Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 499. ETAP SONUC LİSTELERİ
3 -10TEMMUZ 2015

TAKIM DERECELERİ

...................6.TAKIM % 1.00
.................5. TAKIM % 0,93

....................2.TAKIM % 0,057

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
6. takımdan.................kaldi2sene ................2,74%

İKİNCİ
7. takımdan.........................psikohayris ..........................2,70%

ÜÇÜNCÜ
6. takımdan..................................selvos88 ......................................% 2,51

Aferım. Bize yine dereceye gırmısız ramazanı bı atlatalim daha çok asılalım kaptancim en uzun boylu arkadaşım bide en havalı arkadaşım. Pınolı ile bizim boylarımız aynıydı pınolı gidince takımın en havalısi ben oldum yanı cemre ben 172 cm boya 59 dedim sende düşür istersen hem daha çok beraber takılıriz

Sen de bi ara 62yi gormussun vay beaaaa, artikin sana baska rakipler lazim

Aferin 2. Takım, böyle devam..
Haftay Cuma bayram, dolayısı ile bildirim yapılmaz etaplar birleşir.. Bayramda da dikkatli olun aman, bayram sonu bildirimde yüzümüz yine böyle gülsün inşallah..

Canım fazla olmazmı 59 kilo.. Boyun güzel uzun, zayıflamayı fazla abartma istersen

Gunaydınnnn hedef sen iyi bı rakipsin hadi aşagılara ın artık en son heppera ile rakip olmayı dusunuyodun 63 kıloyu gördün bıraktın kendini bayramdan sonraki tartıda seni de 62 görelim canım sen istersen çok rahat verirsin sonrada losefar la yarısıriz 59 - 60 kilo kulvarında

canım ben sana diyordum hergün tatılıp mıtivasyonunu düşürme diye

tebrikler canım
teşekkür ederim hayatım

ben 62.5 ta sabittim neyse 100 gramın önemi yok.haftaya yazarız..kilo verenleri tebrik ediyorum..lösefara ayrıca alkış
sağol tatlım

ben aranıza katıldığımda yanılmıyorsam 65 lerdeydin şimdi 58 seni canı gönülden kutluyorum.süpersin.azim ve istek bu olsa gerek darısı başıma
ben bu gruba girdiğimde 76idimçok şükür 50leri gördüm

benden 2 cm uzunsun hedefciğim tabii ayakkabısız

Yüzdemiz yanlış yzılmış
vuvvvvv yarışalım tabiiiiii

Canim o zaman da cok zayif durmuyormusun

Zuhal cim takıl buraya zayıflarsın merak etme ben de diyete başladığımda 74 kg dum martta başladım 4 ayda 12 kilo verdim istikrarlı ol bı kere kacırsan dahi onu unut dıyetıne kaldığın yerden devam et ben her gün 1 saat yürüyüş yaptım şimdi ramazanda yuruyemedım bayram sonrası devam yuruyuslere bol su içtim sabah uyanır uyanmaz 2 bardak su bide proteıne ağırlık verdim çoğu geceler ac yattim pilav makarna ilk 2 ay yemedım şimdide 2 kasık anca yıyebılıyorum mıdem küçüldü gerçekten geçen sene oruçta çok zorlandım çoğu kere de tutamadım bu sene çok rahat tutuyorum tatlı börek onları söylemiyorum zaten hicyemedim şimdi şimdi ucundan yiyorum kafaya takmakla ilgili kafaya takarsan zayıflarsın en kısa sürede hadi bakem umutsuzluğa düşmek yok sağlık sorunun yoksa verirsin canım merak etme hadi optum hepınızı :))

Canım güzel cvbın için öncelikle tşk ederim.istikrarın azmin için tebrikler...bende martta başladım o zaman 75 kiloydum şuan 68 e düştüm.ama kaçamaklarım çok oldu.12kilo vermişsin süper ya bende eylüle kadar 60 kiloya ulaşmak istiyorum 1.5 ayda mümkün mü sence?yazın bana ümit verdi daha dikkatli olacağımm inş bu grupla zayıflamak istiyırum

günaydın kızlarrrr nasılsınız ben iyiyim cuma günü tartıldım 63,8 kiloyum keşke perşembe tartılsaydım kusura bakmayın
zayıflıyorum çok güzel bir şey ama sıkılaşmam lazım bayramdan sonra spora başlıyorum.
bu hafta içi de diyetisyenime gidicem özledim şeker kızı
bende bu kadar kadir geceniz mübarek olsun allahım bütün dualarınızı kabul etsin görüşürüz

günaydın uhs,
bende de durum şu
cuma günü tartıldım 64,0dım, kendime ödül verdim, cumartesi tartıldım 64,2, pazar 64,0, gene başladım yani günlük tartılmaya . bari 63ü, görseydim diye
iftarlar istediğim gibi olmuyor, bu sıra hergün bir yerlere gittik, o yüzden. sahurlarım iyi ama , kilo verirsem sahur yüzünden ve öğle araları yürüyüş yüzünden veririm ben.
spor salonu mu yürüyüş mü ne düşünüyorsun?

evet canım iftarlar gerçekten zor oruçluyken çeşit çeşit yemekler geliyor aklıma "akşam şu olsa yesek bu olsa yesek neler neler"
ben pek sahur yapmıyorum genelde karpuz peynir su çok canım çekerse yumurta haşlıyorum
bayramdan sonra izne çıkıyorum ben canım 2 hafta kızların açtığı foruma katıldım leslie ve jilian yapıcam oğlum uyuyunca akşam üstüde oğlumla yürüyüşe çıkıcam
oğlum yüzünden spor salonuna falan gidemem
dün annemler bize gelmişti yiğenimde var tabi hiç bir şeyin yiğenime vermiyor sürekli bir çığlık atmalar geldiklerine pişman oldular
akşamda alışveriş merkezine gittik kendisine bayramlık almaya bütün alışveriş süresince kucağımdaydı.birde sürekli beni istiyor babası bana gel diyo yok illede ben

bayramdan sonra diyetin değişecektir hedefcim beraber takip edelim birbirimizi benim hedefim 1 ağustos ta 62 olmak
birde istersen eden ölçülerimizi de yazalım bakalım 1 ağustosta ne kadar gitmiş

bayramdan sonra diyetin değişecektir hedefcim beraber takip edelim birbirimizi benim hedefim 1 ağustos ta 62 olmak
birde istersen eden ölçülerimizi de yazalım bakalım 1 ağustosta ne kadar gitmiş
benim için aslında bu dönem çok önemli malumun 64 hatta 63e kadar kendim düşebiliyorum ama sonra
bu ara yürüyüş yapsam süper olacak.
64e düştüm ama oruç sebeiyle fazlasıyla su da kaybettim,önümüz bayram +izin dönemi bu da beni korkutuyor
işte dedğim gibi iftarlara pek dikkat edemiyorum. diyetisyen 1,5-2 dedi de bu şekilde olursa yarım kilo anca olacak gibi.
gün içinde çok halsizim akşamşları zaman çabuk geçiyor. evet birbirimize desetk olalım. düşelim şu 50li kilolara artık

Ne güzel 59 60 lardan bahsediyosunuz bende inebilsem.76 kiloydum diyen arkadaşım nasıl indin 50 lere bende istiyorumm
selam canım 76dan 58 e ben düştüm , 9 ayda .....@lusyen32 arkadaşım gibi her gün yürüdüm ve yediklerime çok dikkat ediyorum...arada kaçamklar oluyır ama gruba zarar vermemek için sporla ya da bir sonraki öğünde az yiyerek telafi etmeye çalışıyorum....bir de çevredekiler zayıflamışsın dedikçe motivasyon tavan yapıp sevinçten uçuyorsun .darısı başına tatlım ... benim hedefim 55 idi 52 olarak güncelledim 3-4 ay birlşkteyiz..
canım aynı beni anlatmışssın kaç gecedir sahur yapıyoruz ne börek ne pasta.....ben de takmış drumdayım yumurtaya( pek sevmesem de) ama gerçekten tok tutuyor ,,zeytini falan da saymıyorum artık ....bu arada sen bayağı kısa sürede vermişsin maşallah...

canım 1,5 ayda 8 kilo biraz zor gibi geldi bana ....
gnaydın canımmm

biz de dün akşam bayramlık almaya çıktık çocuklara benim eşim alışverişlerde çok gerildiği için .tek mağazadan ilk gözümüze çarpanı aldık ve çıktık kayınvalidem evdeydi döndüğümüzde ne çabuk gediniz dedi
hedefimmm aynı korkular bende de var. bayramda memlkete gideceğiz daha sonrasında da 4-5 gün tatile ...ama emeklerimizi çöpe atmamamız lazım , yaz az yiyelim ya da kaçırırsak şayet sporla tolere edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…