Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın...ani bir ameliyat geçirdim..bugün eve geçiyorum inşallah...
Çok şükür yaaaa.. Valla buraya çaktırmıyodum ama en kötü şeyi düşünmeye başlamıştımm
çok şükür canım senden haber alabildik ne ameliyatı inş kötü bir şey yoktur
bu arada hepimiz hedefe yada akrebe telefonlarımızı mı bıraksak gizli bir şekilde ne dersiniz
Evet kızlar özelden verin tel nolarınızı.. Bana bişii olursa, ölürsem felan hedefte ve seldomda var tel numaram..
Formül olmamış şekerim...
Geçen hafta 66,9
Bu hafta 67,3
Fark -0,4

Formül: fark / geçen haftanın kilosu, çıkan sonuç * 100 = yüzde

-0,4 / 66,9 =-0,005970..... *100 = -0,60%

Bu arada tebrik ediyorum kilo almışsın
Omega3 kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum kızlar.. İnanın gereksiz alınganlıklardan, tüümm bu ve benzeri şikayetlerden kurtulmuş oluyosunuz.. Yalnız içerisinde omega9 olmicak dikkat edin.. Sabahları kahvaltı sonrası içersiniz üztelik yağ yakımını da destekliyor, harika
İnanmıyorum ne ihtimaller ama.. Anlamadığım gerçek kimliğini nerden biliyosunki, sende face de yoktu :44:
İp atlamayı tavsiye ederim canım.. Ben geçen hafta sonu başladım evdeyken.. Koşudan daha fazla kalori yaktırıyor özellikle karın ve baseni çabuk toparlıyor..
Hedefcim bu hafta yarışma sonucumuzu açıklıyorum, tabikiii ben yendimmmmm tıpkı haftaya da yeneceğim gibiii

Bu kitabı okumuştum, kesinlikle öneririm herkeslere :13:

hadi bakalım herkesin listesinde birilerinin bildirimi eksik gene [/QUOTE]

o tosuncuk benimmmm ama kafam yerimde değil % kaç kilo almışım sen hesaplar mısın

amin canım allah onları başımızdan eksik etmesin benim beyde seninki gibi
senden ilgi bekliyorum desem bende senden bekliyorum der neden şunu bunu yapmıyorsun desem istedin de yapmadım mı der
sadece çocuklarıyla ilgilenen birbirini unutan karı koca olmak istemiyorum ama gidişat onu gösteriyor

Kızlar müjde, seldom bugün sabah 6 sıraları face e yazmış, ohh şükür, kötü düşünmeye başlamıştım ya hu!
evet çok şükür

o kitabı lisedeyken okumuştum güzel bir kitaptı
yakında kafasına da vurucam bizim beyin
bizimkinin işine gelmiyor bence 3 yıldır karısıyım ne istediğimi neler beklediğimi bilmez mi bilir ama işine gelmiyor uğraşmak istemiyor
o monoton bir hayata razı ama ben değilim

uhs anlattıkların hepimizin başına geliyor. biz eşimle sadece otomobilde çocuk gezdirirken konuşabliyoruz. ama yaşadığın içsel şeyler depresyonu da çağrıştırıyor. ben hep aralık ocak şubat aylarında kendimi tedirgin, yorgun, özgüvensiz hissederim. başkaları arkamdan konuşuyormuş gibi gelir, gelecek endişelerim artar. belki son 6-7 yıldır bu oluyor. hiç psikiyatriste gitmedim ama psikolog arkadaşlara danışmıştım bişey yok diyip kapattılar. ama bence bir dönem ağır bir depresyon geçirdim . keşke o dönem ilaç kullansaydım.
şimdi kış ayları geldiğinde kendime daha iyi bakmaya çalışıyorum. muhtemelen güneş alamadığımız için d vitamini eksik oluyo, e yürüyüşe falan da çıkmıyoruz ki stres atalım. iskandinav ülkeleri intiharların en yaygın olduğu ülkelerdir. güneş ışığı diyip geçmeyelim, çıkalım dışarda yürüyelim, oksiyen alalım bu arada yürüyüş hormonlarımızı da düzenler. elimizden bu geliyor değil mi...bunu yapabiliriz.
eşimizle de anladığı dilden konuşalım yoruluyorsak yardım istemeyi bilelim. öööyle küsmeyle olmaz. tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış. adam niye küstüğünü anlamıyordur bile. ben mesela açık açık şu yüzden kırıldım denmezse anlamam. arada eşim tepkili davranır gıcık olurum, bulmaca gibi ben onu mu çözüp durucam yaaaaa derim. işim gücüm var bi de eşimin tenezzül edip da söylemediği 2 çift kelimeyi söyletecem diye uğraşıcam...derdi olan söyler mantığı vardır bende.ben biraz kötü müyüm ne

akrepcim evet hesaplamıyı öğrendim canım teşekkür ederim
kilo da aldım ama inan canım hiç birşey yapmak istemiyor
omega 3 alıcam canım teşekkür ederim önerin için

seldomun blogcu annedeki yazısındasn isim soyad herbişeyini biliyorum. facebook kullanmamamya çlışıyorum. iyilik sağlık diye de bir adresim var.geçtiğimzi aylarda sen sorduğunda almıştım. o gün bu gündür girmiyordum seldomu bulmak için girdim. gezi olaylarından beri facebook kullanmaktan soğudum. herkesin bir tarafı var, herkes en haklı ...iyilik sağlık adresi çok kullanılmasa da bana aittir.

nasıl yani ambuyanbuyu da mı sen geçtin? o kilo verdi sen veremedin kiiiiiii

Son düzenleme:

bende öyle olamıyorum canım
birşeyler bekliyorum
bir halim hatırım sorulsun
ben istediğim diye bana sevgi sözcükleri söylemesin
ben istedim diye ben gezmelere götürmesin (götürdüğü zamanlarda bile ne yiyeceğimizi nereye gideceğimizi hep ben düşünürüm)
sadece özel günlerde o da zorunlu olduğun için hediye, çiçek almasın
(çok şey istiyorum biliyorum)

ahhhh yuruyuse cikanlara hayranlikla bakiyorum.esim sabah 6 da cikmama izin verdi sonunda ama bu seferde ben uykumu bolup gidemiyorum ama sabah deniycem İnsaallah.aksam yememek bana iyi geliyo canim sabah tartil bakalim sonuc fark edicekmi

sabah işe geç kaldım tartıldım ama uyanır uyanmaz fazla çıkıyorum. bende her gece niyet ediyorumö sabah kalkıp yürüyecem diye ama nefsime yenik düşüyorum

can eriğiydi ya.yeşil erikten işte :d gerçi normalden büyük ama bu cinsini degiştirmez herhalde. geçmeyi düşündm ama vazgeçtim. madem burda başladım burda devam edecem sonuna kadar :) düzenli beslenme düzenli paylaşım ve sporla 3 ay içinde hedefime ulaşacam inşallah :)

akrep33 ( 67 / 67 / 0 / 0,0%) Sabit
Seldom ( 78.1 / / / % )
hedef52 ( 64.5 /65.2 / -0,7/ %)
selennnnn ( 60 / / / %) sabit, izne ayrıldı
Siyahbeyaz0066( 70,1 / 71/- 0,9/0,64 %)ikiye bolundu
Ambuyanbu (74.1/ 73,4/0,7 / %)
uhs ( 66.9 /67,3 /-0,4 / %)
fatmabol( 81.6/ 82,1/ -0,5/ %)
citlenbikbesyo( 58,7 / 58/ 0,7/ %)
Elif_merve( 63.8 / / / %)
HedefVeBaşari(81,5/ 78,3 / )

ben buraya kendimi ekledim ama nasıl hesaplayacam bilemedim :44:

ya bide eskiden burda kilo çizelgeleri oluyordu şimdi neden yok neden görünmüyor :44:

evet canım burada kal çok güzel kilo vermişsin 3 hafta içinde belki beni de gaza getirirsin birbirimize ihtiyacımız var

sabah işe geç kaldım tartıldım ama uyanır uyanmaz fazla çıkıyorum. bende her gece niyet ediyorumö sabah kalkıp yürüyecem diye ama nefsime yenik düşüyorum

sende akşamları yürümeye devam et tatlım

evet canım burada kal çok güzel kilo vermişsin 3 hafta içinde belki beni de gaza getirirsin birbirimize ihtiyacımız var

sende akşamları yürümeye devam et tatlım

evet beraber başaracaz inanıyorum. bu arada ben bu ay yememe çok dikkat edemedim ama günde 1 bardak yeşil kahve içiyorum işe yarıyor tavsiye ederim

Günaydın...ani bir ameliyat geçirdim..bugün eve geçiyorum inşallah...
Sukur kavusturana .çok merak etik.geçmiş olsun.biran önce iyileş de anlat.merak içindeyiz

Sana herşeyi bilen insan diye boşuna demiyorum:))
Bu sorunların sadece biz de olmadığına sevindim.sizin adınıza da üzüldüm.ben benimkinin özel yapım olduğunu düşünürdüm.ben de beklentiye girmeyin diyorum ama ister istemez giriyorum.böyle yapıncada evde o yokmuş gibi oluyor.zaten tayinimizle birlikte yılın 8 ayı şehir dışında olacak.bizden Benden kurtuldu yani.bu durum sürekli çocuklarla ilgilenip bitap düşen ilgi bekleyen BEN de nasil etki yaratacak bilmiyorum.emzirme islemlerim bitsin bende psikologa gitmek istiyorum.çünkü yıllardır çözemediydim sac koparma hastalığın devam ediyor.ve sürekli başımı alıp gitme isteği vare

bekarlar evlenmek istiyo evliler sıkıntı içinde. bende bekarım evlenip çocugum olsun istiyorum. ama çevrendeki tüm evli arkadaşlarım bu sıkıntıları yaşıyor. aslında bende korkmaya bvaşladım iyice. çünkü sevgiliyken bile tahammül edemediğim bi sürü şley yaşarken evlenince erkeklerin rahat tavırları ilgisizlikleri artıyor. Allah bu hayırlı cuma gününde herkesin eşine merhamet sevgi ve evlerinize huzur versin...

Seldom ( 78.1 / / / % )kilo bildiriminde bulunmadı
hedef52 ( 64.5 /65.2 / -0,7/-0,35/-0,54 %)ikiye bölündü
Siyahbeyaz0066( 70,1 / 71/- 0,9/0,64 %)ikiye bolundu
Ambuyanbu (74.1/ 73,4/0,7 /0,35/0,47 %)ikiye bölündü
uhs ( 66.9 /67,3 /-0,4 /-0,2/ -0,30%)ikiye bölündü
fatmabol( 81.6/ 82,1/ -0,5/-0,25/-0,30 %)ikiye bölündü
citlenbikbesyo( 58,7 / 58/ 0,7/0,35/0,6 %)ikiye bölündü
Elif_merve( 63.8 / / / %)bilidirimde bulumadı
HedefVeBaşari(81,5/ 78,3 /3,2/ 1,3 %)kilosu 3e bölündü

kızlar aceleyle çıkabilirim siz listeyi taşırsınız ve ben çıkıyorum

yeşil kahvenin tadı acı diyorlar canım bir de bebek emziriyorum (tabi emzirme denirse benimkine)
şimdilik kullanamam yani

ya acı degil de topraklı su içiyomuşssun gibi bir tadı var. neyse içme sen emziriyosan. emzirmekde kalori harcatıyo nasılsa :))

bayanlar yarın erkek arkadaşım gelecek. yemek olarak islim kebabı, pirinç pilavı ve ayran düşünüyorum ne dersiniz

** 2. TAKIM 362 ETAP **

Seldom ( 78.1 / / / % )kilo bildiriminde bulunmadı
hedef52 ( 64.5 /65.2 / -0,7/-0,35/-0,54 %)ikiye bölündü
Siyahbeyaz0066( 70,1 / 71/- 0,9/-0,64 %)ikiye bolundu
Ambuyanbu (74.1/ 73,4/0,7 /0,35 / 0,47 %)ikiye bölündü
uhs ( 66.9 /67,3 /-0,4 /-0,2/ -0,30%)ikiye bölündü
fatmabol( 81.6/ 82,1/ -0,5/-0,25/-0,30 %)ikiye bölündü
citlenbikbesyo( 58,7 / 58/ 0,7/0,35/0,60 %)ikiye bölündü
Elif_merve( 63.8 / / / %)bilidirimde bulumadı
HedefVeBaşari(81,5/ 78,3 /3,2/ 1,30 %)kilosu 3e bölündü

2. TAKIM ORTALAMASI: 0,08%

Ufff amma yazi var sasirdim ama cokda mutlu oldum seldoma acil sifalar dilerim....sabah ise gidebildim 1 haftadan sonra kule gibi olan isleri yapip oglumu kresten aldim acayip siskinlik var bende su toplamis vucudum olculerimi aldim sok oldum yine boyle birsey olamaz arkadaslar 3 er cm artmisim elimle tenime dokunuyorum parmagimin izi cikiyor...su adet donemi bi bitse mutlu olucam sabah fix 1 dilim ekmek 1 dilim peynir oglen ciger varmis yemekte e yedim haliyle yanina da irmik helvasi ama oyle cook buyuk degildi tabiki akksamm atistiricsm oylesine yine aksamlari yemesem ii olur bu arada yesil kahveye yinr basladim yuruyus hic yapamiyorum malesef...15 hazirana cok az kaldi vr ben 79 hayalimi gerceklestiremedim ve gercekten bugun cok uzuldum....platesin ve yuruyusun nede cok faydasi varmis cocugun sunneti ve hastaligi beni bir ay geriye goturdu umarim bu istede bi hayir vardir hepinize ii aksamlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…