Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ambu ozel bi formulun varsa paylas tatlim ona gore biseyler deniyeyim ben yaz geldigi icin suluyemek yememeye basladum yine...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ve ben yürüyüşe gittim geldim duşumu aldım. 5-6 kayısı 5-6 erik yedim. gerçi saat geç oldu ama akşam yemegi yemedim sonuçta :)

Ambu ozel bi formulun varsa paylas tatlim ona gore biseyler deniyeyim ben yaz geldigi icin suluyemek yememeye basladum yine...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim aksamlari nesfitle geciriyorum.mesela gecen aksam disarda alisveristeydim geldim 9:30 olmus.kayinvalidem kizartma yspmis yemedim salatalikla gecistirdim.yanimda bir ogunluk nesfit tasiycam artik

ve ben yürüyüşe gittim geldim duşumu aldım. 5-6 kayısı 5-6 erik yedim. gerçi saat geç oldu ama akşam yemegi yemedim sonuçta :)

ahhhh yuruyuse cikanlara hayranlikla bakiyorum.esim sabah 6 da cikmama izin verdi sonunda ama bu seferde ben uykumu bolup gidemiyorum ama sabah deniycem İnsaallah.aksam yememek bana iyi geliyo canim sabah tartil bakalim sonuc fark edicekmi

Citlenbikcim anca geri gelebildim kusura bakma ne olur.
Hedefin ornegini yaziyim.kilosu 100 den 97 dusmus diye dusunursek 100 - 97 :3
Kilo farki/gecen haftaki kilo *100
3 / 100 : *100
İnsaallah anlatabilmisimdir

Tamam canım, seni izne ayıralım bu hafta, kafanı toparla biraz..
kaptancım ben 3. takımda başlamak istiyorum uygun mudur

Uygundur canım

günaydın canım bir kaç haftadır kimse yazmıyor belki o arada unutuldun gitme bir yere bence inş toparlanacağız takım olarak

afiyet olsun canım bende yürüyüşlere başlasam ne güzel olur ama oğlum hala hasta öksürüyor bir de iki gündür gözleri çapakla kalkıyor neden oluyor acaba

Günaydın...ani bir ameliyat geçirdim..bugün eve geçiyorum inşallah...
çok şükür canım senden haber alabildik ne ameliyatı inş kötü bir şey yoktur
bu arada hepimiz hedefe yada akrebe telefonlarımızı mı bıraksak gizli bir şekilde ne dersiniz

akrep33 ( 67 / 67 / 0 / 0,0%) Sabit
Seldom ( 78.1 / / / % )
hedef52 ( 64.5 /65.2 / -0,7/ %)
selennnnn ( 60 / / / %) sabit
Siyahbeyaz0066( 70,1 / 71/- 0,9/0,64 %)ikiye bolundu
Ambuyanbu (74.1/ / / %)
uhs ( 66.9 /67,3 /-0,4 / %)
fatmabol( 81.6/ / / %)
citlenbikbesyo( 58,7 / 58/ 0,7/ %)
Elif_merve( 63.8 / / / %)

bu hafta kilo almışım belli zaten birde regl olacam bir iki gün içinde onun şişkinliğide var
kızlar bu hesaplamayı yapamıyorum kusura bakmayın (matematiğim de 100 dür ammaaaa )
66,9/67,3*100=99,4 çıkıyor

kızlar bir şey soracam size
ben regl öncesinde çok değişiyorum
-yaşama isteğim kalmıyor
-hayat anlamsız geliyor
-kendimi hiç beğenmiyorum
-sürekli ağlamak istiyorum,yataktan çıkmak istemiyorum,her yerime ağrılar giriyor
-biriyle kavga etmek istiyorum
dün eşimle küstük biliyorum benim yüzümden
dün hiç keyfim yoktu kendisine belirttim akşam geldi hiç sormadı beni çocuğu uyuttum benimle ilgilenir dedim kendisi bende masaj istedi yaptım
gidip yatalım dedi
yatakta öpmek istedi bende uykum var dedim tamam dedi döndü uyudu. ben benimle ilgilensin güzel bir şeyler söylesin yanındayım desin diye bekledim ona ihtiyacım vardı
sabah ta gerekli şeyler dışında konuşmadık bile
niye bu erkekler ince ayrıntıları düşünmezler anlamam(üzgünüm)

Günaydın...ani bir ameliyat geçirdim..bugün eve geçiyorum inşallah...
geçmiş olsun canıııııımbiz de ondan korktuk aklıma bize küstü veya pisboğazların takımına gitmiyim gibi bi karar almış mıdır diye de geçti( çaktırmıyom ama ben de alınganımdır). akrep telefon nonu kaybetmiş, gerçek kimliğini bildiğimiz için okul telefonuna ulaşmak gibi bir ihtimal de vardı ama belki rahatsızlık veririz diye idareyle seni yüz göz etmek istemedim hem selda hoca hasta deselerdi ne olacaktı, bu ihtimali düşünerek sadece dua edebildim, şükür aramızdasın

ambu ben 2-3 gün sabah saatlerinde yürüyüşe çıkmayı denedim, o kadaaaaa çok köpek oluyordu ki o saatte yürüyüşe çıkmakten tırstım.
dün aklıma ne geldi, sabah evden daha vakitli çıkıp arabayı 15-20 dk. uzaktaki bi yere park edicem, öğle aeasında da yürürsem günde +9000 adım yürümüş olurum.

ha bi de diyet planlarım ....çok oyalandık çoooook...ayda rahatlıkla 3-4 kilo verebilecek bir kilodayım. 1200 kaloriyi geçmezsem 2 aya en az 7 kg. verebilirim. hadi bakalım umarım planlarımı yerine getirebilirim.

bu sabah:3yk lor peyniri (çörekotlu)(30 kalori). 2 domates 40 kalori: toplam: 70 kalori
şimdi şekersiz çay

[h=1]Salatalık ve Faydaları[/h]Paylaşan :
Diyetkolik Diyetisyenim

- Salatalığın %96’sı sudur ve bu içeriği nedeniyle diyet programlarında önerilen, sık tercih edilebilecek besinler arasındadır.
- Mideyi rahatlatıcı özelliğe sahiptir.
- Yapısındaki C vitamini sayesinde güneş yanığından sonra ciltte oluşan tahriş ve yanmalara karşı rahatlatıcı ve onarıcı özelliği vardır.
- Magnezyum ve potasyum içerdiğinden, pek çok spa tedavisinde de tercih edilir.
- Salatalık vücuttaki toksinlerin dışarı atılmasına yardımcı olur.
- Antioksidan kapasitesi sayesinde ve içerdiği A, B ve C vitaminleri ile immün sistemin güçlenmesine yardımcı olur.
- Yapılan çalışmalar, salatalık bileşenlerinin kanser ile savaşmaya yardımcı olduğunu ortaya koymuştur. Özellikle kanser oluşumuna neden olan nitrosaminleri baskılayan c vitamini içeriği, koruyucu özellik sağlar.
- Kan basıncını dengeler.
- Posa ve su içeriği sayesinde sindirime yardımcı olur.
- Özellikle gut hastalarında, yükselen ürik asit seviyesini düşürücü etkiye sahiptir. Bu nedenle böbrekleri korur.
- Salatalık pankreastan insülin salınımını destekler. Bu nedenle diyabet hastaları için faydalı bir besindir.
- Yapısındaki bitkisel steroller sayesinde kötü kolesterolü düşürücü etki sağlar.
- Salatalık kabuk kısmında yüksek miktarda A vitamini içerdiğinden, kabuklarını soymadan yemek gerekir.
- Salatalık Vitamin B1, Vitamin B2, Vitamin B3, Vitamin B5, Vitamin B6, Folik Asit, Vitamin C, Kalsiyum, Demir, Magnezyum, Fosfor, Potasyum ve Çinko gibi birçok vitamin ve mineral içerir.

Salatalık mümkün olduğunca kabuğu soyulmadan ve tuz yerine limon ya da yoğurt ile beraber tüketilmelidir. Kabızlık sorunu olanlar için ara öğünlerde iyi bir alternatiftir. Kilo kontrolü için ise açlık hissedilen durumlarda 1-2 adet salatalık yiyerek açlık hissi bastırılabilir.

hadi hep beraber salatalık yiyoruz

akşam yemek yiyip çıksaydın o meyveleri yemek zorunda kalmazdın. ayıptır söylemesi eğer yediğin erikler can eriği değilse yaklaşık 4 meyve yemiş sayılırsın. karatay teyzem duymasın yürüyüşe başlamışsın iyi ama.
bu arada bu takımda mı kalıyorsun 3. takıma mı geçiyorsun ben anlamadım:26:

Bizim burda kopek yok ama gece 1 de yatip en az iki kere cocuklara kalkip bide 6 da yuruycek halim olmuyo.evde leslie yapincada cok halsiz oluyorum.yani bir sure bendeki tek hareket ev isi

yaaaa iste bu.salatalikta olsa azicik hareket geldi.ben salataligi cok severim ama bukadar faydali oldugunu bilmiyodum.sagol hedefcim

seldommmmm cok gecmis olsun canim.musait oldugunda ayrintilari yazarsan seviniriz.merak ettinizmi dedigine gore gecmisi okumadin.polise gidicektik nerdeyse :)))

bu da AMBUYANBUDAN ALINTI

akrep33 kullanıcısından alıntı

Seldom ( 78.1 / / / % )
selennnnn ( 60 / / / %) sabit
Siyahbeyaz0066( 70,1 / / / %)
Ambuyanbu (74.1/73.4 /0.7 / %0.94)
uhs ( 66.9 / / / %)
fatmabol( 81.6/ 82.1/ / %)
citlenbikbesyo( 58,7 / / / %)

uhs sana bir matemetik problemi 66,9 kiloluk bir tosuncuk 400 gram kilo aldığına göre, kilosunun yüzde kaçı kadar kilo almıştır?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

hadi bakalım herkesin listesinde birilerinin bildirimi eksik gene

Sanki bunlari ben yazmis gibiyim canim.bizdede hep ayni.bide niye nasil oldugumu sormadin dersem sen benim butun gun ne cektigimi biliyonusun diye uste cikiyo.bende tribe giriyorum oda umursamiyo ama bu halime cok kiziyo.amannn bosver diyorum bende kendime.ama ne hikmetse konusmaya basliyinca gene sen soyle yaptin boyle yaptin diye uste cikiyo.hepsi bir cins bence.uzgunum yorum yapamadim sadece sorun ekledim ama inanki bende ne yapicagimi bilmiyorum

yalnizzzz genede Allah basimizdan beylerinizi cocuklarimizin babasini eksik etmesin( malum seldom donmus kizmasin simdi hasta hasta )

Seldom ( 78.1 / / / % )
selennnnn ( 60 / / / %) sabit, izne ayrıldı
Siyahbeyaz0066( 70,1 / 71/- 0,9/0,64 %)ikiye bolundu
Ambuyanbu (74.1/ 73,4/0,7 / %)
uhs ( 66.9 /67,3 /-0,4 / %)
fatmabol( 81.6/ 82,1/ -0,5/ %)
citlenbikbesyo( 58,7 / 58/ 0,7/ %)
HedefVeBaşari(81,5/

Kızlar müjde, seldom bugün sabah 6 sıraları face e yazmış, ohh şükür, kötü düşünmeye başlamıştım ya hu!

5 sevgi dili diye bir kitap vardı. okumadınsa okumanı tavsiye ederim.
eşin öperek sevgisini göstermek istiyorsen ise bunu sevgi gösterisi olarak değil belki de çıkarı için olduğunu düşünüyorsun. çünkü sen işitselsin ve tatlı söz bekliyorsun. senin koca da dokunsal olduğu için ona yağtığın masajı ilanıo aşk olarak algılıyor istediğin kadar masaj yaparken günlük dertlerini anlat, adam duymuyoooooor. kafasına iki tane vur bak nası anlayacaktı seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…