Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Aradaki 100 gram ne olucak hedef.Kandırma bizi

çok geçmiş olsun. Böbrekleri susuz bıraktın demek ki. Bazı diyetlerde buna benzer böbrek rahatsızlıklarına neden oluyormuş. Benim diyetisyen söylemişti çok dikkatli olmak lazım.
Aynen güzel olcam diye ölmemek lazım.

100 gr. da nerde ki? ha lusyen 1,6 verdi toplamda ben 1,7 onu mu diyorsun)
ama biz baştan haftalık diye anlaşmıştık o yüzden 100 g.ın lafı olmaz aramızda
bana gelince oluyor ama (gerçi benimki olumlu anlamdaydı). İlla trip atacağım ya

beni de aranıza alır mısınız?

bende geldim benide aranıza alırmısınız kızlar

olabilir,kendinizi tanıtır mısınız? kilonuz boyunu zyaşınız nedir? ilk 2 hafta deneme haftası, ilk sayfada kurallarımız yazıyor, günlük menü bildirimi ve cumaları kilo bildirimi yapılıyor, takıma uyum sağlayan kişiler 2 haftalık değerlendirmenin ardından listeye girebliyor. kaptanımız @akrep33 .
sadece cuma zayıflma yarışmasına katılmak isteyenler sayfasına bldirim yapmadan oluyor mu emin değilim, olur herhalde neden olmasın ki

değişşiklik: tamam sordum oluyormuş...

Son düzenleme:

Ben 162 cm boyundayım, yaş 33
Şuan ki kilom 61,7kg... Ben daha kuralları falan okumadım, okuyayım, sorun yok... Ben zaten hergün düzenli yediklerimi yazarım pinoli bilir beni.

slm canım 1. sayfa kurallarını okudum zaten onlar genel olarak yaptıgım rutin işler benim günlük paylaşımda yaparım canım
yaşım 30 boy 1,65 kilo 62 diyorum Ankaradayım evli bir çocuk annesiyim çalışıyorum.

Hahahhy akıllı sipam benim :) insaallah ona gerek kalmadan olur da

hedef56 kuzum kaptana sorarmisin benim listeye girme işi uzadı mi 2 cuma ama bu hafta aktif olamadım ya bekleyeceğim mi acaba :

Bu arada öğlen 2 küçük pofuduk poğaça yedim kendim yaptım 2 tahil
1 patatesli ekmek 2 tahil
Peynir 1 et
Reçel 1 meyve
Tahıl hakkım ve et hakkım bitti meyve ve süt hakkım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…