Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Aslnda dgru diyosun ama cuma gnu tartida 64 den fazla ckmak istemiyorum bu hafta takimda kilo vermis olarak grunmek istyorum oyuzden baslamam lazmdi suan icn iyi gidiyo bakalim bu arada cok tesekkur ederim iltifatlarin icn rabbim daha gzellerini sana versn insallahh tabi bilmiyorum evlimsin cocugun varmi ama yinede daha gzelleri senin olsun :)

Insallah biran önce iyilesirsin ve bu 5te5 seni iyice kötü yapmaz... Allah razi olsun canim, evliyim ama cocugum yok. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.

akrep33, post: 43611814, member: 94262"]Basta ve sonda quote lari silersen mesaj senin olur canim.

anladımmı bakalımm
Anlamamissin seker, bastaki quote i paranteze kadar sileceksin, kisinin ismi ve rakamlar cikmaz o zaman.

Menümü anlatayım sabah 1.5 yumurta, 5 zeytin, kibrit kutusu peynir, domates, salatalık ekmeksiz
Ara yok
Öğle 1.5 kadın budu köfte, salata,yoğurt, ekmeksiz
Ara bi avuç içi fındık
Akşam brokoli çorbası, salata, 2 kadın budu köfte,yoğurt olacak sonra Türk kahvesi içerim

Canim siz zuhalle kaybolup birlikte donuyosunuz hayirdir?
Takim kurallarini ciddiye almiyorsunuz,bu ilk uyarim ikinci uyarimda takimdan cikaririm bilginize..
Takimdaysaniz duzenli gelmelisiniz, zuhale de soyle, boyle kaybolmalari sevmedim ben.

Bugün 1 saatte direksiyon dersim vardı sanki 1 saat koşmuşum gibi ter attım çok zevkli ders bitince sinirlerim boşalmış gibi oluyorum acaip yorgun oluyorum acemilik galiba

Bugün 1 saatte direksiyon dersim vardı sanki 1 saat koşmuşum gibi ter attım çok zevkli ders bitince sinirlerim boşalmış gibi oluyorum acaip yorgun oluyorum acemilik galiba
Ooo tebrikler canim. Hayirli olsun simdiden

Kuzum ben öğretmenim sandalyemi sadece defteri yazarken kullanıyorum çokta hareketliyim işimede yürüyerek gidip geliyorum derken günlük ortalama 10 bin buluyorum üzerine sporu ekliyorum yeter ki hedefime ulaşayım
Allah nazarlardan saklasin ablacim
Insallah en kisa zamanda hedefine ulasip fit bir ögretmen olursun

Canim siz zuhalle kaybolup birlikte donuyosunuz hayirdir?
Takim kurallarini ciddiye almiyorsunuz,bu ilk uyarim ikinci uyarimda takimdan cikaririm bilginize..
Takimdaysaniz duzenli gelmelisiniz, zuhale de soyle, boyle kaybolmalari sevmedim ben.

Kaptancım hafta sonu nisana gittik misafirlikteydik sizede solemistim zaten geldigimde hasta oldum buraya giricek halimde yoktu oyuzden giremedim hasta hasta cuma gunu tarti gunumuz fazla ckmamak icin yinede diyet yapmaya calisiyorum burdan uzak kalsamda ama yinde girmeye calisiyorum bide diyet yapmadgim zman buraya girip menumu yazmaya yuzum olmuyo insallahh bundan snra srekli burda olucam herkesin kendine gore isleri oluyo ve zman zman burdan uzak kalabiliyoruz oyuzden bu durum sorun yaratsin istemem

çok geçmiş olsun dikkat et kendine fazla aç kalma lütfen en azından kahvaltını yap

başarılar dilerim canım ben ehliyetimi aldım ama aralarda direksiyon başına geçiyorum ve yanımdakilerden (eşim babam)
hala stresliyim.rahat olamıyorum.

Ellssa kaptanım sabah ölçüm yaptım akşamda ölçüm yaptım tabi pzt akşamı ve salı sabahı çok fark vardı yani şöyle açken göbek az ama yemekten sonra yada yatmaya yakın göbeğim 2 katı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…