- 19 Eylül 2013
- 618
- 422
- 53
günaydın kızlar malesef benimki de sabit
dün eşim yemeği hazırlattı ortaya koydum ben yemicem dedi
yemessen yeme tavrı yapıp bi tabak patates salatası ve 2 kaseye yakın cacığı yedik oğlumla beraber tabi çogunu ben yedim.
tabi sonra benim vicdanlı yüreğim dayanmadı çayın yanına ekmek arası yaptım getirdim yedi
özür dilerim kızlar ben sinirlenin moralim bozuk olunca dayanamıyorum yiyorum
***2.TAKIM 420.ETAP***
lusyen32 ( 62,7 / / / % )
pinoli ( 58,1 / / / %)
hedef52 (64,4 / / / %) Bildirimde bulunmadı
Meggieee( 65,3 / / / %)Bildirimde bulunmadı
Hepbera( 62,7 / / / %)
losefar ( 60 /59,6 /0,4 / %0,66)
secret_88( 56,3 /55,5 /0,8/%1,42)
cemre cemre ( 62,9 / / / %)
SaskınAnne (67,8 / / / %)
uhs( 64,4 / // %)
dingoninahiri (60,3 /// %)
zuhal32( 69,7 / / / %)
2.takım ortalaması:%
Veee 55,5 gördüm çok şükür dün akşam davet vardı bu rakamıda görünce biraz cozuttum inşallah bayrama kadar 53 görürüm.
Kızlar aslında bu hafta hedef kiloma ulaşırdım da malum günde olunca onun verdiği şişlik ve iştah açıklığı ile arada küçük bir iki çikolata yedim o yüzden ancak 700 gr. verebildim. İnşallah haftaya 61 kilo olacağım. Bayrama kadar 60 olup mezunummm... (Daha fazla kilo vermek beni güzelleştirmek yerine daha da çirkinleştirecek malum boyum 1,70 kilo da 60 dan az olunca iskelet gibi gezinirim ortalıkta.)Günaydın kızlar
Geçen Hafta 62,900
Bu Hafta 62,200
Yüzde 1,11
anlamadım ne demek istediği canım ya biliyorum nickinin o olduğunubenim nickim Dingonunahiri
[/B .!.:"secret_88, post: 41631597, member: 137891"]anlamadım ne demek istediği canım ya biliyorum nickinin o olduğunu
***2.TAKIM 420.ETAP***
lusyen32 ( 62,7 / / / % )
pinoli ( 58,1 / / / %)
hedef52 (64,4 / / / %) Bildirimde bulunmadı
Meggieee( 65,3 / / / %)Bildirimde bulunmadı
Hepbera( 62,7 / / / %)
losefar ( 60 /59,6 /0,4 / %0,66)
secret_88( 56,3 /55,5 /0,8/%1,42)
cemre cemre ( 62,9 / / / %)
SaskınAnne (67,8 / / / %)
uhs( 64,4 / // %)
dingoninahiri (60,3 /// %)
zuhal32( 69,7 / / / %)
2.takım ortalaması:%
Veee 55,5 gördüm çok şükür dün akşam davet vardı bu rakamıda görünce biraz cozuttum inşallah bayrama kadar 53 görürüm.
sana daGünaydın kızlar
Geçen Hafta 62,900
Bu Hafta 62,200
Yüzde 1,11
Kızlar aslında bu hafta hedef kiloma ulaşırdım da malum günde olunca onun verdiği şişlik ve iştah açıklığı ile arada küçük bir iki çikolata yedim o yüzden ancak 700 gr. verebildim. İnşallah haftaya 61 kilo olacağım. Bayrama kadar 60 olup mezunummm... (Daha fazla kilo vermek beni güzelleştirmek yerine daha da çirkinleştirecek malum boyum 1,70 kilo da 60 dan az olunca iskelet gibi gezinirim ortalıkta.)
Evet hedefim 53 tü hiç bir zaman zayıf bir kız olmadım hep normal kilolarda bazen azcık balık etli olmuşumdur. İnşallah kilomuda korumak istiyorum. Çıtır güzel anne olucam hep inşallah...
Şu an herhangi bir sıkıntım yok da ekmekde yemiyorum artık buraya üye oldum olalı. Hem canım bebek konusunda sadece bende sorun yok eşim de de sorun var.@uhs ve L losefar malesef sorun olmamaı gereken şeyleri büyük bir problem haline getirebiliyoruz. özellikle ne dediğimizsden öte nasıl dendiği daha önemli olabiliyor. uhs eşin dese ki pantolonun hala dar geliyor, bir kaç kilo daha verip giysen daha iyi olur, senin de hevesn kursağında klamazdı,oysa sen ne kadar da heveslenmşsin o kıyafeti giyebildiğine.
losefar ama ben senin kocana acıdım yaa, bazlamasını yese miydi acabaya zaten taze fasulye sevmiyor (benimki de sevmez)... biz gönlümüze göre yiyoruz içiyoruz,adamın canı bişey istemiş, hem sana pişir dememiş, mayalı hamur mu vardı nasıl pişirecekti anlamadım ama gönlüne göre hazırlayıp yeseydi.
Bir kaç akşamdır benim eşim de mutfakta, ben de ona iş yaptırıyorum artık
önceki akşam tavuk kanat falan almıştım, fırında atacaktım, sabahtan mutfak da dağınıkmış, mutfağı da toplamam lazımdı, anam eve bi gittim benimki mutfakta. aslında ilk görüşte sevindim, sonra planladığım fırın tavuğu pişiremicem diye kızdım, sonra baktım kıymalı yumurta yapıyor az yapıyor neyse dedim bunu da pişireyim. ayağıma dolaştı, o tarfa git buraya gel yaptımpişti yemekler, kıyamlı yumurta iftarda yenmedi, sahura kaldı, sahur yemeğim de aradan çıkmış oldu, bitti...
dün de hiiç yemek pişresim yoktu, öğlen bir de eve gelince uyudum durdum. lahmacun almayı teklif ettim. tamam dedi... eve geldi ,hemen kolları sıvayıp mutfağa girdi, lahmacunun yeşillikleri yetmiyor herhaldesalata yapmaya başladı, bir de bana soruyor dolapta domates salatalık var mı diye ( bana asistan muamelesi yapmasına izin vermedim , kendin bak dolaba dedim,ben sofra kuruyordum)bizde de durum pek parlak sayılmaz yani valla açlık ve uykusuzluktan başka bişey düşünemiyorum...
hedefin 53 müydü
sana da
hadi bakalım mezun ol ve aramızda kal, bu sefer sağlıklı beslenmek için.
Taş Devri diyetinin yazarı ahmet Aydın ın sitesinde bir paylaşıma rastaldım. kadın 8 ay boyunca hiç gluten almadım dıyordu sormuşlar neden gluten yemedin diye. o da bebek tedavisi gördüğünü, bir yerde troid antikorları ile tüp bebek tedavisi arasında bir ilişki olduğunu duyduğunu sonra tahlilline baktırdığında gerçekten de troid antikorlarına baktırınca yüksek çıktığını söylemiş. Troid antikorları ile de gluten ilişkiliymiş sonra besin intoleransı testi yaptırmış , o da çıkmış. gluten i kestikten 1 ay sonra hamile kalmış. hamileliğinin son ayına kadar hiç glutenli bişey yememiş son ay bebk de alsın alışsın diye yemiş. doğum öncesi troid antikorları gayet normalken, doğumdan sonra hamur işi yemeye başlayınca tekrar fırlamış...Böyle bir deneyim,ilginç geldi bana. senin de son dönem bağırsaklarında problem vardı değil mi
haklısın canım sinirlenmekle kıyafete karışıldı mı ben de çok huylanıyorum...biz de hala küsüzaslında bizimki de saçma sapan baharda bir pantolon almıştım 67-68 kilolardayken bir defa giydim bu sana çok dar geliyor zayıflayınca giy dedi bende tamam dedim.dün sabah tekrar giydim özenle hazırlandım.kalktı ben sana bunu giyme demiyor muyum dedi.bu sana dar geliyor dedi ama eskisi gibi değildi ben verdiğim kiloarım çocuğunu bacaklarımdan ve kalçamdan verdim göbüşüm ve simitlerim halen duruyor.
pantolonda eskiye göre bol geliyor.konuşmaya devam edince bende sinirlendim üstümde ne varsa hepsini çıkarıp başka şeyler giydim.şimdi mesafeliğiz barışmıcam bu sefer
merak etme canım bu akşam anneciği yapacak zaten ...kıyamaz oğluna, ya aslında ben yemek yapmayı sevmiyorum , kayınvalide yapacaktı o da yapamamış ihale bana kaldı be biraz da ondan streslendim , normal tencerede yaptım , dünyanın suyunu koymuşum falan filan işte@uhs ve L losefar malesef sorun olmamaı gereken şeyleri büyük bir problem haline getirebiliyoruz. özellikle ne dediğimizsden öte nasıl dendiği daha önemli olabiliyor. uhs eşin dese ki pantolonun hala dar geliyor, bir kaç kilo daha verip giysen daha iyi olur, senin de hevesn kursağında klamazdı,oysa sen ne kadar da heveslenmşsin o kıyafeti giyebildiğine.
losefar ama ben senin kocana acıdım yaa, bazlamasını yese miydi acabaya zaten taze fasulye sevmiyor (benimki de sevmez)... biz gönlümüze göre yiyoruz içiyoruz,adamın canı bişey istemiş, hem sana pişir dememiş, mayalı hamur mu vardı nasıl pişirecekti anlamadım ama gönlüne göre hazırlayıp yeseydi.
Bir kaç akşamdır benim eşim de mutfakta, ben de ona iş yaptırıyorum artık
önceki akşam tavuk kanat falan almıştım, fırında atacaktım, sabahtan mutfak da dağınıkmış, mutfağı da toplamam lazımdı, anam eve bi gittim benimki mutfakta. aslında ilk görüşte sevindim, sonra planladığım fırın tavuğu pişiremicem diye kızdım, sonra baktım kıymalı yumurta yapıyor az yapıyor neyse dedim bunu da pişireyim. ayağıma dolaştı, o tarfa git buraya gel yaptımpişti yemekler, kıyamlı yumurta iftarda yenmedi, sahura kaldı, sahur yemeğim de aradan çıkmış oldu, bitti...
dün de hiiç yemek pişresim yoktu, öğlen bir de eve gelince uyudum durdum. lahmacun almayı teklif ettim. tamam dedi... eve geldi ,hemen kolları sıvayıp mutfağa girdi, lahmacunun yeşillikleri yetmiyor herhaldesalata yapmaya başladı, bir de bana soruyor dolapta domates salatalık var mı diye ( bana asistan muamelesi yapmasına izin vermedim , kendin bak dolaba dedim,ben sofra kuruyordum)bizde de durum pek parlak sayılmaz yani valla açlık ve uykusuzluktan başka bişey düşünemiyorum...
hedefin 53 müydü
sana da
hadi bakalım mezun ol ve aramızda kal, bu sefer sağlıklı beslenmek için.
Taş Devri diyetinin yazarı ahmet Aydın ın sitesinde bir paylaşıma rastaldım. kadın 8 ay boyunca hiç gluten almadım dıyordu sormuşlar neden gluten yemedin diye. o da bebek tedavisi gördüğünü, bir yerde troid antikorları ile tüp bebek tedavisi arasında bir ilişki olduğunu duyduğunu sonra tahlilline baktırdığında gerçekten de troid antikorlarına baktırınca yüksek çıktığını söylemiş. Troid antikorları ile de gluten ilişkiliymiş sonra besin intoleransı testi yaptırmış , o da çıkmış. gluten i kestikten 1 ay sonra hamile kalmış. hamileliğinin son ayına kadar hiç glutenli bişey yememiş son ay bebk de alsın alışsın diye yemiş. doğum öncesi troid antikorları gayet normalken, doğumdan sonra hamur işi yemeye başlayınca tekrar fırlamış...Böyle bir deneyim,ilginç geldi bana. senin de son dönem bağırsaklarında problem vardı değil mi
[/QUOTE] ben de sezeryan göbeği kalır diyenlere inat karnımı dümdüz yapacağım inş...Evet hedefim 53 tü hiç bir zaman zayıf bir kız olmadım hep normal kilolarda bazen azcık balık etli olmuşumdur. İnşallah kilomuda korumak istiyorum. Çıtır güzel anne olucam hep inşallah...
Hamileliğim sırasında çok kilo aldın veremessin kalır sende diyenlere inatçatlayıp patlasınlar
ben de sezeryan göbeği kalır diyenlere inat karnımı dümdüz yapacağım inş...haklısın canım sinirlenmekle kıyafete karışıldı mı ben de çok huylanıyorum...biz de hala küsüz
merak etme canım bu akşam anneciği yapacak zaten ...kıyamaz oğluna, ya aslında ben yemek yapmayı sevmiyorum , kayınvalide yapacaktı o da yapamamış ihale bana kaldı be biraz da ondan streslendim , normal tencerede yaptım , dünyanın suyunu koymuşum falan filan işte
en iyi kayınvalide evde yemek yapan kayınvalidedirben de sezeryan göbeği kalır diyenlere inat karnımı dümdüz yapacağım inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?