İnşallah canım benim çok istiyorum bu kilolardan kurtulmayıAllah nazarlardan saklasin ablacim
Insallah en kisa zamanda hedefine ulasip fit bir ögretmen olursun
Eşimle denemiştik sadece 5 dk sürmüştü hoca bayan çok anlayışlı sakin birisi sanki yıllardır tanıyorum gibi yanında çok rahatım herkesin başaracağıma güveni tam 30 kilo vermem onlarda bu etkiyi yarattı sen istersen yapabilirsin diyolar inşallah başarırımçok geçmiş olsun dikkat et kendine fazla aç kalma lütfen en azından kahvaltını yap
başarılar dilerim canım ben ehliyetimi aldım ama aralarda direksiyon başına geçiyorum ve yanımdakilerden (eşim babam)
hala stresliyim.rahat olamıyorum.
Ben de katildimkızlar birde http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-yilbasi-cekilisi.878086/ çekiliş varmış katılmak isteyenlere duyrulur
çok geçmiş olsun dikkat et kendine fazla aç kalma lütfen en azından kahvaltını yap
başarılar dilerim canım ben ehliyetimi aldım ama aralarda direksiyon başına geçiyorum ve yanımdakilerden (eşim babam)
hala stresliyim.rahat olamıyorum.
Takimdaysak dikkat etmemiz icin bir nedenimiz var demektir dimi.Akrepp kaptanim uyarini okudum inan ben bende degilim okuldu ogrenciydi yazililardi eve geliyosun is hic bitmiyo bebisimde olunca giremiyorum haklisin ama bundan sonra dikkat ederim gunlerdir diyet yaptigim yok bugun nihayet didemle basladik cumaya az da olsa vermis olmak istiyorum 1 araliga hedef koymussunuz sanirim benimde hedefim 63.0 olsun bakalim hedef olmadan olmuyo yilbasina da hedef koyalim ben 60 kilo olmak istiyorum gitmiyo kilolar beraber biseyler yapmak lazimmmmm var misijiz ???
Mekige ben de baslicam insallah.Bu arada 100 tanede mekik çektim unutmuşum
Hadi bakalim surpriz ve guzel sonuclarla gel yarin.günaydın kızlar bugün muzlu süt detoksu yapıyorum inş yarın güzel kilo vermiş olmak istiyorum
menüm şöyle olacak
sabah
2 dilim etimek üzeri 1 üçgen peynir çay(sabah kahvaltısını değiştirmiyim dedim)
arada sütlü kahve , tarçınlı süt
acıktıkça muz yanında tarçınlı süt
toplamda 4 muz 4 bardakta süt olacak ama 4 muzu yiyebilir miyim bilmiyorum
yeşil çay ve su serbest
sabah tartıldım kilomu söylemicem yarında tartılıp kaç kilo gitmiş size söylerim öpüyorum
Bende eksilmek istiyorum ama bu ara artı gözüküyorum oy çabamıda görüyosun napsam bilmiyorumKizlar yarin arti kilo istemiyorum, takimimiz yarin ilk uce girmeli, ceza aliriz yoksa ve yarismamiz var biliyorsunuz.
Bugun yarini yuceltmek icin buyuk gun olsun hepimize
beni de bi görsenisz ben de çok tatlıyımGecmis olsun canim belki karismak haddime degil ama keske diyete düzelince odaklansaydin. Hastalik döneminde insan zaten halsiz oluyor, 5 te 5 diyetiyle daha da halsiz düsmezsin insallah. Bu arada profil resmin cok tatli masallah Allah bagislasin :)
benim bitki çayı iyi geldi sankiBende eksilmek istiyorum ama bu ara artı gözüküyorum oy çabamıda görüyosun napsam bilmiyorum
Deneyim bakalımbenim bitki çayı iyi geldi sanki
dün akşam diyetimin üstüne yaptığım sahura rağmen bugün kilom azalmıştı
tabi oruçlu dğilim özel dönemde olmama rağmen eksideyim inşallah
sabah o motivasyonla aynı çayı bir daha yaptım geld,im
-3 bardak su
-2 ıhlamur
-2 yeşil çay
-1 rezene
-1 form çay
5 dakika demliyoruz
siz de deneyin sonuçları paylaşın
sağlıklı beslen canımMerhabalr kizlarrrrr yeniyim burda emziriyorum ben yememe gibi bi lüksüm yok süt olmasi için ama kilo alıyorum naapmaliyim yahuuuu
Kendini gösterirsen zevkle bakmaya haziriz kuzucumbeni de bi görsenisz ben de çok tatlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?