Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Geçmiş olsun

canım saç rengini görmek isterim
ben de merak ediyorum küllü dore nasıl acaba
1 sarmayı 1 yemek kaşığı pilav gibi düşün, acını hafifletebildim mi

rus diyetinin et gününde yapmıştımalt tarafı etli çorba
hayır hayır nolamazzzzz 14 tane yedim yaaaa

@calmdolly @cemre cemre sabırlı olun kızlar foto geliyorrrr
e hani foto ben mi kaçırdım

Aman ben ne yapmisim dunku msj lar otobuste okumustum karman corman olmus
sorma canım ya aceleyle okuduğun belliydi kopardın hepimizi

nice mutlu yıllara canım.ben de öğlenleri nesfit-kellogs tarzı şeyler yiyorum işyerinde yemiyorum,,light süt kullanma bence light ürünleri pek tavsiye etmiyorlar.bana da işyerindeki herkes acıyor yeek yemediğim için .....ne yapayım ama tatlı, pilav tarzı şeyler iki günün biri çıkyor

canim buyuk oglumda herseyi fazlasiyla kullandim.ameliyattan sonra rahatladim.ama kucukle ben hep hastayiz.sadece pekmez ve corekotuyagi verdim bu sene ama bugun yaz gelmeden balikyagi aliyim dedim.seninkiyle karisik balikyagi varmi bugun bir bakiyim.
pinoliyle daha kaynasamadik ama iki alingan olarak anlasiriz gibi

bu arada kızlar, benim bakıcım boyun fıtığı münasebetiyle işten ayrılacak ...ben harıl harı bakıcı arıyorum şu an iki kişi arasında kararsızım ben anlatayım siz de yorum yaparsanız memnun olurum.....
1) 50'li yaşlarda tecrübesi yok kendi torunlarına bakmış, bir kreşte daha önce çalıştığını söyledi kreşi sorduğumda ismini söylemedi.eşinden boşanmış 2 kızı var kızları yetişkin.2 çocuk +yemek yapmanı istiyorum dedim,yemek yapmaya mırın kırın etti sonra da'' mantı yapacak değilim ya bi çorba bi pilav yaparım '' dedi, bir de ben konuşurken bana dikkatini vermiyordu tvdeki haberlere yorum yapıyordu:):):):)::)

2)40'lı yaşlarda tecrübesi var, işyerinden birinin tanıdığı, kendinin 3 çocuğu var,22-18-10 yaşlarında yemek yaparım dedi vs vs.

ayyyyy kocaman koydum fotoğrafı. Gözünüze sokar gibi.Kusura bakmayın kızlar. Silinmiyorda. Alttaki küçük resmi koyacaktım ama...

bizde de öğle hep pilav çıkıyor ve tatlı çıkıyor o yüzden aklıma böyle bişey geldi bakalım sonuç nasıl olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…