su cocuklar ne akillilar yaa.parmaginda oynatiyorlar bizleri.esine de masallah.adama kizma yzaik.ben de bizimkinekiziyorum baskalarinin yaninda cocuklara kizmayi afet halune getirdi.son cümle için sana gıcık demek istiyorum
hamile grupları bazen pirpirik ve gergin anne dolu olabiliyor. ayyyyyy şu tahlil şöyle çıktı bu böyle çıktı diye ortalıklta felaket tellallığı yapan çok oluyor. ben bu sebeple bi yerden sonra takipten vazgeçmiştim. bu dönemde kim morali bozulsun ister ki...kanamayı da atlatmışsın. kendine iyi bakmaya devam et.
seni gaza getirdim de ben dün fenaydım. sanah hesapladım 1900 kalori almışım. 500 kalorisi yerfıstığı
çok gergin geçti dün akşam. benim de eş çocuk durumları...
hiç birşeye hayır demeyen eşim dün hangi çocuk ağladıysa yanına alıp oyuncak almaya gitti...3 çocuk var dün 4 defa oyuncak alındı. neden? çünkü bir tanesi diğerinin oyuncağını görünce kendi aldığı oyuncağı beğenmedi ve bir oyuncak daha alındı...kızdım kırıcam o oyuncakları dedim, ve 2 oyuncak aldıran, anne bunu kır diye istemediği oyuncağı getirdi(oyuncağı kırmak bile tehdit değil nasıl olsa daha güzeli alınıyor!) her istediği yapılan, ağlayınca her istediğine sahip olabileceğini bilen , paranın malın kıymetini bilmeyen şımarık çocuk yetiştiriyoruz. ve sabah gece boyunca uyumamış babasının başına gidip itfaiye sireni çalar gibi ağlıyordu. niye ağlıyordu baba beni dışarı götür diye! bu kadarını anlatıyorum, kendi yaptıklarımı anlatmıyorum çünkü yapacak mantıklı bişeyim yoktu!
Zati bu adam sadece karbonhidrat ve şekerden uzak kalmış.. Öyle hamur işleri felan çok tüketirmiş önce.. Şu sirke çok yattı kafama ama..
bende başladım canım hadi bakalım
canım seninkiler çok fenaymışşş allah yardımcın olsun
şimdi bende kendi hamileliğimi hatırladım çok güzel günler di
helede el üstünde tutuluyosun ohhh ne rahattttt
inşallah dengeyi tutturabiliriz. eşime de kötü davranıyorum . eşim kimseye kötü davranamadığı için öyle davranıyor ben ise taktik bilmediği için ona kötü davranıyorum. yoksa beni de zora sokuyor.
yarım çk. koyuyom ama çok çay içiyorum:26:
bu hafta hedef kilo belirleyelim herkes verebileceği kilo için gayret etsin.
He he he heOfffffff cok acikmistim yarim birek ve sayisini bilmedigim tatli kurabiye yedim.kendime biseyler hazirkamistim ama cay servisi cocuklar derken acliktan kurabiyeye sarildim.bu saatten sonra bisey yemem İnsaallah.heralde kurabiyeler 1500 kalori vardir
evet işten geldim çamaşırlarımı asıp hopp yürüyüşe. 1 saat tempolu yürüdüm. şimdi geldim birikmiş bulaşıklarımı yıkayıp makinadaki çamaşırlarımı asıp dizi keyfi yapacam. bugün toplam 1218 kal almışım 500 kallik de yürüyüş yapmışım.
akrep33 ( 67 / 66,5 inşallah
Seldom ( 78.1 /
hedef52 ( 65.2 /63,5 fark 1,9 inşallah)
Siyahbeyaz0066( 71/70,9 fark 0,1
Ambuyanbu ( 73,4/72.9 fark 0.5 İnsaallah
uhs ( 67,3 /66,8 fark 0,5
fatmabol( 82,1/ 80.70 ay cok guselll
citlenbikbesyo( 58/
Elif_merve( 63.8 /63.2 fark 0.6 korkuyom ya
HedefVeBaşari( 78,3 / 77 fark 1.3 inşallah )
anca bu kadar hesefliyebilirim korkudan
:18::18::18::18:
Kuzum sen tek yaşıyodun sanırsam, bugün çamaşır günümüydü?
aynen tek yaşıyorum. öyle çamaşır günüm yok biikince yıkarım normalde. aslında haftasonu yapacaktım ama arkadaşım gelince hepsi bugüne kaldı. neyse bitti şükür ama 3 makina çamaşır katlaması var şimdi :S daha kışlıkları kaldırmadım onlarda haftasonu artık
Ohh ne güzel miss gibi olmuştur, güle güle kirlet canım, hem senin için hareket oluyor..
sagol canımmmbaya da yoruldum açıkçası. neyse erken uyumama yardımcı olur yorgunluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?