Sabah biraz cus olmuş ama dengelemissinMerhaba günlük menü bildirimim Sabah
1 dilim peynirli börek
1 dilim yumurtalı ekmek
1 lavaş
Domates
Yumurta
Peynir
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
Meyve suyu
Çay
Ara Türk kahvesi
Öğle ve ara yok
Akşam
1 kepçe Yoğurt çorbası
2 küçük lahana sarma
Yoğurt salata ekmeksiz
Ara Türk kahvesi olcak
Ben aynıyim krakkercim yarış başladı.iyi akşamlar
CUMA PAZARTESİ
@akrep33 68.1
@hedef52 66,2
@uhs 64.1
@zuhal32 64.8
@azaydidem 64.7
@Melrin 65.5
@krakker 75
@losefar 50.6
@bur50 73.6
KIZLAR YARIN SABAH TARTILMAYI UNUTMAYIN KİLONUZU YAZIN
Bende bir aydan fazladır buraya başlamadan yerimde sayıyorumSelam kizlar.soylediklerinuzde cok haklisiniz.ben de 2 aydir bir ileri iki geri sıkıldim .artik asilip bu işi sonlandiralim.ben ocak ayinda 2-3 arasi vermeyi planliyorum. Bekle beni 55.....
hoş geldin canım ..inşallah gönlüne göre bir ev bulabilirsin alacağın evin kriterleri ne bilmiyorum ama evde kilerin olmasına çok dikkat etgünaydın kızlar kaçak uhs geldi eşim haftasonu tatildeydi.o yüzden pek giremedim.hafta sonu biraz temizlik yaptım cam sildim hava daha da kötü olmadan temizliyeyim dedim.
bu arada ev aramaya başladık ev alıcaz allahım kısmet ederse beni sardı bir heyecan sürekli yeni evimi alacağım mutfak eşyalarını düşünür oldum.
diyetim güzel gidiyor kızlar sadece dün sabah sıkma börek yaptım kahvaltıya sobada ondan 2 tane yedim.
bu hafta salata haftası yapıyorum kendime
benimde hedefim şubat başı 62 olmak
yarışa falan mı başladık ben yazılaları pek anlamadım bende varım başladıysak
amin canım inş evdeki hesap pek çarşıya uymadı canım dün ilk defa ev aramalarına başladık .ama ağzımız açık kaldıhoş geldin canım ..inşallah gönlüne göre bir ev bulabilirsin alacağın evin kriterleri ne bilmiyorum ama evde kilerin olmasına çok dikkat etelektrik süpürgesi ütü masası oratada olunca ben sinir oluyorum, ben,m kilerim var ama mutfak balkonunda:)
Bu hafta grupta yarış yok ama artık herkes ciddi ciddi kilo vermek istiyor , hepimiz hafta sonu kacamaklarından mustaribiz
hedefcim ne haber bakıyorum kilolar yükseliyor.ben de yediklerime dikkat ediyorum ama artılarda olduğumu hissediyorumBuraya yazmak istemediğim bir kararım var, onu uygulayacağım.
+ balık yağı
+ d vitamini kullanıcam
Memnuniyetle kabul valla bende bıktım 65-66 lı sayılardan yaza kadar kurtulmam lazım bu gereksiz kilolardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?