Kizlar pazartesi kilolarinizi ve olculerinizi bekliyorum.
İnşallah bende istiyorum artı görmek çok sinir bozucuydu elimden geleni yapmaya devam edeceğimHaftaya guzel bi sonuc bekliyoruz canim senden.
Umarım sizlerin düşündüğü gibi kastır yoksa yandım moralim çok bozuldu bugün saçma sapan yedim vücudum pert halde o yüzden menü anlatmayacağım
geldim kaptanım burdayım. oğlan hastaydı evde misafir vardı ve işler çok yoğundu derken hiç giremedim.(bi de ben giriyorum kimse olmuyor o da insanı demoralize ediyor)artık düzgün girerim.liste sırası sanırım bendeymis haftaya ben yaparım.ambitious_girl nerelerdesin canim?
Gecmis olsun canim,iyimi simdi?geldim kaptanım burdayım. oğlan hastaydı evde misafir vardı ve işler çok yoğundu derken hiç giremedim.(bi de ben giriyorum kimse olmuyor o da insanı demoralize ediyor)artık düzgün girerim.liste sırası sanırım bendeymis haftaya ben yaparım.
benim fikrim sporu azaltmanKilom şuan artıyı gösterdiği için sözleri üzerime aldım yalnız şunu bilmenizi isterim hayatımda yapmadığım kadar çok spor yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum üzerine napayım diye araştırma halindeyim şuan elimde limonlu suyumla güne başladım kahvaltı nesfitli yulaflı karışım olcak fikirlere açığım
Canim seni biliyorum,menulerini birlikte takip ettik, sen caba harcadin ama son iki Günde diyet moduna girip, fazlaliklari atmaya calisan arkadaslarda vardi maalesef.Kilom şuan artıyı gösterdiği için sözleri üzerime aldım yalnız şunu bilmenizi isterim hayatımda yapmadığım kadar çok spor yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum üzerine napayım diye araştırma halindeyim şuan elimde limonlu suyumla güne başladım kahvaltı nesfitli yulaflı karışım olcak fikirlere açığım
Gerek yok canim. Sen beni ara mesaj yaz,hallederiz.kızlar ben de dün giremedim iş yerinde odayı da 1 bilgisayarı da iki kişi kullanıyoruz. eğitime gidecek olan başka bilgisayarsız odaya geçiyor ki eğitim için de bilgisayar lazım. Dün bilgisayar başındaydım ama foruma girmeye vaktim olmadı. Ne yapsak acaba gene perşembe günleri bildirim mi yapsak?
Bu hafta senin dediğin gibi yapayım 40 dk bisiklet 20 dk hareket yapayım inşallah sonuç verirbenim fikrim sporu azaltman
1 saati geçme istersen ve haftada 1 gün spor yapma.
üstüne alındın ama sende durum farklı
Durmak yok devam umarım artılar eksiye dönerCanim seni biliyorum,menulerini birlikte takip ettik, sen caba harcadin ama son iki Günde diyet moduna girip, fazlaliklari atmaya calisan arkadaslarda vardi maalesef.
O yuzden dedim takim olmanin bilincine varalim diye..
Sen bu sekilde devam et, spor olarak cok yuklenme ama istikrarini da koru. Bu hafta guzel sonuclarin olacak merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?