Ambu ozel bi formulun varsa paylas tatlim ona gore biseyler deniyeyim ben yaz geldigi icin suluyemek yememeye basladum yine...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ve ben yürüyüşe gittim geldim duşumu aldım. 5-6 kayısı 5-6 erik yedim. gerçi saat geç oldu ama akşam yemegi yemedim sonuçta :)
Tamam canım, seni izne ayıralım bu hafta, kafanı toparla biraz..Bu arada beni diskalifiye et akrebim. Kendimi veremiyorum. Haftalardir sabitim cunku kilo vermek disinda baska dusunceler icindeyim. Grubun ortalamasini dusurmeye hakkim yok. Bir gun bu ruh halinden cikinca cooook pisman olacagimi biliyorum ama iki kelime paylasim yapmaya bile enerjim kalmadi. Cikis bulamamak beni mahvediyor. Sayfamiza persembeleri kilomu bildirmek icin girer oldum. Sizleri de negatif yonde etkilemek veya kilo bildirimimi yapmayi unutmak istemiyorum(
kaptancım ben 3. takımda başlamak istiyorum uygun mudur
günaydın canım bir kaç haftadır kimse yazmıyor belki o arada unutuldun gitme bir yere bence inş toparlanacağız takım olarakben 3 haftadır yazıyorum ama kimse cvp vermediği için bu hafta yazmadım. birde paylaşım yapıyorum kimse cvp yazmıyo benimde şevkim kırılıyo
bu hafta 78,3 yani geçen haftayla aynıyım . ilginize çok teşekkür ederim
afiyet olsun canım bende yürüyüşlere başlasam ne güzel olur ama oğlum hala hasta öksürüyor bir de iki gündür gözleri çapakla kalkıyor neden oluyor acabave ben yürüyüşe gittim geldim duşumu aldım. 5-6 kayısı 5-6 erik yedim. gerçi saat geç oldu ama akşam yemegi yemedim sonuçta :)
çok şükür canım senden haber alabildik ne ameliyatı inş kötü bir şey yokturGünaydın...ani bir ameliyat geçirdim..bugün eve geçiyorum inşallah...
Canim aksamlari nesfitle geciriyorum.mesela gecen aksam disarda alisveristeydim geldim 9:30 olmus.kayinvalidem kizartma yspmis yemedim salatalikla gecistirdim.yanimda bir ogunluk nesfit tasiycam artik
ahhhh yuruyuse cikanlara hayranlikla bakiyorum.esim sabah 6 da cikmama izin verdi sonunda ama bu seferde ben uykumu bolup gidemiyorum ama sabah deniycem İnsaallah.aksam yememek bana iyi geliyo canim sabah tartil bakalim sonuc fark edicekmi
geçmiş olsun canıııııımGünaydın...ani bir ameliyat geçirdim..bugün eve geçiyorum inşallah...
ve ben yürüyüşe gittim geldim duşumu aldım. 5-6 kayısı 5-6 erik yedim. gerçi saat geç oldu ama akşam yemegi yemedim sonuçta :)
ambu ben 2-3 gün sabah saatlerinde yürüyüşe çıkmayı denedim, o kadaaaaa çok köpek oluyordu ki o saatte yürüyüşe çıkmakten tırstım.
dün aklıma ne geldi, sabah evden daha vakitli çıkıp arabayı 15-20 dk. uzaktaki bi yere park edicem, öğle aeasında da yürürsem günde +9000 adım yürümüş olurum.
ha bi de diyet planlarım ....çok oyalandık çoooook...ayda rahatlıkla 3-4 kilo verebilecek bir kilodayım. 1200 kaloriyi geçmezsem 2 aya en az 7 kg. verebilirim. hadi bakalım umarım planlarımı yerine getirebilirim.
akrep33 ( 67 / 67 / 0 / 0,0%) Sabit
Seldom ( 78.1 / / / % )
hedef52 ( 64.5 /65.2 / -0,7/ %)
selennnnn ( 60 / / / %) sabit
Siyahbeyaz0066( 70,1 / 71/- 0,9/0,64 %)ikiye bolundu
Ambuyanbu (74.1/ / / %)
uhs ( 66.9 /67,3 /-0,4 / %)
fatmabol( 81.6/ / / %)
citlenbikbesyo( 58,7 / 58/ 0,7/ %)
Elif_merve( 63.8 / / / %)
bu hafta kilo almışım belli zaten birde regl olacam bir iki gün içinde onun şişkinliğide var
kızlar bu hesaplamayı yapamıyorum kusura bakmayın (matematiğim de 100 dür ammaaaa )
66,9/67,3*100=99,4 çıkıyor
akrep33 ( 67 / 67 / 0 / 0,0%) Sabit
Seldom ( 78.1 / / / % )
Siyahbeyaz0066( 70,1 / 71/- 0,9/0,64 %)ikiye bolundu
Ambuyanbu (74.1/ / / %)
uhs ( 66.9 / / / %)
fatmabol( 81.6/ / / %)
citlenbikbesyo( 58,7 / 58/ 0,7/ %)
hedef52;35397474]akrep33 ( 67 / / / %)
Seldom ( 78.1 / / / % )
Siyahbeyaz0066( 70,1 / / / %)
Ambuyanbu (74.1/ / / %)
uhs ( 66.9 / / / %)
ozgekrd ( 83,8 / / / % ) İzne ayrıldı
fatmabol( 81.6/ 82.1/ / %)
citlenbikbesyo( 58,7 / / / %)
geçen hafta yas sebebi ile takımlar kilo bildirimi yapmamıştı dolayısı ile geçen hafta kilo bildirimi yapan arkadaşların kilosu da burada yazmıyor.
kızlar bir şey soracam size
ben regl öncesinde çok değişiyorum
-yaşama isteğim kalmıyor
-hayat anlamsız geliyor
-kendimi hiç beğenmiyorum
-sürekli ağlamak istiyorum,yataktan çıkmak istemiyorum,her yerime ağrılar giriyor
-biriyle kavga etmek istiyorum
dün eşimle küstük biliyorum benim yüzümden
dün hiç keyfim yoktu kendisine belirttim akşam geldi hiç sormadı beni çocuğu uyuttum benimle ilgilenir dedim kendisi bende masaj istedi yaptım
gidip yatalım dedi
yatakta öpmek istedi bende uykum var dedim tamam dedi döndü uyudu. ben benimle ilgilensin güzel bir şeyler söylesin yanındayım desin diye bekledim ona ihtiyacım vardı
sabah ta gerekli şeyler dışında konuşmadık bile
niye bu erkekler ince ayrıntıları düşünmezler anlamam(üzgünüm)
kızlar bir şey soracam size
ben regl öncesinde çok değişiyorum
-yaşama isteğim kalmıyor
-hayat anlamsız geliyor
-kendimi hiç beğenmiyorum
-sürekli ağlamak istiyorum,yataktan çıkmak istemiyorum,her yerime ağrılar giriyor
-biriyle kavga etmek istiyorum
dün eşimle küstük biliyorum benim yüzümden
dün hiç keyfim yoktu kendisine belirttim akşam geldi hiç sormadı beni çocuğu uyuttum benimle ilgilenir dedim kendisi bende masaj istedi yaptım
gidip yatalım dedi
yatakta öpmek istedi bende uykum var dedim tamam dedi döndü uyudu. ben benimle ilgilensin güzel bir şeyler söylesin yanındayım desin diye bekledim ona ihtiyacım vardı
sabah ta gerekli şeyler dışında konuşmadık bile
niye bu erkekler ince ayrıntıları düşünmezler anlamam(üzgünüm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?