Evet canım, Ramazan ayında homini gırtlak yapınca tekrar geri gelmişti kilolar..Sonra cok mu kilo aldiniz?
Evet canım, Ramazan ayında homini gırtlak yapınca tekrar geri gelmişti kilolar..
Sen nerden? Hedef yeni üyemi çağırdı acaba?
canım sen nerelisin
urfaMemleket nire
izmir aliağadan al ne çabuk unuttun hiç yakışmadıD.bakır'a @cemre cemre 'nin yanına. Yine karıştırmadıysam @losefar'i alacağım.lusyen32 'i beni de alın dedi.@Zadegan ben de geleceğim dedi. Çoluk çocuk toplandık gidiyoruz. Seni nereden alalım canım?
ama bebeğim memleketimden geçicez urfam canım urfam senin sayende akrabayı ei dostu görmüş olurdumSürüden ayrılanı kurt kapar canım. Anca beraber kanca beraber. Nereden aldıysam oraya bırakırım
bugün 35 dk eliptik+ 45 dk yürüyüşYürüyüşü, sporu ihmal etmeyelim..Haziran'a ne kaldı..
neydi o yaa montinyak mıydı 5 günde 5 kilomu, hakkında konuştuk ama unuttum gitti, akrepin de yapmadığı diyet yok o yüzden aklım karışıyoYok ben 5.takimdayim da dunden beri bu diyeti yapmaya calisiyorum. Merak ettim, tesekkurler :)
urfa
izmir aliağadan al ne çabuk unuttun hiç yakışmadı
ama bebeğim memleketimden geçicez urfam canım urfam senin sayende akrabayı ei dostu görmüş olurdum
pinoli neden bu kadar alıngansın kuzucuk?kimse sana bişey demiyo,saece bazen senle uğraşmak hoşumuza gidiyone sandınız? Siz benimle hep dalga geçiyorsunuz?
bu nasıl menüM e g g , hem buralara uğramamandan belli diyet miyet yapmadığın
o 6 dk.yı da zorla yaptım bari yazayım dedim
bence sen
67,5-68 gibi bişeydi
sagol canimGeçmiş olsun enişteye
sagol canim Allah razi olsungeçmiş olsun canım allah şifa versin
benim vitaminler istahimi actigindan bunu hem vitamin hem sifa kaynagi diye iciyorum.gecen sene duzenli icmistik cocuklarla daha az hastalanmistik.bu sene basinda aldigim siseyi kirinca bir turlu alamadim niyeyse.simdi hepimiz iciyoruz.cocuklara yemek kasigina bir cay kasigi kadar koyup ustune pekmez dokuyorum yoksa aci diye icmiyolarvücut direncini mi artırıyor bu
100 küsürden inince yeter diyordu , durur dinlernir biraz daha kilo vermek ister mi ister
Ama birsey söyleyeceğim Anoreksiya olma sakin sonraÇünkü bırakırsam kilo alırım kendimi biliyorum. Bu benim yaşam tarzım oldu artık
Haziran da ne var ki ??Yürüyüşü, sporu ihmal etmeyelim..Haziran'a ne kaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?