- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
Doğru ölçtümmü bilmiyoorum ama yazayım yine de
23 Nisan
Göğüs 100
Bel 90
Kalça 116
3 Haziran
Göğüs 100
Bel 85
Kalça 112
23 Nisan
Göğüs 100
Bel 90
Kalça 116
3 Haziran
Göğüs 100
Bel 85
Kalça 112
günaydın hepinize ya kızlar bu sabah bi tartışdım 56.7 şoktayım ama nasıl bir iştahsızlık nasıl bir ağız kuruluğu şu ilacı bıraksammı acaba
ama ozaman da çok tahammülsüz sinirli kontrol edemiyorum kendimi kızlar bişey diyin ya
adam dün gene sinir etti beni hafta sonu abimin nişanı var katılmıyacakmış beyfendi gelmesin bakalım bugünün yarınıda var
Gunaydin kizlar.seldom geri gelcektir kilon birazcik ama olsun.sagliklisin ya.o yeter.geleni gonderirsin sen tez zamanda been eminim.
Hedefvebasari gunaydin sana da.ne guzel incelmissin mssallah.darisi bize insallah.
Dun iyidi benim ixin.bufun daha iyi olur ins.
Dun 50 ip attlama
100 mekik yaptinm.benp bol su ictim derdim.dun hesap ettim ben evde kalunca 4 lt su iciyormusum.bu benim oglan beni cok emiyor.susuyorum haliyle.gogus uclarim yine yara oldu.artik kessem mi sutten .17 aylik oldu.emzirmek iyice exiyet oldu.cok canim aciyor.surekli emmwk istiyor.yemegini de madallah guzel yiyor.emmeyi hic akli.dan cikarmiyor.gogus ucu delinmis resmen.ne iyilestirir bilgisi olan var mi
Süper incelmişsin masallah...daim olsun inşallah...
Bende bu sabah rafadan yumurta ve 2 dlm ekmek içi yedim...katı birşeyler yemeye başlıyorum ufaktan...inşallah kilo olarak dönmez
Solemeeeemmm.persembeye kadar vrrmem lazim.uhuuu uhuuu
kimsecikler neden yok bugünnnnnnnnbugün niyetliydim ben iftarda yediklerim
iftar menüm
koca tabak mantarlı tavuk sote
yarım bardak kadar kefir
1 kase tavuk sotenin suyu (çorba yerine içtim )
1 parça peynir
5-6 erik
10 tane kadar kiraz
Dun cok giremedim kizlar kirk mevlutumuz vardi.sorunsuz gecti Allahin izniyle.dun iki ayran birbucuk lahmacun bir baklava yedim.ama saat 7 de yedim.bide bir kurabiye huplettim.okadar.sabah tarti iyidi cok sukur.bu haftaki hedefime bir ulassam cok mutlu olucam :)))))))
Allah kabul etsin canim.valla sabah yuruyus yap dus al bide ise git.supersin valla.Masaallah sana
23 Nisan
Göğüs 100
Bel 90
Kalça 116
3 Haziran
Göğüs 100
Bel 85
Kalça 112
Maşallah hayırlı olsun :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?