Aynen oyle canim. En azindan gun icinde olsun aksam cısssBendende bi o kadar istemeler var ama napalım ucundan azcık tadımlık yaşamaya alışacağız
Ben bi kac gun, dun haric, yatmadan once yedim ama duzenli kullanmaya calisicam.Öyle bilgiler var ki bu kür kaçmaz ben yatmadan yarım saat önce yiyordum inşallah faydasını görürüz
sagol tatlim .darisi haftayatebrikler kendim kilo vermiş gibi sevindim
Evet bu hafta heyecanliydi hep birbirimizi kontrol ettik.iyi de oldu benceyaaaaa beni de pis diyet heyecanı sardı.hafta sonu da dikkat edicem yaptıklarım yemeklerin sağlıklı olanlarını tercih edicem salata yicem(mutluyum)
bu hafta eşim izinliydi bakicim küçük oglani alip eve gittiginden bu hafta evimizde hiç hamur ißi olmadi.kilo vermeyi buna borçluyum aslindayaaaa kendime haftasonu listesi yaptım ama senin diyetini canım çektiet yemek istiyorum diyet yapmak istemiyorum hamur işi yaparsam onu da yemek istiyorum
başlayalim ben sabah ac karnina ve gece yatarken yaparim .hep taze hazirlanmasi gerekiyormuş yaHaftaya yogurt karisimina baslayalimmi kizlar?
afiyet olsunBen hemen kalkip hazirliyorum yogurt karisimini
sen niyetli değil msin bakayım
Yaşasın yoğurt karisimiiiiiiiiUyar hatta ben bu akşamdan başlarım
Canim bende ev yogurdu ile yaptim, 14 kilo verende ev yogurdu ile yapmis.Evde doğal yoğurt ve markete yoğurdu var akşamın 8.30u olmasa çıkıp yagsiz yogurt alacağım. Canım şimdi de Light yoğurt daha doğrusu zayıflamak cekti:)
Ben bu kürü biraz ılık suyla ayran çevirip kafama dikmek istiyorum.
Süper menü ama benim için çok az keşke bende dayanabilsemBgunku menum
Kahvalti 10.00 da
1 tane yesil elma
Ogle 12.30
1tane haslanmis yumurtA
Saat 2 gibi 2 tane mandalina
Aksam 18.00
1 tane domates
1 tane salatalik
Bir dilimin yarisi kadr beyaz peynir
Kacamak olarak milka cikolata yedim 1 ince kcuk olanlardan bu kadar
1.5 lt su ictim 2 ltye tamamlicam 2 kupa 9lu bitki cayimdan ictim smdi tekrar 3. Kupami hazrliyorum
Yapabilirsemde leslie yapicam insallah
Geliyorum gidiyorum kimse yok hani günde en az iki mesaj atılacaktı nerdesiniz neyse ben belirtilen kurallara uyarak menümü yazdım sporumu yazdım zaten kitapla bütünleştiğim için kitap adı yazmıyorum kendi kendime konuşunca bi garip oldu ama neyse hayırlı geceler
Valla supersin dayanikliligina hayranim ben seni gordukce hevesleniyorum grcektenBende geldim 40 dk koşu bandı 20 dk eliptik bisiklet 10 dk sopalı hareketler 100 ip atlama 100 mekik günü tamamladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?