Bu arada herkese gunaydin galiba surekli kilo alip vermektn metabolizmam allak bullak oldu cok yavas gidiyo isvecde bu kadr yavasmi gidiyodu hatrlayamamdm ama noralimi bozmuyorum gunde 300 400 gr versem 13 gunde 5 kiloya yakin kulo vermis olurum oda bna yetrde artar bile kendimi bu sekilde motive ediyorum
Insallah bugun kacamaksiz atlaticam bgunu agzimi tutucammm
Canim kendine, kendi yaşamına zevklerine gore beslenme aliskanligi edinebilirsiniz aslında.Bu arada herkese gunaydin galiba surekli kilo alip vermektn metabolizmam allak bullak oldu cok yavas gidiyo isvecde bu kadr yavasmi gidiyodu hatrlayamamdm ama noralimi bozmuyorum gunde 300 400 gr versem 13 gunde 5 kiloya yakin kulo vermis olurum oda bna yetrde artar bile kendimi bu sekilde motive ediyorum
Canim yarisa kilo vermeye gelmiyor tatil, aynen devam ediyoruz zatenBildirimin persembe gunu olmasina pek sevinemedim en azndan yarn tarti gnu diyip kendimizi tutardik yemezdik diye dusunuyorum ama ben isvecccccc yapiyorummmm yemicemmmm her turlu tutucam kendimiiii
benim kayınvalidem de yapar yemeyince üzülür beğenmedin mi diye, kendisi de çok az yerGünlük menü bildirimim
Sabah
Haşlanmış yumurta peynir domates
1 çay kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı kaymak 1 tatlı kaşığı bal
2 dilim ısıtılmış ekmek
Ara
Elma ve bitki çayı
Öğle
3 krep Peynir bal sarelle
Ara yok
Akşam
Tavada balık salata
Ara Çay azcık kuruyemiş olur
Yemekleri kayınvalidem yapıyor yemek durumundayım en az hasarla bu dönemi atlatmaya çalışacağım ben yemezsem oda yemiyoor
Geçmiş olsun canım benim acil şifalar diliyorum yarın kar geliyormuş buradada herkes hastaRakibem col gecmis olsun
Cok kotu salgin var bi kar yagsada temizlense hava diye dua ediyorum 2 ayda kzim 4 kez hasta oldu 10 gun arayla hastaneye gidiyoruz bole bisey olablirmi allah kotulerinden saknsin napalim ilaclarla idare ediyoruz
Bu arada yarisa devam diymi
Aksam menun çok güzel ama canim, yalniz aksam sonraki çerez yemesen süper olur, gün içinde te cereziniGünlük menü bildirimim
Sabah
1 çay kaşığı tereyağı
2 dilim ısıtılmış ekmek
Ara
Elma ve bitki çayı
Öğle
Ara yok
Akşam
Tavada balık salata
Yemekleri kayınvalidem yapıyor yemek durumundayım en az hasarla bu dönemi atlatmaya çalışacağım ben yemezsem oda yemiyoor
Evet canim, bildirim perşembe sabahi olacakamanın perşembe mi tartılcaz?günler nasıl geçiyo yarın çok dikkat etmeliyimm
Menü güzel bence kızının yaptığı minik kurabiyeden bişi olmazmnün
sabah
kızımın yaptığı tatlı kurabiyeden yemek zorundaydım 1 tane
yarım tereyeğlı yumurta
az peynir
çay
ara
1 kayısı
öğlen
yarım kase çorba
2 köfte
ara yok
birazdan hamsi buğulama yapıp erken yiycem5 gibi
bol salata
su 3 litreyi geçer
Tamam kaptanı yeni tarımla tartilcamEvet canim, bildirim perşembe sabahi olacak
Ağır diyetmis baktimdaBildirimin persembe gunu olmasina pek sevinemedim en azndan yarn tarti gnu diyip kendimizi tutardik yemezdik diye dusunuyorum ama ben isvecccccc yapiyorummmm yemicemmmm her turlu tutucam kendimiiii
Günlük menü bildirimim
Sabah
1 çay kaşığı tereyağı
2 dilim ısıtılmış ekmek
Ara
Elma ve bitki çayı
Öğle
Ara yok
Akşam
Tavada balık salata
Yemekleri kayınvalidem yapıyor yemek durumundayım en az hasarla bu dönemi atlatmaya çalışacağım ben yemezsem oda yemiyoor[/QUOTE
Cis menu olmus
Tamam kaptanı yeni tarımla tartilcam
Listeye giriyorum herhalde degilmi
sağol canım tşk ederim sizede çok çok geçmiş olsunRakibem col gecmis olsun
Cok kotu salgin var bi kar yagsada temizlense hava diye dua ediyorum 2 ayda kzim 4 kez hasta oldu 10 gun arayla hastaneye gidiyoruz bole bisey olablirmi allah kotulerinden saknsin napalim ilaclarla idare ediyoruz
Bu arada yarisa devam diymi
çok hırlısın bu hafta güzel sonuçlar görücez sendeBu arada herkese gunaydin galiba surekli kilo alip vermektn metabolizmam allak bullak oldu cok yavas gidiyo isvecde bu kadr yavasmi gidiyodu hatrlayamamdm ama noralimi bozmuyorum gunde 300 400 gr versem 13 gunde 5 kiloya yakin kulo vermis olurum oda bna yetrde artar bile kendimi bu sekilde motive ediyorum
leblebi aslında çok iyi bir ara öğün ama bendede şişlik yaptığını farkettim bende bıraktımBen de biraktim leblebiyi, önce çok yerdim.
hangi dönem canım bu hastamısın yoksa kayınvaliden sizdemi kalıyor ben kaçırdım daGünlük menü bildirimim
Sabah
1 çay kaşığı tereyağı
2 dilim ısıtılmış ekmek
Ara
Elma ve bitki çayı
Öğle
Ara yok
Akşam
Tavada balık salata
yaaa süpersin çok kıskandım seni hangi arada yürüyüş yapabiliyorsun 2 tane çocuk hava soğudu maşallah sanaselam kızlar,
menüm
sabah:kaşarlı yum, birkaç zeytin, 1 lokma reçel , az ekmek(avuç içinden bile küçük)
ara:1 atne benim o, birkaç badem
öğln :yulaflı müsli ve 1 avuç badem
araortakal( yiyeyceğim)
akşam : çorba baget ve salata (ekmek yok) yiyeceğim
ve sporrrrr
1 saat 20 dk yürüdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?