Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydınnnnn. yine neden kimse yok
ben bu sabah 6 da kalktım 6.30 da yürüyüşe gittim 1 saat tempolu yürüdüm eve geldim duşumu aldım şimdi de işe geldim. ama hala kimse yok

Doğru ölçtümmü bilmiyoorum ama yazayım yine de

23 Nisan
Göğüs 100
Bel 90
Kalça 116

3 Haziran
Göğüs 100
Bel 85
Kalça 112

23 Nisan
Göğüs 100
Bel 90
Kalça 116

3 Haziran
Göğüs 100
Bel 85
Kalça 112

Süper incelmişsin masallah...daim olsun inşallah...

Bende bu sabah rafadan yumurta ve 2 dlm ekmek içi yedim...katı birşeyler yemeye başlıyorum ufaktan...inşallah kilo olarak dönmez

günaydın hepinize ya kızlar bu sabah bi tartışdım 56.7 şoktayım ama nasıl bir iştahsızlık nasıl bir ağız kuruluğu şu ilacı bıraksammı acaba
ama ozaman da çok tahammülsüz sinirli kontrol edemiyorum kendimi kızlar bişey diyin ya
adam dün gene sinir etti beni hafta sonu abimin nişanı var katılmıyacakmış beyfendi gelmesin bakalım bugünün yarınıda var

Gunaydin kizlar.seldom geri gelcektir kilon birazcik ama olsun.sagliklisin ya.o yeter.geleni gonderirsin sen tez zamanda been eminim.

Hedefvebasari gunaydin sana da.ne guzel incelmissin mssallah.darisi bize insallah.

Dun iyidi benim ixin.bufun daha iyi olur ins.
Dun 50 ip attlama
100 mekik yaptinm.benp bol su ictim derdim.dun hesap ettim ben evde kalunca 4 lt su iciyormusum.bu benim oglan beni cok emiyor.susuyorum haliyle.gogus uclarim yine yara oldu.artik kessem mi sutten .17 aylik oldu.emzirmek iyice exiyet oldu.cok canim aciyor.surekli emmwk istiyor.yemegini de madallah guzel yiyor.emmeyi hic akli.dan cikarmiyor.gogus ucu delinmis resmen.ne iyilestirir bilgisi olan var mi

23 Nisan
Göğüs 100
Bel 90
Kalça 116

3 Haziran
Göğüs 100
Bel 85
Kalça 112

Yan etkileri doktoruna danis istersen ama sakin kafana göre birakma...eşini de bırak kendi haline...sen al çocuklarını bak keyfine...benim kizkardesimin eşi farklıdır biraz....senelerce evine gitmeyi bırak arayamadik bile yanında...hep alisacak degisecek derken boşa geçti yıllar..iki yıl önce kardeşim yeter artık bakarim keyfime dedi...biz kizkiza cocuklari alıp gidiyoruz tatile...yada kardeşim ben gidince anneme geliyor kalmaya...böyle daha rahat...eşi de rahat herkes free takılıyor...bazen sınırlara takilmamak lazım...al çocuklarını tadını çıkar nişanın bence...bu adamcagizlar degismiyor ki :)

E vitamini içeren kremler iyi geliyor...birde ayva cekirdegini suda kaynatip olusan jeli sürmek de çok iyi...

Süper incelmişsin masallah...daim olsun inşallah...

Bende bu sabah rafadan yumurta ve 2 dlm ekmek içi yedim...katı birşeyler yemeye başlıyorum ufaktan...inşallah kilo olarak dönmez

çok geçmiş olsun canım. yok yok kilo olmaz. sen sağlıklı ol da kilo olsa bile verirsin :)

Solemeeeemmm.persembeye kadar vrrmem lazim.uhuuu uhuuu

Ask olsun yaaa.bu takim arkadadina yapilmazki

Allah kabul etsin canim.valla sabah yuruyus yap dus al bide ise git.supersin valla.Masaallah sana

Dun cok giremedim kizlar kirk mevlutumuz vardi.sorunsuz gecti Allahin izniyle.dun iki ayran birbucuk lahmacun bir baklava yedim.ama saat 7 de yedim.bide bir kurabiye huplettim.okadar.sabah tarti iyidi cok sukur.bu haftaki hedefime bir ulassam cok mutlu olucam :)))))))

Böyle güldüğüne göre ulaştın sen hedefine di mi!!!! Hadi inşallah :)

Allah kabul etsin canim.valla sabah yuruyus yap dus al bide ise git.supersin valla.Masaallah sana

Sağol canımmm. bir düzene sokabilsem her sabah yapmayı düşünüyorum bunu. Ramazanda spor işi zor en azından Ramazana kadar ağırlık vereyim

Yazmadım herhalde bu hafta hedef: 63.5

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar grup niye boyle olduki kimsecikler yok.bizde suan cay fasli var mevlute baska sehirden gelen akrabalar bizdeler.valla ayaklarim kirildi amaaaaaaaaa bisey yemedim.cay yerine form cayi ictim daha oturuyoruz mutfak toplanicak bide yarin saat 8 de sularimiz kesilicek gece 24 e kadar yokmus.bu aksam cooooook calismam lazim :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…