Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Agzima yemek surmesem iii olucak basinizi agrittim ama bende biriyle paylasayim istedim annemi aradim ayni duruyosun sacmalama dedi ve telefonu sakkk kapatti birde yanina kafayi kiloyla bozmussun dedi dusundukcede veremiyorsun dedi...seldomcum inan edirnekapudan kapalicarsiya bile yuruyerek gidip geldim yuruyus olsun diye ama karbonhidratli olan seyleride yemiyorum desem yalan olur...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yarin ayran gunum hayirli ugurlu olur insallah...

Eveeettt bir gecenin daha sonuna geldik. evimi topladım bulaşıklarımı yıkadım birazda reçel yaptım kendimee (tabi şekersiz ) ve bana musade yarın görüşmek üzere herkese Allah rahatlık versinnnn

Seldom bomba bende elbise olmadi ne hikmetse bende anlayamadim kilom daha az ama elbise olmuyor...

Hayatım ödem olabilir...bol maydanoz ye hatta rondolayip limonla suyunu iç...kilo almadan olmuyorsa kesin odemdir bence

Bugün kızımın yılsonu gösterisi var...işten direk okula gidicem oldukça yoğun bir gün olacak..inşallah yağmur yağmaz da usumez pitirciklar...

Ben kilo bildirecekmiyim bilmiyorum ama 73.3 kilom..o kadar kaloriye rağmen :) sanırım aciktikca içtiğim sular nedeniyle...

günaydın kızlar nasılsınız iki gündür yoktum kusura bakmayın bebeğim 3 dişini birden çıkarıyor 2 gündür ateşler içindeydi yavrum dün akşamdan beri biraz daha iyi
benim kilom 66,5 çok yoruldum 2 gündür evde üstüne regl oldum çok sevindim 10 gün geç oldu artık korkmaya başlamıştım.
listeyi görünce kilomu yazarım kızlar şimdi beni bekleyen işlerimi yapayım

bu geçen hafta

** 2. TAKIM 363. ETAP **
İKİNCİ

akrep33 ( 67 / 66,8 / 0,2 / 0,30%) Hedef 55
Seldom ( 78.1 / 73.8/4.3 / 5.51% / 2,26% ) yüzde ikiye bölündü / Hedef 75 ( Mezun olmak istiyor )
hedef52 ( 65.2 / 64.0 / 1.2 / 1.84% ) hedefi:58
Siyahbeyaz0066( 71 /71 / 0 / 0,00% )Sabit hedef 60
Ambuyanbu (73,4 / 73/ 0.4/ 0,54%)hedef kilo 65
uhs ( 67,3 /66,6 /0,7 / 1,04%) hedef: 60
fatmabol( 82,1 /80,7 /1,4 / 1,71%) Hedef:75
citlenbikbesyo( 58 / 57,1/ 0,9 / 1,55% )hedef 53
Elif_merve( 63.8 /63.8 / 0/ 0%)Sabit Hedef :55
HedefVeBaşari(78,3 / 77 / 1,3 / 1,66%) hedef 65

2. TAKIM ORTALAMASI: 1,09 %

** 2. TAKIM 364. ETAP **
akrep33 ( 66,8 / / / %)
hedef52 ( 64.0 / / / % ) kilo bildiriminde bulunmadı
Siyahbeyaz0066( 71 / / / % )
Ambuyanbu (73/ / / / %)
uhs ( 66,6 / / / %)
fatmabol( 80,7 / / / %)
citlenbikbesyo( 57,1/ / / % )
Elif_merve( 63.8 / / / %)
HedefVeBaşari( 77 / / / %)
2. TAKIM ORTALAMASI:

geçmiş olsun diyoruz ama bi türlü geçmiyodişlerini çıkarıp bitirene kadar sana uyku yok gibi gözüküyor

** 2. TAKIM 364. ETAP **
akrep33 ( 66,8 / / / %)
hedef52 ( 64.0 / / / % ) kilo bildiriminde bulunmadı
Ambuyanbu (73/ / / / %)
uhs ( 66,6 / / / %)
fatmabol( 80,7 / / / %)
citlenbikbesyo( 57,1/ / / % )
HedefVeBaşari( 77 / 75,3 /1,7 / 2,2%)
2. TAKIM ORTALAMASI:

geçmiş olsun diyoruz ama bi türlü geçmiyodişlerini çıkarıp bitirene kadar sana uyku yok gibi gözüküyor
sağol canım inanırmısın o hasta olunca uykuyu düşünmüyorum.önceki gece 39 kadar çıktı ateşi iki defa duş aldırdık
uyuya kalırım diye saat kurdum her saat başına ateşine baktım

tebrik ediyorum hedefcim seni bende zayıflamak istiyorum biri benim fitilimi ateşlese ne güzel olur

akrep33 ( 66,8 / / / %)
hedef52 ( 64.0 / / / % )
Ambuyanbu (73/ / / / %)
uhs ( 66,6 / / / %)
fatmabol( 80,7 / / / %)
citlenbikbesyo( 57,1/56,7 /0,4 / % )
HedefVeBaşari( 77 / 75,3 /1,7 / 2,2%)

günaydın kızlar kilomu listeye ekledim 56.7 moralim yine çok kötü dün kayınvalidemi aradım nasılsın falan diye
büyük eltimin kızı g.antepte okuyordu bu yıl mezun oluyor ne zaman gidiyorsunuz mezuniyete diye sordum
eşimde onlarla beraber antebe gidiyormuş uçak biletleri alınmış haberim yok şok oldum okuldan eve nasıl geldim bilmiyorum

benim bu son durumlardan sonra çıkardığım sonuç adam boşanmak istemiyor ee adam gibi evlilik yaşamıyor herkes kendi hayatını yaşasın kimse kimseye bağımlı kalmasın gibi bir sonuç çıkıyor ama şu bi gerçek yıllardır kavgamız anlaşmazlığımız devam ediyordu zaten ama
kızgınlık gürültülü,kırgınlık çok sessizmiş
yaklaşık 2 aydır hiç öfkelenip bağırıp çağırıp durumu konuşmaya çalışmıyorum çok kırgınım çoook

işi oluruna bırakmak gerekiyor bazen, olmasın veya olsun diye uğraştığın şey bazen inadına olmuyor, ne kadar söylersen söyle bazen insanları değiştiremiyorsun.işte o zaman insanın kendisini veya beklentilerini değiştirmesi gerekiyor. senin de bunalıma girmemek için şu anını iyi analiz etmen gerekiyor.Şu anki yaşamından daha iyi bir hayatın olabilir mi , bu çocuğun veya ailen için de iyi olur mu?
eğer ortada çocuk var ve evde şiddet yoksa buna psk. şiddet dahil , en kötü evlilik en iyi bekarlıktan iyi geliyor bana...şiddetten kaçmak için boşanılır ama öbür türlüsü daha zor beaa...görmezlikten gelmeye çalış, ona çok bağlı olmamaya çalış...demek ki o böyle davranıyorsa kendi ayakların üstünde sağlamca durabilmen kendi başına çocuğunla bir yerlere çıkabilmen gerekiyor
bizim bir tanıdığımız aile boşandı, kadın aslında boşanmak istemedi ne yalan söyliyim ama adam düş yakamdan şeklinde rencideye başlayınca kadın boşanmak zorunda kaldı. 3 çocuk kadına kaldı, adam 1 yıl sonra sekreteri ile evlendi 1 çocuğu daha oldu. 3 çocuktan biri kronik bir hastalığa yakalandı, kadın eski eşe inat evlendi evlilik yürümedi tekrar boşandı filan...bu bahsettiğim insanlar toplumda belli bir yeri olan saygın insanlar. fark eden birşey olmuyor, sonuç olarak bakınca en çok ezilen kim kadın!!! herif ise yeni eş, yeni baba...
(bizimkilerde dizisindeki Cemil Bey gibi konuşmuşumbizim bi tanıdık vardı)

waowwww hedef, idolümsün tebrik ediyorum seni

tebrik ediyorum hedefcim seni bende zayıflamak istiyorum biri benim fitilimi ateşlese ne güzel olur

sagol canımm. valla çabalıyorum çok şükür tekrar düzenime kavuştum. özellikle bu hafta hergün 3,5-4 lt su ve her gün en az 1 saat yürüyüş yaptım birde akşamları hiç agzıma bişey koymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…