içimdeki şiddetin dışa vurumu, arada kavga edebiliriz değil mi
hep böyle devam edin inşallah
bir de topluca bildirmişsiniz ya bize de büyük kolaylık olduhaftaya bu mesajı bulsak yeter
hoş geldin biz de ambuyanbuya rakip arıyordukselam kızlar
be n taşındım .kilolar aldım ve geri geldimaslında 2-3 hafta öncesine kadar iyidi fakat benim abur cubur merakın stres hepsi tavan yaptı ve kilolar aldım.kaç kilo bilmiyorum.tartılmak istemiyorum
Ne kadar oldu senin canım bu ay 37. Ay bitti temmuzda tüp yaptırcam korkuyorum da yaBenimde bebeğim yok canım üzme kendini rabbimin veresi olsa verir. Demekki hakkımızda hayırlısı böyleymiş.
sağolasın .hala burdasınız demekhoş geldin biz de ambuyanbuya rakip arıyorduk
izinden kilo alarak dönen üyenin artık listeye girebilmek için savaş vermesi gerekiyor,çünkü tüm takımlarda izine ayrılırkenki kiloya düşmeden listeye girememe kuralı var. ben ve hepbera barajı kırdık listedeyiz, uhs umutsuz vakaydı onun da az kaldısıra sizde. öğle arasına çıkıyorum, döndüğüne sevindim
Aman allah daha iyi etsin :)Allah'a şükürler olsun ki iyiyim.
Kıymetini bileyim dimi at canım benim
Hey maşallah bir haftada mi verdiniz bu 2 ser 3 er kilolarıGünaydınnnn..
Önceki kilom (msmaskelibalo ) 83.200 - Güncel kilom 80,600
volgarzu 'nun eski kilosu 90.00 - Güncel kilosu 86.100
@projektor11 'ün eski kilosu 72.00 - Güncel kilosu 71.00
@zerdecali16 'nın eski kilosu 73.00 - Güncel kilos 'su 72.00
Sağlıklı günler, bol kalori kayıpları diliyorum..
Kız tüp bebekler çok akıllı oluyor ama yani bugüne kadar tanıdığım tüm tüp çocuklar büyümüste kuculmus gibi. En kaliteli spremleri kullanıyorlar ya ondan herhaldeNe kadar oldu senin canım bu ay 37. Ay bitti temmuzda tüp yaptırcam korkuyorum da ya
Beni hatırladın mi 7-8 ay önce takma gelip sporla bobreklerimi sakatlayip izne çıkmak zorunda kalmıştımsağolasın .hala burdasınız demek
ya hedef ben beceremiyorum.kendime son sanş verip diyetisyene gitsem mi diye düşünüyorum ciddi ciddi.cok mutsuzum kendimi fotolarda görünce çok üzülüyorum.hiç beğenmiyorum kendimibana akıl ver herşeyi bilen insan
Evet :) Rejim yapmakla kalmayıp bol bol yürüyüş ve sporu da ekledik içine..Aman allah daha iyi etsin :)
Sen hala telefonunu açmayı diye mi triplisin hepbera ya yoksa başka şeyler de mi oldu
Hey maşallah bir haftada mi verdiniz bu 2 ser 3 er kiloları
ilk hafta 3- 4,5 kg arası normal vücuddaki su oranı kaybı ama bundan sonra esas verilen kg 2 hafta olcak hayırlısı artık bizim içinEvet :) Rejim yapmakla kalmayıp bol bol yürüyüş ve sporu da ekledik içine..
hala burdayız evetsağolasın .hala burdasınız demek
ya hedef ben beceremiyorum.kendime son sanş verip diyetisyene gitsem mi diye düşünüyorum ciddi ciddi.cok mutsuzum kendimi fotolarda görünce çok üzülüyorum.hiç beğenmiyorum kendimibana akıl ver herşeyi bilen insan
Maşallah yaaaa dilerim azminiz hep daim olur çabucak ve sağlıklı bir şekilde hedefinize ulasirsiniz ve ulasiriz.Evet :) Rejim yapmakla kalmayıp bol bol yürüyüş ve sporu da ekledik içine..
Valla siz kışa kalmadan çıtır hatunlar olursunuz gibime geliyorilk hafta 3- 4,5 kg arası normal vücuddaki su oranı kaybı ama bundan sonra esas verilen kg 2 hafta olcak hayırlısı artık bizim için.tatile kadar ve sağlığımız için forma girmemiz gerekk
ilk hafta 3- 4,5 kg arası normal vücuddaki su oranı kaybı ama bundan sonra esas verilen kg 2 hafta olcak hayırlısı artık bizim için.tatile kadar ve sağlığımız için forma girmemiz gerekk
Aman allah daha iyi etsin :)
Sen hala telefonunu açmayı diye mi triplisin hepbera ya yoksa başka şeyler de mi oldu
Hey maşallah bir haftada mi verdiniz bu 2 ser 3 er kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?