Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydınn herkeseee. bugün itibariyle yeni bir başlangıç yapıyorum hadi Bismillahhh

son cümle için sana gıcık demek istiyorum
hamile grupları bazen pirpirik ve gergin anne dolu olabiliyor. ayyyyyy şu tahlil şöyle çıktı bu böyle çıktı diye ortalıklta felaket tellallığı yapan çok oluyor. ben bu sebeple bi yerden sonra takipten vazgeçmiştim. bu dönemde kim morali bozulsun ister ki...kanamayı da atlatmışsın. kendine iyi bakmaya devam et.

seni gaza getirdim de ben dün fenaydım. sanah hesapladım 1900 kalori almışım. 500 kalorisi yerfıstığı
çok gergin geçti dün akşam. benim de eş çocuk durumları...
hiç birşeye hayır demeyen eşim dün hangi çocuk ağladıysa yanına alıp oyuncak almaya gitti...3 çocuk var dün 4 defa oyuncak alındı. neden? çünkü bir tanesi diğerinin oyuncağını görünce kendi aldığı oyuncağı beğenmedi ve bir oyuncak daha alındı...kızdım kırıcam o oyuncakları dedim, ve 2 oyuncak aldıran, anne bunu kır diye istemediği oyuncağı getirdi(oyuncağı kırmak bile tehdit değil nasıl olsa daha güzeli alınıyor!) her istediği yapılan, ağlayınca her istediğine sahip olabileceğini bilen , paranın malın kıymetini bilmeyen şımarık çocuk yetiştiriyoruz. ve sabah gece boyunca uyumamış babasının başına gidip itfaiye sireni çalar gibi ağlıyordu. niye ağlıyordu baba beni dışarı götür diye! bu kadarını anlatıyorum, kendi yaptıklarımı anlatmıyorum çünkü yapacak mantıklı bişeyim yoktu!

bu sabah evden koşarak çıkmak istedim. saat 7 gibi belki yetişir diye kahvaltı için çay koydum. sonra tekrar kahvaltının yetişmeyeceğini düşünüp sofra kurmadım. büyük oğlum sütünü içti. çoluk çocuk dışarı çıkınca, demlenmiş çayı kağıt bardağa aldım, tezgahın üstünde duran akşamdan kalmış menemeni dolaba kaldıracakken saklama kabına koyup iş yerine getirdim, tavayı da bir dilim ekmekle sıyırdım.
menemen+ekmek+arabadaki ve işteki şekerli çay kahvenin kalorisi şimdilik 120 kalori.

vakitli çıkınca işe de erken gelmiş oldum. yakındaki markete gidip bişiler almak istedim, tatlı bişeyler belki. light yoğurt ve pekmez aldım menemeni de öğlen yemeye karar verdim. yeme isteğim alışveriş yapınca geçti diyebilirim ama araöğünde yoğurt pekmez yiyecem

Oyy canım yaa oldukça zor bi durum ve bana çok tanıdık geldi, seni çok iyi anlıyorum canım, Allah yardımcımız olsun inş.

Canım çaya şeker atmaktan vazgeç...

günaydın canım. bismillah evet....
besmeleyle başlayalım

bakalım ne kadar sabredebilecem

bende sabah yürüyüşe çıkacam dye saati kurdum ama yalan oldu tabi ki. uyandım yarım litre suyumu içtim aceleyle hazırlandım 1 yumurta haşladım işe getirdim. iş yerinde yumurta mı yedim. 1 fincan sade nescafe ve 1 fincan adaçayı içtim. 1 lt lik suyumu doldurdum ve öğle arasına kadar içecem. tabi bu arada haftasonu yediklerim yüzünden bu sabah +2 kg çıktım neyse perşembeye kadar telefi etmeyi düşünüyorum

Allah sana sabır versin hedefciğim zor bir durum. İnşallah çocuklar büyüdükçe dengeyi tutturmaya başlarsınız.

çok teşekkür ederim canım. 2,5 aylık oldu. :))

Allah sana sabır versin hedefciğim zor bir durum. İnşallah çocuklar büyüdükçe dengeyi tutturmaya başlarsınız.
inşallah dengeyi tutturabiliriz. eşime de kötü davranıyorum . eşim kimseye kötü davranamadığı için öyle davranıyor ben ise taktik bilmediği için ona kötü davranıyorum. yoksa beni de zora sokuyor.

Oyy canım yaa oldukça zor bi durum ve bana çok tanıdık geldi, seni çok iyi anlıyorum canım, Allah yardımcımız olsun inş.

Canım çaya şeker atmaktan vazgeç...
yarım çk. koyuyom ama çok çay içiyorum:26:

bu hafta hedef kilo belirleyelim herkes verebileceği kilo için gayret etsin.

Herkese gunaydin.bende dun kacirdim ama tarti cok ilerlememis Allaha sukur.hadi bugun gene basliyalim bu haftanin birincisini secelim.bendende kocaman BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.(cocuklar bugun bir baska azitti duaya cok ihtiyacim var)

** 2. TAKIM 362 ETAP **YARIŞMA YEDİNCİSİ

akrep33 ( 67 /
Seldom ( 78.1 /
hedef52 ( 65.2 /63,5 fark 1,9 inşallah)
Siyahbeyaz0066( 71/
Ambuyanbu ( 73,4/
uhs ( 67,3 /
fatmabol( 82,1/
citlenbikbesyo( 58/
Elif_merve( 63.8 /
HedefVeBaşari( 78,3 /

2. TAKIM ORTALAMASI: 0,08%

geçen hafta çoğumuz kilo almış. hedefve başarı ve çitlenbiğin verdiği kilolarla eksiye düşmemişiz.
Hedef arkadaşımız takımın en başarılısıymış. gerçi geçen hafta kilo veremedi ama 3 haftalık ortalamada öyle oldu.
Çitlenbik2i de tebrik ederim.

evet yukarıdaki listelere perşembe günü olabilieceğimiz kiloları yazıyoruz. nası olsa geçen hafta kilo aldık bi güzel veririz geçen haftraki kiloları.
ben deniz son aldığım kilo ile birlikte biraz daha kilo veririm. 63,5 olurum diyorum

Gunaydin kizlar bende de trlasr davetiye dagit bitmek bilmeyrn davetlere dugunlere sunnetlere nisanlaara katil e durum bu oldu bugun kahvaltida kiraz yesim oglen yrmegini bu saattr tavuk 1 dilim ekmek salatalikla gecistirdim ev topluyorum yazliklari cikar kisliklari temizle kaldir cok yogunum inanin ki siteyede cok ugruyamiyorum ve bu 15 hazirana kadar boyle devam edicek gibi....soma olayinda sifir niktasina dusen moralim regli vr acilann istah tatli krizlerine bugun son noktayi koydum 15 hazirana kadar 80 olmaliyim tek bildigim bu ...bu arada dietisyene ugradigimda aslinda 45 gunde 2.70 gram yagdan verdigimi ve bunun kasa ve suya donustugunu soyledi ama basladigimdan beri kilom hep ayni seviyede deval ediyor buda isin tuhaf tarafi....
Seldom gecmis olsun canim ve hicbiryere gidemezsin haberin olsun hedef sabah sabah havanida atmissin tatlim kilo vermene sevindim lakin bu tartilar kiloyu net gostermiyor....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu hafta hedef kilo belirleyelim herkes verebileceği kilo için gayret etsin.

güzel olur hadi bakalım başlayalım. gerçi haftasonundan sonra bu sabah 80 çıktım ama ödemdir diye dua ediyorum

akrep33 ( 67 /
Seldom ( 78.1 /
Siyahbeyaz0066( 71/
Ambuyanbu ( 73,4/
uhs ( 67,3 /
fatmabol( 82,1/
citlenbikbesyo( 58/
Elif_merve( 63.8 /
HedefVeBaşari( 78,3 / 77 fark 1.3 inşallah :18: )

Son düzenleme:

Kız bu verdiğim değil vereceğim kilo

CANIM EŞİNE KARŞI DAHA YUMUŞAK OL. Yazık kuzu adamcağızın tek suçu çocuklarını çok sevmesi, sen de yapma öyle..
Herkese gunaydin.bende dun kacirdim ama tarti cok ilerlememis Allaha sukur.hadi bugun gene basliyalim bu haftanin birincisini secelim.bendende kocaman BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.(cocuklar bugun bir baska azitti duaya cok ihtiyacim var)
Allah yar ve yardımcın olsun canım..

363. Etapta hedeflediğimiz kilo

akrep33 ( 67 / 66,5 inşallah
Seldom ( 78.1 /
Siyahbeyaz0066( 71/
Ambuyanbu ( 73,4/
uhs ( 67,3 /
fatmabol( 82,1/
citlenbikbesyo( 58/
Elif_merve( 63.8 /
HedefVeBaşari( 78,3 / 77 fark 1.3 inşallah :18: )

Hedef senin hedeflediğin kilo çok fena gözüme battı, 500 gr hedefledim ama sana inat daha fazla vermeliyim yani süprüss olabilir

günaydınn herkeseee. bugün itibariyle yeni bir başlangıç yapıyorum hadi Bismillahhh
bende başladım canım hadi bakalım

canım seninkiler çok fenaymışşş allah yardımcın olsun

çok teşekkür ederim canım. 2,5 aylık oldu. :))
şimdi bende kendi hamileliğimi hatırladım çok güzel günler di
helede el üstünde tutuluyosun ohhh ne rahattttt

akrep33 ( 67 / 66,5 inşallah
Seldom ( 78.1 /
Siyahbeyaz0066( 71/
Ambuyanbu ( 73,4/
uhs ( 67,3 /66,8 fark 0,5
fatmabol( 82,1/
citlenbikbesyo( 58/
Elif_merve( 63.8 /
HedefVeBaşari( 78,3 / 77 fark 1.3 inşallah )

ben 500 gr hedefledim perşembeye az kaldı çünkü ama bu hafta 1 kilo hedefliyorum

Hedef senin hedeflediğin kilo çok fena gözüme battı, 500 gr hedefledim ama sana inat daha fazla vermeliyim yani süprüss olabilir

geçen hafta şiştim o yüzden 65,2 çıktım, dün 64,3tüm bu sabah 64,8 dünkünü baz alsak 900 gitti sayılır. bu günkü artılar da dün akşam yediklerimden kaynaklıydı. sanki accık dikkat etsem 2 kilo gidiverecek gibi sen yarım kilo ver o daha sağlıklı

sabah:120 kalori
ara: 60 aklori
öğlen: 340 kalori
toplam: 520 kalori şimdilik
yürüyüşe çıkmayı hiç canım istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…