- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
günaydın sevgili takım arkadaşlarım gruba ne oldu böyle hepimiz serdik hepimizin başında çeşitli sorun ve bahaneler var ama takımı çok ıssız ve sessiz bıraktık bence artık toparlanma zamanı geldi değilmi
takım kaptanım ve yardımcım size sesleniyorum sizin öncülüğünzde takımı toparlama kampanyası başlatalımm
ben dahil kimse menü paylaşmıyor spor yok kitap yok su yok öle bi ziyaret edip gidiyoruz
ceza uygulaması başlatalım en az günde 3 mesaj diyelimmi sayfalar ilerlemiyor
varmı bana katılan
kızlar selam
kaç gündür hgelemedim
haftasonu şehir dışında eltimlerdeydik
eldtimlerden kayınvalidemle kayınbabaı aldık bize geldik kaç gündür de akşamları bu yoğunluktan giremiyorum
geçen perşembe cuma izinli olunca bu hafta başı da iş yoğundu e anca bugün yazabildim. hatta bu sabah da işe geç kalıyorum diye büyük oğlanı okula bırakamadım yanımda getidim pcde oyun oynayıp duruyor anca bilgisayarı alabildim.böyle işte
kötü haber geçen hafta giden kilo geri geliyo
günaydın sevgili takım arkadaşlarım gruba ne oldu böyle hepimiz serdik hepimizin başında çeşitli sorun ve bahaneler var ama takımı çok ıssız ve sessiz bıraktık bence artık toparlanma zamanı geldi değilmi
takım kaptanım ve yardımcım size sesleniyorum sizin öncülüğünzde takımı toparlama kampanyası başlatalımm
ben dahil kimse menü paylaşmıyor spor yok kitap yok su yok öle bi ziyaret edip gidiyoruz
ceza uygulaması başlatalım en az günde 3 mesaj diyelimmi sayfalar ilerlemiyor
varmı bana katılan
Bu dünkü menü.. Hep aynı diye yazmıyorum ama madem istiyorsunuz ahanda yaziyorum...
Sabah : 1 bardak süt+ 5 bebe bisküvi
öğle : 1 küçük tabak papa (kalori bombası bir gürcü yemeği...lapa gibi pişirilen un tereyağına batirilarak yeniyor..katı gidaya gecene kadar böyle)
Ara : 2 bardak ayran
akşam : 2 kupa brokoli çorbası
su sınırsız
spor : 40 dk yürüyüş
eferBu dünkü menü.. Hep aynı diye yazmıyorum ama madem istiyorsunuz ahanda yaziyorum...
Sabah : 1 bardak süt+ 5 bebe bisküvi
öğle : 1 küçük tabak papa (kalori bombası bir gürcü yemeği...lapa gibi pişirilen un tereyağına batirilarak yeniyor..katı gidaya gecene kadar böyle)
Ara : 2 bardak ayran
akşam : 2 kupa brokoli çorbası
su sınırsız
spor : 40 dk yürüyüş
olsun madem. ama haziran ayı boyunca diye bi sınır koyalım. bu ay devam artarsa aman temmuz geldi hadi mesaj atmıyım demeyiz. ama herkes kendi mesajını sayıp numaralandıracak.eeeee cezası nolacak, diskalifiye mi:26:Ben katiliyorum canim.bencede en az 3 msj ve menu zorunlu olsun
günaydın hepinize ya kızlar bu sabah bi tartışdım 56.7 şoktayım ama nasıl bir iştahsızlık nasıl bir ağız kuruluğu şu ilacı bıraksammı acaba
ama ozaman da çok tahammülsüz sinirli kontrol edemiyorum kendimi kızlar bişey diyin ya
adam dün gene sinir etti beni hafta sonu abimin nişanı var katılmıyacakmış beyfendi gelmesin bakalım bugünün yarınıda var
Yan etkileri doktoruna danis istersen ama sakin kafana göre birakma...eşini de bırak kendi haline...sen al çocuklarını bak keyfine...benim kizkardesimin eşi farklıdır biraz....senelerce evine gitmeyi bırak arayamadik bile yanında...hep alisacak degisecek derken boşa geçti yıllar..iki yıl önce kardeşim yeter artık bakarim keyfime dedi...biz kizkiza cocuklari alıp gidiyoruz tatile...yada kardeşim ben gidince anneme geliyor kalmaya...böyle daha rahat...eşi de rahat herkes free takılıyor...bazen sınırlara takilmamak lazım...al çocuklarını tadını çıkar nişanın bence...bu adamcagizlar degismiyor ki :)
hmmm ayva çekirdeği jeli. zeytin yağı da iyi gelmişti bana.hem emerken çocuğa da zarar vermiyor.E vitamini içeren kremler iyi geliyor...birde ayva cekirdegini suda kaynatip olusan jeli sürmek de çok iyi...
Merhaba Kizlar .
Ben kendi evime gecmeden diyet falan hikaye olcak galiba.yarindan korkuyorum
Merhaba Kizlar .
Ben kendi evime gecmeden diyet falan hikaye olcak galiba.yarindan korkuyorum
mesaj 1
Senin isinde zor canim.tasinma telasi icinde yemek duzeni olmuyo bide ustune yorgunluk ben olsam ne bulsam yerin valla
sabah 6.30 da yürüyüşe gidildi 1 saat tempolu yüründü
sabah
yulaflı krebimin yarısıyla kaşarlı tost
2 adet cin biber
omega 3
ara
1 fincan yeşil kahve
öğle
1 parça fırında tavuk
1 kase tarhana çorba
çoban salata (yağsız)
ara
1 fincan yeşil kahve
10 tane kiraz
ara
1 çilek
akşam
100 gr koyun yogurdu
1 çay kaşıgı çörekoto
1 domates
1 salatalık
1 ceviz
4-5 tane cin biber
Imrendim sizlere ben izinliyim diye abartiyorum bu ara o yuzden menu falan yazmiyorum karbonhidrat patlamasindayim ama yesil caya basladim tek artimda bu....hic duzenim yok anliycaginiz 15 haziran gecsin ramazanda hedefime ulasicam ben bunu hissediyorum strese girdim buda kontrolsuz beslenmeyi getirdi bana...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yeşil kahve nasıl birşey?? Tadı yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?