Aradaki 100 gram ne olucak hedef.Kandırma bizi@lusyen32 yarış teklif ettiğin hafta durum buymuş
lusyen32 66,0 -64,4
hedef52 66,4 -64,7
2 haftalık sonuc
lusyen 1- hedef 1 (berabere)
bu maç bize iyi geldi
uzatmaya gidiyoruz bi 2 haftalık daha maç yapalım
2 hafta 2 hafta sezonu kapatırız biz
Aynen güzel olcam diye ölmemek lazım.çok geçmiş olsun. Böbrekleri susuz bıraktın demek ki. Bazı diyetlerde buna benzer böbrek rahatsızlıklarına neden oluyormuş. Benim diyetisyen söylemişti çok dikkatli olmak lazım.
Aradaki 100 gram ne olucak hedef.Kandırma bizi
Valla değdi.. gitsin gelmemek üzere tüm fazla kilolar..o kdar açlığa değdi değil miben şahidim az kıvranmadınız burda
100 gr. da nerde ki? ha lusyen 1,6 verdi toplamda ben 1,7 onu mu diyorsun)
ama biz baştan haftalık diye anlaşmıştık o yüzden 100 g.ın lafı olmaz aramızda
beni de aranıza alır mısınız?
bende geldim benide aranıza alırmısınız kızlar
haaaa seeeeenhedef bu kızları 60-69 grubundan ben kapıpı geldim. Umarım kızmazsın
sizi de ben getirmiştim öyle hiç iyi olmuyor amahedef bu kızları 60-69 grubundan ben kapıpı geldim. Umarım kızmazsın
sizi de ben getirmiştim öyle hiç iyi olmuyor amaiyidir iyi
olabilir,kendinizi tanıtır mısınız? kilonuz boyunu zyaşınız nedir? ilk 2 hafta deneme haftası, ilk sayfada kurallarımız yazıyor, günlük menü bildirimi ve cumaları kilo bildirimi yapılıyor, takıma uyum sağlayan kişiler 2 haftalık değerlendirmenin ardından listeye girebliyor. kaptanımız @akrep33 .
sadece cuma zayıflma yarışmasına katılmak isteyenler sayfasına bldirim yapmadan oluyor mu emin değilim, olur herhalde neden olmasın ki
değişşiklik: tamam sordum oluyormuş...
olabilir,kendinizi tanıtır mısınız? kilonuz boyunu zyaşınız nedir? ilk 2 hafta deneme haftası, ilk sayfada kurallarımız yazıyor, günlük menü bildirimi ve cumaları kilo bildirimi yapılıyor, takıma uyum sağlayan kişiler 2 haftalık değerlendirmenin ardından listeye girebliyor. kaptanımız @akrep33 .
sadece cuma zayıflma yarışmasına katılmak isteyenler sayfasına bldirim yapmadan oluyor mu emin değilim, olur herhalde neden olmasın ki
değişşiklik: tamam sordum oluyormuş...
Hahahhy akıllı sipam benim :) insaallah ona gerek kalmadan olur daKız tüp bebekler çok akıllı oluyor ama yani bugüne kadar tanıdığım tüm tüp çocuklar büyümüste kuculmus gibi. En kaliteli spremleri kullanıyorlar ya ondan herhalde
Beni hatırladın mi 7-8 ay önce takma gelip sporla bobreklerimi sakatlayip izne çıkmak zorunda kalmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?