Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah arkadasta iki sigara boregi cay peynir 3 zeytin bir cay kasigi bal
oglen bir kase nesfit ama doymadim bir elma yiycem
aksam bilmiyorum

ben hedef kilomu arttırım o zaman. hele bi 58 olayım diyorum

hedef52 dedik ama 58e çıkabiliriz değili mi?

o zaman akşama uslu çocuk olmaya ne dersin

evet akşam bi rürü çamaşar katlayacam. sonra yürüyüşe gidecem 1 saat kadar tempolu yürüyecem

ben hedef kilomu arttırım o zaman. hele bi 58 olayım diyorum

hedef52 dedik ama 58e çıkabiliriz değili mi?

ya bende fazla salladım galiba hedefimi

tamam dikkat ederim. ama anlamadım şimdi bu haftada dereceye giremezsek gurubumuz kapanacak mı

bugün detoks yapamadım dolayısıyla akşam yemeği yememeyi düşünüyorum. limonlu suyu denicem bi.
bundan sonra da alkali diyeti yapıcam. size de tavsiye ederim. diyet gibi değil çok kolay yani :)
böyle diyip yine mahvetmiyeyim de kendimi ...:18::18::18:
uygulanabilir diyelim :)
kolay gelsin herkese :)

evett yarım saat bisiklet sürme 1 saat tempolu yürüyüş yaparak sporumu tamamladım. sıra geldi namazların kılınıp çamaşırların katlanmasınına

dün akşam son dakika golümü kendi kaleme atıp yattım....
beni bu gece yemeleri mahvediyor anacım...
şimdi gene karataya meylediyorum. madem yiyecem erken saatte yiyeyim araöğün yapmiyim karbonhidra tüketmiyim diye.
yalnııııız o diyet bu diyet dolaşırken de olmuyor. karatayı uzun süre neden yapamiyorum, ekmeksiz olduğu için kendime bu sefer bir miktar ekmek versem iyi olur. günde 50g. kadar karbonhidrat da sayabilirim.
şimciiiiiiik
dün kendime omega 3 aldım. şimdilik marincap aldım. çocuk şurubu olan Ocean2ı da sipariş ettim. Ocean'ı 2 yıl kadar önce taş devri diyetini öneren ahmet taş bir tanıdğıma tavsiye etmişti. karatayı anlatıp duran oktay bey de seçilen omega 3 çeşidini anlatırken EPA miktarı daha çok olan tercih edilmeli demiş. maricap 1 kapsülde 180 mg, ocean 1 kaşıkta 720 mg. var. ocean gelecek bakalım. yanında antioksidan olarak da vitamin hapı almaya korktum , öğütülmüş üzüm çekirdeği yutucam

sabahki menüm 2 haş. yumurta, pul biberli z. yağlı, yanında yediğim peynir 3-4 dilim, 1/2 domates, 5 fındık/450 kalori yapıyor

günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim ama uykusuzum dün gece bizim sıpa 3 kalktı yatmam yatmam dedi
sinir oldum
kızlar benim bilgisayar çökmek üzere bugün gelip bakacaklar o yüzden ben çıkıyorum işlerimi bitirmem lazım
dün güzel geçti kaçırmadım
1 saatte yürüyüş yaptım ama eve gelince halim kalmadı diğer işlerimi zorla yaptım bakalım nasıl olacak öpüyorum hepinizi

Bence oluruna birak takviye hicbisey alma yaglar birtek hareketle gider tatlim ...sirke ic odem attiriyo en azindan.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de marincap kullanıyorum ama ocean i ilk defa duyuyorum senden ve gayet mantıklı geldi deee onu nasıl içicez kii :18:

Kuzucum taş devri de zati karatay gibi sadece ahmet taş kahvaltıda ekmeğe izin veriyor, tereyağ sürmek için, karıştırırsın sende nasılsa yok farkı birbirinden :98:
Bence oluruna birak takviye hicbisey alma yaglar birtek hareketle gider tatlim ...sirke ic odem attiriyo en azindan.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Takviyesizde olmuyor şekerim, metobılizma bakım istiyor, doğru ve hızlı çalışabilmesi için

Herkese gunaydin.bu sabah guzel bir kahvakti yaptim.bol bol limonlu su icip bol bolda bebelerimle ilgilenicemt.buyukte ozguven eksikligi falan filan varmis.dun moralim sifirdi.gerci bu ara kasinin uzerinde gozun var deseler uzulurum.o moddayim yani.bide ben rejimde olmadigima karar verdim rejimde oldam ayda en az uc kilo. vermem lazim ben ne yapiyorum anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…