Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

@@akrep33
@@cemre cemre
@@hepbera @
L losefar 45 dk yürüyüş 10 dk egzersiz
Paleland
@@siyahbeyaz0066 45 dk yürüyüş
@@UmRaN__63 30 dakika yürüyüş

aydinas canım sporu yazarken baştaki ve sondaki QUATE yazılarını silmelisin yoksa mesajın kaydedilmiyor alıntı olarak kalıyor

Hadi göreyim seni canım..
Akşam 7 sonrası yemediğin dönemlerde hep kilo vermiştin, hatırlatırım

bu hem dünkü menüm dü hem de bugünkü menü, turşunun diyeti olumlu etkilediği konusund çok uzman görüşü var
Tatlımturşuya ben de karşı değilim ama bakliyatlar ve turşu ödem yapar ve sabahı da tartılacağın için fazla çıkabilrisin o yüzden dedim..

Bugünkü menüm

Sabah:
2 ısırımlık sucuklu kaşarlı tost( kızımdan kalan) 1 haşlanmış yumurta

Öğle:
1,5 porsiyon yeşil mercimekli bulgur pilavı, haşlanmış hardal salatası,2 çatal bakla,3 kaşık yoğurt, 1 tatlı kaşığı domatesli süs biberi sosu.

Akşam:
1 ceviz, 3-4 adet kuru üzüm

Su:
Şu ana kadar 2,5 litre, hala içmeye devam ediyorum 3 ü bulur yani..

Kitap:Safahat

Kaptanım akşam birşry yemeycekmısın

Ceviz Bağışıklık Sistemini Güçlendiriyor.

Ceviz kanda kolesterolün yükselmesini önler, beynin çalışmasını güçlendirir. Zihin yorgunluğu giderir, kemik ve dişlere fayda sağlar. Bağışıklık sistemine olumlu etkisi vardır. İyi bir antioksidandır. Cevizin içerdiği doymamış yağlardaki linoleik asit, kolesterol düzeyini düşürmede destek olabilir.

Slm.
Sahur sadece suydu cunku gece yatmadan once majarna yemistim.gece su icip niyetlendim.
Iftar. 2kase mercimek corba.salata.firinda karnabahar .yogurt.
Cayin yaninda 20kadar fistik badem.20kadar da kuru uzum.
Hadi öptü m ben kaçar. ..
Bu arada spor ile ilgili paylasiminizi anlamadim.günlük mu yaziyirsunuz.haftalık toplamiyormusunyz?

Afıyet olsun,Allah kabul etsın canım.yaptıgımız sporları gunluk yazıyoruz

çay içiyorum. oruç iyi geldi. aslında yesem saat 7den sonra da yemeye devam ederdim. yarın oruç tutsam mı diyorum ama cuma diye vaz geçtim. haftasonu belki tutarım. o kadar çok borcum var ki pazrtesi perşembe en azından tutmak lazım.
yarın cuma bakalım kilolar nasıl olacak

Allah kabul etsin canım..
Sporu günlük yazıyoruz haftalık paleland toplayıp derecelendiriyor..
Paleland iyileşemedi sanırım hala görünmedi, paleland hadi çabuk iyileş gel, buraları sensiz eksik kaldı..
ve anbu o da gelmedi görünmedi kaç gündür..

Geçen hafta biz

***2.TAKIM 400. ETAP*** ETAP BİRİNCİSİ
akrep33 ( 58,4 / 56,6 /1,8 /3,08%)

siyahbeyaz006( 69.2 / 69.1/0.1 /0.14 % / 0,07%) yüzdesi ikiye bölündü
losefar( 68,8 /67,4 /1,4 / 2,03 %)
Paleland(
88.2 / 86,4 / 1,8/ 2.04%)
hepbera (67,1/66,2/0,9 /1,34% )13.takımdan geçiş yaptı.
cemre cemre (68/67 /1,0/ 1,47% )yeni üye,başlangıçtarihi:30.01.2015 ,başlangıç kilosu:69, hedefi: 50
2. TAKIM ORTALAMASI: 1,67%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…