Tabiiki tatlım.Kuzum giden kısmı gözlerim yuvalarından çıktı sırlarını paylaşsana
Canm ben sana katiliyorum cok haklisin bencede pazartesi gunleri kendi aramzda birinciyi secelim sonuncuyada ceza verelim ozman belki caydirici olablir bu kilo alip vermekızlar bu mesajı es geçmeyin ne olur
koskoca 1 ay 70o gr vermişim
herkez şubat 1 hedefini de yazsın,zayıflamak için burdayızzz dimee
Bi soru daha ara öğün kaçamak hiç yapmadın mıTabiiki tatlım.
1- Her gün 6da kalktım 22de uyudum
2- Sabah kallavi kahvaltı yaparım.. 3-4 dl ekmeek reçel vs.
3- Öğlen doymam protein+salata
4- Akşam aç kalkarım resmen yoğurt+salata
5- sabah öğle akşam 30ar dk yürürüm.
Umarım yardımcı olmuşumdur.
Kuzum hem bugün akşam başlayalım diyosun hem adını yazamayacağın cısssss şeyler yaptım diyosun pek anlamadımBgun hastaneye gttik aksama ciz seyler yapicam solemiyorum cunku diyetteyiz canimz cekmesin bence hic kimse artik yedigi yda yapicagi cisss seyleri yazmasin kotu ornek olmayalim
Herneyse bgun sadce sabah ogunune uyabildim isvecin ogle uyamadim hastaneden geldk cok ackmstim oyuzden tost yaptim kcuk yedim ama soz devam edicem aslnda brakicaktim ama vaz gectm devam edicem isvece
Bi soru daha ara öğün kaçamak hiç yapmadın mı
Ben 30 kilo verdim 10 kilo hedefim kaldı eskiden bende kaçamak yapardım ama şimdi hemen Artıya geçiyorum o yüzden sordum peki ara öğün yaptın mı kaynanam gidince senin gibi yapmak istiyorum o yüzden ayrıntılar önemli mesela ara öğünde ne yedinkacamaksiz diyetmi olur kız. Tabisi yaptım.
Ama hiç bozmamış gibi devam ettim diğer öğünde.
Tebrikler sanada canım.Ben 30 kilo verdim 10 kilo hedefim kaldı eskiden bende kaçamak yapardım ama şimdi hemen Artıya geçiyorum o yüzden sordum peki ara öğün yaptın mı kaynanam gidince senin gibi yapmak istiyorum o yüzden ayrıntılar önemli mesela ara öğünde ne yedin
Ekstra spor pekiTebrikler sanada canım.
Ara öğün yapmadım ben ya, çok nadir öğle ve akşam arasında.
Oda yarım elma, bir mandalina veya bir bardak süt şeklinde.
Hayır, öyle bir şansım yok. Eklem rahatsızlığım var çünkü.Ekstra spor peki
Kuzum hem bugün akşam başlayalım diyosun hem adını yazamayacağın cısssss şeyler yaptım diyosun pek anlamadım
Sadece bu cevabı vermeni istiyordum maşallah sana işte gerçek azim budurCanm ben kayinvalidem ve kayinpederimle birlikte oturuyorum kaynpederim istedi yapicaktim ama vaz gectim hem zten diyette oldgum icn yaptgimdanda yemicektim gun icnde evde neler yapiliyo neler her yapilan seyden yeseydim ben bu kilolari nasil verirdim
Size de mutlu yillar2. Takımın güzelleri, mutlu yıllar.. 7. takımdan sevgilerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?