100 küsürden inince yeter diyordu , durur dinlernir biraz daha kilo vermek ister mi isterUuuuu 5 saat mibenim annemler güya şehir dışında ama 2.5 saat sürüyor. Seninki hakkaten gurbetmis.
Gözlerden iltihap nasıl akıyor ki göz nezlesi gibi mi oluyor ?
e çok zayiflamamis o zaman.
S.a. bacilarim.herkes yasadigi yeri yazmis ben dogma buyume İstanbulluyum.iki dedemde 12 yas civarlarinda istanbula geldiklerinden gidicek ne memleket ne koy var.köyüm olsun cok isterdim.
ben buaralar hastalik derdinden giremedim.simdide esim rapor aldi evde.rejim durumlarida fena ama cok halsiz kaldigimdan cokda dikkat etmiyorum.corekotu yagina geri dondum iyi gelicek İnsaallah
ben de başladım, bu sefer yağını değil de kapsülünü aldım şifa home un. üşendim çörek otunu yutmaya baktım markette var buu aldım.
vücudun insüline duyarlılığını arttırıyorvücut direncini mi artırıyor bu
nereye gidiyonuz ya ben neden kaçırdım o kısmı
S.a. bacilarim.herkes yasadigi yeri yazmis ben dogma buyume İstanbulluyum.iki dedemde 12 yas civarlarinda istanbula geldiklerinden gidicek ne memleket ne koy var.köyüm olsun cok isterdim.
ben buaralar hastalik derdinden giremedim.simdide esim rapor aldi evde.rejim durumlarida fena ama cok halsiz kaldigimdan cokda dikkat etmiyorum.corekotu yagina geri dondum iyi gelicek İnsaallah
cidden mi ordan yarı yolda beni indirin memleketimde dönüşte de alırsınız beni zaten köyümden geçeceğiz orda bi mola verirsiniz beni indirir yola devam edersiniz
Takımda kilosu en az olan da benim
Neden hala kilo vermek istiyorsun o zaman bence boyun 8-10 kilo altı iyi daha fazla olunca dişil estetik kayboluyor diye düşünüyorum.
4 unuz kaç kilo vereceksiniz merak ediyorum sizleri gördükçe hevesleniyorum
D.bakır'acemre cemre 'nin yanına. Yine karıştırmadıysam L losefar 'i alacağım. lusyen32 'i beni de alın dedi.@Zadegan ben de geleceğim dedi. Çoluk çocuk toplandık gidiyoruz. Seni nereden alalım canım?
kilonuzu bildirin bu haftaarkadaşlar yarın yolculuğa çıkıyorum. o yuzden hala netleştiremedim yarın ölçüme dahil olup olmayacağımız, ben kilo bildirimi yapacakmıyım yarın merak ediyorum. Eğer öyle ise bi şekilde foruma girip yazayım kilomu, çünkü pazartesiye kadar bakamayabilirim nete malesef
ok teşkkr ederimkilonuzu bildirin bu hafta
gelecek hafta listeye girerken bu hafta ile aradaki fark alınacak
Ayy bana da akşam akşam okuttun ya o topiğio günlere aktım gittim ve şu saat olmuş yeni çıkabildim
Evet yaa ne gazla başlayıp devam etmiştim ama Ramazan ayında bitirmiştim kendimi resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?