Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canim uzulme.az kalmis ama son gelenn kilolar cabuk giderler uzulme.yesil cay ve rezene oneririm.bol bolsu ve yuruyus de yaptin mi sisingider.elifezgi uzmanselin bloguna bakarsan ilk liste su atici diyor.biraz zor ama ac kalmiyorsun bir hafta dayanabilirsen odemi atarsin.

Eline saglik
bayanlar yarın erkek arkadaşım gelecek. yemek olarak islim kebabı, pirinç pilavı ve ayran düşünüyorum ne dersiniz
Bence kendine de salata corba yap

Evet evet tez gelen tez gider
Ben de 1aydir iyi saldim kendimi.fugun dernekleri hallettik.1kilo aldim diyebilirim.ama metabolizmsm cok yemeye alismistir ax yiyince soka girecek :) kilo da veririm insallah

bu sabah:3yk lor peyniri (çörekotlu)(30 kalori). 2 domates 40 kalori: toplam: 70 kalori
şimdi şekersiz çay

Sabah 70 kalori
Oglen 370 kalori (1hurma ezogelin corba 3d. Tb ekmegi
Ara.30kal (turk kahvesi)1yk puding
Aksam.400 kal. (Corba.ton baligi yagli salata 1d.ekmek)
Simdi.100 kal. (Kuru uzm)
Top.970 kal
Yuruyus 10500 adim
Gidiiim az twisterda kivirtayim da dusman catlatayim

Baktim kalori ax olmuş 4kadik yogurdun icine cilek receli koydum yiyom.1100 kalori ile gunu kapatiyom insallah

Hedef bende yarin basliyorum aaa haklisin cok biraktik kendimizi yuruyus sart...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oleyyyy grupta kiprasma basladi.
Kizlar olculeri alalimmi dedim ses cikmadi.yoksa hepimiz ayni duruyoruz diye almiyalimmi diyosunuz.

Bide beni rakip olarak kale bile almiyan hedefcim akrepcim ben verdim naberrrrr

bide siyahbeyazcim bence iddiamiz hala devam ediyo.sen 70 i gordun ama 69.9 olamadin dogru hatirliyosam..hadi bakalim. haftaya ne olucak

Şimdi benim durumum ne olacak netlestirebilirmiyiz? Normal beslenmeye geçmem 1 ayı bulacak...zaten hala pamuk helva kıvamında şiş ellerim ayaklarım ve boynum..muhtemeldir ki kilo alacağım bu dönemde ama vermem de gerek..izinli mi olurum?

Seldom seni meraktan polise gidecektik gercekten.bi anlat bos kalinca.ne oldu boyle birdenbire.

Hee fogru valla ambum.70 i kiramadim beni cok zorladi.69.9 u gordum ama kalamadim,beceremedim.simdi bii de tatildeyim.acik bufe .lop lop hic cekinmeden yedim valla.tmm baslayalim.pazartesi ankaraya geciyorum.en gec sali baslamis olurum.tabi tatil bugun son.acik bufe bitiyooooorrrr(
Duzene girmek istemiyorum.ben acik bufe idtiyorum.boyle iyidim gayet

Seldom seni meraktan polise gidecektik gercekten.bi anlat bos kalinca.ne oldu boyle birdenbire.

geçmiş çok uzun ve benim o kadar takatim yok :/ okuyamadım...8 yıl önce beyin kanaması geçirmiştim, kafamda stentler var, onlarda lezyon oluşmuş onun için ilaç vermişlerdi meğer ilaç alerji yapmış, yutkunamıyordum uzun süredir, elimde ayağımda ödemler vardı ama normal zannettim ben sonra gece nefes alamayarak uyandım ki gözlerim dahi kapanmış şişlikten, acilen ameliyata alıp nefes boruma diren taktılar, dün sabah diren çıkarıldı ve eve geldim ama hala çok şişim yardımsız yere basamıyorum ayaklarım top gibi, ellerim yumruk dahi olamıyor...şaftım kaymış bir haldeyim..bugüne şükür...ağustos gibi bir operasyon daha geçiricem sanırım..

belki de ayrılsam da olur takımdan...bazen üzülüyorum burada...insan gündemi neyse onu yaşıyor ve zannediyor ki gündem kendi yaşadıklarından ibaret...bazen tepkiler haklı da olsa üzüyor..e şu ara kilo da derdim değil açıkçası...belki ayrılma zamanım gelmiştir...verdiklerimi geri alırım diye de korkuyorum ve ayrılmak istemiyorum ama can sıkıcı olmaya da devam etmek istemiyorum...bu arada acitasyona bağlamak değil niyetim belirteyim de zaten çökmüş ruh halim daha da çökmesin..akrepçim prosedür nasıl? pat diye arkamı dönüp gitmek istemiyorum sonuçta hepinizin hakkı var bu süreçte...mezun mu edersin, diskalifiye mi olur?? uzun süre izin oluyor mu? ya da başka takımda mı başlamam lazım dönünce vs vs

Sen kesin kilo almis donersin canim :)))) ben 73 deyim 4 kilo alsan yeter bana.valla saka bir yana ben acik bufe kahvaltida bile kendimi kaybediyorum. oooo buda varmis bunun tadi nasil acaba diye herseyden yerim.tabii serde pis bogazlikta var oyuzden bes gunluk tatil bana bes kilo aldirir.bide bizim 50 kg. lik gelin var bir geliyo yesillik zeytin kuruyemis almis inanamiyorum.yazik sana verdigimiz paraya diyorum

Seldomcum cok gecmis olsun.İnsaallah tez zamanda sagligina kavusursun.Allah gelmis gecmis etsin canim.sensiz ne yapariz yazicaktim ama bencillik olucak galiba.biz seni ve sorunlarini dinleyip paylasmaktan mutlu oluruz canim.bence grupta bu demek.ama buraya gelmek seni yorucak yada bu donemde bos gelicekse biraz ara ver gene gel bence.ben bogazim sistiginde bile ne rejimi onemli olan sagligim diyodumki ameliyat sonrasi rejim degil bakim donemi bence

Su akreple olan yarisi iyi bi incelicem.onun birinciligi cok mantiksiz:)
Olculeri her ayin ilk haftasi alalim

Hastalik sebebiyle ayrildi dersek geri donmende sıkın ti olmaz

Simdi akrep kaptanim vermemis sen almissin.daha neyi tartisiyoruz.birinci benimmmmmmm.bide haftanin birincisi vardi ona dikkat etmedim dur bakiyim o kimmis

Cocuklari piknuk alanina getirdim.onlar lahmacun yedi ben ise lorlu z.yagli salata.cocuklarin etrafinda yurumeye calisiyom.cepten yazmak istediklerimi yaxamiyorum kusura bakmayin ozellekle seldom

Biseyi yapiyo ama icinden gelerek yapmadigi icin gene yaranamiyo
Icinden gelmese de sirf karsindaki mutlu olsun diye bisey yapmak ne kafat zordur bilir misin? Ve karsindakinin de memnun olmayip yok bunu icinden gelmeden yaptin diye mirin kirin etmesi...afamin davranislarini degistiriyorsun ve icini de degistirmek istiyorsun, bence sen kocayi toptan degistir.ya da kendin degismelisin.
Bazen gs maac kaybettiginde esim uzgun olur sirf rahatladon diye fotbol konusuruz.hic de haz almam anlattiklarindan.ama bana icinden gelmeden konusuyorsun diye sitem ettigini dusunemiyorumgaliba bu biz kadinlara ait bir ozellik.adamin icinden gelenleri bosver.ne yaptigina bak.erkek beyni daha farkli inan biz gibi dusunmuyorlar

Hedefin yeni uye oldygunu listede belirtmemisiz.bir de hedefledigi kilosu neydi acep

kızlar kusura bakmayın giremedim kaç gündür
internete ulaşamadım bir türlü sorun çıkardı sürekli. şimdi anca girebildim.
kilo olarak perşembe sabah tartılmadım. sanırım unuttum
ama kilo aldım eminim yani

seldom sana da çok geçmiş olsun canım inşalllah bir an evvel sağlığına kavuşursun :)))

hedefvebaşarı sen de tekrardan hoşgeldin takıma listeye de alınmışsın hayırlı olsun :)

şimdi çok yazamayacağım maalesef yazılanları da tam okuyamadım . biraz hızlı okudum yani . yakalayabildiklerim bunlar

çocuğu hasta olanlarımız varmış hepsine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum :) :)

şu an kilomu bilmiyorum ama 2 günlük bir detox gördüm onu yapmaya karar verdim .
2 günde 3 kilo diyor. çokta kasmıyo aslında. zaten 3 kilo çok fazla yani sağlıksız bana 1 kilo bile yeter. zaten o 1 kilo da sudan veririm. çünkü acayip bir şişkinlik var bende ne yazık ki
işe yararsa buraya yazarım detoxu
şimdiden herkese kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…