Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Masaallah sana canim.bu gidisle yakinda aramizdan ayrilicaksin

hayırlı uğurlu olsun canım güle güle kullan

afiyet olsun canım ben senden daha fazla kaçamak yaptım vahhh bana vahhh

günaydın kızlar nasılsınız nasıl geçti hafta sonu sanki ben uzun süredir tatildeymişim de dönmüşüm gibi geldi bugün
hafta sonu iyi geçmedi yemek olarak boğazım tutamıyorum halen hasta olmadım göbeğim önümde kocaman duruyor
zayıflamak istiyorum ama bunun hiç birşey yapmak istemiyorum
bizim okulda öğle yemekleri kalktı artık nasıl yapıcam bilemiyorum dışardan yemek istemiyorum

Herkese gunaydin.bugun benim icin zor bir gun.gorumcemin kirk mevlutu var.butun gun ayakta kalicam o bir yana oglen yemekte ordayim aksamada lahmacunla baklava var. hic yememem mevzu bile degil sorun kac tane yiycegim :))))) gecen sefer cok baklava goturmustum.İnsaallah bu sefer oyle olmaz

Masaallah sana canim.bu gidisle yakinda aramizdan ayrilicaksin

inşallah canım ama daha vermem gereken 12 kg var :))) yani daha beraberiz baya :)

afiyet olsun canım ben senden daha fazla kaçamak yaptım vahhh bana vahhh
benim için en büyük sorun haftasonu. haftaiçi işte çok kaçamağim olmuyo ama haftasonu evde yanlızım ve sürekli canım sıkılıyo ve canım sıkıldıkça yiyesim geliyo. çok şükür bu haftasonunu az kazayla atlattım. gerçi kaza da sayılmaz. normalde haftasonları yürüyüşe gitmiyordum bu haftasonu hem cumartesi hem pazar yürüdüm

Ambuyanbu hedef : 1 kilo
akrep 200 gr
siyahbeyaz 100gr:))

Ambuyanbu hedef : 1 kilo
akrep 200 gr
siyahbeyaz 100gr:))
HedefVeBasari 1 kilo

günaydın kızlar hayata döndüm kendime gelmeye başladım hepinizi özledim hafta sonu abimin nişanı var çocuklarımı ve kendimi nişana hazırlamaya kitlendim hiç bişey düşünmüyorum en yakın arkadaşım izindeydi zor günlerimde yoktu burada ama c.tesi geldi 2 gün beraberdik süper geldi hepinize teşekkür ediyorum mesajlarınızla destek oldunuz hep yanımda olduğunuzu hissettirdiniz ALLAH RAZI OLSUN

çok sevindim canım iyi olmana bizde seni özledik

allah rahmet eylesin tekrardan canım bence yemekten önce bol su ve ayran iç onlar seni tıkar diğerlerine yer kalmaz

Bi gaza geldim ki sormayin.sabahki tarto beni aldi benden.kendime defter tutmmaya basladim.omrumde bir ilk.spor yok bu ara ama bi cozumbulmam lazim
hadi bakalım canım bana yetiş

İyi olmana cok sevindim canim.nisan isi cok iyi olmus.insan baska biseyle ugrasirken sorunlarini azda olsa kafasindan atiyo.mesela ben onceden esimi uykudan uyandirirken sinir olurdum basindan ayrilmazdim hadi hadi diye.simdi evi topluyorum arasira gidip sesleniyorum.tam yarim saat suruyo ama hiccc sinir olmuyorum.yani diycegim hepimizinki bir cins ama idare yollari bulmak zorundayiz.cunku biz anneyiz :))))))

Bi gaza geldim ki sormayin.sabahki tarto beni aldi benden.kendime defter tutmmaya basladim.omrumde bir ilk.spor yok bu ara ama bi cozumbulmam lazim

Ayyyyyyyy kac olmussun ne olur soyle merak ettim :)))))

yine çok sakin kimsecikler yok ama böyle motive olamayız kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Solemeeeemmm.persembeye kadar vrrmem lazim.uhuuu uhuuu

Citlembik sorunu bilmiyorum ama geçmiş gitmiş olsun inşallah...ambucan biliyorum verdigimin bir kilosu kafadan geri gelecek...artık uzun bir süre hedefim 75in altında kalmak...sonra da 72yi görmek...oradada kalmak inşallah..daha da zayiflarsam sarkanlardan bi seldom daha yapabilirler :)

Sabah : 1 kase diabetik sütlaç

ara : 1 bardak ihlamurlu limonata

öğle : 2 kupa kabak çorbası
4-5 yk patates puresi

ara : 1 fincan çay
2 top dondurma

akşam : 1 tabak patates puresi
2 lokma ekmek içi

yatmadan önce : 1 bardak tarçınlı süt

Iyi aksamlar fistiklar...sabah 2 dilim ekmek ve peynir oglen 1
2 dilim ekmek sulukofte aksam balik kabak yemegi ve salata ve yine 2 ekmek bol leblebi istedi canim ve yedim ama o kadar cok carsida pazarda yuruyorumki sormayin vucudum yeme ihtiyaci hissediyor ve simdide karpuz yiyip uyuyorum bu arada izinliyim tek hedefin bu arada kilo almamak....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kimsecikler neden yok bugünnnnnnnn bugün niyetliydim ben iftarda yediklerim

iftar menüm

koca tabak mantarlı tavuk sote
yarım bardak kadar kefir
1 kase tavuk sotenin suyu (çorba yerine içtim )
1 parça peynir
5-6 erik
10 tane kadar kiraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…