Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

benim bu günkü menümün öğleden sonrası korkunçç

sabah
1 dilim ekmek
peynir
5 zeytin,çay

ara
2 armut

öğlen

küçük kase yoğurt

ara

1 dilim kek ,çay

akşam

1 dilim kek,peynir çay

10 gibi yoğurt yerim
bol suu

Kizlar hepimize brawoo tebrik ederim aferim bizeeee

M Melrin moralini bozma eminim kas agirlihin arttigi icn fazla ckmissindir cnku cok spor yapiosun vermemen imkansiz moral bozmak yok haftaya hepimiz kilo vermis olucaz

Kizlar hepimize brawoo tebrik ederim aferim bizeeee

M Melrin moralini bozma eminim kas agirlihin arttigi icn fazla ckmissindir cnku cok spor yapiosun vermemen imkansiz moral bozmak yok haftaya hepimiz kilo vermis olucaz
Umarım sizlerin düşündüğü gibi kastır yoksa yandım moralim çok bozuldu bugün saçma sapan yedim vücudum pert halde o yüzden menü anlatmayacağım

Gecmis olsun canim,iyimi simdi?

Kizlar olmadi basaramadik.
Ne yarismayi kazandik ne de dereceye girebildik..
Maalesef herkes caba gostermedi..
Artik takim bilincinin oturmasini istiyorum.. Misafirdi, cok yedimdi, vs.vs. mazeretler istemiyorum. Takimdaysak tutucaz kendimizi o kadar..
Takim derecemiz yerlerde.. Takimlar arasinda en kotu bizim takim maalesef..
Bu zinciri kirmaliyiz artik..
Aramizda zayif halka istemiyorum bilginize...
Pazartesi kilo ve olculeri unutmayin...

Kilom şuan artıyı gösterdiği için sözleri üzerime aldım yalnız şunu bilmenizi isterim hayatımda yapmadığım kadar çok spor yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum üzerine napayım diye araştırma halindeyim şuan elimde limonlu suyumla güne başladım kahvaltı nesfitli yulaflı karışım olcak fikirlere açığım

benim fikrim sporu azaltman
1 saati geçme istersen ve haftada 1 gün spor yapma.
üstüne alındın ama sende durum farklı

kızlar ben de dün giremedim iş yerinde odayı da 1 bilgisayarı da iki kişi kullanıyoruz. eğitime gidecek olan başka bilgisayarsız odaya geçiyor ki eğitim için de bilgisayar lazım. Dün bilgisayar başındaydım ama foruma girmeye vaktim olmadı. Ne yapsak acaba gene perşembe günleri bildirim mi yapsak?

***2.Takim 440. Etap*** ALTINCISI

akrep33 ( 72 / 70.9 / 1.1 / 1.53%)
hedef52 (65,9 /65,5 /0,4 /0,61% )
uhs( 63,8 /63,4 /0,4 /0,63%)
zuhal32( 64,8 / 64,7/0,1 / 0,15%)
azaydidem ( 64/ 63,8 / 0,2/ 0,31%)
Melrin(66 / 66.5/ -0.5/ -0.76%)
ambitious_girl (101.2 /100.1/ 1.1 /1.09%)
krakker (79 /78.1 /0.9 / 1.14%)

2.takım ortalamasi %0,59

3 kişi % 1,0 ın üzerinde kilo vermiş ama derce yapamamışız
bakalım bu pazartesi kilo bildirimleri nasıl olacak

Canim seni biliyorum,menulerini birlikte takip ettik, sen caba harcadin ama son iki Günde diyet moduna girip, fazlaliklari atmaya calisan arkadaslarda vardi maalesef.
O yuzden dedim takim olmanin bilincine varalim diye..
Sen bu sekilde devam et, spor olarak cok yuklenme ama istikrarini da koru. Bu hafta guzel sonuclarin olacak merak etme

Gerek yok canim. Sen beni ara mesaj yaz,hallederiz.

benim fikrim sporu azaltman
1 saati geçme istersen ve haftada 1 gün spor yapma.
üstüne alındın ama sende durum farklı
Bu hafta senin dediğin gibi yapayım 40 dk bisiklet 20 dk hareket yapayım inşallah sonuç verir
Durmak yok devam umarım artılar eksiye döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…