişii yok.
Tamam canım, yarın sabah tartıl, istisna yapalım, unutmuşsun sonuçta, bilinçli yapılmış bişii yok.
ben galiba bu listelere hiç giremeyecem. kaç haftadır burdayım ama ne kimse yazdıklarıma cvp veriyo nede listeye giriyorum. acaba başka guruba geçsem mi.
akrep33 ( 67 / 67 / 0 / 0,0%) Sabit
Seldom ( 78.1 / / / % )
hedef52 ( 64.5 /65.2 / -0,7/ %)
selennnnn ( 60 /60 / 0/ 0%) sabit
Siyahbeyaz0066( 70,1 / 71/- 0,9/0,64 %)ikiye bolundu
Ambuyanbu (74.1/ / / %)
uhs ( 66.9 / / / %)
fatmabol( 81.6/ / / %)
citlenbikbesyo( 58,7 / 58/ 0,7/ %)
Elif_merve( 63.8 / / / %)
Tatlım sen hangi tarihte gelmiştin? Muhtemelen hedefte vardır geliş tarihin bi baksın senin durumuna, kararı olumlu olursa listemize girersin sende..
Eee hani kilonu yazmamışsın.
Seldom bi ses ver.enson bogazim da ki yutkunamama bir ay oldu gecmedi demisti.sagligindan endise ediyorum.akrep eger sen yada coculklar telden silmediler ise silinmemistir bence.benim telde oyle idi.hep baska biryere kaydefiyorfu bende kiziyordum cocuklar silmis diye.telde rehber dosyalarina falan bakarsan bulacagini dusinuyorum.eger telim benimkindenseyardim nerdenbuldugum konusunda yardim edebilirim.samsung 5830 benimkisi.aynisiysa yardimci ola ilirim
ben 3 haftadır yazıyorum ama kimse cvp vermediği için bu hafta yazmadım. birde paylaşım yapıyorum kimse cvp yazmıyo benimde şevkim kırılıyo
bu hafta 78,3 yani geçen haftayla aynıyım . ilginize çok teşekkür ederim
Seldom face de 11 mayısda yapmış son paylaşımını, anneler gününde.. Ya selende varmıydı acaba tel nosu.. Selenn duy sesimizi kuzu
Akrebim yok malesef keske alsaydim(
Kuzu alınganlığın gereksiz çünkü zaten hepimiz iki haftadır soma kazasından dolayı bildirim yapmıyoruz, e sen de muhtemelen daha önceki hafta geldin, yani gayet normal 3 haftadır burda olman, diğer takımlarda yeni üye durumları da aynı olucaktı.. Kırılmasın şevkin felan, eğer kilo vermek istiyorsan son gaz devam şekerim
vardır bir hayır. eğer bana öyle olursa demek ki herkesin bilmesi gerekmiyormuş ya da böyle yazmamam gerekiyormuş diye düşünüyorum. çok anlatmak istiyorsam biraz daha sakin bi anlatımla anlatıyorumtam 1 sayfa yazdım içimi döktüm hepsi gitti şansa bak sanal ortam bile istemiyor içimi dökmemmi
hedef aslında ilk hafta dışında çok da paylaşım yaptığını söyleyemeyiz. geçen hafta herkes gibi sen de yoktun ,önceki hafta ise yanılmıyorsam hastanede işlerin olduğu için gelemediğini söylemiştin. o veya bu şekilde katılımın senin de fazla değil. ha kilo vermiş misin, isteklimisin yani evet. başlangıç 28 nisan 81,5 diye not almışım. kilo bildirimini yaparsan listeye dahil ederiz.ben galiba bu listelere hiç giremeyecem. kaç haftadır burdayım ama ne kimse yazdıklarıma cvp veriyo nede listeye giriyorum. acaba başka guruba geçsem mi.
bilgiler yukarıdaTatlım sen hangi tarihte gelmiştin? Muhtemelen hedefte vardır geliş tarihin bi baksın senin durumuna, kararı olumlu olursa listemize girersin sende..
Eee hani kilonu yazmamışsın.
evet ya telefonunu biraz karıştırsın bulur bence de.benim de mesela gönül hanımı ararım bulamam, hanım gönül diye çıkar bi yerlerdenSeldom bi ses ver.enson bogazim da ki yutkunamama bir ay oldu gecmedi demisti.sagligindan endise ediyorum.akrep eger sen yada coculklar telden silmediler ise silinmemistir bence.benim telde oyle idi.hep baska biryere kaydefiyorfu bende kiziyordum cocuklar silmis diye.telde rehber dosyalarina falan bakarsan bulacagini dusinuyorum.eger telim benimkindenseyardim nerdenbuldugum konusunda yardim edebilirim.samsung 5830 benimkisi.aynisiysa yardimci ola ilirim
efet katılıyorumKuzu alınganlığın gereksiz çünkü zaten hepimiz iki haftadır soma kazasından dolayı bildirim yapmıyoruz, e sen de muhtemelen daha önceki hafta geldin, yani gayet normal 3 haftadır burda olman, diğer takımlarda yeni üye durumları da aynı olucaktı.. Kırılmasın şevkin felan, eğer kilo vermek istiyorsan son gaz devam şekerim
vardır bir hayır. eğer bana öyle olursa demek ki herkesin bilmesi gerekmiyormuş ya da böyle yazmamam gerekiyormuş diye düşünüyorum. çok anlatmak istiyorsam biraz daha sakin bi anlatımla anlatıyorum
hedef aslında ilk hafta dışında çok da paylaşım yaptığını söyleyemeyiz. geçen hafta herkes gibi sen de yoktun ,önceki hafta ise yanılmıyorsam hastanede işlerin olduğu için gelemediğini söylemiştin. o veya bu şekilde katılımın senin de fazla değil. ha kilo vermiş misin, isteklimisin yani evet. başlangıç 28 nisan 81,5 diye not almışım. kilo bildirimini yaparsan listeye dahil ederiz.
bilgiler yukarıda
evet ya telefonunu biraz karıştırsın bulur bence de.benim de mesela gönül hanımı ararım bulamam, hanım gönül diye çıkar bi yerlerden
efet katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?