Herkese gunaydin.bu sabah guzel bir kahvakti yaptim.bol bol limonlu su icip bol bolda bebelerimle ilgilenicemt.buyukte ozguven eksikligi falan filan varmis.dun moralim sifirdi.gerci bu ara kasinin uzerinde gozun var deseler uzulurum.o moddayim yani.bide ben rejimde olmadigima karar verdim rejimde oldam ayda en az uc kilo. vermem lazim ben ne yapiyorum anlamadim
Herkese gunaydin.bu sabah guzel bir kahvakti yaptim.bol bol limonlu su icip bol bolda bebelerimle ilgilenicemt.buyukte ozguven eksikligi falan filan varmis.dun moralim sifirdi.gerci bu ara kasinin uzerinde gozun var deseler uzulurum.o moddayim yani.bide ben rejimde olmadigima karar verdim rejimde oldam ayda en az uc kilo. vermem lazim ben ne yapiyorum anlamadim
sen iyi ol da canım biz seni beklerizmerhaba kızlar...
bugün artık puding yemeye başladım yarından önce başlamayaydım iyiydi ama açlık zor zanaat...biraz uzak durmaya çalışıyorum..daraldıkça daraltmamak için..ihmal ettiğimi düşünmeyin lütfen...
ocean'ın yetişkinler için kapsülü de var. içeriği gene benzerdi. yalnız kapsüller jelatin içerdiği için ne kadar güvenilir oluyor ilmiyorum, çocuk şurupları hem daha ucuzBen de marincap kullanıyorum ama ocean i ilk defa duyuyorum senden ve gayet mantıklı geldi deee onu nasıl içicez kii :18:
Kuzucum taş devri de zati karatay gibi sadece ahmet taş kahvaltıda ekmeğe izin veriyor, tereyağ sürmek için, karıştırırsın sende nasılsa yok farkı birbirinden:98:
Takviyesizde olmuyor şekerim, metobılizma bakım istiyor, doğru ve hızlı çalışabilmesi için
o zaman ne yapıyorsun canım kendini sirkeliyorsun bu akşamı hafif geçiriyorum ve yarın sabah oleyyyyyyyy diyoruz
sen iyi ol da canım biz seni bekleriz
merhaba kızlar...
bugün artık puding yemeye başladım yarından önce başlamayaydım iyiydi ama açlık zor zanaat...biraz uzak durmaya çalışıyorum..daraldıkça daraltmamak için..ihmal ettiğimi düşünmeyin lütfen...
Ev araken es imle tartistik.senbilirsin deyince suc,fikrini zoylesen suc.korkudan annemlere yakin oturayim sende zaten bir yilin sekiz ayi olmayacaksin diywmiyorum.annemlerin burdan ise tek arac ile gidebiliuorken,benim akilli kocam uc vesait degistirerek gidecegim yerlere bakiyor.sadece bunu soyledim.neyi ima ediyorsun acikca soyle diyor.kafalari tam calismiyor gercekten.
şimdi biz bu hafta kilo veremezsek takım olarak mı elencez?
ben de şimdiye kadar aslında diyet yapmadığımı anladım. yani yapıyorum da sözde haftaya bi dikkat ediyim bakiiiim ne olcak
şimdi bu hafta için umudumu kestim zaten geçen hafta ne aldıysam onu geri verdim büyük ihtimalle.
yani yine aynı kilodayım belki de 200 gr. falan fazla çıkarım. çünkü iyi şiştim . şimde bile karnım midem hep şiş geziyorum. limon suyunu da içmeye başladım . ama etki etmesi için ne kadar içilmeli. onu bilen varsa bana bi söyleyebilir mi?
bi de ödem atmak için tavsiyeleriniz var mı ? varsa hayrına bana bi yardım etseniz:)
bu hafta bumodda olmasam çok iyi olacak..
hadi hayırlısı.
herkese hayırlı günler :)
Tamam tatlım gel senle el ele verip ayda 3 kilo verelimBenim esimde ayni canim.benim ne dedigimi hafizaya alir acaba sinsice istedigimimi yaptirmaya calisiyorum yoksa niyetimi acikca soyliycekmiyim diye.bence sende acikca ne istedigini soyle.biz sinirlenmesinler tatsizlik cikmasin diyoruz bunlar bizi art niyetli arkadan is cevirmekle sucluyolar.
Bide bu oglen mecburiyetten zeytinli acma yedim ama genel durum genede iyi.yaaa bir ayda uc kilo veremezmi insan dusundukce gicik oluyorum kendime.uhs ve kaptancim bu zamana kadar sozde rejimdeydim artik gercek rejimdeyim
Kizlar limonlu su gercekten cok tuvalete cikartiyo.benim bugun 1,5 litre oldu limonlu yatana kadar 2 olur ama dakka bir tuvalete gitmek cok gicik.suan hastayim diye rahat iciyorum ama namaza donunce ne olucak bilmem.yarin herkesi bende merak ediyorum bakalim hedefler tutmusmu.ben kendimi 72 lerde hayal ediyorum İnsaallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?