Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bugün bi değişiklik yaptn ve alınganmı oldun zuzu

Kuzucum bu hafta vermek zorundayız hepimiz o yüzden o 'kilo vermeyi iste' moduna gir lütfen

merhaba kızlar...

bugün artık puding yemeye başladım yarından önce başlamayaydım iyiydi ama açlık zor zanaat...biraz uzak durmaya çalışıyorum..daraldıkça daraltmamak için..ihmal ettiğimi düşünmeyin lütfen...

o zaman ne yapıyorsun canım kendini sirkeliyorsun bu akşamı hafif geçiriyorum ve yarın sabah oleyyyyyyyy diyoruz

sen iyi ol da canım biz seni bekleriz

ocean'ın yetişkinler için kapsülü de var. içeriği gene benzerdi. yalnız kapsüller jelatin içerdiği için ne kadar güvenilir oluyor ilmiyorum, çocuk şurupları hem daha ucuz

o zaman ne yapıyorsun canım kendini sirkeliyorsun bu akşamı hafif geçiriyorum ve yarın sabah oleyyyyyyyy diyoruz

sen iyi ol da canım biz seni bekleriz

ben yarın pek olley diyecek gibi değilim. son 2 gün kötü geçti...bari bugün dikket edeyim dedim. öğlen 1 kase yoğurt yedim. bilmiyorum bu günü iyi kapatabilecek miyim.

ihmal ettiğini düşünmüyoruz sadece iyileşip gelmeni bekliyoruz (ama bak ambu ihmale gelmeyebilir).
valla açlık zor zanaaaaat sana çok fena katılıyorum bizdeki fark, yiyebilecek durumdayken yememek zorunda kalmak
Allahım açlıkla terbiye etme ya Rabbim, şimanlıkla da terbiye etme

Ev araken es imle tartistik.senbilirsin deyince suc,fikrini zoylesen suc.korkudan annemlere yakin oturayim sende zaten bir yilin sekiz ayi olmayacaksin diywmiyorum.annemlerin burdan ise tek arac ile gidebiliuorken,benim akilli kocam uc vesait degistirerek gidecegim yerlere bakiyor.sadece bunu soyledim.neyi ima ediyorsun acikca soyle diyor.kafalari tam calismiyor gercekten.

Benim esimde ayni canim.benim ne dedigimi hafizaya alir acaba sinsice istedigimimi yaptirmaya calisiyorum yoksa niyetimi acikca soyliycekmiyim diye.bence sende acikca ne istedigini soyle.biz sinirlenmesinler tatsizlik cikmasin diyoruz bunlar bizi art niyetli arkadan is cevirmekle sucluyolar.

Bide bu oglen mecburiyetten zeytinli acma yedim ama genel durum genede iyi.yaaa bir ayda uc kilo veremezmi insan dusundukce gicik oluyorum kendime.uhs ve kaptancim bu zamana kadar sozde rejimdeydim artik gercek rejimdeyim

şimdi biz bu hafta kilo veremezsek takım olarak mı elencez?

ben de şimdiye kadar aslında diyet yapmadığımı anladım. yani yapıyorum da sözde haftaya bi dikkat ediyim bakiiiim ne olcak

şimdi bu hafta için umudumu kestim zaten geçen hafta ne aldıysam onu geri verdim büyük ihtimalle.

yani yine aynı kilodayım belki de 200 gr. falan fazla çıkarım. çünkü iyi şiştim . şimde bile karnım midem hep şiş geziyorum. limon suyunu da içmeye başladım . ama etki etmesi için ne kadar içilmeli. onu bilen varsa bana bi söyleyebilir mi?

bi de ödem atmak için tavsiyeleriniz var mı ? varsa hayrına bana bi yardım etseniz:)

bu hafta bu modda olmasam çok iyi olacak..
hadi hayırlısı.

herkese hayırlı günler :)

Seldomun suprizi ne acaba catladim.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar limonlu su gercekten cok tuvalete cikartiyo.benim bugun 1,5 litre oldu limonlu yatana kadar 2 olur ama dakka bir tuvalete gitmek cok gicik.suan hastayim diye rahat iciyorum ama namaza donunce ne olucak bilmem.yarin herkesi bende merak ediyorum bakalim hedefler tutmusmu.ben kendimi 72 lerde hayal ediyorum İnsaallah olur

bende anlamadım elenecek miyiz. dagıtacaklar mı bizi
tatlım ödem atmak için 3 lt su iç. hibüsküs çayı da faydalı ödem atmaya öyle diyorlar yani. ama bence en güzeli su

Tamam tatlım gel senle el ele verip ayda 3 kilo verelim

Evet kesinlikle ödem attırıyor ve yağ da yaıyor üstelik tok da tutuyor, suyun içine havuç parçaları da atabilirsin, su bitince yersin havuçları ve limonu kabuğuyla dilimleyip attın dimi içine. Ben bir dilimi bir sürahiye atıyorum bazen iki dilim..

Merak edenler için açıklayayım; Bu hafta ilk üçe giremezsek, takım olarak sorgulanıcaz ve en son 2 aydır kilo veremeyenler takımdan ihraç edlecek, ehh en başta ben gelirim ihraç edilenler içinde

"Unutulmuş bir sünnetimi meydana çıkarana yüz şehîd sevabı vardır."
(Hâdis-i şerif-Hadîka)

Hiç elimizi açıp da Rabbimize “Allah’ım, sana sonsuz şükürler olsun. İyi ki beni 500-2000 megaherz aralığında,

25-85 desibel şiddetindeki seslerin olduğu ortamda yarattın.” diye dua ettik mi?

Dünyanın en sessiz yeri Steven Orfield tarafından oluşturulan bu oda.

Burada ses düzeyi -9 desibel. Bu odada kimse 45 dakikadan fazla kalamamış.

Belli bir süre sonra kalp atışınızı, damarlarınızdaki kanın akışını, bağırsaklarınızın seslerini duyuyormuşsunuz.

Esas işin kötü yanı 25. dakikadan sonra sessizlik nedeni ile iç kulaktaki denge merkezi devre dışı kalıyormuş ve ayakta duramıyormuşsunuz.

İçinde olduğunu bilmediğimiz nimetler için de sonsuz şükürler olsun Rabbim!..

Bende takimdaki veda konusmami hazirliyayim bari simdiden gece gece cig borek ve sut cok kotuya ama davetiye dagiticam diye 2 saat yuruyud sicakta sirilsiklam terledim bide...

Beni eklerseniz sevinirim 80.70 gram ciktim bu sabah....umarim takima bi faydam olur...dun sabah daha da azdi...ufff siskinlik ve odem benim en butuk dusmanim... beni eklermi ilk listeyi paylasan cok guzel bi sabah olaun insallah

günaydın kızlar ben
geçen hafta 67,3
bu hafta 66,6
listeyi görünce eklerim şimdi çıkmam lazım öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…