Kız tüp bebekler çok akıllı oluyor ama yani bugüne kadar tanıdığım tüm tüp çocuklar büyümüste kuculmus gibi. En kaliteli spremleri kullanıyorlar ya ondan herhalde
Beni hatırladın mi 7-8 ay önce takma gelip sporla bobreklerimi sakatlayip izne çıkmak zorunda kalmıştım
sana küsüm ben bikere. Hep dalga geçip duruyorsun benimle.
hepbera ben de küsüm valla , pembe dizi senarayosunu başlattın devamını getirmedin, tanıştıracakmısın napacaksan yap artık, bak şimdi vaz geçecez (biz )
Hani sen hepbera nin yani gitmissin de telefonu kapalı olduğu için gorusememissiniz ya. Sen ondan tripli değil misin hepbera yane telefonu kız?
ne telefonu kız?
Hani sen hepbera nin yani gitmissin de telefonu kapalı olduğu için gorusememissiniz ya. Sen ondan tripli değil misin hepbera ya
Aman allah daha iyi etsin :)
Kıymetini bileyim dimi at canım benim
Sen hala telefonunu açmayı diye mi triplisin hepbera ya yoksa başka şeyler de mi oldu
Hey maşallah bir haftada mi verdiniz bu 2 ser 3 er kiloları
Yağ Yakmak için fazla kosmustum yeterince şu da icmemisim 1 ayin sonunda idrarimdan 50% oranında kan gelmeye başladı. Birkaç gün bekledim hala ayni olunca doktora gittim. Doktor dedi ki "bunu bazı kadınlar adet zannediyorlar is işten geçiyor allahtan sen farketmissin "böbreklerini nasıl sakatladın ki sporla???
Yok kuzum telefonunu nereden bulayım ki? Nete yazdım onun da 3 gün nete girmeyeceği tuttu. Bendeki de şans. Zaten çöle gitsem kutup ayısı öper beni
Ben hikayenin yarısını dinlemisim yarısını da uydurmuşum o zamanhahhaaaaaa:))))))))))))))zadegan beni öldürcen gülmekten....hangi telefon kııı
Yağ Yakmak için fazla kosmustum yeterince şu da icmemisim 1 ayin sonunda idrarimdan 50% oranında kan gelmeye başladı. Birkaç gün bekledim hala ayni olunca doktora gittim. Doktor dedi ki "bunu bazı kadınlar adet zannediyorlar is işten geçiyor allahtan sen farketmissin "
Birkaç ay tedavi oldum sonra geçti çok şükür
benim 1,4 kg gitti, 64,7 yim.Selam guzeller cok gec jaldim kusura bakmayin disardaydim cep telefonumdanda giremedim
Bu hafta 64.4 kg giden 1.1 kg ortalama 1.69 sanirim
hahhaaaaaa:))))))))))))))zadegan beni öldürcen gülmekten....hangi telefon kııı
Yağ Yakmak için fazla kosmustum yeterince şu da icmemisim 1 ayin sonunda idrarimdan 50% oranında kan gelmeye başladı. Birkaç gün bekledim hala ayni olunca doktora gittim. Doktor dedi ki "bunu bazı kadınlar adet zannediyorlar is işten geçiyor allahtan sen farketmissin "
Birkaç ay tedavi oldum sonra geçti çok şükür
Ben hikayenin yarısını dinlemisim yarısını da uydurmuşum o zaman
benim 1,4 kg gitti, 64,7 yim.
sen bizim yarışa kaçla başlamıştın, ya da ben bi gideyim 2 hafta önceki kilolarımıza bi bakayım
Sağol canım evet biraz öyle oldu..ouu..geçmiş olsun.ucuz atlatmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?