Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Valla ben de üçünüzün eşlerine çok acıdım..
Yapmayın böyle arkadaşlar.. Onlar sizin eşleriniz.. Saygı görmek için göstermeniz lazım..
Size önem verdikleri her hallerinden belli.. Daha ne istiyorsunuz..
Kapatın gözlerinizi iki dk sadece 2 dk öldüklerini düşünün. Ne yapardınız?

***2.TAKIM 420.ETAP***

lusyen32 ( 62,7 / / / % )sabit
pinoli ( 58,1 / / / %)mezun olmak istiyor
hedef52 (64,4 /64,8 /-0,4 / -0,31 %) 2 ye bölündü
Meggieee( 65,3 /65,4 /-0,1 / -0,08%)2 ye bölündü
Hepbera( 62,7 /62,6 / 0,1/0,16 %)
losefar ( 60 /59,6 /0,4 / %0,67)
secret_88( 56,3 /55,5 /0,8/%1,42)
cemre cemre ( 62,9 /62,2 /0,7 /1,11 %)

SaskınAnne (67,8 / / / %)
uhs( 64,4 / // %)sabit
Dingonunahiri (60,3 /// %)sabit
zuhal32( 69,7 /69,3 /0,4 /0,57 %)

2.takım ortalaması:% 0,30

tam 0,30 dayız ceza alır mıyız ki
nota almamak için eve gidince tartılıp oyle paylaşacam listeyi

neden dalga geçiyorsunuz?

herkese iyi tatiller
Bize tatil yok canım
Bize hergün dikkatli menü var.. Duymicam kimseden yok hAfta sonu çok yedim falandı filandı.. Sakın haa..
Bu hafta derece alıcaz notamızı silicez..Gardınızı alın şimdiden..
Hedef yemiyosun bi daha bisküvili pasta felan

Hayırlı sahurlar
1 tabak domatesli sucuklu makarna ve kayısı suyu
bol su

Gun aydin
Sahurum
1tbk lahana yemegi
1yumurta
2wasa 1-2catal patates

Tunaydiiiin
Kimseler gene yok
Menu yazalim
iftar:kavurma,muhlama 2yk,ceyrek biber dolma.1kk ezme.3parca biber kizartma.1.5bardak komposto.1guveckabinda sutlac

Sahur.et haslama.20antep fistigi

Spor yapacaktim yapamadim

Kızlar biz pinolinin hedef kilosunu yazmışmıydık..
Hedefcim benim not defterimde diğer bilgiler var ama hedef kilosu yazılmamış..Muhtemelen bilgilerini paylaşmış hedef kilosunu tekrar sormuşum ama askıda kalmış..
Hedef kilosunu yazdıysak listeye girerken, o paylaşımın linkini vermemiz gerekiyor ve benim pc bu aralar sorunlu maalesef..
Kızlar bir bakın varsa verelim paylaşıma da karnesi hazırlansın..

Bakiyim yarin pc.den

Tunaydiiiin
Kimseler gene yok
Menu yazalim
iftar:kavurma,muhlama 2yk,ceyrek biber dolma.1kk ezme.3parca biber kizartma.1.5bardak komposto.1guveckabinda sutlac

Sahur.et haslama.20antep fistigi

Spor yapacaktim yapamadim
Iftarim
gene fazla yedim
Bol kiymali turlu
1bardak ayran
10-12dilim karpuz
3-4yk sutlac
antep fistigi 30tane olabilir

Gecen gun dedigim utuyu yaptim 2saat gene bitmedi

Gece el kadar pide 12 zeytin
Sonra sahur:1muz,1bardak sut kefir karisimi.zencefil.1ceviz

günaydın kızlar nasılsınız cumartesi çok yoğundum kız kardeşim hamile ve sağ bacağı çok rahatsız yüreyemeyecek duruma geldi geceleri uyuyamıyor doktorlarda birşey yapamayız ilaç veremeyiz diyorlar
aranızda bu durumu yaşayan bi çare bulan var mı
neyse cumartesi onun koltuklarını sildim anneme yardım ettim döndüm kendimi evimi temizledim sonra akşamına kayınvalidemi yemeğe çağırdım.ve günün sonunda ben bittimmm
dün de gün boyu dinlendim sonra kız kardeşimi bebişe kıyafet aldırmaya götürdük
öyle geçti hafta sonu yemeğe gelirsem ne az yedim ne çok ama cıs şeylerin tadına baktım
neyse yarından itibaren tekrar orucum çok şükür özledim oruç tutmayı

günaydın ,canım kız kardeşinin bacağında ne var?hep burada da yazıyorum ilk gebeliğimde ek viramin mineral kullanmadım, doğuma 3 gün kala bacağım kırıldı zannettim, ters mi bastm bi yere, lif falan mı kptu kemiğim falan mı çatladı düşün dur...gece fenalaştım. gün içinde eczacı bir arkadaş benim de öyle olduydu o hep magnezyum eksikliğinden dedi ama ya bişey olduysa diye hastaneye gittik. önce ortopedi (hiçbişey yapmaya gerek duymadılar) sonra kadın doğum. kadın doğuma saat 2 gibi görünebildim bu sırada ağrı geçmişti. o sırada tabi ben yiyim içiyordum. önceki gün temizlik telaşında temizliği ben yapmasam da yemek saatlerini biraz ötelemiştik. kardeşin magnezyum kullanıyor mu? gerçi kadın doğum doktorunun aklına neden gelmesin busana tavsiyem kardeşine pekmez, kuru üzüm veya badem gibi şeyler yemesini söyle. düşün yani susamlı simit yiyince bile düzeldiydi benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…