Gecmis olsun canim belki karismak haddime degil ama keske diyete düzelince odaklansaydin. Hastalik döneminde insan zaten halsiz oluyor, 5 te 5 diyetiyle daha da halsiz düsmezsin insallah. Bu arada profil resmin cok tatli masallah Allah bagislasin :)
Insallah biran önce iyilesirsin ve bu 5te5 seni iyice kötü yapmaz... Allah razi olsun canim, evliyim ama cocugum yok. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.Aslnda dgru diyosun ama cuma gnu tartida 64 den fazla ckmak istemiyorum bu hafta takimda kilo vermis olarak grunmek istyorum oyuzden baslamam lazmdi suan icn iyi gidiyo bakalim bu arada cok tesekkur ederim iltifatlarin icn rabbim daha gzellerini sana versn insallahh tabi bilmiyorum evlimsin cocugun varmi ama yinede daha gzelleri senin olsun :)
Anlamamissin seker, bastaki quote i paranteze kadar sileceksin, kisinin ismi ve rakamlar cikmaz o zaman.akrep33, post: 43611814, member: 94262"]Basta ve sonda quote lari silersen mesaj senin olur canim.
anladımmı bakalımm
Superiz, tesekkurler canim,ya sen?Selam kizlar, nasilsiniz?
Canim siz zuhalle kaybolup birlikte donuyosunuz hayirdir?Slm kizlar naslsiniz ben cok kotuyum hastayim kac gundur nisana gttik geldik bi hasta oldum tam oldumbu sabah 65.2 kiloydum ama odem bundan eminim oyuzden bgun hasta hasta dyete basladim 5 gunde 5 kilo diyetine basladik zuhalle cuma gnu gzel bi donus yapicaz insallahhh
Sükür bende iyiyim canimSuperiz, tesekkurler canim,ya sen?
WowŞuan sporsuz 11714 adım atmışım akşam sporuda eklerim
Bol bol su ic ve hamur isinden uzak dur canim.Merhabalr kizlarrrrr yeniyim burda emziriyorum ben yememe gibi bi lüksüm yok süt olmasi için ama kilo alıyorum naapmaliyim yahuuuu
Ooo tebrikler canim. Hayirli olsun simdidenBugün 1 saatte direksiyon dersim vardı sanki 1 saat koşmuşum gibi ter attım çok zevkli ders bitince sinirlerim boşalmış gibi oluyorum acaip yorgun oluyorum acemilik galiba
Kuzum ben öğretmenim sandalyemi sadece defteri yazarken kullanıyorum çokta hareketliyim işimede yürüyerek gidip geliyorum derken günlük ortalama 10 bin buluyorum üzerine sporu ekliyorum yeter ki hedefime ulaşayımSükür bende iyiyim canim
Wowharikasin rakibecim
Sağol kaptanım bugün 3. Dersi aldım üzerine ilk kez trafiğe çıktık heyecan yaptım galiba araba sürmekte spor sayılır mıOoo tebrikler canim. Hayirli olsun simdiden
Kuzum ben öğretmenim sandalyemi sadece defteri yazarken kullanıyorum çokta hareketliyim işimede yürüyerek gidip geliyorum derken günlük ortalama 10 bin buluyorum üzerine sporu ekliyorum yeter ki hedefime ulaşayım
Canim siz zuhalle kaybolup birlikte donuyosunuz hayirdir?
Takim kurallarini ciddiye almiyorsunuz,bu ilk uyarim ikinci uyarimda takimdan cikaririm bilginize..
Takimdaysaniz duzenli gelmelisiniz, zuhale de soyle, boyle kaybolmalari sevmedim ben.
çok geçmiş olsun dikkat et kendine fazla aç kalma lütfen en azından kahvaltını yapSlm kizlar naslsiniz ben cok kotuyum hastayim kac gundur nisana gttik geldik bi hasta oldum tam oldumbu sabah 65.2 kiloydum ama odem bundan eminim oyuzden bgun hasta hasta dyete basladim 5 gunde 5 kilo diyetine basladik zuhalle cuma gnu gzel bi donus yapicaz insallahhh
başarılar dilerim canım ben ehliyetimi aldım ama aralarda direksiyon başına geçiyorum ve yanımdakilerden (eşim babam)Bugün 1 saatte direksiyon dersim vardı sanki 1 saat koşmuşum gibi ter attım çok zevkli ders bitince sinirlerim boşalmış gibi oluyorum acaip yorgun oluyorum acemilik galiba
Teşekkürler canım sağolBol bol su ic ve hamur isinden uzak dur canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?