Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım sen nerelisin

urfa
izmir aliağadan al ne çabuk unuttun hiç yakışmadı
Sürüden ayrılanı kurt kapar canım. Anca beraber kanca beraber. Nereden aldıysam oraya bırakırım
ama bebeğim memleketimden geçicez urfam canım urfam senin sayende akrabayı ei dostu görmüş olurdum

Yürüyüşü, sporu ihmal etmeyelim.. Haziran'a ne kaldı..
bugün 35 dk eliptik+ 45 dk yürüyüş
haziran sonunda bir kursa gidicem. uzun dönem görmediğim sınıf arkadaşlarımı görme ihtimalim var. en son böyle bir buluşmada bakımlı bir arkadaşın da benim gibi kilo aldığını görmüş geçici bir rahatlık yaşamıştım ta ki hatunun 7 aylık hamile olduğunu öğreninceye kadar haziran sonuna kadar kaç kilo verirsem kar valla

Yok ben 5.takimdayim da dunden beri bu diyeti yapmaya calisiyorum. Merak ettim, tesekkurler :)
neydi o yaa montinyak mıydı 5 günde 5 kilomu, hakkında konuştuk ama unuttum gitti, akrepin de yapmadığı diyet yok o yüzden aklım karışıyohaaaaaa yeşil elmaaaaaatamam hatırladım. ben de merak ettim de yapmadım. yeşil elma yediğinde tok tuttuğunu fark etmiştim. hatta şu an evdede ondan var ,eve gidince yiyim belki kilo verdirir

***2.TAKIM 415.ETAP***
lusyen32 ( 65,5 / / / %)
pinoli ( 59,4 / / / %)bildirimde bulunmadı
hedef52 (66,1 / / / %)
Zadegan ( 56,4 / / / %)
Meggieee(64,8/ / / %) bildirimde bulunmadı
Hepbera(63,3/ / / %)
losefar ( 61,2 / / / %)
secret_88(57,1/ / / %)
cemre cemre ( 64,0/ / / %)
2.takim ortalamasi : %

bu nasıl menü M e g g , hem buralara uğramamandan belli diyet miyet yapmadığın

o 6 dk.yı da zorla yaptım bari yazayım dedim

bence sen

67,5-68 gibi bişeydi

haklısın canım kendime çeki düzen vermem lazım.
Bugün menüm: sabah: 2yumurta
öğle: meyveli yoğurt
akşam: kabak sote yoğurt

Ellssa canım öncelikle kusura bakma hedef52 ye mesaj atmıştım sana yazmayı unuttum okulun yıl sonu sergisi vardı ve 4 gündür full çalışıyorum bildirim yapamadım
Birazda ailevi sorunlar vardı üstüne adet ağrım başladı kaç gündür morali mde bozuk bebeğim yok benim ondan
Artık rahatladım bildirim yapabilirim

bugun gene karisik yedim ondan yazmiycam.oglen gec gelebildim cok aciktigimdan biraz abarttim.biraz once ufak bir tabak kiraz yedim birazdanda sutlu kahvemi icerim aksam yemegi yemiycem İnsaallah.uc gundur sabah telasindan tartilamadim yarini merakla bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
vücut direncini mi artırıyor bu
benim vitaminler istahimi actigindan bunu hem vitamin hem sifa kaynagi diye iciyorum.gecen sene duzenli icmistik cocuklarla daha az hastalanmistik.bu sene basinda aldigim siseyi kirinca bir turlu alamadim niyeyse.simdi hepimiz iciyoruz.cocuklara yemek kasigina bir cay kasigi kadar koyup ustune pekmez dokuyorum yoksa aci diye icmiyolar

sabah: 1 yumurta +1 tk yulaf kepeğinden krep/2 burgu peynir/1 nektarin/ 1/2 tbk taze fasulye
spor: 35 dk eliptik bisiklet
OÖğlen.:2.5ceviz
45dk.yürüyüş
Ara.yeşil çay
Aksam.1elma.1.5kase mercimk corba.6izgara kanat.3yk pul biberli limonlu yoğurt

Menu yazamayacagim arkadaşlar çünkü ciddi abarttim engel olamadım
Ama inanılmaz fazla da tuvalete çıktım tuvalete çıktıkça acıktım aciktikca tuvalete çıktım. Afedersiniz normalde günde ya da iki günde bir kere çıkarken bugün 5-6 kere.
O kadar abartılı yememe rağmen kesinlikle Karnım sis değil ve rahatsızlık hissetmiyorum tartida da hiç fark yok. Nasıl oldu anlamadım bakalım yarın sabah nolacak

Selam guzeller nasisiniz benim kizim bugun okula gitmedi ogretmeni raporluydu bizde bugun anne kiz komsular piknik yaptik guzel bi gundu yarinda yok ogretmeni yarinda sinemaya gidcez tincer belle
Piknik dediysem bisey yemedim bol cay ictim
Sabah 1 dilim ekmek 1 haslama yumurta biraz peynir vesebze
Oglen 2 tane mercimek kofte yazdigima bile deymez kucucuk bi kurabiye
Aksam firinda et kofte kozlenmis patlican ve 1 kase yogurt
Bol su
Cok acim ama yemiycem bide yarin tarti gunu aman bakalim ne yapcaz

Hedefcim senmi sormustun yesil kahve yesil cay elma sirkesi karisimini ben hala kullaniyorum memnununm bi zararini gormedim 2 kavanoz bitirdim nerdeyse aman aramizda kalsin 3 haftadir spor yapamama ragmen nerdeyse ayni oranda kilo veriyorum ama herkeste ayni ise yariyacak diye bisey yok
Herkesin kilosu birbirine yakilasiyo derken seni kastetmedim takimin havali kizi heppera yi losefari hedefibuhs yi magi yi soyledim snin 59 kiloda oldugunu unuturmuyum hic
Yarin ola hayrola diyorum yarin 3 tane istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…