Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah biraz cus olmuş ama dengelemissin
Ben aynıyim krakkercim yarış başladı.
Bu hafta yarış var.cuma günü yuzdelerimize göre.

günaydın kızlar kilom 60,2 ....cumaya göre +600 bu hafta sık geçecek inş.gerçekten artık bu diyet işini 2 ay içinde noktalamak istiyorum .
Geçen hafta öğlen arasında çok hızlı br şekilde pantolon aldım aslınd zayıflama mevzusundan dolayı alt giyim almıyordum ama bu pantolonu çok sevdim ve kaçırırım diye aldım neyse gelelim mevzuya; bugün giydim patlamak üzereyim üstelik korseyle ...neyse bu pantolona rahatça sığabilmek benim hedefim., bu hafta kesinlikle ve kesinlikle kaçamak göremeyeceksiniz benim menüde 1 kg ve fazlasını vermeyi hedefliyorum ...
verdim ara gazı kendime hadi bakalım kolay gelisn herekese

günaydın kızlar kaçak uhs geldi eşim haftasonu tatildeydi.o yüzden pek giremedim.hafta sonu biraz temizlik yaptım cam sildim hava daha da kötü olmadan temizliyeyim dedim.
bu arada ev aramaya başladık ev alıcaz allahım kısmet ederse beni sardı bir heyecan sürekli yeni evimi alacağım mutfak eşyalarını düşünür oldum.
diyetim güzel gidiyor kızlar sadece dün sabah sıkma börek yaptım kahvaltıya sobada ondan 2 tane yedim.
bu hafta salata haftası yapıyorum kendime
benimde hedefim şubat başı 62 olmak
yarışa falan mı başladık ben yazılaları pek anlamadım bende varım başladıysak

hoş geldin canım ..inşallah gönlüne göre bir ev bulabilirsin alacağın evin kriterleri ne bilmiyorum ama evde kilerin olmasına çok dikkat et elektrik süpürgesi ütü masası oratada olunca ben sinir oluyorum, ben,m kilerim var ama mutfak balkonunda:)
Bu hafta grupta yarış yok ama artık herkes ciddi ciddi kilo vermek istiyor , hepimiz hafta sonu kacamaklarından mustaribiz

CUMA PAZARTESİ

@akrep33 68.1

@hedef52 66,2-67,2

@uhs 64.1

@zuhal32 64.8

@azaydidem 64.7

@Melrin 65.5

@krakker 75

@losefar 50.6

@bur50 73.6

Buraya yazmak istemediğim bir kararım var, onu uygulayacağım.
+ balık yağı
+ d vitamini kullanıcam

amin canım inş evdeki hesap pek çarşıya uymadı canım dün ilk defa ev aramalarına başladık .ama ağzımız açık kaldı
2+1 100 metre eve 200 bin istediler adanada evler çok pahalı.artık özellik falan aramıcam galiba
sadece kombili güneş gören 2+1 bir ev istiyorum

Buraya yazmak istemediğim bir kararım var, onu uygulayacağım.
+ balık yağı
+ d vitamini kullanıcam
hedefcim ne haber bakıyorum kilolar yükseliyor.ben de yediklerime dikkat ediyorum ama artılarda olduğumu hissediyorum
çok şükür dün hasta oldum 5 gün gecikmeli herhalde bir rahatlama olacaktır.vucudumda
yarın sabah tartılıcam .
insan bu havalarda hiç birşeye isteği olmuyor (bana göre yani)
istediğim tek şey evdeki sobacığım yanına oturayım ayaklarımı ısıtayım kitap okuyayım çay içeyim.
neyse diyorum sen isteksiz ben isteksiz ikimiz birşeyler mi yapsak ne dersin.birbirimizi gaza getirsek.

CUMA ---------------------------PAZARTESİ

@akrep33 68.1

@hedef52 66,2-------------------67,2

@uhs 64.1

@zuhal32 64.8--------------------64.8

@azaydidem 64.7

@Melrin 65.5

@krakker 75-------------------------74.8

@losefar 50.6

@bur50 73.6

hedef56 zuhal32 haftasonunu kilo almadan kapatmanız çok güzell brova bu haftasonu tehlikeliydi hem uzun hemde yılbaşı yemekelri vardı

bende yılbaşı gecesi ne hikmetse egzersize başladım 20 dakika ama hergün yapıyorumm

CUMA ---------------------------PAZARTESİ

@akrep33 68.1

@uhs 64.1

@azaydidem 64.7

@Melrin 65.5

@losefar 59.6--------------------------60.2

@bur50 73.6

] CUMA ---------------------------PAZARTESİ

@akrep33 68.1

@uhs 64.1

@azaydidem 64.7

@Melrin 65.5………………………66.0

@losefar 59.6--------------------------60.2

@bur50 73.6

CUMA---------------------------PAZARTESİ

@akrep33 68.1

@uhs 64.1

@azaydidem 63.9..................64.7

@Melrin 65.5……..………66.0
@krakker 75--------------------74.8

@losefar 59.6-------------------60.2

@bur50 73.6

Krakker 'cim gcen haftaki cuma kilom 64.7 di bu haftaki cuma kilom 63.9 yanlis yazmissin dzelttim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…