ayy bu akşam çayları........ ben bir ara sırf yanında bir şey yememek için yapmıyordum, çayın yanında birşeyler yemek kötü bir alışkanlık hele de tatlı şeyler ben de yine bizim hamarat bakıcının yaptığı GELİN ÇANTASI isimli atıştırmalıklardan azcık yedim .bu arada tarifine bakın çocuklarınızın çok hoşuna gidebilecek bir tatlı türüyeni tartın hayırlı olsun
inşalah yüzünü güldürür hep
ben akşam çayın yanında 1 kibrit kutusu kadar helva yedimm
sağol canım ben öğlen araları yürüyorum, öğlen yürüyemezsem akşam yürüyorum , akşam yürüyemezsem trombolinde zıplıyorumsağol canım tşk ederim sizede çok çok geçmiş olsun
çok hırlısın bu hafta güzel sonuçlar görücez sende
leblebi aslında çok iyi bir ara öğün ama bendede şişlik yaptığını farkettim bende bıraktım
hangi dönem canım bu hastamısın yoksa kayınvaliden sizdemi kalıyor ben kaçırdım da
yaaa süpersin çok kıskandım seni hangi arada yürüyüş yapabiliyorsun 2 tane çocuk hava soğudu maşallah sana
Hiç az değil. Çok iyi bence. TebriklerIsvece baslangic kilom 65.7
suanki kilom 64.0
3 gunde giden kilo 1.700 az gtti sanki
dikkat et canım bu arada ne marifetli bakıcın varmış maşallah döktürüyor vallaayy bu akşam çayları........ ben bir ara sırf yanında bir şey yememek için yapmıyordum, çayın yanında birşeyler yemek kötü bir alışkanlık hele de tatlı şeyler ben de yine bizim hamarat bakıcının yaptığı GELİN ÇANTASI isimli atıştırmalıklardan azcık yedim .bu arada tarifine bakın çocuklarınızın çok hoşuna gidebilecek bir tatlı türü
sağol canım ben öğlen araları yürüyorum, öğlen yürüyemezsem akşam yürüyorum , akşam yürüyemezsem trombolinde zıplıyorum
bugün kar yağıyor henüz yumuşak , spor ayakkabılarıyla kayarmıyım bilmiyorum
vallahi süperdikkat et canım bu arada ne marifetli bakıcın varmış maşallah döktürüyor valla
ayy bu akşam çayları........ ben bir ara sırf yanında bir şey yememek için yapmıyordum, çayın yanında birşeyler yemek kötü bir alışkanlık hele de tatlı şeyler ben de yine bizim hamarat bakıcının yaptığı GELİN ÇANTASI isimli atıştırmalıklardan azcık yedim .bu arada tarifine bakın çocuklarınızın çok hoşuna gidebilecek bir tatlı türü
ne güzel bakıcınız var öylee
o tatlıyı biliyoruuumm,bende tavsiye ederim, ama çocuklara göre
evet ya o akşam çaylarııııı
eşim çayı çok seviyor maleseff,geceleri adaçayı falan içelim diyorum ama siz için benim çayıma dokunmayın diyor
çay olunca içmedende olmuyoooo
sağol canım ben öğlen araları yürüyorum, öğlen yürüyemezsem akşam yürüyorum , akşam yürüyemezsem trombolinde zıplıyorum
bugün kar yağıyor henüz yumuşak , spor ayakkabılarıyla kayarmıyım bilmiyorum
yeni tartında kaç kilosun canımmHiç az değil. Çok iyi bence. Tebrikler
Isvece baslangic kilom 65.7
suanki kilom 64.0
3 gunde giden kilo 1.700 az gtti sanki
vallahi süper3. bile düşünebilirim yani
Adanadaki bakıkcım da süperdi , o bambaşkaydı annem gibiydi
6 yaş ve 21 aylık senin kaç taneçok şanslısın
3. bebek neden olmasın
kaç yaşında çocukların
cıssslık bir menü değil çok güzel benceGünlük menü bildirimim
Sabah Haşlanmış yumurta
Peynir domates salatalık yeşillik yeşil çay
Bi dilim tereyağlı ekmek
Ara
Yok
Öğle
Zeytinyağlı ıspanak yemeği yoğurt ekmeksiz
Ara
Yeşil çay muz
Akşam tarhana çorbası
Tavuk
Salata Yoğurt olcak
isveç diyetinde 3 günde kaç kilo gitmesi gerekiyorrki
1.700 az değil
Hiç az değil. Çok iyi bence. Tebrikler
sabah tartılıp ekliyimyeni tartında kaç kilosun canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?