Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın kızlar . Dün yine ancak yarım saat plates yapabildim. Fazlası olmuyor. Ama az birazda künefe yedim. Valla bunu size korkarak söylüyorum çünkü çok uzun zamandır asla böle kaçamaklarım olmuyordu. Eşim ısrar edince yemek zorunda kaldım (Kalbi kırılmasın diye). Bu hafta tartıda geçen haftaki kadar iddialı değilim maalesef. Ama yine de en az 500 gr. gitsin istiyorum.

dünkü menüm umarım düne göre biraz daha iyidir bu defa
sabah
hiç değişmeyen bir kahvaltı 1 simit----kk peynir---5 adet zeytin
ara
türk kahvesi
öğlen
----------
ara öğün
elma--neskafe
akşam
çok az pilav-- etli nohut---ev yapımı m.suyu

yarım saat yürüyüş ve devam ettiğim elif gibi sevmek 1 kitabımm

günaydın kızlar naslsınız.
bu sabah uykuda kalmışız kahvaltı yapamadım evde 3/4 simit yedim çok özlemişim 3-4 aydır yemiyordum.
kara teslim olduk sanırım bugün çok yüryemeyeceğim

Günaydın arkadaşlar sabah kahvaltı yapamıyorum bu aralar yeşil çayımı yudumluyorum. Öğlen sanırım sadece salata yiyeceğim. Bu ara reglde oldum. Dünle bugün arasında 1 kilo fark var

Gunaydin kizlar.
Yenu arkadaslar da gelmis anladilan.takimdaki gelusmelerden biraz uzak kaldim.umarim tez zamanda isletim fuzelir ve gelirim araniza.
Cocuklar hasta diye 3gun rapor aldim.daha 1hafta once de 5gun yillik izin kullanmistim.yerime bakan olmayinca izin dönüşlerinde cok yogun oluyorum.bugun raporun don gunu ve çocuklar dogru durust iyilesmedi.hatta hasta olmayan da hastalanacak gibi.
Dua edin benim icin iyi bir yardimci bulayim.epeydir temizlige yardimci birini bulayim ditorum ama daha birine karar vermedik.bir kisi önerdiler o zaten temuzlige gidiyo.
Ben haftanin 3-4gunu temizlige gelebilecek gerekirse cocuklara da evfe bakarim diyecek yogun olmayan birini bulmaliyim. Herkes okula gidiyor zatwn ama zorunlu durumlarda evde kalabilseler...bu aksam insallah bir tanidikta birini tavsiye isticem.
Bu arada diyet karar verme ve bizma şeklinde gidiyor.gene bu sabah basladim
Sabah 8de kahvalti yayip 9da bizacaktim! Hadu dur salatalik yiyim, canimin cektiklerini oglen yiyim fedim.saat. 10.30akadar 1meyve bir kahvaltu bir salatalik arasi 2yesil cay aciktikca su bu 4defa oldu 4bardak su içtim. ..trajik bir vakayim yani!
Yuruyus yapamıyorum dizkerimi karnima ceke ceke step yapiyim dedim anam o ne oyle 70ten sonra nadil bacaklatin yandı. Fena hamlamisim.
Neyse oglen olmuş:)
Yasadin yemek yemek:)

Canım rabbim çocukların konusunda yardımcın olsun. Acil şifalar versin. 2 haftadır benimde bütün düzenim bozuldu. Bende hasta hasta işe gelmek zorunda kaldım rapor da alamadım malesef. İzin dönüşü çok iş olur birikir.

cok geçmiş olsun.cocuklar hastayken hiçç çekilmiyorlar.inşallah iyi biri denk gelir.bana da gittiğimiz yerdd iyi bakıcı denk gelsin allah ım lütfen.

ayy bi dr mı gitsem acaba diye düşündüm şimdi.şeker falan olmasın ben de

ayy kızlar bizim burası buz buz buz ben bugün sadece 15 dakika yürüyebildim zten rüzgar bazen yürümemi engelliyor bazen de uçuracak gibi oluyor

hastayım arkadaşlar size kolay gelsin. çok kötü hava, yollar kapalı donduk yollarda aman dikkat edin havalara. tam hastalık havası birden vurdu

simit çorba salata falan yedim.

(17.2.2015 ) - 8. Gün

2. Takım Spor Yarışması

@@akrep33 80 dk yürüyüş
@@cemre cemre 30 DK. pLATES.
@@hepbera
@@losefar
@@Paleland 30 dakika karın egzersizi.
@@siyahbeyaz0066 30 dk yürüyüş

@@UmRaN__63 30 dakika tempolu yürüyüş

Salı menüm

Sabah:
Yok

Öğle:
2 biber 1 kabak dolma, yoğurt, maydanoz, az pide..

Akşam:
3 kaşık yoğurtlu brokoli, 2 çatal kıymalı makarna..

Kitap: Dost ekmeği

Su: 3 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…