Ben çok yeniyim hatam nerede onuda bilmiyorum doğru halini bizim için yaparsan sevinirimkızlar listenizi paylaştınız fakat hatalı degil mi?
Tam paylaşmak üzereydim ki , sen paylaştın bende 2.takımdan olduğun için müdahale edemedim.Malesef üzgünüm canım vakit bitti 20:00 e kadardı süre .Şimdi paylaşsam da olmaz ki, kaptan gelince halledecektir. Zaten en doğrusunuda o bilir yine bir karışıklık olmasınBen çok yeniyim hatam nerede onuda bilmiyorum doğru halini bizim için yaparsan sevinirim
Ay çok üzüldüm kaptan yoktu bende tüm acemiliğe rağmen kaptan yardımcısıyım ondan halledeyim dedim keşke ellemeseydimTam paylaşmak üzereydim ki , sen paylaştın bende 2.takımdan olduğun için müdahale edemedim.Malesef üzgünüm canım vakit bitti 20:00 e kadardı süre .Şimdi paylaşsam da olmaz ki, kaptan gelince halledecektir. Zaten en doğrusunuda o bilir yine bir karışıklık olmasın
Olsun canım üzme kendini halledilmeyecek bişey değil .Asıl listeyi hiç paylaşmasaydınız iyi olmazdı.Yapa yapa öğreniceksiniz.Bir aksilik olduğunda yada sormanız gereken bişey olduğunda 1.takıma gelmeniz yeter yardımcı oluruz her zaman sevgilerleAy çok üzüldüm kaptan yoktu bende tüm acemiliğe rağmen kaptan yardımcısıyım ondan halledeyim dedim keşke ellemeseydim
Teşekkür ederim anlayışınız içinOlsun canım üzme kendini halledilmeyecek bişey değil .Asıl listeyi hiç paylaşmasaydınız iyi olmazdı.Yapa yapa öğreniceksiniz.Bir aksilik olduğunda yada sormanız gereken bişey olduğunda 1.takıma gelmeniz yeter yardımcı oluruz her zaman sevgilerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?