yürüyüşümü yaptım sonra yemegimide yaptım ve sıra geldi ütüye :) haftasonumu kendime göre iyi kapatıyorum aferin bana
dün 2 top dondurma birer avuz içi kader beyaz leblebi ve yerfıstığı (kavrulmuş ama tuzsuz) yedim. tek kaçamaklarım bunlar ama yine de çok degil demi
hayırlı uğurlu olsun canım güle güle kullanBugün kızımla dışarı ciktik..20 gündür yalnız vakit geçirmemiştik...çıkmışken birkaç kiyafet aldım...42 beden...size çok gelebilir ama ben 50-52 bedenden bu bedene düştüm..kendimce mucize bu :) hatta büyük beden markaları hep kullandigim artık olmuyor ne kadar süper bi bilseniz :) su yeşili şal ve yüzük aldım...resmi de çekince koyayim :)
afiyet olsun canım ben senden daha fazla kaçamak yaptım vahhh bana vahhhyürüyüşümü yaptım sonra yemegimide yaptım ve sıra geldi ütüye :) haftasonumu kendime göre iyi kapatıyorum aferin bana
dün 2 top dondurma birer avuz içi kader beyaz leblebi ve yerfıstığı (kavrulmuş ama tuzsuz) yedim. tek kaçamaklarım bunlar ama yine de çok degil demi
Ambuyanbu hedef : 1 kilo
akrep 200 gr
siyahbeyaz 100gr:))
Masaallah sana canim.bu gidisle yakinda aramizdan ayrilicaksin
benim için en büyük sorun haftasonu. haftaiçi işte çok kaçamağim olmuyo ama haftasonu evde yanlızım ve sürekli canım sıkılıyo ve canım sıkıldıkça yiyesim geliyo. çok şükür bu haftasonunu az kazayla atlattım. gerçi kaza da sayılmaz. normalde haftasonları yürüyüşe gitmiyordum bu haftasonu hem cumartesi hem pazar yürüdümafiyet olsun canım ben senden daha fazla kaçamak yaptım vahhh bana vahhh
Ambuyanbu hedef : 1 kilo
akrep 200 gr
siyahbeyaz 100gr:))
çok sevindim canım iyi olmana bizde seni özledikgünaydın kızlar hayata döndüm kendime gelmeye başladım hepinizi özledim hafta sonu abimin nişanı var çocuklarımı ve kendimi nişana hazırlamaya kitlendim hiç bişey düşünmüyorum en yakın arkadaşım izindeydi zor günlerimde yoktu burada ama c.tesi geldi 2 gün beraberdik süper geldi hepinize teşekkür ediyorum mesajlarınızla destek oldunuz hep yanımda olduğunuzu hissettirdiniz ALLAH RAZI OLSUN
allah rahmet eylesin tekrardan canım bence yemekten önce bol su ve ayran iç onlar seni tıkar diğerlerine yer kalmazHerkese gunaydin.bugun benim icin zor bir gun.gorumcemin kirk mevlutu var.butun gun ayakta kalicam o bir yana oglen yemekte ordayim aksamada lahmacunla baklava var. hic yememem mevzu bile degil sorun kac tane yiycegim :))))) gecen sefer cok baklava goturmustum.İnsaallah bu sefer oyle olmaz
hadi bakalım canım bana yetişBi gaza geldim ki sormayin.sabahki tarto beni aldi benden.kendime defter tutmmaya basladim.omrumde bir ilk.spor yok bu ara ama bi cozumbulmam lazim
günaydın kızlar hayata döndüm kendime gelmeye başladım hepinizi özledim hafta sonu abimin nişanı var çocuklarımı ve kendimi nişana hazırlamaya kitlendim hiç bişey düşünmüyorum en yakın arkadaşım izindeydi zor günlerimde yoktu burada ama c.tesi geldi 2 gün beraberdik süper geldi hepinize teşekkür ediyorum mesajlarınızla destek oldunuz hep yanımda olduğunuzu hissettirdiniz ALLAH RAZI OLSUN
Bi gaza geldim ki sormayin.sabahki tarto beni aldi benden.kendime defter tutmmaya basladim.omrumde bir ilk.spor yok bu ara ama bi cozumbulmam lazim
Merhaba kızlar...
İyi olmana cok sevindim canim.nisan isi cok iyi olmus.insan baska biseyle ugrasirken sorunlarini azda olsa kafasindan atiyo.mesela ben onceden esimi uykudan uyandirirken sinir olurdum basindan ayrilmazdim hadi hadi diye.simdi evi topluyorum arasira gidip sesleniyorum.tam yarim saat suruyo ama hiccc sinir olmuyorum.yani diycegim hepimizinki bir cins ama idare yollari bulmak zorundayiz.cunku biz anneyiz :))))))
Ayyyyyyyy kac olmussun ne olur soyle merak ettim :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?