bende yapacağım artık.işten gelince hiç vakit olmuyor diye yapmıyordum ama artık kendime zaman yaratacağımGünaydın ben koşu bandıyla 30 kilo verdim ama hergün 40 dk yaptım üstüne 10 menüm buydu
İş iş nereye kadar arkadaşım yapıyoruzda bitmiyor ki dün evi süpürdüm şimdi şuanki eve asla misafir almam heryer gene dağınık hatta düzenli spor yapınca işlerde daha düzenli gidiyor hem kafan dağılıyor hem kilolardan kurtulacaksın ben biraz değişim istediğim için bisiklet aldım inşallah hedefime az kaldı sende bunu su gibi hayatının içine sok hem daha sıkı olacaksın sarkma olmayacakbende yapacağım artık.işten gelince hiç vakit olmuyor diye yapmıyordum ama artık kendime zaman yaratacağım
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar görürüz5 gunde 5 kilo diyetine bgun bastan basladik insallahh daha gzel sonuclar alicaz zuhalle :)
melrincim bende leslie başlıyim diyorum haftada 3 gün yapsam o da yeter45 dk Leslie 5 dk platesle günü kapattım herkese hayırlı geceler
Yatmadan once fazla cikar canim. Tartilma zaten o saatte. Tebrik ediyorum kilo super.günaydınlarr
hepimiz için güzel bir hafta olur inşallah
haftasonu yoğun geçti evde değildim düzenli ve istediğim şeyleri yiemedim
tabi bu çok yediğim anlamına gelmiyooo kaçamak sadece
cumartesi günü öğle yarım tost ,dün gecede kanat mangal vardı 1 bardak fanta kaçamaklarım bu kadar
kilom 77.8: 300 gr vermişim
göbek ve basenden 1 cm gitmiş şişliğim var tabi malum dönem cumaya kadar normale dönerimm
cumadan sonra kimsee tutamaz beni artık
tartı benimle dalga geçiyo gece yatmadan önce 80 kiloya yakın gösteriyo benii,deli ediyooşu günleri kilo almadan hatta vererek atlatıyorum ya buna da şükür
Benim olculer gecen hafta ile ayni.
Kilom 71.6
Cumadan bu yana asiri gerginlik ve devaminda gelen kabizlik..
Sonuc bu.
Bugun kabizlik icin cozum programi hazirladim onu uygulicam, tabi once gerginligime cozum bulmam lazim ama imkansiz gibi.
Mevlam gorelim neyler neylerse guzel eyler..
merak ettim tartıldımmYatmadan once fazla cikar canim. Tartilma zaten o saatte. Tebrik ediyorum kilo super.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?