takımdaki durumum nedir bilmiyorum diskalifiyemi edildim cezamı aldım bilmiyorum
geçen hafta kötüydüm biliyorsunuz hafta sonuda eklenince bu hafta göçtüm diyebilirim
hiç istemsiz 1 kilo kaybettim yinede kilo bildiriminde bulunayım dedim
Ben geldigimde 87-88din.gozumun onunfe eridin gittinnedense alıntılayamıyorum...ambu bi kere beni düşün gr gr verdim 30 kiloyu...yani kapanışın böyle olması da sanırım hediyesi :) zaten vermen gereken kilo benim kadar değil ki gitsin...az gitsin...kalıcı gitsin yeter..mesela ben biliyorum en az 1 kilosu normal beslenmeye geçtiğimde geri gelecek...hızlı giden geri geliyor..yavaş ve devamlı olsun yeter dimi?
dün bir programa katıldım 30-40 dk..nasıl perişan oldum...çok halsizim sanırım yemediğim için...yemek de büyük nimet gerçekten :/ bugün de uzun bir programa katılcam aslında raporum pazartesi bitiyor ama İngilizce programı katılmazsam olmaz...o nedenle bugün bir daha giremem belki...kaptancım ben artık mezun olmak istiyorum...kilomu korumak için buraya devam etmek istiyorum bir müddet daha..belki 7-8 ay sonra 70i hedeflerim şimdilik bu kilo yeterli...
takımdaki durumum nedir bilmiyorum diskalifiyemi edildim cezamı aldım bilmiyorum
geçen hafta kötüydüm biliyorsunuz hafta sonuda eklenince bu hafta göçtüm diyebilirim
Merhabalar umarım beni unutmamışsınızdır...doğum yaptım 20 günlük bi oğluşum var herşey yolunda şükürler olsun tek sorun aldığım kilolar 81 kiloya ulaştım tekrar takıma katılmak istiyorum...
SELDOM sen neler yapmışsın ya maşallah sana
Merhabalar umarım beni unutmamışsınızdır...doğum yaptım 20 günlük bi oğluşum var herşey yolunda şükürler olsun tek sorun aldığım kilolar 81 kiloya ulaştım tekrar takıma katılmak istiyorum...
SELDOM sen neler yapmışsın ya maşallah sana
=akrep33;35511872]akrep33 ( 67 / 66,8 / 0,2 / 0,30%) Hedef 55
Seldom ( 78.1 / 73.8/4.3 / 5.51% ) Hedef 75 ( Mezun olmak istiyor )
hedef52 ( 65.2 / 64.0 / 1.2 / 1.84% ) hedefi:58
Siyahbeyaz0066( 71 /71 / 0 / 0,00% )hedef 60
Ambuyanbu (73,4 / 73/ 0.4/ 0,54%)hedef kilo 65
uhs ( 67,3 /66,6 /0,7 / 1,04%) hedef: ?
fatmabol( 82,1 /80,7 /1,4 / 1,71%) Hedef:75
citlenbikbesyo( 58 / 57,1/ 0,9 / 1,55% )hedef 53
Elif_merve( 63.8 /63.8 / 0/ 0%) Hedef :55
HedefVeBaşari(78,3 / 77 / 1,3 / 1,66%) hedef 65
geçen hafta aldığım kiloyu anca vermişim. geçen hafta da bildiirim yapmadığımdan sbt gibi oldu ama olsun aldığım kiloyu verdiğim için mutluyum
hedefim 53 tü ama bende nasıl olur bilmiyorum. dolayısıyla şimdilik hedefimi yükselttim. eğer istersem sonra yine 53e inerim.
max yaz sonuna kadar hedef kiloma ulaşmak istiyorum. herkese başarılar :) :) :)
Unuturmuyiz hic...zamsn bizu hic degistirmemis degil mi, nasil biraktinsa oyleyiz( seldom haric)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?