Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Şimdi sen 500 gr mı, 1 kilomu hedefliyosun anlamadım ben
laaa gacı zati kafadan 900 gr devirmiş eee o zaman nolucak akrep iyice gaza gelcek

sabah:120 kalori
ara: 60 aklori
öğlen: 340 kalori
toplam: 520 kalori şimdilik
yürüyüşe çıkmayı hiç canım istemedi
Ne kaa sevindim yürümediğine ayy afedersin üzüldüm dicektim
başlasam ne olacak öğlen eve gittim ghüplettim yemekleri.ama napayıum yoksa dökülecek yazık dedim.

Canım öğlenden bişii olmaz önemli olan akşam menüsünden uzak durabilmen..

Az önce gaztede bir yazı dizisi gördüm, Tolgahan Özseven 3 yıl önce 302 kiloymuş, 32 ayda tam 203 kilo vermiş hemde ilaçsız doktorsuz ameliyatsız..

Dikkatimi çeken her sabah mutlaka alıç ve elma sirkesi içmesi oldu.. Ben 3 kiloyu devirdiğim hafta her sabah mutlaka sirke içiyordum hatta yatmadan öncede içiyordum..
Alıç sirkesini de tesadüf hafta sonu manevi annemden duydum, yağları eritiyormuş diye içmeye başlamış, enteresan demiştim ve bugün de bu yazıyı okudum..

Her sabah kahvaltı öncesi 1 kaşık alıç ve 1 kaşık elma sirkesi ile 1 bardak ılık su tüketiyormuş.. Şu an 99 kilo ve beslenmesi de gayet sağlıklı ve doğal..

akrep33 ( 67 / 66,5 inşallah
Seldom ( 78.1 /
hedef52 ( 65.2 /63,5 fark 1,9 inşallah)
Siyahbeyaz0066( 71/
Ambuyanbu ( 73,4/72.9 fark 0.5 İnsaallah
uhs ( 67,3 /66,8 fark 0,5
fatmabol( 82,1/
citlenbikbesyo( 58/
Elif_merve( 63.8 /
HedefVeBaşari( 78,3 / 77 fark 1.3 inşallah )

Kizlar ben hala ayni kilodayim.uhs ye katiliyorum persembeye kadar anca 500 gr. gider. simdide kayinvalidemdeyim temizlik yaptim oda borek filan yapiyo misafir geliyo listeyi gordugum cok iyi oldu.bide fark ettiyseniz ben bir hafta verip diger hafta aliyodum.daha dogrusu iki kere kilo verdim boyle olmustu .bu aralar almiyorum gibi İnsaallah boyle devam eder.ama bizim takimca verememe gibi bir sıkıntimiz var.boyle listeler biraz gaza getiriyo bunlara hep devam edelim bence

Kaptancim bende kitabina goz gezdirmistim.cok sevdigi bisikletine biniyo ve lastik yamuluyo oda rejime baslaya karar veriyo.bende alic sirkesi aldim onu okuyunca ama benim bildigim 70 kilonun altindaki kisilere bir kasik sirke veriyolar.bende 500 ml. alic 500 ml. elma sirkesini karistirip sabahlari bir kasik ictim.suan elmaya devam ediyorum.ama gercekten alic damar hastaliklarina cok faydaliymis ben burdan iki kere daha yazmistim bilmiyorum alip kullanan oldumu

Evet biliyorum canım bu hafta senin kilo alma haftan hedef de biraz daha yürüyüş yapmaz ve akşamları yerse ben birinci olcam kuzucum, ee sen kaç kilo alıcan bu hafta

Canım öğlenden bişii olmaz önemli olan akşam menüsünden uzak durabilmen..

evet öğle yiyeceğimi yedim akşam yemek yok. bol su ve 1 saat tempolu yürüyüş var. bundan sonra da erken yatıp erken kalkacam. erkek arkadaşımla konuşacam diye geç yatıyorum sabah işkence çekiyorum kalkmak için. bundan sonra en geç 12 de uykuya geçecem sabahda erken kalkacam inşallahhhhh

ya ben sirke içemiyorum midem bulanıyo. yeşil kahve içiyorum günde 2 fincan galiba etkiside oluyor

Evet canım netten adını yazınca kitabı çıktı, kitabı da varmış.. Ben okumadım farketmemişim demekki senin yazdığını ama almayı düşünüyorum.. Az sonra kızımın etüdün gidicem, konuşmaya bakalım, alıcam etüdden artık sıkıldı benim kız daha fazla sıkmayalım..Unutmazsam dönüşte bakıcam ama akşam yatmadan önce mutlaka içicem inş elma sirkemi..

Canım sen o saati 11:00 yap.. Gece 11:00 ve sabah 05:00 arası vücut lesitin hormonu üretiyor ve acaip yağları yakıyor bu hormon, ehh saatleri kaçırdığın zaman bu hormon salgılanmıyor, o yüzden uyku düzensizliğinde kilo verilemiyor şekerim..

ya ben sirke içemiyorum midem bulanıyo. yeşil kahve içiyorum günde 2 fincan galiba etkiside oluyor

Aa evet ben evdeki yeşil kahveme başlıyayım da o da bitsin durmasın ööle kenarda

haklısın ben o saati 11 yapayım bir ara 11 de yatıyodum sabah hem daha mutlu ve zinde kalkıyordum hemde kilomu daha kolay veriyordum

ben de bu adamı tvde izlemiştim, yazı dizisini merak ediyordum...aferim ama adama
Evet biliyorum canım bu hafta senin kilo alma haftan hedef de biraz daha yürüyüş yapmaz ve akşamları yerse ben birinci olcam kuzucum, ee sen kaç kilo alıcan bu hafta

ben kalori sayıyom ama galiba kalorinin içinde pudink gibi gereksiz karbonhidratlı şeyler olduğundan pek yağ oranım düşmedi. biraz daha preoteini bol şekeri az tüketicem. o zman gör sen beni

[ambuyanbu;35459818]akrep33 ( 67 / 66,5 inşallah
Seldom ( 78.1 /
hedef52 ( 65.2 /63,5 fark 1,9 inşallah)
Siyahbeyaz0066( 71/
Ambuyanbu ( 73,4/72.9 fark 0.5 İnsaallah
uhs ( 67,3 /66,8 fark 0,5
fatmabol( 82,1/ 80.70 ay cok guselll
citlenbikbesyo( 58/
Elif_merve( 63.8 /
HedefVeBaşari( 78,3 / 77 fark 1.3 inşallah )

Kizlar en sisko benim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende sana yakınım canım. bu8 sabah 80,4 çıktım

şu an itibariyle 2,5 lt su 2 fincan yeşil kahve 1 fincan adaçayıo içmiş bulunmaktayım

630 kalori aldım. gerisini evde tamamliiiiiiiicam. kaldı mı 570 kalori. valla hepsini et ve yoğurtla tamamlayasım var. canım çok et çekiyo

Zati bu adam sadece karbonhidrat ve şekerden uzak kalmış.. Öyle hamur işleri felan çok tüketirmiş önce.. Şu sirke çok yattı kafama ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…