Valla ben de üçünüzün eşlerine çok acıdım..E ecem847 ve @losefar malesef sorun olmamaı gereken şeyleri büyük bir problem haline getirebiliyoruz. özellikle ne dediğimizsden öte nasıl dendiği daha önemli olabiliyor. uhs eşin dese ki pantolonun hala dar geliyor, bir kaç kilo daha verip giysen daha iyi olur, senin de hevesn kursağında klamazdı,oysa sen ne kadar da heveslenmşsin o kıyafeti giyebildiğine.
losefar ama ben senin kocana acıdım yaa, bazlamasını yese miydi acabaya zaten taze fasulye sevmiyor (benimki de sevmez)... biz gönlümüze göre yiyoruz içiyoruz,adamın canı bişey istemiş, hem sana pişir dememiş, mayalı hamur mu vardı nasıl pişirecekti anlamadım ama gönlüne göre hazırlayıp yeseydi.
Bir kaç akşamdır benim eşim de mutfakta, ben de ona iş yaptırıyorum artık
önceki akşam tavuk kanat falan almıştım, fırında atacaktım, sabahtan mutfak da dağınıkmış, mutfağı da toplamam lazımdı, anam eve bi gittim benimki mutfakta. aslında ilk görüşte sevindim, sonra planladığım fırın tavuğu pişiremicem diye kızdım, sonra baktım kıymalı yumurta yapıyor az yapıyor neyse dedim bunu da pişireyim. ayağıma dolaştı, o tarfa git buraya gel yaptımpişti yemekler, kıyamlı yumurta iftarda yenmedi, sahura kaldı, sahur yemeğim de aradan çıkmış oldu, bitti...
dün de hiiç yemek pişresim yoktu, öğlen bir de eve gelince uyudum durdum. lahmacun almayı teklif ettim. tamam dedi... eve geldi ,hemen kolları sıvayıp mutfağa girdi, lahmacunun yeşillikleri yetmiyor herhaldesalata yapmaya başladı, bir de bana soruyor dolapta domates salatalık var mı diye ( bana asistan muamelesi yapmasına izin vermedim , kendin bak dolaba dedim,ben sofra kuruyordum)bizde de durum pek parlak sayılmaz yani valla açlık ve uykusuzluktan başka bişey düşünemiyorum...
Boyun güzelmiş cemre maşallah..
Zararın için değil canım zamanı geldiği için
Uykusuzluktandır canım..
yok canım üzülmedim de işte artık benim de bir bebişim olsun istiyorummmm
ben de sahurda hiç yemek yemedim şimdiye kadar .çayy çay çay....
canımcım sen ne güzel gidiyordun ne oldu sana tekrar hırslanabilirsin bence.hem regl olayına çok takılmamak gerekiyor bence
ben de memlekette teyzemin kızını gördüm uzun zmandır görmüyordum, kuzen senin boy kaç dedim, 1,69 dedi, kilon dedim??? k,losu da 62 idi...ve gayet de iyi görünüyordu kilosu ne fazla ne de az tam ideal görünüyordu ( tabii benim fikrim) onun boyunu sorunca gözümdepinoli canlandı sanki
herkese iyi tatiller
Bize tatil yok canımherkese iyi tatiller
Hadi bakalım görelim cumaya canım..Ben haftada çok daha iyi döneceğimm bugün 69.1 dim.azimliyim kızlar
Hayırlı sahurlar
1 tabak domatesli sucuklu makarna ve kayısı suyu
bol su
Takımda eksi getiren kızlar da gelmiişşş..Kuzular bu hafta top sizde...Bilginize..Gun aydin
Sahurum
1tbk lahana yemegi
1yumurta
2wasa 1-2catal patates
Kızlar biz pinolinin hedef kilosunu yazmışmıydık..KAYNAK: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sonuc-listeleri.153328/page-108#post-41641869
Kilo veren, vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
GENEL
Performans uygulaması 13. tur / 7. hafta bilgilerini linkten takip edebilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iflama-yarismasi.638656/page-12#post-41649401
5. Takım, 7. Takım ve 9. Takım nazar boncuklarını koruyor! Bravo!
Bu hafta bütün takımların ortalaması %0,30 un üstünde! Herkesi tebrik ediyorum! Harikasınız!
2. TAKIM
2.Takım üyelerinden pinoli' nin mezuniyet talebini iletmişsiniz ancak üyemizin hedef kilosu benim listemde yok.
Benim hata yapma olasılığıma karşı; eğer hedef kilosunu bildirdiyseniz lütfen ilgili etabın linkini paylaşır mısınız?
Mevcut koşullarda karne hazırlayamıyorum.
5. TAKIM
kb196 adlı üyeniz 419. etapta kilo bildirmediğinden kilo farkını ikiye bölmüş olmanız gerekiyordu.
Yeni takım ortalamanızı hesaplayarak, sonuç listeleri bölümünde gereken değişikliği yapınız.
7. TAKIM
1) Bildiriminize dayanarak; Ahu060812 adlı üyenin kilosunda tartı değişimi kaynaklı 1,4 kiloluk artış, yarışma giriş kilosuna yansıtılmıştır.
Böylece başlangıç kilosu 90 kilodan 91,4 kiloya yükseltilmiştir. Bilginize.
2) 7.Takım üyelerinden vorones mezun oldu.Karnesi:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlari.126756/page-48#post-41650100
Başarı hikayesini aşağıda linkini vermiş olduğum başlığımızda paylaşmasını rica ediyoruz. (Mecburi değildir.)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/
8. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 8. takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum, hata yok.
14. TAKIM
14.Takım üyelerinden aycanhakan mezun oldu. Karnesi:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlari.126756/page-48#post-41650355
Başarı hikayesini aşağıda linkini vermiş olduğum başlığımızda paylaşmasını rica ediyoruz. (Mecburi değildir.)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/
ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 420. Etap birincisi; 6. Takımdan masalim88 arkadaşımızdır.
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
CEZA PUANI
Her etap bitimini takiben yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve toplam 3 ceza puanına ulaşan takım kırmızı kart alacaktır..
Kırmızı kart alan takımların güncel üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır..
Şu ana kadar ceza puanı alan takımlar:
4. Takım : 1 Ceza Puanı (287. etap değerlendirme raporu)
8. Takım : 1 Ceza Puanı (306. etap değerlendirme raporu)
14. Takım : 1 Ceza Puanı (404. etap değerlendirme raporu)
BİLGİ:
Etap değerlendirme raporu; takımların Karar Defteri'nde yazılı olan kararlara uyumunun denetlenmesidir. İlgili kararlar yarışmanın başlangıcından bu yana sisteme dahil olmuş yaklaşık 1.300 kişinin oybirliği ile alınmış kararlardır. Kararları değiştirebilir, yeni kararlar önerebilir ve oylamaya sunabilirsiniz.
Oylama hakkının istisnaları; ceza puanı uygulamasının yanısıra, benim gönüllü olarak hazırladığım aylık sıralama listesi ve mezuniyet karnesi koşullarıdır.
Bakiyim yarin pc.denKızlar biz pinolinin hedef kilosunu yazmışmıydık..
Hedefcim benim not defterimde diğer bilgiler var ama hedef kilosu yazılmamış..Muhtemelen bilgilerini paylaşmış hedef kilosunu tekrar sormuşum ama askıda kalmış..
Hedef kilosunu yazdıysak listeye girerken, o paylaşımın linkini vermemiz gerekiyor ve benim pc bu aralar sorunlu maalesef..
Kızlar bir bakın varsa verelim paylaşıma da karnesi hazırlansın..
IftarimTunaydiiiin
Kimseler gene yok
Menu yazalim
iftar:kavurma,muhlama 2yk,ceyrek biber dolma.1kk ezme.3parca biber kizartma.1.5bardak komposto.1guveckabinda sutlac
Sahur.et haslama.20antep fistigi
Spor yapacaktim yapamadim
günaydın ,canım kız kardeşinin bacağında ne var?hep burada da yazıyorum ilk gebeliğimde ek viramin mineral kullanmadım, doğuma 3 gün kala bacağım kırıldı zannettim, ters mi bastm bi yere, lif falan mı kptu kemiğim falan mı çatladı düşün dur...gece fenalaştım. gün içinde eczacı bir arkadaş benim de öyle olduydu o hep magnezyum eksikliğinden dedi ama ya bişey olduysa diye hastaneye gittik. önce ortopedi (hiçbişey yapmaya gerek duymadılar) sonra kadın doğum. kadın doğuma saat 2 gibi görünebildim bu sırada ağrı geçmişti. o sırada tabi ben yiyim içiyordum. önceki gün temizlik telaşında temizliği ben yapmasam da yemek saatlerini biraz ötelemiştik. kardeşin magnezyum kullanıyor mu? gerçi kadın doğum doktorunun aklına neden gelmesin bugünaydın kızlar nasılsınız cumartesi çok yoğundum kız kardeşim hamile ve sağ bacağı çok rahatsız yüreyemeyecek duruma geldi geceleri uyuyamıyor doktorlarda birşey yapamayız ilaç veremeyiz diyorlar
aranızda bu durumu yaşayan bi çare bulan var mı
neyse cumartesi onun koltuklarını sildim anneme yardım ettim döndüm kendimi evimi temizledim sonra akşamına kayınvalidemi yemeğe çağırdım.ve günün sonunda ben bittimmm
dün de gün boyu dinlendim sonra kız kardeşimi bebişe kıyafet aldırmaya götürdük
öyle geçti hafta sonu yemeğe gelirsem ne az yedim ne çok ama cıs şeylerin tadına baktım
neyse yarından itibaren tekrar orucum çok şükür özledim oruç tutmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?