kelebeğim benimBen burdayım ve seni takipdeyim canım.
günaydın kızlar dün diyet yönünden güzel geçti tartıda 400 gr gitmiş tam hız devam yola
bugünkü menümüz
sabah 2 dilim peynir,1 domates,1 salatalık,şekersiz çay
arada erik yeşil çay bolsu
öğlen 1 porsiyon kuru fasulye 4 kaşık pilav,1/2 kase yoğurt
arada elma
akşam 1 patates ,1 yumurta ve yeşilliklerle yapacağım bol salata ve cacık
Aman ben ne yapmisim dunku msj lar otobuste okumustum karman corman olmus
Geçmiş olsunselam kızlar konular karışmış evet benim evlilik yıl dönümüm bugündışarı çıkıp alışveriş yaptım
yarından itibaren iş yerinde yemek yemiycem light süt yulaf ve elma aldım onlarla öğle yemeğini öle yapıcam ekmeğide tamamen çıkarıcam hayatımdan bakalım ne olucakdün bacağımı incittim biraz acısı geçsin hafta sonu başlıycam lesie ye gene
ben de merak ediyorum küllü dore nasıl acabacanım saç rengini görmek isterim
hayır hayır nolamazzzzz 14 tane yedim yaaaa1 sarmayı 1 yemek kaşığı pilav gibi düşün, acını hafifletebildim mi
rus diyetinin et gününde yapmıştımalt tarafı etli çorba
e hani foto ben mi kaçırdım
sorma canım ya aceleyle okuduğun belliydi kopardın hepimiziAman ben ne yapmisim dunku msj lar otobuste okumustum karman corman olmus
nice mutlu yıllara canım.ben de öğlenleri nesfit-kellogs tarzı şeyler yiyorum işyerinde yemiyorum,,light süt kullanma bence light ürünleri pek tavsiye etmiyorlar.bana da işyerindeki herkes acıyor yeek yemediğim için .....ne yapayım ama tatlı, pilav tarzı şeyler iki günün biri çıkyorselam kızlar konular karışmış evet benim evlilik yıl dönümüm bugündışarı çıkıp alışveriş yaptım
yarından itibaren iş yerinde yemek yemiycem light süt yulaf ve elma aldım onlarla öğle yemeğini öle yapıcam ekmeğide tamamen çıkarıcam hayatımdan bakalım ne olucakdün bacağımı incittim biraz acısı geçsin hafta sonu başlıycam lesie ye gene
canim buyuk oglumda herseyi fazlasiyla kullandim.ameliyattan sonra rahatladim.ama kucukle ben hep hastayiz.sadece pekmez ve corekotuyagi verdim bu sene ama bugun yaz gelmeden balikyagi aliyim dedim.seninkiyle karisik balikyagi varmi bugun bir bakiyim.geçmiş olsun ambu,çok sık hasta olmuyor musun?
benim oğlanlar da malum çok sık antibiyotik kullanıyorlar, bitkisel şeylerin bazılarını içiremiyorum,baktım ki benimkiler
ilaç delisi, yıllardır bildiğim ama nedense hiç kullanmadığım bir ürün vardı,duymuşsunzudur belki immuneks şurup, onu aldırdım eşime, birinin boğazı çok kötüydü orta düzeyde bir antibiyotik kullandı, öbürü ilaç kullanmadı sadece bu şurupla atlattık son hastalığı. antibiyotik kullananın da ateşi 40a yaklaşmıştı, genelde ağır antibiyoik kullanmadan iyileşmez, bu destek işe yaradı bence. sen de deneyebilirsin. farklı markaların immün sistemi kuvvetlendirici ürünleri var, gıda takviyesi.
ekmek mayasının hücre duvarından yapılıyormuş.
güle güle kullan canım ,...
canim buyuk oglumda herseyi fazlasiyla kullandim.ameliyattan sonra rahatladim.ama kucukle ben hep hastayiz.sadece pekmez ve corekotuyagi verdim bu sene ama bugun yaz gelmeden balikyagi aliyim dedim.seninkiyle karisik balikyagi varmi bugun bir bakiyim.
pinoliyle daha kaynasamadik ama iki alingan olarak anlasiriz gibi
bizde de öğle hep pilav çıkıyor ve tatlı çıkıyor o yüzden aklıma böyle bişey geldi bakalım sonuç nasıl olucaknice mutlu yıllara canım.ben de öğlenleri nesfit-kellogs tarzı şeyler yiyorum işyerinde yemiyorum,,light süt kullanma bence light ürünleri pek tavsiye etmiyorlar.bana da işyerindeki herkes acıyor yeek yemediğim için .....ne yapayım ama tatlı, pilav tarzı şeyler iki günün biri çıkyor
gerçek resmin mi???Selam millet iste benim
çok tatlısın maşallah diyelimEvet gercek resmim tabiki is basvurusunda cv de kullandugim resmim esmer d3gilim kumralim beyaz tenliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?