kızlar ben yaramazlık yaptım ve 3 tane pişmaniye 1 tane lokum yedimöğle yemek yemedim haliyle. perşembeye az kaldı ben hedefime ulaşamayacam galiba :26: korktummm
Canım benim perşembe hedef kilonu da yaz olurmu..
Kızlar hep birlikte hedef kilo güncellemesi yopıyoruz ve herkes hedef kilosunu da yazsın kilosunu yazarken.. Yani mezun olmak için olmak istediğiniz hedef kiloyu.
Canım lütfen dikkat, bu hafta ilk üçe girdik girdik yoksa diğer haftaya 2. takım olarak buharlaşabilriz benden söylemesi
Yaramazlık yapma lüksümüz yok yani lütfen işin ciddiyetini anlayalım ve mümkünse bundan sonra hafta sonları olsa bile ve özellikle akşamları menülerden uzak duralım
ben hedef kilomu arttırım o zaman. hele bi 58 olayım diyorum
hedef52 dedik ama 58e çıkabiliriz değili mi?
o zaman akşama uslu çocuk olmaya ne dersin
ben hedef kilomu arttırım o zaman. hele bi 58 olayım diyorum
hedef52 dedik ama 58e çıkabiliriz değili mi?
Canım benim perşembe hedef kilonu da yaz olurmu..
Kızlar hep birlikte hedef kilo güncellemesi yopıyoruz ve herkes hedef kilosunu da yazsın kilosunu yazarken.. Yani mezun olmak için olmak istediğiniz hedef kiloyu.
Canım lütfen dikkat, bu hafta ilk üçe girdik girdik yoksa diğer haftaya 2. takım olarak buharlaşabilriz benden söylemesi
Yaramazlık yapma lüksümüz yok yani lütfen işin ciddiyetini anlayalım ve mümkünse bundan sonra hafta sonları olsa bile ve özellikle akşamları menülerden uzak duralım
Bizde ev ariyoruz.dikkat edemiyorim.beni idare edib anacim tasinana kadar..
Bizde ev ariyoruz.dikkat edemiyorim.beni idare edib anacim tasinana kadar..
evett yarım saat bisiklet sürme 1 saat tempolu yürüyüş yaparak sporumu tamamladım. sıra geldi namazların kılınıp çamaşırların katlanmasınına
teşekkür ediyorum sanada aynında diliyorum+ bol sporgünaydın herkese mutlu ve kaçamaksız sabahlar dilerimmmmm
teşekkür ediyorum sanada aynında diliyorum+ bol spor
dün akşam son dakika golümü kendi kaleme atıp yattım....
beni bu gece yemeleri mahvediyor anacım...
şimdi gene karataya meylediyorum. madem yiyecem erken saatte yiyeyim araöğün yapmiyim karbonhidra tüketmiyim diye.
yalnııııız o diyet bu diyet dolaşırken de olmuyor. karatayı uzun süre neden yapamiyorum, ekmeksiz olduğu için kendime bu sefer bir miktar ekmek versem iyi olur. günde 50g. kadar karbonhidrat da sayabilirim.
şimciiiiiiik
dün kendime omega 3 aldım. şimdilik marincap aldım. çocuk şurubu olan Ocean2ı da sipariş ettim. Ocean'ı 2 yıl kadar önce taş devri diyetini öneren ahmet taş bir tanıdğıma tavsiye etmişti. karatayı anlatıp duran oktay bey de seçilen omega 3 çeşidini anlatırken EPA miktarı daha çok olan tercih edilmeli demiş. maricap 1 kapsülde 180 mg, ocean 1 kaşıkta 720 mg. var. ocean gelecek bakalım. yanında antioksidan olarak da vitamin hapı almaya korktum , öğütülmüş üzüm çekirdeği yutucam
sabahki menüm 2 haş. yumurta, pul biberli z. yağlı, yanında yediğim peynir 3-4 dilim, 1/2 domates, 5 fındık/450 kalori yapıyor
Ben de marincap kullanıyorum ama ocean i ilk defa duyuyorum senden ve gayet mantıklı geldi deee onu nasıl içicez kii :18:dün akşam son dakika golümü kendi kaleme atıp yattım....
beni bu gece yemeleri mahvediyor anacım...
şimdi gene karataya meylediyorum. madem yiyecem erken saatte yiyeyim araöğün yapmiyim karbonhidra tüketmiyim diye.
yalnııııız o diyet bu diyet dolaşırken de olmuyor. karatayı uzun süre neden yapamiyorum, ekmeksiz olduğu için kendime bu sefer bir miktar ekmek versem iyi olur. günde 50g. kadar karbonhidrat da sayabilirim.
şimciiiiiiik
dün kendime omega 3 aldım. şimdilik marincap aldım. çocuk şurubu olan Ocean2ı da sipariş ettim. Ocean'ı 2 yıl kadar önce taş devri diyetini öneren ahmet taş bir tanıdğıma tavsiye etmişti. karatayı anlatıp duran oktay bey de seçilen omega 3 çeşidini anlatırken EPA miktarı daha çok olan tercih edilmeli demiş. maricap 1 kapsülde 180 mg, ocean 1 kaşıkta 720 mg. var. ocean gelecek bakalım. yanında antioksidan olarak da vitamin hapı almaya korktum , öğütülmüş üzüm çekirdeği yutucam
sabahki menüm 2 haş. yumurta, pul biberli z. yağlı, yanında yediğim peynir 3-4 dilim, 1/2 domates, 5 fındık/450 kalori yapıyor
Takviyesizde olmuyor şekerim, metobılizma bakım istiyor, doğru ve hızlı çalışabilmesi içinBence oluruna birak takviye hicbisey alma yaglar birtek hareketle gider tatlim ...sirke ic odem attiriyo en azindan.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?