ambitious şimdi bu mutlu listenizi mahvedecek.çok ama çok özür dilerim 102,5 kilo çıktım.haftaya bunun fazlası ile telafi edeceğim.Gerçekten çok üzgünüm tekrar tekrar özür dilerim.***2.Takim 442. Etap***
akrep33 (70.8 / 70.6 / 0.2 / 0.28%)
hedef52 (65,5 /65.4 /0.1 /0,15% )
uhs( 64 / 63,1/0,9 / 1,41%)
zuhal32( 64,7 /65,6 /-0,9 /-1,39 %)
azaydidem ( 63,8 /63,6 / 0,1/ 0,16%)kilosu ikiye bölündü
Melrin( 66.3 / 65/ 1.3/ 1.96 %)
ambitious_girl (100.1// /%)bildirimde bulunmadı
krakker (77.4 / 76,3/1,1 / 1,42 %)
losefar ( 59,4 / 59,3 / 0,1 / 0,01%) 425. Etapta izne ayrilan uye geri dondu,yüzdesi 17ye bölündü
2.takım ortalamasi % ( 4,00 ambitious_girl harici ortalama toplamı)
geçmiş olsun kaptanım ahyırdır inşallah sıkıntılı bir durum yokturBu hafta liste nobet sirasi krakker de.
Ben hastaneye geciyorum, kaptan yardimcilarim, nobetci arkadasim ve diger takim uyelerim liste size emanet, olaki aksilik olur giremem liste ortada kalmasin.
Sağol arkadaşım bakalım sonuç ne olacakkızlar liste böyle taşıyorum bilginize
ben de ben deeeeeee
tuzsuz yağsız mııı1 çay kaşığı yağ olsun kat tuzu da az kat olur biter
ben müsait olacak gibiyim yardım ederim inşallah
kaldı 27 gün ve 5,5 kilo gerçekçi olayım kendi adıma
4 haftada 3 kilo verilir 62,5 olabilirim
içinde ikramların da olduğu bir liste yapalım. misal bu akşam benim evde ıslak kek yapılacak. hafatsonu da hamur işleri yapıyorum kendime bunların da olduğu bir liste yapacağım. oruça haftasonu arası veriyorum ama çokkkk pis diyet yapasım geldi.
seni bu saf protein günleri paklıyor. yavaş yavaş bir tarzın oluşmaya başladı sanki. hafatda 2 gün saf protein diğer 5 gün de daha dikkatli beslenirsin. evet sana bu uyuyor
r.ederim canım hayırlısı olsun sizin içinSağol arkadaşım bakalım sonuç ne olacak
yaaaa kendime haftasonu listesi yaptım ama senin diyetini canım çektiEvet dgru soluyosun canm dukanda beni en cok zorlayan meyvesizlikti yoksa dger herseyi seviyorum protein olan herseye bayiliyorum bende oyuzden dukani kendime uyarladim dukan ve dukan exspres karisimi bisey yapicam artik bgunde protein yapiyodum taki iki dilim pastayi yiyene kadr nese olsun bakalim baska kacamak yapmicam soz artik 1 gun saf protein 2.gun protein sebze 3.gun sevze protein ve 1 tane meyve hakkimi kullanicam ve tekrar basa donucem bu sekilde devam edicem bu onumzdeki haftada yani yarn sebze protein gunum hafta sonuna denk gelmesi gzel oldu
sen niyetli değil msin bakayımyaaaa kendime haftasonu listesi yaptım ama senin diyetini canım çektiet yemek istiyorum diyet yapmak istemiyorum hamur işi yaparsam onu da yemek istiyorum
Bence hamur isi yapma protein agirlik beslen canin tatli ckerse meyve ye en gzeli bu olur bnceyaaaa kendime haftasonu listesi yaptım ama senin diyetini canım çektiet yemek istiyorum diyet yapmak istemiyorum hamur işi yaparsam onu da yemek istiyorum
listeyi birine msj olarak mı atıyorsunuz?canım ben becerememki ,karıştırırm iyice ,bilen biri bir el atsınn ne oluur,heyecan yaptım şimdiii
öğleden sonra doktorda randevüm var ,buralarda değilim
Haftaya yogurt karisimina baslayalimmi kizlar?ben yağsız tuzsuz olayına girmiyeceğim ama abur cubur ya da yüksek kalorili şeyler yemeyeceğim hafta sonu için diyorum
haftaya da bir eylem planı yapalım
Tebrikler canim, isteyince oluyormus dimi? Harikasin ve boyle devam etmeni istiyorumBu arada gunaydin kizlarrrr
Bende aslinda cok mutluyum pazartesi 65.7 kiloydum soklardaydim regl olamiyodum dun oldum ve iki gundur saf protein beslendim yediklerimide paylastim dun cok gareketliydim gerckten ve kilom 63.6
Dun farkettimki misafir varkende diyet yapiliyomus artik bunlari bahane etmicem ben diyetime hafta sonuda aynen devam ediyorumbu arada listeye @uhs eklermisin benim kilomu hesaplamayi beceremiyorum
Sağol arkadaşım bakalım sonuç ne olacak
Ellerine saglik canim.kızlar liste böyle taşıyorum bilginize
Uzulme sadece sorumlulugunu goster canim.ambitious şimdi bu mutlu listenizi mahvedecek.çok ama çok özür dilerim 102,5 kilo çıktım.haftaya bunun fazlası ile telafi edeceğim.Gerçekten çok üzgünüm tekrar tekrar özür dilerim.
Merdane sallama smili istiyorum ben yaa, sole sana dogruyaaaa kendime haftasonu listesi yaptım ama senin diyetini canım çektiet yemek istiyorum diyet yapmak istemiyorum hamur işi yaparsam onu da yemek istiyorum
Bendende bi o kadar istemeler var ama napalım ucundan azcık tadımlık yaşamaya alışacağızMerdane sallama smili istiyorum ben yaa, sole sana dogru
Ama bende bende demekte istiyorummm
2 hafta ust uste liste sirasi sana gelemedi bir turlu, gelseydin yaparak ogrenirdin canimlisteyi birine msj olarak mı atıyorsunuz?
Uyar hatta ben bu akşamdan başlarımHaftaya yogurt karisimina baslayalimmi kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?