Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydınn. hava kapalı ama yinede güzel bir gün diliyorum. Yarın tartı günü ne düşünüyorsunuz gelecek mi güzel sonuçlar

kızlar selam
kaç gündür hgelemedim
haftasonu şehir dışında eltimlerdeydik
eldtimlerden kayınvalidemle kayınbabaı aldık bize geldik kaç gündür de akşamları bu yoğunluktan giremiyorum
geçen perşembe cuma izinli olunca bu hafta başı da iş yoğundu e anca bugün yazabildim. hatta bu sabah da işe geç kalıyorum diye büyük oğlanı okula bırakamadım yanımda getidim pcde oyun oynayıp duruyor anca bilgisayarı alabildim.böyle işte
kötü haber geçen hafta giden kilo geri geliyo

günaydın sevgili takım arkadaşlarım gruba ne oldu böyle hepimiz serdik hepimizin başında çeşitli sorun ve bahaneler var ama takımı çok ıssız ve sessiz bıraktık bence artık toparlanma zamanı geldi değilmi

takım kaptanım ve yardımcım size sesleniyorum sizin öncülüğünzde takımı toparlama kampanyası başlatalımm
ben dahil kimse menü paylaşmıyor spor yok kitap yok su yok öle bi ziyaret edip gidiyoruz
ceza uygulaması başlatalım en az günde 3 mesaj diyelimmi sayfalar ilerlemiyor
varmı bana katılan

Ben katiliyorum canim.bencede en az 3 msj ve menu zorunlu olsun

Bu dünkü menü.. Hep aynı diye yazmıyorum ama madem istiyorsunuz ahanda yaziyorum...

Sabah : 1 bardak süt+ 5 bebe bisküvi

öğle : 1 küçük tabak papa (kalori bombası bir gürcü yemeği...lapa gibi pişirilen un tereyağına batirilarak yeniyor..katı gidaya gecene kadar böyle)

Ara : 2 bardak ayran

akşam : 2 kupa brokoli çorbası

su sınırsız

spor : 40 dk yürüyüş

siz olmayınca burası çok ıssız oluyo

bencede ya ben kaç gündür kendi kendime yazışıyo gibi hissediyorum gerçi gelen arkadaşlara haksızlık etmeyim ama fazlasıyla sakin burası. hadi toparlanalım artıkkkkkk

maşallah sana ya. Çabucak iyleş inşallah. ama bak sporunu da ihmal etmiyorsun tebrik ederim

efer
im sana. papa denilen şeye biz malaka deriz. bööyle köfte gibi lokma lokma yapılır üstüne tereyağ dökülür, o koca şeyi çiğnemeden gurk diye yutmak gerekir nben bazen 2 yk undan hemencik sahanda yapıveririm üstüne de bol tereyağ...bu kiloları nasıl aldığım belli oluyor. bir de 2yk irmikten yaptığım helvam vardır:26:

Ben katiliyorum canim.bencede en az 3 msj ve menu zorunlu olsun
olsun madem. ama haziran ayı boyunca diye bi sınır koyalım. bu ay devam artarsa aman temmuz geldi hadi mesaj atmıyım demeyiz. ama herkes kendi mesajını sayıp numaralandıracak.eeeee cezası nolacak, diskalifiye mi:26:

kızlar çok fena şeyler yiyorum. evde misafir olunca eve gider gitmez mutfağa bi giriyorum yatana kadar ordayım. dün çay demlendi kendim çay içtim eşime dedim çayları ikram et diye , niyetin çamaşırları katlamaktı, oğlan uykum geldi diyince yattık, ben,m de uykum gelmişti. o sıra karpuz yendiği için demlenmiş çay bile içilemedi...
dün etli türlü-pilav-su büreğ (su böreği değil yoğurtlu erişte çorbası ,bir sivas yemeği)ezma salata yaptım. hepisinden de yedim. pilavı yeme di mi yani
yarın bilidirim günü ve korkirem. bu öğleni nesfitle geçirdim. akşam da nesfitle geçse iyi ama bi yere yemeğe gidecek gibiyiz:44:

filozof insan seldom gene olaya başka bi açıdan yaklaştı. doğru söylüyon fallaa.... ben de diyecektim ki çitlenbike hakkaten eşin gıcık ve düşüncesiz miş. ama bak senin dediğinden de anladım ki böyle bi adamla bile evlilik yürüyebiliyor. son anda 2 yıl önce boşandılar falan diyeceksin zannettim ama öyle değilmiş.
aslında bizde de var böyle bir kişi:babam. hiiiiiiç gezmeyi sevmez! düğüne müğüne zorla gider, giderse annemi götürmez. şehir içi etkinlikleri annem tek başına halleder. 10yıldır şehir dışındayım 1 defa bana geldi. en son halamın oğlunun düğününe tek başına gitmiş ertesi sabah da erkenden dönmüş!!! kızkardeşimin düğününe halam geldiğinde anneme açtı ağzını yumdu gözünü bizim düğüne gelmedin diye, annem sanki kendisi gelmedi, o da halamın ayıbıydı (babamın kardeşi işte)

evet çitlenbik ikna edebilirsen et nişanınıza gelsin, sen de onun tarafına gitmezsen iyi olur mu bilmiyorum, kötülüğüe kötülükle karşılık vermeni tavsiye etmem. ama son ana kadar senin gelmeyeceğini düşünmesi iyi bir ders olabilir
E vitamini içeren kremler iyi geliyor...birde ayva cekirdegini suda kaynatip olusan jeli sürmek de çok iyi...
hmmm ayva çekirdeği jeli. zeytin yağı da iyi gelmişti bana.hem emerken çocuğa da zarar vermiyor.

sabah 6.30 da yürüyüşe gidildi 1 saat tempolu yüründü

sabah
yulaflı krebimin yarısıyla kaşarlı tost
2 adet cin biber
omega 3

ara
1 fincan yeşil kahve

öğle
1 parça fırında tavuk
1 kase tarhana çorba
çoban salata (yağsız)

ara
1 fincan yeşil kahve
10 tane kiraz

ara
1 çilek

akşam
100 gr koyun yogurdu
1 çay kaşıgı çörekoto
1 domates
1 salatalık
1 ceviz
4-5 tane cin biber

Bu hafta benen bi şey beklemeyin
Spor yapmayinca zor lluyo.
Bağırsaklarım çok fena. Acayip şiştim yine
Ama hagtaya spor yapcam inşaallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sabah : 1 tane haşlanmış patatese kasar ve az tereyağı karıştırdım
1 yeşilçay

öğle : 2 dlm karpuz ezerek pek garipti :/
1 kupa sebzeli mercimek çorbası
1 dlm ekmek içi

akşam : 2 kase kremalı tavuk çorbası
1 dlm ekmek içi

Sınırsız su

30 dk yürüyüş

Imrendim sizlere ben izinliyim diye abartiyorum bu ara o yuzden menu falan yazmiyorum karbonhidrat patlamasindayim ama yesil caya basladim tek artimda bu....hic duzenim yok anliycaginiz 15 haziran gecsin ramazanda hedefime ulasicam ben bunu hissediyorum strese girdim buda kontrolsuz beslenmeyi getirdi bana...

Merhaba Kizlar .
Ben kendi evime gecmeden diyet falan hikaye olcak galiba.yarindan korkuyorum

Ne yaptınız ev işini?? Çocuklarla zor iş...allah kolaylasin

mesaj 1

Senin isinde zor canim.tasinma telasi icinde yemek duzeni olmuyo bide ustune yorgunluk ben olsam ne bulsam yerin valla

Bende de tam tersi eğer işim varsa açlık aklıma bile gelmez cevremdekilere de gıcık olurum yemekten bahsedince...helede siyahbeyazinki gibi belirsizliklerde...

Yeşil kahve nasıl birşey?? Tadı yani...

İwet kapalı carsilarda gezerken zor oluyordur diyet falan :)

Seldom bomba bende elbise olmadi ne hikmetse bende anlayamadim kilom daha az ama elbise olmuyor...

Agliyacam o derece kotu hissediyorum su an.... kilo almadim ama genislemisim cok tuhaf..her iste vardir bi hayir yarin tum gun ayran icicem ayran detoksu olsun bi bakalim yine bisey olmuyorsa yeni elbise alicam artik...ufff ya kilo sorunu olmayan her giydigi yakisan biri olamiyacakmiyiz biz bi omur boyu hep kilomu dusunucez en cokta bu kotu bence....

Yani olayin ozeti kutle yano goruntudeki kilo beni yaniltti demekki yaglanmisim bunu yuzume vurdu birde insanin korktugu basina gelirmis olayi oldu iste su an sadece 10 gunum kaldi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…