- 8 Ağustos 2008
- 36.119
- 46.427
- 1.123
Çok şükür yaaaa.. Valla buraya çaktırmıyodum ama en kötü şeyi düşünmeye başlamıştımmGünaydın...ani bir ameliyat geçirdim..bugün eve geçiyorum inşallah...
Evet kızlar özelden verin tel nolarınızı.. Bana bişii olursa, ölürsem felan hedefte ve seldomda var tel numaram..çok şükür canım senden haber alabildik ne ameliyatı inş kötü bir şey yoktur
bu arada hepimiz hedefe yada akrebe telefonlarımızı mı bıraksak gizli bir şekilde ne dersiniz
Formül olmamış şekerim...akrep33 ( 67 / 67 / 0 / 0,0%) Sabit
Seldom ( 78.1 / / / % )
hedef52 ( 64.5 /65.2 / -0,7/ %)
selennnnn ( 60 / / / %) sabit
Siyahbeyaz0066( 70,1 / 71/- 0,9/0,64 %)ikiye bolundu
Ambuyanbu (74.1/ / / %)
uhs ( 66.9 /67,3 /-0,4 / %)
fatmabol( 81.6/ / / %)
citlenbikbesyo( 58,7 / 58/ 0,7/ %)
Elif_merve( 63.8 / / / %)
bu hafta kilo almışım belli zaten birde regl olacam bir iki gün içinde onun şişkinliğide var
kızlar bu hesaplamayı yapamıyorum kusura bakmayın (matematiğim de 100 dür ammaaaa )
66,9/67,3*100=99,4 çıkıyor
Geçen hafta 66,9
Bu hafta 67,3
Fark -0,4
Formül: fark / geçen haftanın kilosu, çıkan sonuç * 100 = yüzde
-0,4 / 66,9 =-0,005970..... *100 = -0,60%
Bu arada tebrik ediyorum kilo almışsın
Omega3 kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum kızlar.. İnanın gereksiz alınganlıklardan, tüümm bu ve benzeri şikayetlerden kurtulmuş oluyosunuz.. Yalnız içerisinde omega9 olmicak dikkat edin.. Sabahları kahvaltı sonrası içersiniz üztelik yağ yakımını da destekliyor, harikakızlar bir şey soracam size
ben regl öncesinde çok değişiyorum
-yaşama isteğim kalmıyor
-hayat anlamsız geliyor
-kendimi hiç beğenmiyorum
-sürekli ağlamak istiyorum,yataktan çıkmak istemiyorum,her yerime ağrılar giriyor
-biriyle kavga etmek istiyorum
dün eşimle küstük biliyorum benim yüzümden
dün hiç keyfim yoktu kendisine belirttim akşam geldi hiç sormadı beni çocuğu uyuttum benimle ilgilenir dedim kendisi bende masaj istedi yaptım
gidip yatalım dedi
yatakta öpmek istedi bende uykum var dedim tamam dedi döndü uyudu. ben benimle ilgilensin güzel bir şeyler söylesin yanındayım desin diye bekledim ona ihtiyacım vardı
sabah ta gerekli şeyler dışında konuşmadık bile
niye bu erkekler ince ayrıntıları düşünmezler anlamam(üzgünüm)
İnanmıyorumgeçmiş olsun canıııııımbiz de ondan korktuk aklıma bize küstü veya pisboğazların takımına gitmiyim gibi bi karar almış mıdır diye de geçti( çaktırmıyom ama ben de alınganımdır). akrep telefon nonu kaybetmiş, gerçek kimliğini bildiğimiz için okul telefonuna ulaşmak gibi bir ihtimal de vardı ama belki rahatsızlık veririz diye idareyle seni yüz göz etmek istemedim hem selda hoca hasta deselerdi ne olacaktı, bu ihtimali düşünerek sadece dua edebildim, şükür aramızdasın
İp atlamayı tavsiye ederim canım.. Ben geçen hafta sonu başladım evdeyken.. Koşudan daha fazla kalori yaktırıyor özellikle karın ve baseni çabuk toparlıyor..ambu ben 2-3 gün sabah saatlerinde yürüyüşe çıkmayı denedim, o kadaaaaa çok köpek oluyordu ki o saatte yürüyüşe çıkmakten tırstım.
dün aklıma ne geldi, sabah evden daha vakitli çıkıp arabayı 15-20 dk. uzaktaki bi yere park edicem, öğle aeasında da yürürsem günde +9000 adım yürümüş olurum.
ha bi de diyet planlarım ....çok oyalandık çoooook...ayda rahatlıkla 3-4 kilo verebilecek bir kilodayım. 1200 kaloriyi geçmezsem 2 aya en az 7 kg. verebilirim. hadi bakalım umarım planlarımı yerine getirebilirim.
Hedefcim bu hafta yarışma sonucumuzu açıklıyorum, tabikiii ben yendimmmmmakrep33 ( 67 / 67 / 0 / 0,0%) Sabit
Seldom ( 78.1 / / / % )
hedef52 ( 64.5 /65.2 / -0,7/ %)
selennnnn ( 60 / / / %) sabit, izne ayrıldı
Siyahbeyaz0066( 70,1 / 71/- 0,9/0,64 %)ikiye bolundu
Ambuyanbu (74.1/ 73,4/0,7 / %)
uhs ( 66.9 /67,3 /-0,4 / %)
fatmabol( 81.6/ 82,1/ -0,5/ %)
citlenbikbesyo( 58,7 / 58/ 0,7/ %)
Elif_merve( 63.8 / / / %)
HedefVeBaşari(81,5/
5 sevgi dili diye bir kitap vardı. okumadınsa okumanı tavsiye ederim.
eşin öperek sevgisini göstermek istiyorsen ise bunu sevgi gösterisi olarak değil belki de çıkarı için olduğunu düşünüyorsun. çünkü sen işitselsin ve tatlı söz bekliyorsun. senin koca da dokunsal olduğu için ona yağtığın masajı ilanıo aşk olarak algılıyor istediğin kadar masaj yaparken günlük dertlerini anlat, adam duymuyoooooor. kafasına iki tane vur bak nası anlayacaktı seni
Bu kitabı okumuştum, kesinlikle öneririm herkeslere :13: