Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Herkese iyi geceler.bugun biraz kacamak yaptim malesef.bide inanmazsiniz bir bardak soguk ayran ictim bogazim deli gibi agriyo ve aciyo.nasil bir bunye anlamadim gitti elin bebeleri dondurma yer ben ayranla faranjit oldum

Canım yeşil çay iç, ödem atmana yardımcı olur
Herkese iyi geceler.bugun biraz kacamak yaptim malesef.bide inanmazsiniz bir bardak soguk ayran ictim bogazim deli gibi agriyo ve aciyo.nasil bir bunye anlamadim gitti elin bebeleri dondurma yer ben ayranla faranjit oldum
Tatlım varmış demekki, soğuk ayranda tetiklemiş, geçmiş olsun, bol bol ılık su iç.

Tatlım hala takımdasın, bi yere gitmiyosun, nasıl oldun konuşabiliyomusun, telden arayamıyorum o yüzden..
Su akreple olan yarisi iyi bi incelicem.onun birinciligi cok mantiksiz:)
Kuzu nerden çıkardın ambuyla yarıştığımı, ben senle olan yarışın sonucundan bahsetmiştim, ambu cepte zati nasılsa haftaya alıcak kilocukları
Hedefvebasari haftanin birincisi olmus kutlarim canim.haftayada beni kutlarsiniz artik :))))

Hedefin yeni uye oldygunu listede belirtmemisiz.bir de hedefledigi kilosu neydi acep

Ya ikili yarislarda galiba en benleydin ama o listteyi pek onemseyen olmadi.amaaaaaaaaaaaa ambu ile ben yarisirken israrla ve israrla bende sizle yarisicam dediğini ambuyu elimden almaya calistigini hatirlatirim.pztsi gunu yarisa baslafigimiz kilotu bulup hesaplarim.bitis gecen hafta olacakti yad sebebiyle bu haftaya ertelendi o kadar

Listeye gec girmenin acisini elif iyi bilir
Yap detpksu bi gorelim

Son düzenleme:
Kizlar diyetimin2.günü de iyi gecti.
Aksam eve donunce 2 defa yeme atagi gecirip umitsizlige kapilsam da gunu 70 kalori fazlalikla kapattim.
Benim biutun sinavim evde cocuklarla...aksam saat 4e kadar 400 kalori 4ten sonra 870
Belki aksam üstü yememden belki de intoleransim olan marulu salataya yuklendigim icin tuketmis olmamdan kaynakli yag oranimfa hic degisme yok.marula da dikkat edicem bakalım.

Bu sabah lor peyniri has. Yumurta domates sekerli cay145 kalori.

Herkese gunaydin.suan sirkeli suyumu iciyorum epey ara vermistim tekrar basliyorum sirkeye.bugun esim evde belki iki aydir ilk defa beraber kahvalti edicez .tabii kalkinca anneme gidelim demezse.oda uyar bana gerci ama evde olursak cok kacirmam gibi geliyo.bugun cok guzel bir yere gitmek istiyorum İnsaallah Allah nasip eder.
Ben bugun yediklerimi yazmaya basliycam.ama spor imkansiz suan bile dizimde buzlar var.neysem bunada Sukur. Allah beterinden korusun.herkese iyi pazarlar

Gunaydin evimdeyim nihayet.ama yarin da ankaraya fecicez.cocuklarla yolculuk cok kotu yaa.dun beni aglattilar yinee sipalar.
Neysem kaciyim cok is var cooookk

Ayyyy bide bende telden kalori hesaplamayi indirdim.amann okadar gicik biseyki onu bul ekle bunu bul ekle.telden cok zor oldu.gerci evde internet ve bilgisayar hatta yazici var ama ben esimin bilgisayari kurmasini istemiyorum.iki ufak butun gun babalarida butun gece basindan bidaha kalkmaz

Ben program indirmefim.crpten nete girip bakiyorum.diyetkolik.com

Gunaydin evimdeyim nihayet.ama yarin da ankaraya fecicez.cocuklarla yolculuk cok kotu yaa.dun beni aglattilar yinee sipalar.
Neysem kaciyim cok is var cooookk
15 gun surer bu toparlanma yerlesme isleri.allah kolaylik versin bir de cocuklar....olumlu tarafindan bak sinirlenip ne bulursan yemezsen spor yapmis sayilirsin kilo vetirsin indallah

Seldomcum çok geçmiş olsun. kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yap. sağlık problemiyle kimseyi yarı yolda bırakmış sayılmazsın. ama seninle iletişimi kesmek isemeyiz tabiiki

Arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım yazıların hepsini okuyamadığım için hepinizle ilgili bilgi sahibi olamadım. ben de geçen hafta bir kanama gaçirdim düşük teklikesi var dedi doktorum, hastaneye yatıracaktı ama evde yatmayı tercih ettim. progestan kullanmaya başladım. Şükür geçti kanamam ve bebeğimin iyi olduğunu tahmin ediyorum. salı günü kontrole gideceğim yine. onun dışında her şey yolunda. bulantım falan da olmuyor. 2014 aralık anneleri diye bir grup var kk'da oradaki diğer anne adaylarıyla konuştuk bir süre ama sizlerle olduğu gibi bir samimiyeti yakalayamadım. o yüzden sizinle paylaşmak daha iyi geldi. son olarak hala kilomu koruyabildiğimi de gururla eklemeden geçemeyeceğim :))

Merhaba kızlar Nasılsıniz bende oğlumu uyuttum yazdıklarınızı okuyorum hefefvim brni yine gaza getirdin yarın bende düzenli diyetime başlıcam
Seldomcum geçmiş olsun canım allahım şifa versin
Siyah beyazcim allah kolaylık versin
M1986 gecmis olsun canım kac aylık oldu bu arada
Fatmacim bu hafta hep beraber yarisa girelimmi bu hafta 1 kilo verelim ne dersiniz
Bu arada kandiliniz mübarek olsun yarin görüşmek üzere öptüm hepinizi

Kuzular bu hafta mutlaka ama mutlaka dereceye girip, performans uygulamasında en kötü imajımızı sildirmemiz gerekiyor, aksi takdirde takımımz, dolayısı ile ben ve dolayısı ile sizler, yani hep birlikte zor durumda kalıcaz..

Şimdi hepimiz asılıyoruz küreklere :13::13:

ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

KAYNAK: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=37798&page=1093&p=35424522#post35424522
Kilo veren, vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.

GENEL
HATIRLATMA: Yeni üye kaydı yaparken hedef kilolarını belirtmeyi lütfen unutmayınız. Hedef kilosu belirtilmeyen yarışmacılar kural gereği karne alamıyor. Bu çok önemli bir durum olduğu için takım kaptanlarımızdan bir kez daha özenli davranmalarını rica ediyorum.

1) Performans uygulaması 6. tur / 7. hafta bilgilerini linkten takip edebilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=638656&page=6&p=35445506#post35445506

Hatırlatmak isterim ki; uygulama turumuzun son haftasına girdik!

2) 337. ve 338. etapta izne ayrılan üyeler diskalifiye edilmiştir: adayaren38 / cekum / İlkay80 / selduş / cimcimesude
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=318217&page=13&p=35447495#post35447495
1. TAKIM:126:
Cuma Zayıflama Yarışması'na hoş geldiniz! Keyifli sohbetler eşliğinde ve sağlıklı zayıflamalar dilerim.

1) Bildirim listenizde yer alan üç arkadaşımızla ilgili sorularım var.
  1. simerenyaa: 4 Ocak 2008 tarihinde, 89 kilo ile yarışmamıza kayıt olan simerenya adlı üyemizle ilişkisi var mı?
  2. zeynepcer: 301. etapta mezun olan zeynepcer adlı üyemizle ilişkisi var mı?
  3. turab571: 208. etapta mezun olan turab571 adlı üyemizle ilişkisi var mı?

2) Takımınız, bir sonraki performans uygulamasında değerlendirilecektir. (364. etap itibariyle)

3. TAKIM
3.Takım üyelerinden Sweetdimple mezun oldu.
Başarı hikayesini paylaşmasını rica ediyoruz. Eğer bu konuyla ilgili açmış olduğu bir başlık varsa linkini paylaşması bizler için bilgilendirici olacaktır.
Karnesi:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=126756&page=42&p=35447432#post35447432

4. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 4.takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum. Hata yok.

5. TAKIM
5.Takım üyelerinden luci-liu mezun oldu.
Başarı hikayesini paylaşmasını rica ediyoruz. Eğer bu konuyla ilgili açmış olduğu bir başlık varsa linkini paylaşması bizler için bilgilendirici olacaktır.
Karnesi:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=126756&page=42&p=35446200#post35446200

14. TAKIM:126:
Bildirim listenizde şöyle bir açıklama var:
dayko (109,2 / 104 / 5,2 / 1,59% ).Yeni üye - verdiği kilo hafta sayısına bölündü

Yeni üyenin yarışmaya kaydını yaparken giriş tarihini yazmam gerekiyor. Hafta sayısı derken..?

ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 362. Etap birincisi; 13.Takımdan argleton arkadaşımızdır.
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını aşağıda linkini vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasını rica ediyoruz.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=678962

CEZA PUANI
Her etap bitimini takiben yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve toplam 3 ceza puanına ulaşan takım kırmızı kart alacaktır..
Kırmızı kart alan takımların güncel üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır..
Şu ana kadar ceza puanı alan takımlar:
4. Takım : 1 Ceza Puanı (287. etap değerlendirme raporu)
8. Takım : 1 Ceza Puanı (306. etap değerlendirme raporu)

BİLGİ:
Etap değerlendirme raporu; takımların Karar Defteri'nde yazılı olan kararlara uyumunun denetlenmesidir. İlgili kararlar yarışmanın başlangıcından bu yana sisteme dahil olmuş yaklaşık 1.300 kişinin oybirliği ile alınmış kararlardır. Kararları değiştirebilir, yeni kararlar önerebilir ve oylamaya sunabilirsiniz.
Oylama hakkının istisnaları; ceza puanı uygulamasının yanısıra, benim gönüllü olarak hazırladığım aylık sıralama listesi ve mezuniyet karnesi koşullarıdır.

Bugün akşam piknikteydik
Sabah pazar kahvaltısı kıvamında idi. Ama ekmeği az yedim .
Öğle n karpuz yedim. Arada kahve içtim maalesef. Akşam yarım Cig köfte dürüm yedim. Piknikte de 1 tane mangalda köfte ve salata.
Onun dışında meyve yedik. Ama sanırım çekirdeği fazla kaçırdım. Yarın detoksa baslicam inşallah. Zaten amacım yarın başlamaktı.
Hadi hayırlısı :)
Öptüm herkesi
İyi geceler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın şekerlerim nasılsınız güzel bir hafta dilerim hepinize ben şimdi çıkıyorum işlerimi yapayım ara ara girerim öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…