Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Offfffff cok acikmistim yarim birek ve sayisini bilmedigim tatli kurabiye yedim.kendime biseyler hazirkamistim ama cay servisi cocuklar derken acliktan kurabiyeye sarildim.bu saatten sonra bisey yemem İnsaallah.heralde kurabiyeler 1500 kalori vardir

su cocuklar ne akillilar yaa.parmaginda oynatiyorlar bizleri.esine de masallah.adama kizma yzaik.ben de bizimkinekiziyorum baskalarinin yaninda cocuklara kizmayi afet halune getirdi.(

Zati bu adam sadece karbonhidrat ve şekerden uzak kalmış.. Öyle hamur işleri felan çok tüketirmiş önce.. Şu sirke çok yattı kafama ama..

Taylan kumeli soyle oneriyor.1 parca cubuk tarcin,1 dlm limon,1 dilim elma ,1cay kasigi elma zirkesi,bie bardak sicak su.ben de faydali oldugunu dusunuyorum.

akrep33 ( 67 / 66,5 inşallah
Seldom ( 78.1 /
hedef52 ( 65.2 /63,5 fark 1,9 inşallah)
Siyahbeyaz0066( 71/70,9 fark 0,1
Ambuyanbu ( 73,4/72.9 fark 0.5 İnsaallah
uhs ( 67,3 /66,8 fark 0,5
fatmabol( 82,1/ 80.70 ay cok guselll
citlenbikbesyo( 58/
Elif_merve( 63.8 /
HedefVeBaşari( 78,3 / 77 fark 1.3 inşallah )

Kizlar ben musadenizle 0,1 fark demekistiyorum.cunku bugun gecen haftaki kilimdan daha fazla ciktim ve henuz daha beslenme duzeni kuramadim.ne bulursam onu yiyorum.bugun ank geldik.Yarin basluyorum insallah.uc dort gun kefirli gunleri yapmak istiyorum .yuruyuse de baslicam insallah.

burda ailem ve akrabam olmadığı için nazım bir tek eşime geçiyor. birde çok sevdiğim komşularıma :))

belki bir danışmandan yardım alman iyi olabilir eşine karşı neler yapabileceğine dair. çocukları disipline sokmak onlara kötü davranmak değildir bunu anlaması gerek. senin de mümkün olduğunca sakin kalman gerek. inşallah işler kısa zamanda yoluna girer.

evet işten geldim çamaşırlarımı asıp hopp yürüyüşe. 1 saat tempolu yürüdüm. şimdi geldim birikmiş bulaşıklarımı yıkayıp makinadaki çamaşırlarımı asıp dizi keyfi yapacam. bugün toplam 1218 kal almışım 500 kallik de yürüyüş yapmışım.

He he he he

Kuzum sen tek yaşıyodun sanırsam, bugün çamaşır günümüydü?

ben yaptığım detoksun aslında pek detoks havasında olmadığını farkettim. çünkü pek zorlamıyor. aaç kalmıyorum . sadece sabah biraz zorluyo. o kadar.

kahvaltı
1 tane meyve suyu ( şeftalili )

ara ( normalde yok ama acıkınca yaptım ben )
1 tane maden suyu

Öğlen
3 tane köfte ve 3 tane patates kızartması
salata
1/4 porsiyon çorba

Akşam
1 kase çorba (mercimek)
cacık
2 yk pilav
1 yk yeşil fasülye

fazladan olarak arada bir yerde meybuz gibi bi dondurma vardı ondan yedim
65 cal tutuyordu.

bugün bu kadar
tekrar giremeyebilirim.
görüşürüz. şimdiden iyi geceler

Zaman zaman sana önemsiz gibi görünen şeyler, hayatını büyük ölçüde etkileyebilir

Kuzum sen tek yaşıyodun sanırsam, bugün çamaşır günümüydü?

aynen tek yaşıyorum. öyle çamaşır günüm yok biikince yıkarım normalde. aslında haftasonu yapacaktım ama arkadaşım gelince hepsi bugüne kaldı. neyse bitti şükür ama 3 makina çamaşır katlaması var şimdi :S daha kışlıkları kaldırmadım onlarda haftasonu artık

Ohh ne güzel miss gibi olmuştur, güle güle kirlet canım, hem senin için hareket oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…