Evet gercek resmim tabiki is basvurusunda cv de kullandugim resmim esmer d3gilim kumralim beyaz tenliyim
hoopp
tamam ablahooppbu topiğe giriş yasak
ben tam hedefime ulaştıktan sonra hem pantolon almaya başlayacağım hem de ombre yaptıracağım:)Hadiii sıra sen de
ben tam hedefime ulaştıktan sonra hem pantolon almaya başlayacağım hem de ombre yaptıracağım:)
evet ya çok hevesleniyorum , uzun zamandır boyatmadım hamilelik ve sonrasındaki 1yıl(şimdiki zmanyaptır kuzum. İnsanın kendine güveni geliyor
evet ya çok hevesleniyorum , uzun zamandır boyatmadım hamilelik ve sonrasındaki 1yıl(şimdiki zman)
5 kilyu da yollarsam ve saçları da boyatırsam çıtır bir fıstık olurum , sizler gibi:):):)
kelebeğim benim
Ayy canımmmm çok güzel olmuşşşş. Bende aynısından istiyorum...
Ayyy canım sen ne güzelmişsin öyle... Tü Tü MaşallahSelam millet iste benim
Doğru söylüyorsun amma gaza geldim valla kızım olmadan şimdi gidesim var kuaföreYemezler diyeceksin. Senin güzel olmanı kıskanıyor o. Sakın kanma kırmızı başlıklı kız
veririm kız. Ben de bir hırs var sen görsen.
Ombre ne ola ki???ben tam hedefime ulaştıktan sonra hem pantolon almaya başlayacağım hem de ombre yaptıracağım:)
1. Şıkkı düşünme bile o ne öyle çocuğu bu kadına teslim etmektense çayıra salsan en azından Mevla kayırır. .bu arada kızlar, benim bakıcım boyun fıtığı münasebetiyle işten ayrılacak ...ben harıl harı bakıcı arıyorum şu an iki kişi arasında kararsızım ben anlatayım siz de yorum yaparsanız memnun olurum.....
1) 50'li yaşlarda tecrübesi yok kendi torunlarına bakmış, bir kreşte daha önce çalıştığını söyledi kreşi sorduğumda ismini söylemedi.eşinden boşanmış 2 kızı var kızları yetişkin.2 çocuk +yemek yapmanı istiyorum dedim,yemek yapmaya mırın kırın etti sonra da'' mantı yapacak değilim ya bi çorba bi pilav yaparım '' dedi, bir de ben konuşurken bana dikkatini vermiyordu tvdeki haberlere yorum yapıyordu:):):):)::)
2)40'lı yaşlarda tecrübesi var, işyerinden birinin tanıdığı, kendinin 3 çocuğu var,22-18-10 yaşlarında yemek yaparım dedi vs vs.
Pinoli resmini yeni gordum cok hos olmus gule gule kullan
Ayy canımmmm çok güzel olmuşşşş. Bende aynısından istiyorum...
Doğru söylüyorsun amma gaza geldim valla kızım olmadan şimdi gidesim var kuaföre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?