Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

içimdeki şiddetin dışa vurumu, arada kavga edebiliriz değil mi

hep böyle devam edin inşallah
bir de topluca bildirmişsiniz ya bize de büyük kolaylık olduhaftaya bu mesajı bulsak yeter
kavga etmeyelim. Ben hiç sevmem kavgayı da kavga ortamlarını da. Reel hayat yeterince geriyor beni.Burda rahat olayım bari

selam kızlar
be n taşındım .kilolar aldım ve geri geldimaslında 2-3 hafta öncesine kadar iyidi fakat benim abur cubur merakın stres hepsi tavan yaptı ve kilolar aldım.kaç kilo bilmiyorum.tartılmak istemiyorum

selam kızlar
be n taşındım .kilolar aldım ve geri geldimaslında 2-3 hafta öncesine kadar iyidi fakat benim abur cubur merakın stres hepsi tavan yaptı ve kilolar aldım.kaç kilo bilmiyorum.tartılmak istemiyorum
hoş geldin biz de ambuyanbuya rakip arıyorduk
izinden kilo alarak dönen üyenin artık listeye girebilmek için savaş vermesi gerekiyor,çünkü tüm takımlarda izine ayrılırkenki kiloya düşmeden listeye girememe kuralı var. ben ve hepbera barajı kırdık listedeyiz, uhs umutsuz vakaydı onun da az kaldı sıra sizde. öğle arasına çıkıyorum, döndüğüne sevindim

sağolasın .hala burdasınız demek

ya hedef ben beceremiyorum.kendime son sanş verip diyetisyene gitsem mi diye düşünüyorum ciddi ciddi.cok mutsuzum kendimi fotolarda görünce çok üzülüyorum.hiç beğenmiyorum kendimibana akıl ver herşeyi bilen insan

Günaydın
1 hafta diyeti aksama bana kilo vermeme olarak döndü spor da yok kaç gündür onun da etkisi var
Geçen hafta 69.7
Bu hafta 69.7
Boy 160
Hedef 58

Sabah 1 dilim ekmek
1 peynir
1 sosis
Domates
5 zeytin yedim yani 2 et 1 tahıl 1 yağ almış oldum

Allah'a şükürler olsun ki iyiyim.
Aman allah daha iyi etsin :)
Zadegan herkesi öpmem şekerim. Bak @hepbera'yı öpmüyorum mesela
Kıymetini bileyim dimi at canım benim
Sen hala telefonunu açmayı diye mi triplisin hepbera ya yoksa başka şeyler de mi oldu
Hey maşallah bir haftada mi verdiniz bu 2 ser 3 er kiloları

Ne kadar oldu senin canım bu ay 37. Ay bitti temmuzda tüp yaptırcam korkuyorum da ya
Kız tüp bebekler çok akıllı oluyor ama yani bugüne kadar tanıdığım tüm tüp çocuklar büyümüste kuculmus gibi. En kaliteli spremleri kullanıyorlar ya ondan herhalde
Beni hatırladın mi 7-8 ay önce takma gelip sporla bobreklerimi sakatlayip izne çıkmak zorunda kalmıştım

Takımın yüzdesi kaç hesapladiniz mi ?

hala burdayız evetsiz gelemeden gitmiyim dedimsırf o yüzden yani
uhs de 2 hafta önce diyetisyene başladı, o bi gelsin sen de heveslenirsin. arada ondan da ilham alıyoruz,sen de başlayabilirsin.
naptın taşındın mı ,evinin düzenini kurdun mu,kocişine kavauştun mu, çocuklar kreş bakıcı napıyorsun?

ilk hafta 3- 4,5 kg arası normal vücuddaki su oranı kaybı ama bundan sonra esas verilen kg 2 hafta olcak hayırlısı artık bizim için .tatile kadar ve sağlığımız için forma girmemiz gerekk
Valla siz kışa kalmadan çıtır hatunlar olursunuz gibime geliyor

menüm
kalkınca:2 nektarin
Spor:35 dk eliptik bisiklet
Bu sabah:1 kase mercimek çorba/1yumurtdan az yulaf kepeği ile krep/3 zetin/3 burgu peynir
Ara: kahve
Öğlen: 1 bardak kefir/kavurma
yürüyüş:30 dk.

ilk hafta 3- 4,5 kg arası normal vücuddaki su oranı kaybı ama bundan sonra esas verilen kg 2 hafta olcak hayırlısı artık bizim için .tatile kadar ve sağlığımız için forma girmemiz gerekk

o kdar açlığa değdi değil miben şahidim az kıvranmadınız burda

Simdiden menüsü yazayım ki kaçamak yapamayayim. Geçen hafta bir türlü giremedigim diyet moduna bugün girdim inşaallah. Geçen hafta nasıl 600 gr verdim inanamıyorum çok hareket ettim ondan herhalde.

MENÜM

SABAH
bol tereyağında 1.5 az Sucuklu yumurta, 60 gr lık 1 dilim ekmek, 5 küçük hurma

ARA
2 çeri domatesi, çeyrek açma

ÖĞLE
1 dolu tabak taze fasulye, kase yoğurt

ARA
10 çilek, 10 kiraz

AKŞAM
Yok

SPOR
1 saat yürüyüş yaptım en az 1 saat daha yapacağım

Rakibem sen ne yaptin grup nasil bu hafta ben cok iyi vermisim bu hafta hic bu kadar beklemiyodum bakiyorum simdi hepinize

Aman allah daha iyi etsin :)

Kıymetini bileyim dimi at canım benim
Sen hala telefonunu açmayı diye mi triplisin hepbera ya yoksa başka şeyler de mi oldu

Hey maşallah bir haftada mi verdiniz bu 2 ser 3 er kiloları
ne telefonu kız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…