Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Napsam diye düşünüyorum akşam yemeği sadece çorba ve salata ( tabiki yağsız tuzsuz) planlıyorum öğlenleri sebze yoğurt olur yeşil çayada ağırlık vercem
ben yağsız tuzsuz olayına girmiyeceğim ama abur cubur ya da yüksek kalorili şeyler yemeyeceğim hafta sonu için diyorum
haftaya da bir eylem planı yapalım

Bu hafta liste nobet sirasi krakker de.
Ben hastaneye geciyorum, kaptan yardimcilarim, nobetci arkadasim ve diger takim uyelerim liste size emanet, olaki aksilik olur giremem liste ortada kalmasin.

canım ben becerememki ,karıştırırm iyice ,bilen biri bir el atsınn ne oluur,heyecan yaptım şimdiii
öğleden sonra doktorda randevüm var ,buralarda değilim

ızgara cacık

kıskanıyorum yediğini de kilonu da
sende gel tatlım ikimiz 1 ocakta 59,9 olmayalım ne dersin

ben yağsız tuzsuz olayına girmiyeceğim ama abur cubur ya da yüksek kalorili şeyler yemeyeceğim hafta sonu için diyorum
haftaya da bir eylem planı yapalım
evet kızlar haftaya yine bir plan yapalım düşünelim bunu

canım ben becerememki ,karıştırırm iyice ,bilen biri bir el atsınn ne oluur,heyecan yaptım şimdiii
ben buralardayım canım sen merak etme

kızlar yine hafta sonu geldi
yarın kız arkadaşım geliyor oturmaya hemen bende bi telaş ne yapsam 3-4 çeşit ikram düşündüm şimdiden
pazar günüde mutlaka kayınvalideme gideriz.canım o da bize elinden ne gelirse yapıyor ağır yemekler
yani bu hafta sonları beni bitiriyorrrrr

Yaaaaa suan seni cok pisss kiskandim 50li rakamlari gormek istyorummmmm bendeee masallah sana

Bu arada gunaydin kizlarrrr
Bende aslinda cok mutluyum pazartesi 65.7 kiloydum soklardaydim regl olamiyodum dun oldum ve iki gundur saf protein beslendim yediklerimide paylastim dun cok gareketliydim gerckten ve kilom 63.6
Dun farkettimki misafir varkende diyet yapiliyomus artik bunlari bahane etmicem ben diyetime hafta sonuda aynen devam ediyorum bu arada listeye E ecem847 eklermisin benim kilomu hesaplamayi beceremiyorum

Yaaaaa suan seni cok pisss kiskandim 50li rakamlari gormek istyorummmmm bendeee masallah sana
inş . hepimiz daha aşağılara ineriz..

sen de süper vermişsin tebrikler

tebrikler kendim kilo vermiş gibi sevindim

Bende 5 li kilolara inmek istiyorum
ben de ben deeeeeee

Napsam diye düşünüyorum akşam yemeği sadece çorba ve salata ( tabiki yağsız tuzsuz) planlıyorum öğlenleri sebze yoğurt olur yeşil çayada ağırlık vercem
tuzsuz yağsız mııı 1 çay kaşığı yağ olsun kat tuzu da az kat olur biter

ben müsait olacak gibiyim yardım ederim inşallah

sende gel tatlım ikimiz 1 ocakta 59,9 olmayalım ne dersin

evet kızlar haftaya yine bir plan yapalım düşünelim bunu

ben buralardayım canım sen merak etme
kaldı 27 gün ve 5,5 kilo gerçekçi olayım kendi adıma
4 haftada 3 kilo verilir 62,5 olabilirim

içinde ikramların da olduğu bir liste yapalım. misal bu akşam benim evde ıslak kek yapılacak. hafatsonu da hamur işleri yapıyorum kendime bunların da olduğu bir liste yapacağım. oruça haftasonu arası veriyorum ama çokkkk pis diyet yapasım geldi.

seni bu saf protein günleri paklıyor. yavaş yavaş bir tarzın oluşmaya başladı sanki. hafatda 2 gün saf protein diğer 5 gün de daha dikkatli beslenirsin. evet sana bu uyuyor

***2.Takim 442. Etap***

akrep33 (70.8 / 70.6 / 0.2 / 0.28%)
hedef52 (65,5 /65.4 /0.1 /0,15% )
uhs( 64 / 63,1/0,9 / 1,41%)
zuhal32( 64,7 /65,6 /-0,9 /-1,39 %)
azaydidem ( 63,8 /63,6 / 0,1/ 0,16%)kilosu ikiye bölündü
Melrin( 66.3 / 65/ 1.3/ 1.96 %)
ambitious_girl (100.1// /%)bildirimde bulunmadı
krakker (77.4 / 76,3/1,1 / 1,42 %)
losefar ( 59,4 / 59,3 / 0,1 / 0,01%) 425. Etapta izne ayrilan uye geri dondu,yüzdesi 17ye bölündü

2.takım ortalamasi % ( 4,00 ambitious_girl harici ortalama toplamı)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…