- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
Seldomcum çok geçmiş olsun. kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yap. sağlık problemiyle kimseyi yarı yolda bırakmış sayılmazsın. ama seninle iletişimi kesmek isemeyiz tabiiki
Arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım yazıların hepsini okuyamadığım için hepinizle ilgili bilgi sahibi olamadım. ben de geçen hafta bir kanama gaçirdim düşük teklikesi var dedi doktorum, hastaneye yatıracaktı ama evde yatmayı tercih ettim. progestan kullanmaya başladım. Şükür geçti kanamam ve bebeğimin iyi olduğunu tahmin ediyorum. salı günü kontrole gideceğim yine. onun dışında her şey yolunda. bulantım falan da olmuyor. 2014 aralık anneleri diye bir grup var kk'da oradaki diğer anne adaylarıyla konuştuk bir süre ama sizlerle olduğu gibi bir samimiyeti yakalayamadım. o yüzden sizinle paylaşmak daha iyi geldi. son olarak hala kilomu koruyabildiğimi de gururla eklemeden geçemeyeceğim :))
Merhaba kızlar Nasılsıniz bende oğlumu uyuttum yazdıklarınızı okuyorum hefefvim brni yine gaza getirdin yarın bende düzenli diyetime başlıcam
Seldomcum geçmiş olsun canım allahım şifa versin
Siyah beyazcim allah kolaylık versin
M1986 gecmis olsun canım kac aylık oldu bu arada
Fatmacim bu hafta hep beraber yarisa girelimmi bu hafta 1 kilo verelim ne dersiniz
Bu arada kandiliniz mübarek olsun yarin görüşmek üzere öptüm hepinizi
günaydın canım. bismillah evet....günaydınn herkeseee. bugün itibariyle yeni bir başlangıç yapıyorum hadi Bismillahhh
Oyy canım yaa oldukça zor bi durum ve bana çok tanıdık geldi, seni çok iyi anlıyorum canım, Allah yardımcımız olsun inş.son cümle için sana gıcık demek istiyorum
hamile grupları bazen pirpirik ve gergin anne dolu olabiliyor. ayyyyyy şu tahlil şöyle çıktı bu böyle çıktı diye ortalıklta felaket tellallığı yapan çok oluyor. ben bu sebeple bi yerden sonra takipten vazgeçmiştim. bu dönemde kim morali bozulsun ister ki...kanamayı da atlatmışsın. kendine iyi bakmaya devam et.
seni gaza getirdim de ben dün fenaydım. sanah hesapladım 1900 kalori almışım. 500 kalorisi yerfıstığı
çok gergin geçti dün akşam. benim de eş çocuk durumları...
hiç birşeye hayır demeyen eşim dün hangi çocuk ağladıysa yanına alıp oyuncak almaya gitti...3 çocuk var dün 4 defa oyuncak alındı. neden? çünkü bir tanesi diğerinin oyuncağını görünce kendi aldığı oyuncağı beğenmedi ve bir oyuncak daha alındı...kızdım kırıcam o oyuncakları dedim, ve 2 oyuncak aldıran, anne bunu kır diye istemediği oyuncağı getirdi(oyuncağı kırmak bile tehdit değil nasıl olsa daha güzeli alınıyor!) her istediği yapılan, ağlayınca her istediğine sahip olabileceğini bilen , paranın malın kıymetini bilmeyen şımarık çocuk yetiştiriyoruz. ve sabah gece boyunca uyumamış babasının başına gidip itfaiye sireni çalar gibi ağlıyordu. niye ağlıyordu baba beni dışarı götür diye! bu kadarını anlatıyorum, kendi yaptıklarımı anlatmıyorum çünkü yapacak mantıklı bişeyim yoktu!
bu sabah evden koşarak çıkmak istedim. saat 7 gibi belki yetişir diye kahvaltı için çay koydum. sonra tekrar kahvaltının yetişmeyeceğini düşünüp sofra kurmadım. büyük oğlum sütünü içti. çoluk çocuk dışarı çıkınca, demlenmiş çayı kağıt bardağa aldım, tezgahın üstünde duran akşamdan kalmış menemeni dolaba kaldıracakken saklama kabına koyup iş yerine getirdim, tavayı da bir dilim ekmekle sıyırdım.
menemen+ekmek+arabadaki ve işteki şekerli çay kahvenin kalorisi şimdilik 120 kalori.
vakitli çıkınca işe de erken gelmiş oldum. yakındaki markete gidip bişiler almak istedim, tatlı bişeyler belki. light yoğurt ve pekmez aldımmenemeni de öğlen yemeye karar verdim. yeme isteğim alışveriş yapınca geçti diyebilirim ama araöğünde yoğurt pekmez yiyecem
günaydın canım. bismillah evet....
besmeleyle başlayalım
bu sabah evden koşarak çıkmak istedim. saat 7 gibi belki yetişir diye kahvaltı için çay koydum. sonra tekrar kahvaltının yetişmeyeceğini düşünüp sofra kurmadım. büyük oğlum sütünü içti. çoluk çocuk dışarı çıkınca, demlenmiş çayı kağıt bardağa aldım, tezgahın üstünde duran akşamdan kalmış menemeni dolaba kaldıracakken saklama kabına koyup iş yerine getirdim, tavayı da bir dilim ekmekle sıyırdım.
menemen+ekmek+arabadaki ve işteki şekerli çay kahvenin kalorisi şimdilik 120 kalori.
vakitli çıkınca işe de erken gelmiş oldum. yakındaki markete gidip bişiler almak istedim, tatlı bişeyler belki. light yoğurt ve pekmez aldımmenemeni de öğlen yemeye karar verdim. yeme isteğim alışveriş yapınca geçti diyebilirim ama araöğünde yoğurt pekmez yiyecem
son cümle için sana gıcık demek istiyorum
hamile grupları bazen pirpirik ve gergin anne dolu olabiliyor. ayyyyyy şu tahlil şöyle çıktı bu böyle çıktı diye ortalıklta felaket tellallığı yapan çok oluyor. ben bu sebeple bi yerden sonra takipten vazgeçmiştim. bu dönemde kim morali bozulsun ister ki...kanamayı da atlatmışsın. kendine iyi bakmaya devam et.
seni gaza getirdim de ben dün fenaydım. sanah hesapladım 1900 kalori almışım. 500 kalorisi yerfıstığı
hiç birşeye hayır demeyen eşim dün hangi çocuk ağladıysa yanına alıp oyuncak almaya gitti...3 çocuk var dün 4 defa oyuncak alındı. neden? çünkü bir tanesi diğerinin oyuncağını görünce kendi aldığı oyuncağı beğenmedi ve bir oyuncak daha alındı...kızdım kırıcam o oyuncakları dedim, ve 2 oyuncak aldıran, anne bunu kır diye istemediği oyuncağı getirdi(oyuncağı kırmak bile tehdit değil nasıl olsa daha güzeli alınıyor!) her istediği yapılan, ağlayınca her istediğine sahip olabileceğini bilen , paranın malın kıymetini bilmeyen şımarık çocuk yetiştiriyoruz. ve sabah gece boyunca uyumamış babasının başına gidip itfaiye sireni çalar gibi ağlıyordu. niye ağlıyordu baba beni dışarı götür diye! bu kadarını anlatıyorum, kendi yaptıklarımı anlatmıyorum çünkü yapacak mantıklı bişeyim yoktu!
Merhaba kızlar Nasılsıniz bende oğlumu uyuttum yazdıklarınızı okuyorum hefefvim brni yine gaza getirdin yarın bende düzenli diyetime başlıcam
Seldomcum geçmiş olsun canım allahım şifa versin
Siyah beyazcim allah kolaylık versin
M1986 gecmis olsun canım kac aylık oldu bu arada
Fatmacim bu hafta hep beraber yarisa girelimmi bu hafta 1 kilo verelim ne dersiniz
Bu arada kandiliniz mübarek olsun yarin görüşmek üzere öptüm hepinizi
inşallah dengeyi tutturabiliriz. eşime de kötü davranıyorum . eşim kimseye kötü davranamadığı için öyle davranıyor ben ise taktik bilmediği için ona kötü davranıyorum. yoksa beni de zora sokuyor.Allah sana sabır versin hedefciğim zor bir durum. İnşallah çocuklar büyüdükçe dengeyi tutturmaya başlarsınız.
yarım çk. koyuyom ama çok çay içiyorum:26:Oyy canım yaa oldukça zor bi durum ve bana çok tanıdık geldi, seni çok iyi anlıyorum canım, Allah yardımcımız olsun inş.
Canım çaya şeker atmaktan vazgeç...
Kuzular bu hafta mutlaka ama mutlaka dereceye girip, performans uygulamasında en kötü imajımızı sildirmemiz gerekiyor, aksi takdirde takımımz, dolayısı ile ben ve dolayısı ile sizler, yani hep birlikte zor durumda kalıcaz..
Şimdi hepimiz asılıyoruz küreklere :13::13:
bu hafta hedef kilo belirleyelim herkes verebileceği kilo için gayret etsin.
** 2. TAKIM 362 ETAP **YARIŞMA YEDİNCİSİ
akrep33 ( 67 /
Seldom ( 78.1 /
hedef52 ( 65.2 /63,5 fark 1,9 inşallah)
Siyahbeyaz0066( 71/
Ambuyanbu ( 73,4/
uhs ( 67,3 /
fatmabol( 82,1/
citlenbikbesyo( 58/
Elif_merve( 63.8 /
HedefVeBaşari( 78,3 /
2. TAKIM ORTALAMASI: 0,08%
geçen hafta çoğumuz kilo almış. hedefve başarı ve çitlenbiğin verdiği kilolarla eksiye düşmemişiz.
Hedef arkadaşımız takımın en başarılısıymış. gerçi geçen hafta kilo veremedi ama 3 haftalık ortalamada öyle oldu.
Çitlenbik2i de tebrik ederim.
evet yukarıdaki listelere perşembe günü olabilieceğimiz kiloları yazıyoruz. nası olsa geçen hafta kilo aldık bi güzel veririz geçen haftraki kiloları.
ben deniz son aldığım kilo ile birlikte biraz daha kilo veririm. 63,5 olurum diyorum
Gunaydin kizlar bende de trlasr davetiye dagit bitmek bilmeyrn davetlere dugunlere sunnetlere nisanlaara katil e durum bu oldu bugun kahvaltida kiraz yesim oglen yrmegini bu saattr tavuk 1 dilim ekmek salatalikla gecistirdim ev topluyorum yazliklari cikar kisliklari temizle kaldir cok yogunum inanin ki siteyede cok ugruyamiyorum ve bu 15 hazirana kadar boyle devam edicek gibi....soma olayinda sifir niktasina dusen moralim regli vr acilann istah tatli krizlerine bugun son noktayi koydum 15 hazirana kadar 80 olmaliyim tek bildigim bu ...bu arada dietisyene ugradigimda aslinda 45 gunde 2.70 gram yagdan verdigimi ve bunun kasa ve suya donustugunu soyledi ama basladigimdan beri kilom hep ayni seviyede deval ediyor buda isin tuhaf tarafi....
Seldom gecmis olsun canim ve hicbiryere gidemezsin haberin olsun hedef sabah sabah havanida atmissin tatlim kilo vermene sevindim lakin bu tartilar kiloyu net gostermiyor....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
CANIM EŞİNE KARŞI DAHA YUMUŞAK OL. Yazık kuzu adamcağızın tek suçu çocuklarını çok sevmesi, sen de yapma öyle..inşallah dengeyi tutturabiliriz. eşime de kötü davranıyorum . eşim kimseye kötü davranamadığı için öyle davranıyor ben ise taktik bilmediği için ona kötü davranıyorum. yoksa beni de zora sokuyor.
yarım çk. koyuyom ama çok çay içiyorum:26:
bu hafta hedef kilo belirleyelim herkes verebileceği kilo için gayret etsin.
Allah yar ve yardımcın olsun canım..Herkese gunaydin.bende dun kacirdim ama tarti cok ilerlememis Allaha sukur.hadi bugun gene basliyalim bu haftanin birincisini secelim.bendende kocaman BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.(cocuklar bugun bir baska azitti duaya cok ihtiyacim var)
akrep33 ( 67 /
Seldom ( 78.1 /
Siyahbeyaz0066( 71/
Ambuyanbu ( 73,4/
uhs ( 67,3 /
fatmabol( 82,1/
citlenbikbesyo( 58/
Elif_merve( 63.8 /
HedefVeBaşari( 78,3 /
2. TAKIM ORTALAMASI: 0,08%
geçen hafta çoğumuz kilo almış. hedefve başarı ve çitlenbiğin verdiği kilolarla eksiye düşmemişiz.
Hedef arkadaşımız takımın en başarılısıymış. gerçi geçen hafta kilo veremedi ama 3 haftalık ortalamada öyle oldu.
Çitlenbik2i de tebrik ederim.
evet yukarıdaki listelere perşembe günü olabilieceğimiz kiloları yazıyoruz. nası olsa geçen hafta kilo aldık bi güzel veririz geçen haftraki kiloları.
ben deniz son aldığım kilo ile birlikte biraz daha kilo veririm. 63,5 olurum diyorum
güzel olur hadi bakalım başlayalım. gerçi haftasonundan sonra bu sabah 80 çıktım ama ödemdir diye dua ediyorum
akrep33 ( 67 /
Seldom ( 78.1 /
Siyahbeyaz0066( 71/
Ambuyanbu ( 73,4/
uhs ( 67,3 /
fatmabol( 82,1/
citlenbikbesyo( 58/
Elif_merve( 63.8 /
HedefVeBaşari( 78,3 / 77 fark 1.3 inşallah :18: )
CANIM EŞİNE KARŞI DAHA YUMUŞAK OL. Yazık kuzu adamcağızın tek suçu çocuklarını çok sevmesi, sen de yapma öyle..
Allah yar ve yardımcın olsun canım..
363. Etapta hedeflediğimiz kilo
akrep33 ( 67 / 66,5 inşallah
Seldom ( 78.1 /
Siyahbeyaz0066( 71/
Ambuyanbu ( 73,4/
uhs ( 67,3 /
fatmabol( 82,1/
citlenbikbesyo( 58/
Elif_merve( 63.8 /
HedefVeBaşari( 78,3 / 77 fark 1.3 inşallah :18: )
bende başladım canım hadi bakalımgünaydınn herkeseee. bugün itibariyle yeni bir başlangıç yapıyorum hadi Bismillahhh
son cümle için sana gıcık demek istiyorum
şimdi bende kendi hamileliğimi hatırladım çok güzel günler diçok teşekkür ederim canım. 2,5 aylık oldu. :))
Hedef senin hedeflediğin kilo çok fena gözüme battı, 500 gr hedefledim ama sana inat daha fazla vermeliyim yani süprüss olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?