Canım yeşil çay iç, ödem atmana yardımcı olurkızlar kusura bakmayın giremedim kaç gündür
internete ulaşamadım bir türlü sorun çıkardı sürekli. şimdi anca girebildim.
kilo olarak perşembe sabah tartılmadım. sanırım unuttum
ama kilo aldım eminim yani
seldom sana da çok geçmiş olsun canım inşalllah bir an evvel sağlığına kavuşursun :)))
hedefvebaşarı sen de tekrardan hoşgeldin takıma listeye de alınmışsın hayırlı olsun :)
şimdi çok yazamayacağım maalesefyazılanları da tam okuyamadım . biraz hızlı okudum yani . yakalayabildiklerim bunlar
çocuğu hasta olanlarımız varmış hepsine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum :) :)
şu an kilomu bilmiyorum ama 2 günlük bir detox gördüm onu yapmaya karar verdim .
2 günde 3 kilo diyor. çokta kasmıyo aslında. zaten 3 kilo çok fazla yani sağlıksız bana 1 kilo bile yeter. zaten o 1 kilo da sudan veririm. çünkü acayip bir şişkinlik var bende ne yazık ki
işe yararsa buraya yazarım detoxu
şimdiden herkese kolay gelsin
Tatlım varmış demekki, soğuk ayranda tetiklemiş, geçmiş olsun, bol bol ılık su iç.Herkese iyi geceler.bugun biraz kacamak yaptim malesef.bide inanmazsiniz bir bardak soguk ayran ictim bogazim deli gibi agriyo ve aciyo.nasil bir bunye anlamadim gitti elin bebeleri dondurma yer ben ayranla faranjit oldum
Şimdi benim durumum ne olacak netlestirebilirmiyiz? Normal beslenmeye geçmem 1 ayı bulacak...zaten hala pamuk helva kıvamında şiş ellerim ayaklarım ve boynum..muhtemeldir ki kilo alacağım bu dönemde ama vermem de gerek..izinli mi olurum?
Tatlımgeçmiş çok uzun ve benim o kadar takatim yok :/ okuyamadım...8 yıl önce beyin kanaması geçirmiştim, kafamda stentler var, onlarda lezyon oluşmuş onun için ilaç vermişlerdi meğer ilaç alerji yapmış, yutkunamıyordum uzun süredir, elimde ayağımda ödemler vardı ama normal zannettim ben sonra gece nefes alamayarak uyandım ki gözlerim dahi kapanmış şişlikten, acilen ameliyata alıp nefes boruma diren taktılar, dün sabah diren çıkarıldı ve eve geldim ama hala çok şişim yardımsız yere basamıyorum ayaklarım top gibi, ellerim yumruk dahi olamıyor...şaftım kaymış bir haldeyim..bugüne şükür...ağustos gibi bir operasyon daha geçiricem sanırım..
belki de ayrılsam da olur takımdan...bazen üzülüyorum burada...insan gündemi neyse onu yaşıyor ve zannediyor ki gündem kendi yaşadıklarından ibaret...bazen tepkiler haklı da olsa üzüyor..e şu ara kilo da derdim değil açıkçası...belki ayrılma zamanım gelmiştir...verdiklerimi geri alırım diye de korkuyorum ve ayrılmak istemiyorum ama can sıkıcı olmaya da devam etmek istemiyorum...bu arada acitasyona bağlamak değil niyetim belirteyim de zaten çökmüş ruh halim daha da çökmesin..akrepçim prosedür nasıl? pat diye arkamı dönüp gitmek istemiyorum sonuçta hepinizin hakkı var bu süreçte...mezun mu edersin, diskalifiye mi olur?? uzun süre izin oluyor mu? ya da başka takımda mı başlamam lazım dönünce vs vs
Kuzu nerden çıkardın ambuyla yarıştığımı, ben senle olan yarışın sonucundan bahsetmiştim, ambu cepte zati nasılsa haftaya alıcak kilocuklarıSu akreple olan yarisi iyi bi incelicem.onun birinciligi cok mantiksiz:)
Hedefvebasari haftanin birincisi olmus kutlarim canim.haftayada beni kutlarsiniz artik :))))
Hedefin yeni uye oldygunu listede belirtmemisiz.bir de hedefledigi kilosu neydi acep
Ya ikili yarislarda galiba en benleydin ama o listteyi pek onemseyen olmadi.amaaaaaaaaaaaa ambu ile ben yarisirken israrla ve israrla bende sizle yarisicam dediğini ambuyu elimden almaya calistigini hatirlatirim.pztsi gunu yarisa baslafigimiz kilotu bulup hesaplarim.bitis gecen hafta olacakti yad sebebiyle bu haftaya ertelendi o kadarTatlımhala takımdasın, bi yere gitmiyosun, nasıl oldun konuşabiliyomusun, telden arayamıyorum o yüzden..
Kuzu nerden çıkardın ambuyla yarıştığımı, ben senle olan yarışın sonucundan bahsetmiştim, ambu cepte zati nasılsa haftaya alıcak kilocukları
Listeye gec girmenin acisini elif iyi bilirkızlar kusura bakmayın giremedim kaç gündür
internete ulaşamadım bir türlü sorun çıkardı sürekli. şimdi anca girebildim.
kilo olarak perşembe sabah tartılmadım. sanırım unuttum
ama kilo aldım eminim yani
seldom sana da çok geçmiş olsun canım inşalllah bir an evvel sağlığına kavuşursun :)))
hedefvebaşarı sen de tekrardan hoşgeldin takıma listeye de alınmışsın hayırlı olsun :)
şimdi çok yazamayacağım maalesefyazılanları da tam okuyamadım . biraz hızlı okudum yani . yakalayabildiklerim bunlar
çocuğu hasta olanlarımız varmış hepsine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum :) :)
şu an kilomu bilmiyorum ama 2 günlük bir detox gördüm onu yapmaya karar verdim .
2 günde 3 kilo diyor. çokta kasmıyo aslında. zaten 3 kilo çok fazla yani sağlıksız bana 1 kilo bile yeter. zaten o 1 kilo da sudan veririm. çünkü acayip bir şişkinlik var bende ne yazık ki
işe yararsa buraya yazarım detoxu
şimdiden herkese kolay gelsin
Gunaydin evimdeyim nihayet.ama yarin da ankaraya fecicez.cocuklarla yolculuk cok kotu yaa.dun beni aglattilar yinee sipalar.
Neysem kaciyim cok is var cooookk
Ayyyy bide bende telden kalori hesaplamayi indirdim.amann okadar gicik biseyki onu bul ekle bunu bul ekle.telden cok zor oldu.gerci evde internet ve bilgisayar hatta yazici var ama ben esimin bilgisayari kurmasini istemiyorum.iki ufak butun gun babalarida butun gece basindan bidaha kalkmaz
15 gun surer bu toparlanma yerlesme isleri.allah kolaylik versin bir de cocuklar....olumlu tarafindan bak sinirlenip ne bulursan yemezsen spor yapmis sayilirsin kilo vetirsin indallahGunaydin evimdeyim nihayet.ama yarin da ankaraya fecicez.cocuklarla yolculuk cok kotu yaa.dun beni aglattilar yinee sipalar.
Neysem kaciyim cok is var cooookk
geçmiş çok uzun ve benim o kadar takatim yok :/ okuyamadım...8 yıl önce beyin kanaması geçirmiştim, kafamda stentler var, onlarda lezyon oluşmuş onun için ilaç vermişlerdi meğer ilaç alerji yapmış, yutkunamıyordum uzun süredir, elimde ayağımda ödemler vardı ama normal zannettim ben sonra gece nefes alamayarak uyandım ki gözlerim dahi kapanmış şişlikten, acilen ameliyata alıp nefes boruma diren taktılar, dün sabah diren çıkarıldı ve eve geldim ama hala çok şişim yardımsız yere basamıyorum ayaklarım top gibi, ellerim yumruk dahi olamıyor...şaftım kaymış bir haldeyim..bugüne şükür...ağustos gibi bir operasyon daha geçiricem sanırım..
belki de ayrılsam da olur takımdan...bazen üzülüyorum burada...insan gündemi neyse onu yaşıyor ve zannediyor ki gündem kendi yaşadıklarından ibaret...bazen tepkiler haklı da olsa üzüyor..e şu ara kilo da derdim değil açıkçası...belki ayrılma zamanım gelmiştir...verdiklerimi geri alırım diye de korkuyorum ve ayrılmak istemiyorum ama can sıkıcı olmaya da devam etmek istemiyorum...bu arada acitasyona bağlamak değil niyetim belirteyim de zaten çökmüş ruh halim daha da çökmesin..akrepçim prosedür nasıl? pat diye arkamı dönüp gitmek istemiyorum sonuçta hepinizin hakkı var bu süreçte...mezun mu edersin, diskalifiye mi olur?? uzun süre izin oluyor mu? ya da başka takımda mı başlamam lazım dönünce vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?