- 14 Aralık 2014
- 470
- 485
- 48
- 43
gule gule kullan canim.degisiklik herzaman iyidirAynennn öyle yaptım kaptanım. Siz bu satırları yazarken ben saçlarımı küllü açık kumral-dore karışımına boyatıyordum.
selam soylersin kaptancim burdaki yoklugunu ben cok hissediyorum.ama kilomu soyleme tabikiİyi canım, prensesiyle musmutlu yaşıyor
ay çok komiksiniz kızlar ya pinoli saçların nasıl oldu beğendin mi
Bende çok severim ve çerez gibi yerim
Kalorisi de dediğin gibi yanılmıyorsam
Aynen ben de koptum sabah sabah
Günaydınn :)
boyattın mı saçını nasıl oldu peki hoşuna gitti miCanım saçlarımı beğendim de kumraldan çok karamelli bir şey oldu sanki
canım saç rengini görmek isterimCanım saçlarımı beğendim de kumraldan çok karamelli bir şey oldu sanki
seldomu ben de merak ediyorum verdi kiloları gitti, bi daha da uğramıyor...acaba diyorum gene sağlık sıkıntıları mı oldu...ayyyy çok tatlısın canım ay burdan birileri tanışıp evlenirmiş ne şaşırırım valla
geçmiş olsun canım havalar çok değişken ya adana da şuan sıcak olması gerekirken yağmur yağacak birazdan
yemek fikri güzel biz tiyatroya gitmiştik beraber yeni şeyler yapmak daha güzel oluyor.yapmadığınız bir şey yapın
ya benim de aklıma geldi mezun oldu mu seldom taşındı mı amasya ya
nazlıyım kız ben. Sizin oğlan çeker mi ki beni?
hangi karışımdı bu şu yeşil kahve ve yeşil çaylı olan mı?1 lt suya 1 çay kaşığı bildiğim kadarıyla. Diyetisyenime bir daha sorayım istersen.
he bak zaten başka bir huyun yüzünden benzetmiştim ambuya ama bu huyun daha fazla benziyorben çok kıskanç bir kızım hedef. Başkalarına yazma sadece bana yaz
1 sarmayı 1 yemek kaşığı pilav gibi düşün, acını hafifletebildim miYaprak sarması hakkında malumatı olan varmı. Bendeki programda tanesi 54 kcal yazıyor.ben bittim ben mahfoldum
rus diyetinin et gününde yapmıştımKelle paça en masumudur onun listelerinin
herkese gunaydin.dun aksam corba taze fasulya ve salatayla gun kapattim.
sabahda canim kahvalti istemedi nesfitimi yedim cay faslini iki saat sonra kayinvalidemle yapicam İnsaallah.ama bogazim dpktorsuz gecmiycek gibi bugun giderim heralde yarin piknik var toparlanmam lazim cunkum
selam soylersin kaptancim burdaki yoklugunu ben cok hissediyorum.ama kilomu soyleme tabiki
seldomu ben de merak ediyorum verdi kiloları gitti, bi daha da uğramıyor...acaba diyorum gene sağlık sıkıntıları mı oldu...
pinoli sen ambuyanbu ile tanıştın mı kız ayyyynen sennaz iyi de ayol evlendikten sonra kocalar naz mı çeker...o yüzden bekarken hele nişanlıyken falan nazlanabildiğin kadar nazlan
hangi karışımdı bu şu yeşil kahve ve yeşil çaylı olan mı?
he bak zaten başka bir huyun yüzünden benzetmiştim ambuya ama bu huyun daha fazla benziyor
1 sarmayı 1 yemek kaşığı pilav gibi düşün, acını hafifletebildim mi
rus diyetinin et gününde yapmıştımalt tarafı etli çorba
Ben burdayım ve seni takipdeyim canım.kızlarrr kimse yok mu yavvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?