Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kuzum giden kısmı gözlerim yuvalarından çıktı sırlarını paylaşsana
Tabiiki tatlım.
1- Her gün 6da kalktım 22de uyudum
2- Sabah kallavi kahvaltı yaparım.. 3-4 dl ekmeek reçel vs.
3- Öğlen doymam protein+salata
4- Akşam aç kalkarım resmen yoğurt+salata
5- sabah öğle akşam 30ar dk yürürüm.
Umarım yardımcı olmuşumdur.

kızlar bu mesajı es geçmeyin ne olur
koskoca 1 ay 70o gr vermişim

herkez şubat 1 hedefini de yazsın,zayıflamak için burdayızzz dimee
Canm ben sana katiliyorum cok haklisin bencede pazartesi gunleri kendi aramzda birinciyi secelim sonuncuyada ceza verelim ozman belki caydirici olablir bu kilo alip verme

Bende cok skildim hafta sonu kilo alip hafta ici aldigimi vermekten hatta verememkten hep ayni kiloda sayklamaktan gerckten cok skldim oyuzden isvece basladim

Benim fikrim pazartesi bildirim yapilsin her hafta en az 300 gr kilo verilmis olsun ayda 2 kez kilo alana akrebin dedigi gbi takimdan atilsin
Gunluk en az 5 mesaj yazilsin menu paylasilsin spor zorunlu hale getirelimki yapalim en azindan haftada 3 kezde olsa spor yapalim

Hepimiz takimca cok bosladik bu kilo verme isini bence hepimiz ayniyiz hafta sonu kilo alip hafta ici aldigimizi vermekle ugrasiyoruz oyuzden ltfen benimde fkirlerimi dkkate alin kizlar ve kabul edin bu sekil devam edelimmmm haydi bu aksamdan baslayal bogazimizi tutmaya ben varim

Bgun hastaneye gttik aksama ciz seyler yapicam solemiyorum cunku diyetteyiz canimz cekmesin bence hic kimse artik yedigi yda yapicagi cisss seyleri yazmasin kotu ornek olmayalim
Herneyse bgun sadce sabah ogunune uyabildim isvecin ogle uyamadim hastaneden geldk cok ackmstim oyuzden tost yaptim kcuk yedim ama soz devam edicem aslnda brakicaktim ama vaz gectm devam edicem isvece

Bi soru daha ara öğün kaçamak hiç yapmadın mı

Kuzum hem bugün akşam başlayalım diyosun hem adını yazamayacağın cısssss şeyler yaptım diyosun pek anlamadım

Günlük menü bildirimim
Sabah Haşlanmış yumurta
Peynir domates salatalık
bi dilim tereyağlı ekmek yeşil çay
Ara türk kahvesi armut
Öğle 3 dilim ıspanaklı börek yoğurt
Ara yok
Akşam
Çorba
Bamya yemeği bulgur pilavı salata Yoğurt
Ara Çay

kacamaksiz diyetmi olur kız. Tabisi yaptım.
Ama hiç bozmamış gibi devam ettim diğer öğünde.
Ben 30 kilo verdim 10 kilo hedefim kaldı eskiden bende kaçamak yapardım ama şimdi hemen Artıya geçiyorum o yüzden sordum peki ara öğün yaptın mı kaynanam gidince senin gibi yapmak istiyorum o yüzden ayrıntılar önemli mesela ara öğünde ne yedin

Tebrikler sanada canım.
Ara öğün yapmadım ben ya, çok nadir öğle ve akşam arasında.
Oda yarım elma, bir mandalina veya bir bardak süt şeklinde.

*** 2.Takım 446. Etap ***

akrep33 (68,1/ / /%)sabit
hedef52 (64.5/66,2 / -1,7 / -2,64 % )
uhs( 64,7/ 64,1 /0,6 / 0,93%)
zuhal32( 64,8 / / / %)sabit
azaydidem ( 64,7 / 63,9 / 0,8 / 1,24%)
Melrin( 66 / 65.5 /0.5 / 0.76%)
ambitious_girl (101 / / / %)
krakker (75.2 / 75 / 0,2 / 0,27%)
losefar ( 59,6 / / / %)sabit

2. Takım ortalaması : 0,062%

Kuzum hem bugün akşam başlayalım diyosun hem adını yazamayacağın cısssss şeyler yaptım diyosun pek anlamadım

Canm ben kayinvalidem ve kayinpederimle birlikte oturuyorum kaynpederim istedi yapicaktim ama vaz gectim hem zten diyette oldgum icn yaptgimdanda yemicektim gun icnde evde neler yapiliyo neler her yapilan seyden yeseydim ben bu kilolari nasil verirdim

Sadece bu cevabı vermeni istiyordum maşallah sana işte gerçek azim budur

2. Takımın güzelleri, mutlu yıllar.. 7. takımdan sevgilerle

Mutlu yıllar
Yıl olmuş 2016
Hoşgeldin 2000 yılı diyeli 16 yıl olmuş
Amma da yaslanmisiz

1subat 2016 hedefim
-63 kilo
-yarimlardan veya yeni başlanmış kitaplardan haftada 1 tane bitirmek
-salata yapmak,brokoli karnabahar haşlama daha fazla yoğurt tüketmek
-haftada 3 gün 40- dk yürüyüş
-Omega 3 kullanmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…