Hayatım bu bugünkü menünse yani yemeden yazmışsan, lütfen akşam pilav ve turşu yeme fazla çıkarsın hatta o menüyü komple değiştir yarın ye ama düne aitse problem yokgünaydın arkadaşlar
bugün menüm :
1 yum, 6 zeytin, az peynir, 2 dilim ekmek
ara:türk kahvesi
Öğlen : 1 kase kellogs, 1 tane portakal
Akşam:Kuru fasulye, bulgur pilavı ve turşu
veeeeeeeeeeeeee yarın cumaaaaaa
Öğlen 40 dk yürüyeceğim.
Tatlım 100 gr da olsa önemli olan gitmesi..Günaydınnnn. Nasılsınız kızlar. Kusura bakmayın bu hafta işyerinde işler çok yoğun o yüzden pek fazla sizleri takip edemiyorum. Elimden geldiğince yorumlarınızı okumaya çalışıyorum. Evet Yarın tartı günü ve bakalım bizlerden kaç gr. gitmiş gr. diyorum çünkü öyle aman aman bir kilo verdiğimi düşünmüyorum. Malum yoğunluktan hiç bir şey yapamadım.
hehe he,hiç en son halini paylaşan yok tabi, madem kilo verdim diye fotoğrafını paylaşıyorsun, o zaman kilo alınca da paylaş
Ayy buna çok güldüm ama yaa
@@aydinays 30 dakika zıplama ve karın egzersizi(17.2.2015 ) - 8. Gün
2. Takım Spor Yarışması
@@akrep33 80 dk yürüyüş
@@cemre cemre 30 DK. pLATES.
@@hepbera
@@losefar
@@Paleland 30 dakika karın egzersizi.
@@siyahbeyaz0066 30 dk yürüyüş
@@UmRaN__63 30 dakika tempolu yürüyüş
Kaptanım hiç bir şey yemiyorsunuz neredeyse.Salı menüm
Sabah:
Yok
Öğle:
2 biber 1 kabak dolma, yoğurt, maydanoz, az pide..
Akşam:
3 kaşık yoğurtlu brokoli, 2 çatal kıymalı makarna..
Kitap: Dost ekmeği
Su: 3 litre
Günaydın canım nasılsın?günaydın arkadaşlar
Günaydın canım nasılsın?
Neler yapıyorsun? Çok soğuk kışın son çığlıkları kızlar bundan sonra bahar ve yaz. Kilolar bizi terk etmeli terk.
bu hem dünkü menüm dü hem de bugünkü menü, turşunun diyeti olumlu etkilediği konusund çok uzman görüşü varHayatım bu bugünkü menünse yani yemeden yazmışsan, lütfen akşam pilav ve turşu yeme fazla çıkarsın hatta o menüyü komple değiştir yarın ye ama düne aitse problem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?