Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

herkese gunaydin.dun aksam corba taze fasulya ve salatayla gun kapattim.
sabahda canim kahvalti istemedi nesfitimi yedim cay faslini iki saat sonra kayinvalidemle yapicam İnsaallah.ama bogazim dpktorsuz gecmiycek gibi bugun giderim heralde yarin piknik var toparlanmam lazim cunkum

ay çok komiksiniz kızlar ya pinoli saçların nasıl oldu beğendin mi

Bende çok severim ve çerez gibi yerim
Kalorisi de dediğin gibi yanılmıyorsam

Canım saçlarımı beğendim de kumraldan çok karamelli bir şey oldu sanki

seldomu ben de merak ediyorum verdi kiloları gitti, bi daha da uğramıyor...acaba diyorum gene sağlık sıkıntıları mı oldu...

nazlıyım kız ben. Sizin oğlan çeker mi ki beni?

pinoli sen ambuyanbu ile tanıştın mı kız ayyyynen sen naz iyi de ayol evlendikten sonra kocalar naz mı çeker...o yüzden bekarken hele nişanlıyken falan nazlanabildiğin kadar nazlan

1 lt suya 1 çay kaşığı bildiğim kadarıyla. Diyetisyenime bir daha sorayım istersen.
hangi karışımdı bu şu yeşil kahve ve yeşil çaylı olan mı?

ben çok kıskanç bir kızım hedef. Başkalarına yazma sadece bana yaz
he bak zaten başka bir huyun yüzünden benzetmiştim ambuya ama bu huyun daha fazla benziyor
Yaprak sarması hakkında malumatı olan varmı. Bendeki programda tanesi 54 kcal yazıyor.ben bittim ben mahfoldum
1 sarmayı 1 yemek kaşığı pilav gibi düşün, acını hafifletebildim mi

Kelle paça en masumudur onun listelerinin
rus diyetinin et gününde yapmıştımalt tarafı etli çorba

geçmiş olsun ambu,çok sık hasta olmuyor musun?
benim oğlanlar da malum çok sık antibiyotik kullanıyorlar, bitkisel şeylerin bazılarını içiremiyorum,baktım ki benimkiler
ilaç delisi, yıllardır bildiğim ama nedense hiç kullanmadığım bir ürün vardı,duymuşsunzudur belki immuneks şurup, onu aldırdım eşime, birinin boğazı çok kötüydü orta düzeyde bir antibiyotik kullandı, öbürü ilaç kullanmadı sadece bu şurupla atlattık son hastalığı. antibiyotik kullananın da ateşi 40a yaklaşmıştı, genelde ağır antibiyoik kullanmadan iyileşmez, bu destek işe yaradı bence. sen de deneyebilirsin. farklı markaların immün sistemi kuvvetlendirici ürünleri var, gıda takviyesi.
ekmek mayasının hücre duvarından yapılıyormuş.

Tanışmadım ama yazıyorum Nazlıyım ben nazımı çekmiyecek erkeği de istemem Kıskancım bir de .En çok beni sevin başka kimseyi sevmeyin. Kız ben hepbera 'nın listelerinden bahsetmiştim .Etli çorbayı o yapmamış mıydı? Bak yine konular çorba olmak üzere

günaydın kızlar dün diyet yönünden güzel geçti tartıda 400 gr gitmiş tam hız devam yola
bugünkü menümüz
sabah 2 dilim peynir,1 domates,1 salatalık,şekersiz çay
arada erik yeşil çay bolsu
öğlen 1 porsiyon kuru fasulye 4 kaşık pilav,1/2 kase yoğurt
arada elma
akşam 1 patates ,1 yumurta ve yeşilliklerle yapacağım bol salata ve cacık

selam kızlar konular karışmış evet benim evlilik yıl dönümüm bugün dışarı çıkıp alışveriş yaptım
yarından itibaren iş yerinde yemek yemiycem light süt yulaf ve elma aldım onlarla öğle yemeğini öle yapıcam ekmeğide tamamen çıkarıcam hayatımdan bakalım ne olucak dün bacağımı incittim biraz acısı geçsin hafta sonu başlıycam lesie ye gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…