Seldom bomba bende elbise olmadi ne hikmetse bende anlayamadim kilom daha az ama elbise olmuyor...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Agliyacam o derece kotu hissediyorum su an.... kilo almadim ama genislemisim cok tuhaf..her iste vardir bi hayir yarin tum gun ayran icicem ayran detoksu olsun bi bakalim yine bisey olmuyorsa yeni elbise alicam artik...ufff ya kilo sorunu olmayan her giydigi yakisan biri olamiyacakmiyiz biz bi omur boyu hep kilomu dusunucez en cokta bu kotu bence....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eveeettt bir gecenin daha sonuna geldik. evimi topladım bulaşıklarımı yıkadım birazda reçel yaptım kendimee (tabi şekersiz ) ve bana musade yarın görüşmek üzere herkese Allah rahatlık versinnnn
Şekersiz reçel nasıl yapıyorsun?? Denemek isterim...
geçmiş olsun diyoruz ama bi türlü geçmiyogünaydın kızlar nasılsınız iki gündür yoktum kusura bakmayın bebeğim 3 dişini birden çıkarıyor 2 gündür ateşler içindeydi yavrum dün akşamdan beri biraz daha iyi
benim kilom 66,5 çok yoruldum 2 gündür evde üstüne regl oldum çok sevindim 10 gün geç oldu artık korkmaya başlamıştım.
listeyi görünce kilomu yazarım kızlar şimdi beni bekleyen işlerimi yapayım
sağol canım inanırmısın o hasta olunca uykuyu düşünmüyorum.önceki gece 39 kadar çıktı ateşi iki defa duş aldırdıkgeçmiş olsun diyoruz ama bi türlü geçmiyodişlerini çıkarıp bitirene kadar sana uyku yok gibi gözüküyor
tebrik ediyorum hedefcim seni bende zayıflamak istiyorum biri benim fitilimi ateşlese ne güzel olur** 2. TAKIM 364. ETAP **
akrep33 ( 66,8 / / / %)
hedef52 ( 64.0 / / / % ) kilo bildiriminde bulunmadı
Siyahbeyaz0066( 71 / / / % )
Ambuyanbu (73/ / / / %)
uhs ( 66,6 / / / %)
fatmabol( 80,7 / / / %)
citlenbikbesyo( 57,1/ / / % )
Elif_merve( 63.8 / / / %)
HedefVeBaşari( 77 / 75,3 /1,7 / 2,2%)
2. TAKIM ORTALAMASI:
günaydın kızlar kilomu listeye ekledim 56.7 moralim yine çok kötü dün kayınvalidemi aradım nasılsın falan diye
büyük eltimin kızı g.antepte okuyordu bu yıl mezun oluyor ne zaman gidiyorsunuz mezuniyete diye sordum
eşimde onlarla beraber antebe gidiyormuş uçak biletleri alınmış haberim yok şok oldum okuldan eve nasıl geldim bilmiyorum
benim bu son durumlardan sonra çıkardığım sonuç adam boşanmak istemiyor ee adam gibi evlilik yaşamıyor herkes kendi hayatını yaşasın kimse kimseye bağımlı kalmasın gibi bir sonuç çıkıyor ama şu bi gerçek yıllardır kavgamız anlaşmazlığımız devam ediyordu zaten ama
kızgınlık gürültülü,kırgınlık çok sessizmiş
yaklaşık 2 aydır hiç öfkelenip bağırıp çağırıp durumu konuşmaya çalışmıyorum çok kırgınım çoook
akrep33 ( 66,8 / / / %)
hedef52 ( 64.0 / / / % )
Siyahbeyaz0066( 71 / / / % )
Ambuyanbu (73/ / / / %)
uhs ( 66,6 / / / %)
fatmabol( 80,7 / / / %)
citlenbikbesyo( 57,1/56,7 /0,4 / % )
Elif_merve( 63.8 / / / %)
HedefVeBaşari( 77 / 75,3 /1,7 / 2,2%)
tebrik ediyorum hedefcim seni bende zayıflamak istiyorum biri benim fitilimi ateşlese ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?