Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hepimizin motebolizması bozuk zaten
birazdan atv haberde prof. yavuz yörükoğlu çıkıcak dinleyin derimm,ben kitabını okudum

Canim kendine, kendi yaşamına zevklerine gore beslenme aliskanligi edinebilirsiniz aslında.
Özellikle aksam menüleri az ve erken olursa bol su tuketilirse ve hazir gidalardan uzak durulursa sorun çözülmüş oluyor aslinda

Bildirimin persembe gunu olmasina pek sevinemedim en azndan yarn tarti gnu diyip kendimizi tutardik yemezdik diye dusunuyorum ama ben isvecccccc yapiyorummmm yemicemmmm her turlu tutucam kendimiiii
Canim yarisa kilo vermeye gelmiyor tatil, aynen devam ediyoruz zaten

Günlük menü bildirimim
Sabah
Haşlanmış yumurta peynir domates
1 çay kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı kaymak 1 tatlı kaşığı bal
2 dilim ısıtılmış ekmek
Ara
Elma ve bitki çayı
Öğle
3 krep Peynir bal sarelle
Ara yok
Akşam
Tavada balık salata
Ara Çay azcık kuruyemiş olur
Yemekleri kayınvalidem yapıyor yemek durumundayım en az hasarla bu dönemi atlatmaya çalışacağım ben yemezsem oda yemiyoor

mnün

sabah
kızımın yaptığı tatlı kurabiyeden yemek zorundaydım 1 tane
yarım tereyeğlı yumurta
az peynir
çay

ara

1 kayısı

öğlen

yarım kase çorba
2 köfte

ara yok

birazdan hamsi buğulama yapıp erken yiycem5 gibi
bol salata

su 3 litreyi geçer

selam kızlar,
menüm

sabah:kaşarlı yum, birkaç zeytin, 1 lokma reçel , az ekmek(avuç içinden bile küçük)

ara:1 atne benim o, birkaç badem

öğln :yulaflı müsli ve 1 avuç badem

araortakal( yiyeyceğim)

akşam : çorba baget ve salata (ekmek yok) yiyeceğim
ve sporrrrr
1 saat 20 dk yürüdüm

benim kayınvalidem de yapar yemeyince üzülür beğenmedin mi diye, kendisi de çok az yer

Geçmiş olsun canım benim acil şifalar diliyorum yarın kar geliyormuş buradada herkes hasta

Aksam menun çok güzel ama canim, yalniz aksam sonraki çerez yemesen süper olur, gün içinde te cerezini

Menü güzel bence kızının yaptığı minik kurabiyeden bişi olmaz
Dengelemissin diğer ogunlerde

Bildirimin persembe gunu olmasina pek sevinemedim en azndan yarn tarti gnu diyip kendimizi tutardik yemezdik diye dusunuyorum ama ben isvecccccc yapiyorummmm yemicemmmm her turlu tutucam kendimiiii
Ağır diyetmis baktimda

sağol canım tşk ederim sizede çok çok geçmiş olsun

çok hırlısın bu hafta güzel sonuçlar görücez sende

Ben de biraktim leblebiyi, önce çok yerdim.
leblebi aslında çok iyi bir ara öğün ama bendede şişlik yaptığını farkettim bende bıraktım

hangi dönem canım bu hastamısın yoksa kayınvaliden sizdemi kalıyor ben kaçırdım da

yaaa süpersin çok kıskandım seni hangi arada yürüyüş yapabiliyorsun 2 tane çocuk hava soğudu maşallah sana

günaydın kızlar dün akşam ki menü
1 lahmacun 2 kaşık patates yemeği 5 adet yeşil biber
sonrasında şekersi çay 1 mandalina yarım portakal(aslında meyve yemek istemiyorum ama meyveyi alıyoruz beyfendilere ben soyuyorum ellerine ben veriyorum tabi bende yiyorum)
Bugünkü menü
1 üçgen peynir 1 domates 1 salatalık2 etimek
arada çay
öğlen dönemsonu kutlaması var cısss şeyler bol (yediklerimi öğlen yazarım)
arada yeşil çay bol su
akşam yoğurtlu ıspanak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…