Listen çok güzelmiş canım, hiç kendini başka listelere bulaştırmadan devam et, bi an önce hedefine ulaş inşallah.seneler önce diyetisyene gitmiştim. o listeyi uygulamaya çalışıyorum. bugün 5.günüm. :)
sabah klasik kahvaltı, öğlen salata, yoğurt ve protein. akşamda 7 kaşık sebze yemeği+yoğurt+salata
aralarda meyve veya yoğurt.
Aaa ben seni nasıl görmedimkiiigünaydın kızlar
Ellssa canım izinden dönmek istiyorum ama
kilom 66 izne ayrıldığımd a 66
gece yemelerinin önüne geçemiyorum
biran önce takıma geri dönmeme lazım
dur hangi etapta ayrılmışsın bakiim debenim durumum nedir
Peh peh peh,bende sabırsızlanıyordum buraya dönmek için
tatilimizi şimdilik bitirdik
canım sen takıma girdiğinde aynı kilolardaydık ama sen arayı bayağı açtın
ben 20 kilo verince kendimi bir saldım
20 kilo verince ödül vericektim kendime 2 ödülüm vardı ,şımardım 2 aydır yemediğim kalmadı
aslında kilomda iyi yaşıma göre ama bir 6 kilo daha versem çok iyi olur
beni uzun zamandır görmeyenler bir şaşırıyorrçok güzel bir duyguymuş zayıf olmakkkk
Ay evet yaaaa
akrep bile nedir yaaa
Ay şımartma bölee ama iyice havaya sokucaz olmicekkkBenim de son 6 kilom var hadi yeniden yarışa o zaman
Helal olsun çok güzel kilo vermişsin darısı son 6'ya inşaallah
Ne güzel duygu dimi o şahane yorumları almakhak etmişsin ama fazlasıyla
Listeye bakıp nası anladınki tatlı olduğunuamannn allahımm
ecciii de pek tatlıymışş maşallah
Ehh siz yarışın, ben de kendimle yarışıcamsenle yarışmayada korkuyorum ama yarışalım tammaaaammm
6 kilo daha vermiş halimi çok merak ediyorum
Kız sen emziklisin, senle yarışmamHodri meydan kaptanim
İyi ediyosun canım.Randevu almıştım diyetisyene gidiyorum bugün
Ne dediki dicektim aldım cevabımı sonraki mesajdaDünkü pirinç lapasi diyetinden sonra eşimin laflarina binayen randevu aldım
Canım sen dediğimiz gibi kendini sıkmadan evde ne pişiyosa yiyerek devam et. Sadece hamur işi ve şekerden uzak dur . Bol su iç yeter. Zaten emziriyosun. 6 ay sonrası için gerek duyarsan gidersin diyetisyene..((( diyetisyen diyeti bırak dedi.. 6 aydan önce doğru bulmuyormuş diyet yapmahi o yüzden liste falan da vermedi. İşin kötüsü eşimde yanimdaydi ve zaten süt kesilir endişesi ile boşver diyeti deyip duruyordu bi de doktordan duydu ki artik napariz bilemiyorum....
((( diyetisyen diyeti bırak dedi.. 6 aydan önce doğru bulmuyormuş diyet yapmahi o yüzden liste falan da vermedi. İşin kötüsü eşimde yanimdaydi ve zaten süt kesilir endişesi ile boşver diyeti deyip duruyordu bi de doktordan duydu ki artik napariz bilemiyorum....
Ben de seni seviyorum ama bundan sonra çok daha fazla sevicem emin ol
Ben de seni seviyorum ama bundan sonra çok daha fazla sevicem emin ol
Bişiler yemekten yazamıyosun dimiye canım ye yazık sana
Ye tabi canım, bekle kaptanınıyiym dime yazık bana sahidenn ,kaptanım ye dediya yerim artık gönül rahatlılğıyla
Heesen çok iyi kilo vermişsin ben yokkeneee
1. bile olmuşsunn
ben hiç 1. olmadım biliyomusuunnnn
Hee
Yarışmaya girmiştikdi, 4. takımla.. Nasıl bir hırs oluştuysa artık.. Tam hırsıma ara vermişken, senin şu bileeeefena yaptı beni.. Hafta sonu bileeee kaçamaksız olcek.. Tümm bileeee lere savaşşş
Bakalım başarabilicekmisinbrovo vallahi ben o kadar hırslı olamıyorum nedense ,bakayım bi hırslanmaya çalışayım pazar gününden itibaren
demek haftasonu bile yemiycennn hhıııı
benim yarın yemekli misafirlerim var
bende yarın cola bile içmeyeyim ,
Farkedilmicek gibi değildiki amaaay çok iyi bilirim o bile leri
kırmadım seni canım dime ,özellikle bile yazdım hafif kızdırmak için seni,hemende farketmişsinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?