Ufff amma yazi var sasirdim ama cokda mutlu oldum seldoma acil sifalar dilerim....sabah ise gidebildim 1 haftadan sonra kule gibi olan isleri yapip oglumu kresten aldim acayip siskinlik var bende su toplamis vucudum olculerimi aldim sok oldum yine boyle birsey olamaz arkadaslar 3 er cm artmisim elimle tenime dokunuyorum parmagimin izi cikiyor...su adet donemi bi bitse mutlu olucam sabah fix 1 dilim ekmek 1 dilim peynir oglen ciger varmis yemekte e yedim haliyle yanina da irmik helvasi ama oyle cook buyuk degildi tabiki akksamm atistiricsm oylesine yine aksamlari yemesem ii olur bu arada yesil kahveye yinr basladim yuruyus hic yapamiyorum malesef...15 hazirana cok az kaldi vr ben 79 hayalimi gerceklestiremedim ve gercekten bugun cok uzuldum....platesin ve yuruyusun nede cok faydasi varmis cocugun sunneti ve hastaligi beni bir ay geriye goturdu umarim bu istede bi hayir vardir hepinize ii aksamlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eline saglik** 2. TAKIM 362 ETAP **
H tv
akrep33 ( 67 / 67 / 0 / 0,0%) Sabit
Seldom ( 78.1 / / / % )kilo bildiriminde bulunmadı
hedef52 ( 64.5 /65.2 / -0,7/-0,35/-0,54 %)ikiye bölündü
selennnnn ( 60 / / / %) sabit, izne ayrıldı
Siyahbeyaz0066( 70,1 / 71/- 0,9/-0,64 %)ikiye bolundu
Ambuyanbu (74.1/ 73,4/0,7 /0,35 / 0,47 %)ikiye bölündü
uhs ( 66.9 /67,3 /-0,4 /-0,2/ -0,30%)ikiye bölündü
fatmabol( 81.6/ 82,1/ -0,5/-0,25/-0,30 %)ikiye bölündü
citlenbikbesyo( 58,7 / 58/ 0,7/0,35/0,60 %)ikiye bölündü
Elif_merve( 63.8 / / / %)bilidirimde bulumadı
HedefVeBaşari(81,5/ 78,3 /3,2/ 1,30 %)kilosu 3e bölündü
2. TAKIM ORTALAMASI: 0,08%
Bence kendine de salata corba yapbayanlar yarın erkek arkadaşım gelecek. yemek olarak islim kebabı, pirinç pilavı ve ayran düşünüyorum ne dersiniz
Ufff amma yazi var sasirdim ama cokda mutlu oldum seldoma acil sifalar dilerim....sabah ise gidebildim 1 haftadan sonra kule gibi olan isleri yapip oglumu kresten aldim acayip siskinlik var bende su toplamis vucudum olculerimi aldim sok oldum yine boyle birsey olamaz arkadaslar 3 er cm artmisim elimle tenime dokunuyorum parmagimin izi cikiyor...su adet donemi bi bitse mutlu olucam sabah fix 1 dilim ekmek 1 dilim peynir oglen ciger varmis yemekte e yedim haliyle yanina da irmik helvasi ama oyle cook buyuk degildi tabiki akksamm atistiricsm oylesine yine aksamlari yemesem ii olur bu arada yesil kahveye yinr basladim yuruyus hic yapamiyorum malesef...15 hazirana cok az kaldi vr ben 79 hayalimi gerceklestiremedim ve gercekten bugun cok uzuldum....platesin ve yuruyusun nede cok faydasi varmis cocugun sunneti ve hastaligi beni bir ay geriye goturdu umarim bu istede bi hayir vardir hepinize ii aksamlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu sabah:3yk lor peyniri (çörekotlu)(30 kalori). 2 domates 40 kalori: toplam: 70 kalori
şimdi şekersiz çay
Şimdi benim durumum ne olacak netlestirebilirmiyiz? Normal beslenmeye geçmem 1 ayı bulacak...zaten hala pamuk helva kıvamında şiş ellerim ayaklarım ve boynum..muhtemeldir ki kilo alacağım bu dönemde ama vermem de gerek..izinli mi olurum?
Oleyyyy grupta kiprasma basladi.
Kizlar olculeri alalimmi dedim ses cikmadi.yoksa hepimiz ayni duruyoruz diye almiyalimmi diyosunuz.
Bide beni rakip olarak kale bile almiyan hedefcim akrepcim ben verdim naberrrrr
bide siyahbeyazcim bence iddiamiz hala devam ediyo.sen 70 i gordun ama 69.9 olamadin dogru hatirliyosam..hadi bakalim. haftaya ne olucak
Seldom seni meraktan polise gidecektik gercekten.bi anlat bos kalinca.ne oldu boyle birdenbire.
Hee fogru valla ambum.70 i kiramadim beni cok zorladi.69.9 u gordum ama kalamadim,beceremedim.simdi bii de tatildeyim.acik bufe .lop lop hic cekinmeden yedim valla.tmm baslayalim.pazartesi ankaraya geciyorum.en gec sali baslamis olurum.tabi tatil bugun son.acik bufe bitiyooooorrrr(
Duzene girmek istemiyorum.ben acik bufe idtiyorum.boyle iyidim gayet
Su akreple olan yarisi iyi bi incelicem.onun birinciligi cok mantiksiz:)Oleyyyy grupta kiprasma basladi.
Kizlar olculeri alalimmi dedim ses cikmadi.yoksa hepimiz ayni duruyoruz diye almiyalimmi diyosunuz.
Bide beni rakip olarak kale bile almiyan hedefcim akrepcim ben verdim naberrrrr
bide siyahbeyazcim bence iddiamiz hala devam ediyo.sen 70 i gordun ama 69.9 olamadin dogru hatirliyosam..hadi bakalim. haftaya ne olucak
geçmiş çok uzun ve benim o kadar takatim yok :/ okuyamadım...8 yıl önce beyin kanaması geçirmiştim, kafamda stentler var, onlarda lezyon oluşmuş onun için ilaç vermişlerdi meğer ilaç alerji yapmış, yutkunamıyordum uzun süredir, elimde ayağımda ödemler vardı ama normal zannettim ben sonra gece nefes alamayarak uyandım ki gözlerim dahi kapanmış şişlikten, acilen ameliyata alıp nefes boruma diren taktılar, dün sabah diren çıkarıldı ve eve geldim ama hala çok şişim yardımsız yere basamıyorum ayaklarım top gibi, ellerim yumruk dahi olamıyor...şaftım kaymış bir haldeyim..bugüne şükür...ağustos gibi bir operasyon daha geçiricem sanırım..
belki de ayrılsam da olur takımdan...bazen üzülüyorum burada...insan gündemi neyse onu yaşıyor ve zannediyor ki gündem kendi yaşadıklarından ibaret...bazen tepkiler haklı da olsa üzüyor..e şu ara kilo da derdim değil açıkçası...belki ayrılma zamanım gelmiştir...verdiklerimi geri alırım diye de korkuyorum ve ayrılmak istemiyorum ama can sıkıcı olmaya da devam etmek istemiyorum...bu arada acitasyona bağlamak değil niyetim belirteyim de zaten çökmüş ruh halim daha da çökmesin..akrepçim prosedür nasıl? pat diye arkamı dönüp gitmek istemiyorum sonuçta hepinizin hakkı var bu süreçte...mezun mu edersin, diskalifiye mi olur?? uzun süre izin oluyor mu? ya da başka takımda mı başlamam lazım dönünce vs vs
Hedefvebasari haftanin birincisi olmus kutlarim canim.haftayada beni kutlarsiniz artik :))))
bende öyle olamıyorum canım
birşeyler bekliyorum
bir halim hatırım sorulsun
ben istediğim diye bana sevgi sözcükleri söylemesin
ben istedim diye ben gezmelere götürmesin (götürdüğü zamanlarda bile ne yiyeceğimizi nereye gideceğimizi hep ben düşünürüm)
sadece özel günlerde o da zorunlu olduğun için hediye, çiçek almasın
(çok şey istiyorum biliyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?