Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

menüm
sabah
az yufka
1 kk peynır
öğlen
2-3 kaşık mercımek çorbası
4 kaşık mantar sote
2 kaşık bulgur pılavı
ara turk kahvesı
akşam
5 kaşık nohut yemeği salata
su 1.5
spor yok

Slm kızlar
İşyerinde ilk gün olunca ordan da giremedim yoğunluktan. Cocuklarin elinden telefonumu alıp yazıyorum
Geçmişi okuyamadım ama en Son tam da gunde 5 mesaj falan yazmaktan bahsediyordununuz

Haftasonu yolculuktu misafirlikti derken bende işler pek yolunda gitmedi.
Aslında gitmeyecektim ama mecburiyetten gittim zaten 3 çocuk da hastayı. Hem yolculuk hem hastalık hem de pazartesi ise başlamayı bünye kaldırmaz diye 2 gün izin yazdirdim.iyi ki öyle yapmışım çocuğun teki ishal sebebiyle okula gidemedi.1 günlük adamakıllı evde bakım sonucu toparladı ve salı günü okula gitti. Salı günü özgürlük yane:)
Çocuk kucağıma halledemedigim banka işimi hallettim.alışveriş yaptım. Yemek ütü rahat rahat yaptım. Özgürlüğünün 5.saati gibi ev hanımı olsam mi diye düşünmeye başladım :)
Şimdi ciddi ciddi devlet memuriyetinden istifayı araştırıyorum. Tabi maaşa vaz geçip üstüne pirim yatırmak kolay alınabilecek bir karar degil.
Kafam çok yorulur ya,eve geldiğimde sabrım dolmuş oluyor gelir gelmez istiyorum ki herkes sussun 1 saat kimse bişey sormasın istemesin ben kendi halinde bisey yapayim. Bütün kadınlar eşim konuşmuyor diye şikayet eder ben bi sussa diye lafı geçiştirip duruyorum...
Çocuklarla yeterince ilgilenmiyorum. Ozbakimlari dahil.
3 tane erkek çocuğum var
Görünen o ki maddi kaygımiz yok(ilerisi ne olur hiç birimiz bilemeyiz )
Günler kosturmacayla geçiyor kimse kimseye vakit ayırmıyor
É ölümlü dünya kim için ne için çalışıyoruz (eltimin ölümünden etkilendim galiba)
Kendimi ev hanimligina çok da kaptırmadan yani titizlikle hastası ve 10 kap yemeknpisirerek günü öldüren biri olmadan evde durmayı hayal ediyorum
Belki örnek bir anne olmak veya üniversiteye geçmek için evde boş durmamak doktoraya baslamak
Belki blog veya dergilerde yazı yazmak
Hatta radyo programı yapmak...
Gene koşturmacaya başlıca galiba:)
Uzun zamandır ilk defa çocuklar için değil kendim için kullandığım 1 günlük izin sayesinde inzivaya çekilmiş gibi oldum
Bunu sık sık yapmak lazım
Gene yazıyı toparlamak zorlanıyorum
Nokta.:)

*** 2.Takım 446. Etap ***
akrep33 (68,1/ / /%)
hedef52 (64.5/ / / % )
uhs( 64,7/ / / %)
zuhal32( 64,8 / / / %)
azaydidem ( 64,7 / / / %)
Melrin( 66 / / / %)
ambitious_girl (101 / / / %)
krakker (75.2 / / / %)
losefar ( 59,6 / / / %)

2. Takım ortalaması

allah bağışlasınn ,yerim ben onlarııı

yarın başlıyorrrr

allah bağışlasın onlarıda yerim bennn benim kızım 18 oğlum 10 yaşında
Maşallah bayagi büyümüş seninkiler
Ben iki yıl ücretsiz izne ayrıldım
Çok sıkıldım evde
Sonra pişman olma önemli bir karar

hoş geldin canım il dışında olduğunu düşünmüştüm ben de , hatta Kayseri'deysen görüşelim diyecektim.....işev mevzularına gelince bende doğum izinleri sonrası bayağı rapor alarak çocuklarmı 6 aya kadar ben büyüttüm evdeydim evde olmak gerçkten çok güzel , erken uyanma dedin yok çocuklarıla daha faza zaman geçirebiliyorsun vs benim maddi olark ihtiyacım olmasaydı ( ev kredisi bizi byagı zorluyor) çocuklar 10 yaşın gelen kdar çalışmayabilirdim , bir de bildiğim kadarıyla 657 lerde istifa edersen istediğin zaman geri dönebiliyorsun diye biliyorum (kaybını-kazancını bilmiyorum ama) .

akrep33 (68,1/ / /%)
hedef52 (64.5/ / / % )
uhs( 64,7/ 64,1 /0,6 / 0,93 %)
zuhal32( 64,8 / / / %)
Melrin( 66 / / / %)
krakker (75.2 / / / %)
losefar ( 59,6 / / / %)sabit

2. Takım ortalaması
[/QUOTE]

akrep33 (68,1/ / /%)
hedef52 (64.5/ / / % )
uhs( 64,7/ 64,1 /0,6 / 0,93 %)
zuhal32( 64,8 / / / %)
Melrin( 66 / / / %)
krakker (75.2 /0.2 /0.27 / %)
losefar ( 59,6 / / / %)sabit

2. Takım ortalaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…