Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Dünkü Menümm
sabah
1 bardak su---3 yemek kaşığı yoğurt--1 simit----5 adet zeytin
ara
türk kahvesi
öğlen
-------
ara
1 meyvesuyu
akşam
1 kase yoğurt--yarım kır pidesi---1 bardak bitki çayı

su: 2litre
kitap: elif gibi sevmek 2

günaydın arkadaşlar
bugün menüm :
1 yum, 6 zeytin, az peynir, 2 dilim ekmek

ara:türk kahvesi
Öğlen : 1 kase kellogs, 1 tane portakal

Akşam:Kuru fasulye, bulgur pilavı ve turşu
veeeeeeeeeeeeee yarın cumaaaaaa

Öğlen 40 dk yürüyeceğim.

Hayatım bu bugünkü menünse yani yemeden yazmışsan, lütfen akşam pilav ve turşu yeme fazla çıkarsın hatta o menüyü komple değiştir yarın ye ama düne aitse problem yok

Günaydınnnn. Nasılsınız kızlar. Kusura bakmayın bu hafta işyerinde işler çok yoğun o yüzden pek fazla sizleri takip edemiyorum. Elimden geldiğince yorumlarınızı okumaya çalışıyorum. Evet Yarın tartı günü ve bakalım bizlerden kaç gr. gitmiş gr. diyorum çünkü öyle aman aman bir kilo verdiğimi düşünmüyorum. Malum yoğunluktan hiç bir şey yapamadım.

Tatlım 100 gr da olsa önemli olan gitmesi..
Haftaya telafi edersin kendine daha çok vakit ayırıp evde spor bol hareket yaparsın..

günyadın kızlar
iyi bişey yapmış gbidünkü menümü yazayım
sabah:1 mandalina,
1elma+3 yk karabuğday +1 tk tarçın ( tanıdık geldi mi size şeyda çoşkun un karabuğday elma günü listesi)
ara: yeşilk çay bol su
öğlen: 1 elma ,3yk krabuğday +1 tk tarçın
ara:ayva çayı
saaaaaaaat 3: işte bu saatten sonrasını yazamicam
spor:350 defa bacakları karna değdirme hareketi
bugün oruca niyetlendim şükür. neyse bu gün söz akşam saat 7den sonra bişey yemicem.

@@aydinays 30 dakika zıplama ve karın egzersizi

dünkü menüm............
sabah:
1 kendi imalatım poğaça
çay
öğle:
1 kepçe türlü
3-4 kaşık pilav
cacık
ara:
1 elma
ara:
2 dilim yaşpasta
akşam:
1 kepçe pırasa yemeği
ara:
yarım çay bardağı süt
3 tatlı kaşığı yulaf kepeği
1 çay kaşığı tarçın

Hayatım bu bugünkü menünse yani yemeden yazmışsan, lütfen akşam pilav ve turşu yeme fazla çıkarsın hatta o menüyü komple değiştir yarın ye ama düne aitse problem yok
bu hem dünkü menüm dü hem de bugünkü menü, turşunun diyeti olumlu etkilediği konusund çok uzman görüşü var

kızlarrr huhuhhhu herkes yarın için hummalı bir şekilde çalışıyor anlaşılan, çok meraktayım kar yüzünden geçen haftaya göre sporum azaldı 500 gr gitse razıyım ben......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…