pinoli neden bu kadar alıngansın kuzucuk?kimse sana bişey demiyo,saece bazen senle uğraşmak hoşumuza gidiyo
Benimde bebeğim yok canım üzme kendini rabbimin veresi olsa verir. Demekki hakkımızda hayırlısı böyleymiş.@akrep33 canım öncelikle kusura bakma hedef52 ye mesaj atmıştım sana yazmayı unuttum okulun yıl sonu sergisi vardı ve 4 gündür full çalışıyorum bildirim yapamadım
Birazda ailevi sorunlar vardı üstüne adet ağrım başladı kaç gündür morali mde bozuk bebeğim yok benim ondan
Artık rahatladım bildirim yapabilirim
Kaç kiloyla başladı ki o diyete?
Ama birsey söyleyeceğim Anoreksiya olma sakin sonra
Haziran da ne var ki ??
Hedefcim senmi sormustun yesil kahve yesil cay elma sirkesi karisimini ben hala kullaniyorum memnununm bi zararini gormedim 2 kavanoz bitirdim nerdeyse aman aramizda kalsin 3 haftadir spor yapamama ragmen nerdeyse ayni oranda kilo veriyorum ama herkeste ayni ise yariyacak diye bisey yok
Herkesin kilosu birbirine yakilasiyo derken seni kastetmedim takimin havali kizi heppera yi losefari hedefibuhs yi magi yi soyledim snin 59 kiloda oldugunu unuturmuyum hic
Yarin ola hayrola diyorum yarin 3 taneistiyoruz
Günaydın kızlar.
Geçen hfta:61.2
Bu hafta:60.6
Fark:0.6
%.0.98
Ya üzülmeyin. Ben de çocuğum olsun istiyorum ama benim kociş bile yokBenimde bebeğim yok canım üzme kendini rabbimin veresi olsa verir. Demekki hakkımızda hayırlısı böyleymiş.
Aman dikkat et pinoli cim. Dönüşü olmayan yollara girme. Ne kadar güzel mutlu huzurlu hayatın var. KendiAyyy evet olabilirBiraz yiyince (çok afedersiniz) yediklerimi çıkaracak gibi oluyorum.
Ya üzülmeyin. Ben de çocuğum olsun istiyorum ama benim kociş bile yokBenim durumum iyice vahim
Aman dikkat et pinoli cim. Dönüşü olmayan yollara girme. Ne kadar güzel mutlu huzurlu hayatın var. Kendi
hayır canım 2,5 kilocuk vermişsinKızlar Günaydın disardayim o yüzden telefondan yazıyorum geçen hafta persembe günü kilom 68 bugün sabah 65,5
Fark 1.5 kilo
Bugün yine doktorla randevum var ayrıntıları anlatırım öptüm görüşürüz
Günaydın bu hafta kilom 65.200
1,06 olması lazım cnmGeçen hafta: 56.4
Bu hafta: 55.8
Fark 0.6
Yuzdeyi hesaplayamadim kızlar size zahmet
Veeee nihayet 55 i gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?