kendine güven tabiEşimle denemiştik sadece 5 dk sürmüştü hoca bayan çok anlayışlı sakin birisi sanki yıllardır tanıyorum gibi yanında çok rahatım herkesin başaracağıma güveni tam 30 kilo vermem onlarda bu etkiyi yarattı sen istersen yapabilirsin diyolar inşallah başarırım
öyle bi kıskançlığım tuttu işteKendini gösterirsen zevkle bakmaya haziriz kuzucum
yeşil çay+ multivitamin takviyesi+ hemmen tuzlu su ile gargara yap ve tuzlu su oluyor ya burun spreyleri ondan sık burnunaKaptancım hafta sonu nisana gittik misafirlikteydik sizede solemistim zaten geldigimde hasta oldum buraya giricek halimde yoktu oyuzden giremedim hasta hasta cuma gunu tarti gunumuz fazla ckmamak icin yinede diyet yapmaya calisiyorum burdan uzak kalsamda ama yinde girmeye calisiyorum bide diyet yapmadgim zman buraya girip menumu yazmaya yuzum olmuyo insallahh bundan snra srekli burda olucam herkesin kendine gore isleri oluyo ve zman zman burdan uzak kalabiliyoruz oyuzden bu durum sorun yaratsin istemem
Ucunu gösterip kacmis gib oldun biraz ya neyseöyle bi kıskançlığım tuttu işte
benim bitki çayı iyi geldi sanki
dün akşam diyetimin üstüne yaptığım sahura rağmen bugün kilom azalmıştı
tabi oruçlu dğilim özel dönemde olmama rağmen eksideyim inşallah
sabah o motivasyonla aynı çayı bir daha yaptım geld,im
-3 bardak su
-2 ıhlamur
-2 yeşil çay
-1 rezene
-1 form çay
5 dakika demliyoruz
siz de deneyin sonuçları paylaşın
Asla yemem baklava ama korkuyorum yine de az az yiyip bol su içiyorumsağlıklı beslen canım
bizim yememiz gerekenden biraz fazlasını yemen kafi
günde 3-4 bardak kadar süt yoğurt tüketmeye çalış
diyet yapan adam arada 1 küçük meyve ile araöğün yapıyorsa sen 2 mayve yersin ya da 1 iri meyve
bize 3 köfte kadar et düşüyorsa sen 4-5 köfte kadar et yersin
biz öğünde 2 dlim ekmeği geçmemek için uğraşıyorsak sen de sınır olarak 3 dilim verirsin kendine
ama hep sağlıklı şeyler yersin
yok öyle emziriyorum diye baklava yemek
ahhhh ahhh o 80lerden gelip beni geçenler...Bigun gelir en zayıfımiz sen olursun
Ucunu gösterip kacmis gib oldun biraz ya neyse
Eminim ki cok tatlisindir
noldu da hırslandın ben anlamadım ne güzel oturuyodukCok pisss hirslandim kesinlikle brakmicam diyeti 1 aralikta 62 grucemmmmm
Aynen ya şimdi çok uğraşıyorum o büyük kiloyu verdiğim dönem gibi tartı beni de sevindirsin artıkahhhh ahhh o 80lerden gelip beni geçenler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?