Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kahvaltı nesfitli yulaflı karışım
Ara yok
Öğle
Yarım simit,1 Kabaklı krep,peynir, 2 zeytin, çay, domates
Ara türk kahvesi
Akşam çorba salata olcak
Spor olarak 50 dk zumba ve 20 dk bisiklet yapıldı
Bol su ve yeşil çay olacak

günaydın kızlar ben dün akşam ilk defa yürüyüş yaptım.koşu bantının üzerindeki kalabaklıkları kaldırdım ve amacına uygun kullandım.
dün kü menüm ise;
sabah:1 dilim ekmek,penir domates
öğle:3 dilim ekmek,peynir,domates
akşam:1 kase çorba 1 tabak nohut yemeği ve salata
aralığın 4üne eltimgil geliyor ve o zaman kadar 5 kilo vermiş olmam lazım.

Günaydın ben koşu bandıyla 30 kilo verdim ama hergün 40 dk yaptım üstüne 10 dk plates hareketleri ile sende hergün yap bence bu arada kahvaltıda yoğurda yulaf ezmesi ile az dut kurusu kattım menüm buydu

bende yapacağım artık.işten gelince hiç vakit olmuyor diye yapmıyordum ama artık kendime zaman yaratacağım
İş iş nereye kadar arkadaşım yapıyoruzda bitmiyor ki dün evi süpürdüm şimdi şuanki eve asla misafir almam heryer gene dağınık hatta düzenli spor yapınca işlerde daha düzenli gidiyor hem kafan dağılıyor hem kilolardan kurtulacaksın ben biraz değişim istediğim için bisiklet aldım inşallah hedefime az kaldı sende bunu su gibi hayatının içine sok hem daha sıkı olacaksın sarkma olmayacak

Menümü anlatayım sabah yoğurt yulaf ezmesi içine dut kurusu kattım
Öğle menemen, peynir, 2 dilim ekmek, tereyağ az da kaymaklı bal,mandalina suyu
Ara fındık olabilir
Akşam
Ispanak yemeği ve yoğurt olacak
Ara türk kahvesi içerim yeşil çay olabilir

günaydın kızlar nasılsınız kaptanımızdan uyarıyı aldık birşeyde yazamıyorum regl öncesi olmama rağmen iyi gidiyorum canım çerezdi tatlıydı çekmiyor çok şükür
ama bugün tartılamadım son dakika uyandım geç kalıyordum yarın tartılırım kızmassan sevinirim kaptanım daha düzenli olmaya çalışıcam

bugün galiba yoğun bir gün olacak şimdiden menümü yazayım ben
sabah
domates salatalık biber 1 üçgen peynir 6 zeytin 2 etimek şekersiz çay
arada yeşil çay
öğlen 4 kaşık yeşil fasulye söğüş salata 1 bardak ayran 1 dilim etimek
arada 1 havuç
akşam 4 kaşık mantar sote salata ayran
bol su yürüyüş yapamıyorum ama yollarımı uzatıyorum buda 25-30 yürüyüş yapıyor en hızlısından
bu kadar

günaydınlarr

hepimiz için güzel bir hafta olur inşallah
haftasonu yoğun geçti evde değildim düzenli ve istediğim şeyleri yiemedim
tabi bu çok yediğim anlamına gelmiyooo kaçamak sadece
cumartesi günü öğle yarım tost ,dün gecede kanat mangal vardı 1 bardak fanta kaçamaklarım bu kadar

kilom 77.8: 300 gr vermişim

göbek ve basenden 1 cm gitmiş şişliğim var tabi malum dönem cumaya kadar normale dönerimm
cumadan sonra kimsee tutamaz beni artık
tartı benimle dalga geçiyo gece yatmadan önce 80 kiloya yakın gösteriyo benii,deli ediyooşu günleri kilo almadan hatta vererek atlatıyorum ya buna da şükür

Yatmadan once fazla cikar canim. Tartilma zaten o saatte. Tebrik ediyorum kilo super.

Benim olculer gecen hafta ile ayni.
Kilom 71.6
Cumadan bu yana asiri gerginlik ve devaminda gelen kabizlik..
Sonuc bu.
Bugun kabizlik icin cozum programi hazirladim onu uygulicam, tabi once gerginligime cozum bulmam lazim ama imkansiz gibi.
Mevlam gorelim neyler neylerse guzel eyler..

ay o sorun bendede varr
sen nasıl bir program uyguluycaksın ben aralarda armut yedim olmadı
bu sabah ilk iş armut yedim üstüne çay çay ve biraz bal iyi geldi ama

canını sıkmaa boş ver
Mevlam görelim neyler neylerse güzel eylerr
benimde canım sıtkın ama imtihan dünyası deyip sabretmeye çalışıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…