inanır mısın bende şimdi dank ettim moralim çok bozuk eşimle tartıştım sabah o yüzden bütün günüm berbat geçti.amanın bugün tartı günü mü
Gayet normal canım..eee peki ben 162 cm boyundayım 50 kg olmak istiyorum, boyuma göre normal mi? Yoksa daha da vermeli miyim?
Sen oruçlu değilsen yarın sabah bildirim yapıyorsun canım..Bu sabah tartıldım, geçen hafta 60.3 kg ile kapatmıştım, bu hafta sanırım 60 yada 59.9kg ile kapatırım.
Çok vermemişim ama bu hafta regl olmam etkiledi, iştah çok açıldı ama neyse durdurduk
İviiiiittamanın bugün tartı günü mü
Çok şeker yüklemesi çoookbugünkü menüm
soslu makarna
yoğurtlu semizotu salatası
kaşarlı bazlama
meyve tabağı (karpuz-kiraz-şeftali-kayısı)
içecek
tatlı henüz belli değil
Bu bir öğünmü akşama kadarki menümü anlayamadım biraz açarmısın canım..bugün benim menüm;
2 tane haşlanmış yumurta beyazı+domates+salatalık
zeytinyağlı fasülye
2 yeşil çay +1 nescafe
3 tane altınbaşak bisküvi + kibrit kutusu kadar b.peynir
1,5 lt su
yine mi az?
Ben de akşam tartıştım saçma sspan bir nedenle..bizimki taze faslye pek sevmez ben de severim akşam menüsünde vardı...saat 7 gibi mutfağa geldi ben gözleme yapacağım dedi.fasülye yiyecekmisin dedim.hayır dedi ben çok sinirlendim sonra yapmaktan vazgeçti trip attı bana.ben de tamam yap dedim inat etti yapmadı....bu arada kayınvalidem de bizde ya ne düşünürdü kimbilir....inanır mısın bende şimdi dank ettim moralim çok bozuk eşimle tartıştım sabah o yüzden bütün günüm berbat geçti.
hala başım ağrıyor düşünüyorum akşam ona yemek yapsam mı yoksa ne hali varsa görsün mü
neyse ben eve gidiyorum kızlar görüşürüz iyi akşamlar
Kaptanım sadece makarna ve azcık karpuz yedim :)İviiiiitt
Çok şeker yüklemesi çoook
Bu bir öğünmü akşama kadarki menümü anlayamadım biraz açarmısın canım..
İviiiiitt
Çok şeker yüklemesi çoook
Bu bir öğünmü akşama kadarki menümü anlayamadım biraz açarmısın canım..
Gayet normal canım..
Sen oruçlu değilsen yarın sabah bildirim yapıyorsun canım..
tüm gün için yediklerim, yani bir günlük menüm
aslında bizimki de saçma sapan baharda bir pantolon almıştım 67-68 kilolardayken bir defa giydim bu sana çok dar geliyor zayıflayınca giy dedi bende tamam dedim.dün sabah tekrar giydim özenle hazırlandım.kalktı ben sana bunu giyme demiyor muyum dedi.bu sana dar geliyor dedi ama eskisi gibi değildi ben verdiğim kiloarım çocuğunu bacaklarımdan ve kalçamdan verdim göbüşüm ve simitlerim halen duruyor.Ben de akşam tartıştım saçma sspan bir nedenle..bizimki taze faslye pek sevmez ben de severim akşam menüsünde vardı...saat 7 gibi mutfağa geldi ben gözleme yapacağım dedi.fasülye yiyecekmisin dedim.hayır dedi ben çok sinirlendim sonra yapmaktan vazgeçti trip attı bana.ben de tamam yap dedim inat etti yapmadı....bu arada kayınvalidem de bizde ya ne düşünürdü kimbilir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?