Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

yaşasın sen de spora başlıyorsun demek
maharet koşu bandını açmakta
ben de şükürler olsun ki açtım
Pazar günü 55 dk kullandım
eliptik bisiklet de var
ikisi de oğlumun çalışma masasının yanında sağlı sollu duruyorlar
bazen kitap okumak istiyorum oturduğum yerden pedal çeviriyorum
bazen de 4,5 km hızda yürürken instagramda geziniyorum
kesinlikle şu spor yarışı da iyi oldu, katıl sende derim
haftasonu sporumu yazamadım diye içim içimi yedi
pazar günü 100 dk. oldu toplam

Gunaydin kizlar mezuram yok olcu yazamicam kilom sabit neyseki
ne yapıyoruz öyleyse eve bir mezura alıyoruz
benimki de eski ben de yenisini alacağım
ölçülerim aynı sadece basenlerim her iki bacak da 2şer santim incelmiş.65-66 idi 63-64 olmuşlar
herhalde sporun faydası darısı diğer bölgelerimizin başına

haftasonumu şöyle anlatayım cumartesi günü dikkatsiz pazar günü bol sporlu akşama kadar diyetli ama akşamdan sonra çığırından çıkmış bir durumdaydım
artık çok spordan mı neden olduysa...ikindin eşim olmadan 3 küçük çcoukla markete gittim 1 araba aldım çocuklardan laf dinlemeyeni içine oturtum, diğer bir tanesi de küçük market arabası aldı. ben alış veriş yaparken biri arabanın içinde diğerleri da market arabasını koşturarak marketin içinde sürer durumdaydılar. galiba bu sahne sinirlerimi hoplattı. ara ara durdum dondum kaldım hatta. yapma demek fayda etmiyor, başım döndü, açlık değildi sinirdendi çıkışta 43 kaloril bir bitterle kendime gelmeye çalıştım akşam yemeğini de ölçülü falan yedim ama eşim giresundan fındık getirmişöyle işte

bugün cumaya göre +300 gr. oldum malesef
sabah da valla mutsuzdum canım ekmek arası sucuklu yumurta ile güne başlamak istedi ben direndim
1 dilim kepekli etimek üzerine krem peynir dürdüm, 1 dşlim kepekliği ekmek ile de 3 zeytin yedim

ara öğün olarak da 4 form bisküvi ile gene krem peynir yedim. iş yerinde arkadşlar ile kahvaltı yapmak keyifli oluyor, bari bir iki birşey yiyeceksem de diyete uygun olsun diye evden bunları getirdim.
bitki çayım da yanımda , tupper şişesine koydum getirdim ara ara içiyorum

3 çocukta senin mii

hele o avatarındaki de senin mi yoksa
şebelek diye seviyorum onu her gördüğümdee,ben netten beğendiğn bir foto diye tahmin ediorum acayip enerji ve sevinç veriyor bana

selam hatunlar moraller bozulmasun ne kadar pozitif olursanız o kadar iyidir el birliği ile başaracağınıza inanıyorum size 2. takım güzellerii şuan bi ben varım burda nedense ne kadar aktif olunursa inanın motivasyon olmak o kadar iyi oluyor

3 çocukta senin mii

hele o avatarındaki de senin mi yoksa
şebelek diye seviyorum onu her gördüğümdee,ben netten beğendiğn bir foto diye tahmin ediorum acayip enerji ve sevinç veriyor bana
netten bu foto ama ben de bir tane var bunun kara versiyorunu

umran

kahvaltı:
1 dilim kepekli etimek üzerine krem peynir
1 dilim kepekliği ekmek + 3 zeytin

ara : 4 form bisküvi 1tk krem peynir

öğlen:yarım elma, 1 küçük bir büyük boy mandalina
150 ml yağsız süt
2 form bisküvi 1 çay kaşığı krem peynir

yürüyüş:30 dk
Çay: ıhlamur,yeşil çay,adaçayı, zencefil, form çay karışımı

Ayyy arkadaşlarım bol bol sohbet edilmiş ben anca okuyabildim biliyorsunuz bu ara ben hep artıdayım sinirlerim laçka oldu dün menemen yedim ama ekmeksiz hiç tadını alamadım ne çok özledim ağız tadıyla yemeyi buna rağmen artıdayım regl olmama 4-5 gün var onun etkisi mi bilmiyorum ama bu artılara sinir oluyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.355416/page-1970

5günde 5kilo diyetini okuyunca acayip gaza geldim
-insanların geneli 5 günü tamamlayamamış ama 1,5-2 kilo vermişler
- bu kiloyu da ilk 2 günde vermişler
-4. takım yani rakiplerimiz geçtiğimiz haftalarda topluca bu diyeti yapmışlar ama giden kiloların bir kısmı gidince su gittiğine kanaat getirmişler
- merak edip yağ analizi yaptıranlar yağ yaktığını görmüş
- veee birinciler sırlarını paylaşıyor sayfasında çok sık bu diyetten bahsediliyor yani haftalık derece yapanlar gemnelde bu diyeti yapanlar

yarın patates günü ile başlasak mı
ben şimdiden söyliyim diyeti aynen yapmam tansiyonum düşer illa ki tuz kullanırım, patates salatası yaparım ben o patateslerden
son yumurta günü de saçma, 1 gün boyunca yumurta mı yenir

onun etkisi bence
yukardaki mesajımı oku bakiim ne düşünüyorsun

Canm bende tamamlayamayanlardanm ama 3 4 gun fln yapmstim daha once 2.5 kilo gtmisti bu gecn hafta hastayken yaptim yine 2 gunde 1.400 kilo gtmisti dun tekrar basladik zuhalle zuhalde bi oynama olmadi bende haftasonu aldgim 600 gr verdm sadece gtmedi yani eskisi gbi bgunde baska diyet arastiriyoruz bakalim bencede aslinda hep brber ayni diyeti yapsaj 1 hafta cok gzel olur ben herturlu uyum saglarim

Bence en guzeli gep brber isvec diyeti yapalim gerckten kalici kilo verdiriyo ben buna inaniyorum zuhal 5 kilo vermsti bende 3.5 - 4 kilo fln vermstim yaptgimzda ama 9 gunde fln sonuna kadr yapmadik ve almadik geriyede hem gzel ve kalici kilo vermis oluruz takimimizi brinci yapariz destek olmus oluruz motive oluruz hepbrber yaptigimiz icn bence cok gzel olur bi dsunun derim

İsveç çok ağır çok kuralcı 5 te 5 daha kolay ben hiç şok diyet yapmadım beceremiyorum miyim bilmiyorum ama ne kaybederizki bana uyar azaydidem sen 5 te 5 yapıyordun sonuç aldın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…