Yiyip yiyip almamak nasıl bişey hiç öğrenemeyeceğim kimseyi kıskanmam varlığı konumu benim için hiç önemli değil ama şu zayıfları helede yiyipte zayıf olanları kıskanmamak mümkün olmasa gerekHahahha
Kimileri de cok cok yiyor. ama kilo almiyor vucut yakiyor. İmrenmiyor degilim :)
Beni kucukken ananem bakmis :) annem gibi emegi vardir ustumde yeri ayridir bambaskadir :) hakkini odeyemem :)
canım bence omleti o kadar minik yemene gerek yok .neticede yumurtalı ve yumrta da diyetin baştacı gibi birşeyMenu: sabah kibrit kutusu kadar patatesli omlet
Oglen: uc parmak kadar tost
Aksam: Bir dilim ekmek, domatesli biber, tavuk corbasi bir tabak, 4 yk pilav ( dayanamadim misafirlikteydim)
Ara: sekersiz turk kahvesi cay
menü:
sabah: 1 haşlanmış yum, az peynir, birkaç zeytin tandır ekmeği ve 1 lokma reçel
ara:1 mandal,na
öğlen :1 kase tavuk çorb, az tandır ekmeği, 1/4 çokoprens
ara:1 avuçtan az kuru üzüm +ceviz+leblebi
akşam: tavuk çorb+bol salata
Tatlimmm yumurtadan ben nefret ederdim kücukken ...şimdi kahvaltida yiyorum hem de hergun.. haslanmissa uzerine pulbiber ve zeytinysgi dokuyorum.sahanda yumurtayi da eşime yaptiriyorum çunku ben kirarken midem bulaniyor
Az tuketmeye ozen gosteriyorum ama katettigim yol emegime oranla az...14-15ay oldu daha 16 kilo verdimMenunuz sizin cok guzel :) siz de baya az yemek tuketiyorsunuz :)
Geçmiş olsun canım..günaydın hayırlı cumalarrrr
kızlar 4 gecedir uyuyamıyorumm ,tansiyonum biraz yüksek ve çarpıntım var uyutmuyo beni
eşimde hasta öksürük ateş ,sıkıntı yaptım heralde
menülerim bu hafta çok iyiydi salı günü 71.6 çıktım o gün bir spor yapmışım 2saatmi desem 3 saat mi desem aralıklarla
çarşamba sabahı tartıda +500 çıktım ,şişmemem için egzersizi 20 dakikada bırakmam lazım
velhasıl çok dikkat ettim ,hergün egzersiz yaptım sabhki kilom
72
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?